Konferencia a rasszizmusról

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christiansen
mert te nem vagy könnyen célozható, befolyásolható és irányítható nagyszámú
szavazóbázis

Még csak annyit, mikor lesz egy politikus, aki nemcsak a jogaikról, hanem kötelességeikrõl is dumál.
Miért csak a cigány putrikat számolják fel ( ingyen fasza új ház ), az "enyémet" miért nem. Persze INGYÉ
Amikor elõször megjelentek Európában, kis idõ múlva teljesen kiirtották õket. Vajon mi oka lehetett?
A második hullám a tatárokkal érkezett.
Ó ti szegény butákok
Egy "neves" roma költõ azt magyarázta a rádióban, hogy értsük meg már végre, hogy a cigány erkölcsiség más alapokon nyugszik. Pl náluk nem bûn a lopás.
Õszintén, szerintem nem baj, ha valaki bevándorol Hungaryba. Csak tegyen valamit õ is azért, hogy ne cigányozzuk le. Mer mondják hogy le a rasszizmussal, a jó dikkhe anyátokat, büdös Whájtok! De itthon nics cigánybûnözés. Nem.(Csak Salgótarjánon) De még mindíg van különbség két barnabõrû között. Ha az egyik lásd bevállalja hogy õ igenis cigány, és úgy tud magyarul, mint akinek a családja is itt élt, azt elfogadom, és el kell fogadni magyarnak. A Gyõzike, aki meg akarja változtatni magyarországot azzal, hogy õ most itt Dikkhá Beja asszonyozik,(Már látom hogy fehérgyerekek ezt mondogatják egymásnak) meg hogy õ hazafi, meg magyarnak érzi magát. Egy szóval válaszolok neki: Lószart. Érzitek a különbséget, nem? Ha valaki bevállalja hogy cigány, mégpedig MAGYARUL mondja ezt, mindenféle Akcentus nélkül, emelem kalapom. De aki azt mondja, dikk, hogy mi a sart képzsels, madzsar vagyok, a devla nyila csapjon a fejedbe!!!négynégy!! Azt már érdemes lenne egy kicsit meglegyingetni egy kapával!<#banplz> Nem megölni kell, elzavarni.(Közben vegyél fel golyóálló mellényt, nem biztonságos)<#idiota>Aztán gyúlnak az örömtüzek!<#pias>

every damn day

Nyomorékká teszik újszülöttek százait?
2009-01-20 06:27:41

Északkelet-Magyarországon nyílt titok, hogy arrafelé az országos gyakoriságot jóval meghaladó számban születnek beteg gyermekek. A legtöbb újszülött az úgynevezett középsúlyos értelmi fogyatékos kategóriába esik – értük kétszeres pénz jár az államtól. A bûnüldözés nem mutat föl eredményt.

Borsodban, Abaújban, Zemplénben, Szabolcsban az illetékes szolgálatok, hivatalok immár riasztó gyakorisággal szembesülnek azzal a ténnyel, hogy a kisbaba középsúlyos értelmi fogyatékos. A szülõk persze nagyon sajnálkoznak, de pontosan tudják, hogy ilyenkor kétszeres összegû családi pótlék jár a gyermek után.
Elgondolkoztató, vajon miért éppen ezen a tájon születik feltûnõen sok kisbaba „betegen”. A viszonyokat közelrõl ismerõk állítják: nem az amúgy valóban elkeserítõ mértékû nyomor az ok, legalábbis nem közvetlenül.
A mind hangosabban suttogott pletyka szerint a babák nagy többségérõl gyanítható: nem született fogyatékosnak! Bizonyos körökben meghökkentõen alapos tapasztalatokra tettek szert az újszülöttek oxigénhiányos állapotba juttatásában. A szakszerû kifejezés azt a sötét gyakorlatot takarja, hogy az újszülött fejére nejlonzacskót húznak – nem sokáig, éppen csak addig, hogy megfeleljen a dupla állami támogatásra jogosító betegségi szimptómáknak.
A szülõknek ugyanis nem céljuk, hogy gyermekük nagyon károsodjék, tehát például ne válhasson idõvel szobatisztává, vagy ne adj’ isten meghaljon. A cél a dupla támogatás.
A másik elterjedt módszer, hogy a kismamák a saját hasukban igyekeznek ütést mérni a magzat koponyájára, ami „szerencsés esetben” szintén elõidézi a fogyatékosságot.
A Gondola úgy értesült, hogy például a nõgyógyászatokon, szülészeteken is „tanítják” egymást azok a kismamák, akik ebbe a „szubkultúrába” tartoznak, illetve akiket a kétszeres pénz esélye vonz.
Bûnüldözõ szervek hónapok óta tudnak a dolgokról, sõt a Gondola információi szerint nyomoznak is – az eredményrõl azonban hallgatnak.

gondola.hu
Hihetetlen, hogy hova süllyedt a filmipar, meg az egész média
mi lehet a cél? Az össze nagypofájú+degenerált kisebbséget megutálja a többség?
Jah igen Magyarország az nagy kezdõbetû.. Mielött vki belekötne.

Hol élsz te jóember ? Ebben az országban, ebben a világban egyre kevesebb dolgot lehet már szépszavakkal megoldani... Az is igaz ha kimegy pár ember tüntetni, akkor az se ér semmit... Végülis hiába voltak a 2006 os, 2007 es õszi tüntetések Gyurcsány még mereszti a zsidó picsáját a parlamentben...
De térjünk vissza a cigányokhoz... ha egy cigányhoz minnél szebben beszélsz, annál jobban fog átbaszni, kirabolni, és annál mélyebre nyomja a zsebkését a beleidbe.
De lehet h neked még nincsenek tapasztalataid, vagy nem ismered ezt a népet.
Én nem akarok lázítani senkit, de aki ugy gondolja h eröszakmentesen meglehet már oldani valamit az téved.
Egy cigány se gondol arra hogy minnél kíméletesebben raboljon ki, akk te mért akarsz kíméletes lenni ?
Ezen gondolkozz el. Nameg ez nem cigányország, hanem magyarország. hoppá

Igen, és ha nem tartják kézben a problémát, akkor a probléma tartja kézben az országot. Most nagyon errefelé terelik az egészet elqúróék. Nagyon gáz, hogy pont itt akarnak egy nemzetet csinálni a cigányokból, és pont így. Erre csak ráqúrni lehet. Dehát elqúrókbúl és balf*szokból nagyon jól állunk.
Nem volt ennyi nemzetei híroldal, nem találkoztunk vele nap mint nap.
Akkor még a rendõrségen belül sem voltak szóbeli parancsok, h a romákat ne bántsátok, ne ellenõrizzétek (Posta Imre elõadása), sõt akkoriban elég keményen bántak a cigóbûnözõkkel.

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Rosszul írod a "hanuka" szót.
Minimum chhanukának kellene írni! :D :D
A helyes kiejtés érdekében pedig tanulmányozd a Héber pöröly c. filmet! :D :D :D

p15t1
Azt mondod akkor,hogy 5 évvel ezelött nem mentek lopni?nem támadták meg a nyugdíjast azt otthonában?nem terrorizáltak az iskolákban?Mi volt öt évvel ezelött,hogy NEM MERTÉK ezeket megcsinálni?

Apu ökölbe szorított keze vagyok

Úgy értem, hogy NEKÜNK nem volt ennyi problémánk a cigányokkal, nekik voltak gondjaik, de nem úgy oldották meg, mint mostanában. NEM MERTÉK.
p15t1
Cigányprobléma már "akkoriban" is volt csak még ennél is jobban szartak az egészre.

Jók ezek a képek:

Meg ez a duma elqúrótól:
"A hanuka az önazonosság megõrzésének, a közösség megmaradásának és a jövõbe vetett hit és remény megélésének ünnepe. Érték, mely egyformán fontos isten teremtményeinek, minden embernek" - hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Nézzen vissza mindenki CSAK 5évet, és emlékezzen, vajon volt-e ekkora hanukázás, meg cigányprobléma akkoriban? Nem merek belegondolni, hogy mi lesz 5év múlva.
én csak egy mondatot idéztem, azzal volt a gondom. Ha cáfolnon kell, akkor fogyatékosok vagytok és nincs mirõl beszélnünk.

p15t1
Véletlen címeztem neked.

p15t1
Hasonló hozzáállású emberekkel,és az õ számukra a lehetõség megadásával,szerintem ellehetne olyan eredményeket érni,hogy az eddig nem rasszista,de jogosan felháborodott emberek végre lássák azt,hogy esetleg van megoldás erre problémára erõszak nélkül is.Ellenkezõ esetben ezek az emberek(köztük én is) kénytelenek beletörõdni abba,hogy nem lehet mást tenni,önbíráskodni kell.Mert azért lássuk be ha ez így folytatódik akkor még az egyébként jóérzésû,minden rasszista gondolatoktol mentes ember is eléri a tûröhatárának küszöbét és onnantól...de ez inkább ne történjen meg.Érdemes végignézni

Légyszíves cáfoljad akkor mondatról mondatra tényekkel.
Én nagyon várom.

nem akarok mindenkinek egyenként válaszolni, úgy érzem szövégértési gondjaitok vannak vagy legalábbis csípöböl idegépeltek valamit. Mégegyszer olvassátok el mitírt le USAMEN és konstatáljátok, hogy mekkora hülyeség.

Tudod, Magyarország manapság nem olyan, mint Észak Amerika volt a Mayflower idejében. Azon a hajón dolgos telepesek és késõbb katonák jöttek.
Manapság nem a gyárban-kifõzdében-mosodában-köztisztaságban dolgozni akaró kínaiak jönnek az országba ha jól utánanézel...

Nem fizet :
ADÓT, TB-t, VÁMOT, vagyis semmit, itt csak beszedi a pénzt, az eladott cuccok után, JELLEMZÕEN ezek SOHA NEM TERMELÕ tevékenységbõl vannak, hanem (pénz/ember/drog/fegyver vagy gagyi)kereskedelembõl. Megfogni nem tudják õket, az egyik kínai olyan , mint a másik, minden éveben MÁSIK cégnév alatt mûködik UGYANOTT, de a fentieket soha nem fizeti!
Ha nekem sem kellene, akkor nekem is lenne mercim.
Hallottál már a magyarországi kínai maffiáról? Az mit tesz a magyar jövõhöz? Vagy vagy a sikeres szadeszes politikusok korrupciós ügyeirõl? white trash mi fajvédõ ember gratula!! <#mf2>
Ez politika ! A cigányokat azért támogatják segélyekkel mert nagyon jelentõs " megvehetõ " szavazóbázis . A Zsidókat meg azért támogatják mert ott vannak a nemzetközi pénzügyi világban és politikában ( pl: USA zsidólobby) emiatt más választásuk nincs . Kina meg a leendõ trónbitorloja az USA-nak . Egyszerü a képlet lényeg az hogy mindegy az hogy " Fityesz " vagy a " Maszop " van hatalmon , hogy megtartsa pozicioját föleg a , cigokra és a zsidókra van szüksége . Az nem számit hogy ebbe beleroskad a nép . Lényeg a hatalom édes ize !!
"persze betelepszik egy kinai, zsidó, -hip hopp... és már Merci van a seggük alatt"

ez ilyen tipikus white trash duma.

A cigányok becsülete érdekében szüntetik meg a magyar gárdát....
A cigányoknak milyen becsületük van itt ?
Lopnak csalnak, hazudnak... Ez a vérükben van.
Ez a mocskos kormány mért a cigányok érdekében tesz igazságot ? A magyar a hazájában mért van elnyomva ?
Ha egy cigány hason szúr az utcán az elvan felejtve, de ha egy magyar csinálja ezt a cigánnyal, az hetekig megy a hírekben... hogy ezek a rásszistá mágyarok... magyarországon több joga van a jöttment népnek és a külföldinek mint a magyarnak ? A magyar végigdolgozza egész életét itt és képtelen normális létkörülmények közt élni... persze betelepszik egy kinai, zsidó, -hip hopp... és már Merci van a seggük alatt. A cigány meg elvan a segélybõl, meg amit az utcán összelopkod... :S elvan ez az ország baszva rendesen... mit ért a rendszerváltás ???

Azért nem semmi... magánemberek adományai azonnal állami tulajdonba kerülnek... a csekk már elõre meg volt írva, mindenki tudta elõre, mi lesz az ítélet. Persze még nem jogerõs, azonkívül a pártok rosszallásán kívül nem is tudott mire hivatkozni a bíró..Másodfokon valami komolyabbal kellene elõállniuk (a vádnak).

Ez azért durva:

A bíróság az egyesület nyilvántartásból történõ törlésérõl, továbbá a szervezet számláján lévõ vagyon állami tulajdonba kerülésérõl rendelkezett. (Az egyesület bankszámláját vezetõ OTP Bank Rt, az ítélet jogerõre emelkedésekor a bankszámlán lévõ pénzt átutalja a Magyar Államkincstár betéti számlájára.)

A Magyar Gárdával kapcsolatban sikerült, a csaló, kamukft-kel, meg OFFSHORE szélhámososkkal kapcsolatban nem??????
Micsoda véletlen.
Ebben az országban már csak az anarchia tehet rendet! Vagy õk, vagy mi! DE ÉN NEM HAGYOM MAGAM! Most jött el az utolsó esélyünk, hogy tegyünk valamit a magyarságot, mint többséget érintõ rasszizmus ellen. A kisebbség egyre erõszakosabb, a maszop kormány (de a fityesz is)adja alájuk a lovat (zsebükbe a segélyt), a magyarságot elsorvasztva (ide értem a zsidók országfelvásárlását is) . Most már elég (a gyávaságból). Önbíráskodás? Nem. ÖNVÉDELEM!...ha az kell! A magántulajdon védelme (akár erõszakkal az erõszak ellen!) ...ha az kell! Az ország, a föld visszavétele (na nem pénzért) ...ha az kell! De most itt a vége! Elég volt! ...ÉS ÁLLÍTSÁK VISSZA A HALÁLBÜNTETÉST!!! Az életfogytig bünti legyen életfogytig tartó! A tolvaj, a rabló, a csaló, a sikkasztó többé ne kaphasson semmilyen segélyt! Se politikai szerepet! >>> Na ugye mennyi pénz megmaradna pl. az egészségügyre???
Ez tényleg egy "jó fogás" volt :D :D

HAHAHAHAHA: Vajon ki okoskodik és hol? (vagyis kikre érti vajon az alábbi sorokat a ***** újság újságírója?

Számomra nyilvánvaló, hogy olyan emberekrõl van szó, akik szellemileg, intellektuálisan és morálisan végérvényesen eltévedtek ebben a mai, összetett, számos ellentmondással és konfliktussal teli világban. Nem értik az õket körülvevõ világot, nem találnak magyarázatokat, nem találnak fogódzókat,

Itt a folytatás
Képzeld el amikor Garrison magyarázza , hogy mit lehet és mit nem a muzulmánoknak. (persze túlzással) De amikor 175cm magas szõke/kékszemû nõk jönnek-mennek tömegesen az utcán, akkor a sötét bõrû, sivatagból odaszabadult figurák elvesztik az önkontrollt.
A feministák pont olyanok, mint a greenpeace meg a 4mancs, akik ERRE semmilyen lépést nem tettek. Csak ott lépnek , ahol sokan látják õket, és nem veszélyes.
A 4mancs az igazi bohóccsapat, õk már a látszatra sem ügyelnek, szinte már ott van rajtuk, hogy sponsored by *********.
qtab986
Ezt most nem értem. A feministák csendben vannak? Ez azt akarja mondani, hogy amikor ez az eset megtörtént akkor a feministák nem tették szóvá vagy általában a muszlimok által elkövetett nemi erõszak ellen nem emelik fel a szavukat? Egyáltalán a muszlimokra jellemzõbb, hogy nemi erõszakot követnek el?

qwer74
Azér ügyes vagyok hogy elõhoztam a topicot a semmibõl <#vigyor2>

www.alregforum.mlap.hu

Semmin nem lehet csodálkozni, ez itt Magyarország, 2008. (mindenhol zuhan a színvonal, még Svájcban is, de ott azért tesznek ELLENE!)

Dj Faustus
"Ha MEGJELENHET a hivatalos kifogás, akkor az mi?"
Az általad említett cikk (pláne olvasói levél alapján) csak a kuruc.info-n jelent meg, onnan citálják más hasonszõrû médiumok.
Nem közölte se hivatalos médium, se a Labrisz, se a Pesti Központi Kerületi Bíróság.
Ergó idáig komolytalan hangulatkeltés.

Ha MEGJELENHET a hivatalos kifogás, akkor az mi? (Hofi mondta a buzikról, hogy õ nem várja meg míg kötelezõ lesz, sajnos tényleg nem várta meg)
Dj Faustus
Amíg hivatalosan nem jelenik meg, felesleges hangulatkeltés.

Nah viktort megint berendelték egy kis tanulmányi kirándulásra.
A pap haverjának nyilatkozatát fel kellene olvasni minden Biblia-szorongató, pápista kereszténynek...

ÉBRESZTÕ!!!!!!!

Igaz, hogy ez nem hazai termés, de idevág:

Ez egyre hihetetlenebb:

Korábban a fogva tartott 13 fiatal miatt a Wavertree utcai rendõrörs elõtt tüntetõ emberekkel a rendõrfõnök össze akarta csavartatni nem csak a zöld-fehér színû, piros oroszlános Wales-i és a sok száz éves Szent György keresztes angol, hanem a ma használatos, hivatalos brit nemzeti lobogót, az Union Jack-et is.

A rendõrök arra hivatkoztak, hogy a zászlók - tehát a nemzeti lobogó is - sértik a bevándorlók nemzeti érzéseit. A saját hazájukban a saját nemzeti érzéseikkel törõdõ fiatalok nem engedelmeskedtek a felháborító felszólításnak és nem tették el a zászlókat, mire a rendõrök visszavonulót fújtak, és erõszakos rendõri akcióra nem került sor.

NEM LEHETSZ BENNSZÜLÖTT A SAJÁT HAZÁDBAN SEM???????? Csak a bevándorlók érzékenysége számít? Ki engedte be õket, vagy ki hívta? Kezelje õ az érzékenységüket, és adjon nekik õ lakást-munkát-stb., lassan a saját lakásodban sem lehetsz otthon, mert az sérti a bevándorlókat/kisebbségeket, és különben is rasszista-fasiszta vagy!
Az eredeti cikk itt!
Ha nyerek a lottón, akkor egy örzõ-védõ céget fogok alapítani, KIZÁRÓLAG a vidéki CIGÁNYBÕNÖZÉS ELLEN, de csak négerekbõl fog állni!!! Utána rasszistázhatnak. (hahahahahaha)
Oldal 1 / 4Következő →