155
...van értelme?
 • Christiansen
  #155
  mert te nem vagy könnyen célozható, befolyásolható és irányítható nagyszámú
  szavazóbázis
 • 6teen
  #154
  Még csak annyit, mikor lesz egy politikus, aki nemcsak a jogaikról, hanem kötelességeikről is dumál.
  Miért csak a cigány putrikat számolják fel ( ingyen fasza új ház ), az "enyémet" miért nem. Persze INGYÉ
 • 6teen
  #153
  Amikor először megjelentek Európában, kis idő múlva teljesen kiirtották őket. Vajon mi oka lehetett?
  A második hullám a tatárokkal érkezett.
 • 6teen
  #152
  Ó ti szegény butákok
  Egy "neves" roma költő azt magyarázta a rádióban, hogy értsük meg már végre, hogy a cigány erkölcsiség más alapokon nyugszik. Pl náluk nem bűn a lopás.
 • syberia2
  #151
  Őszintén, szerintem nem baj, ha valaki bevándorol Hungaryba. Csak tegyen valamit ő is azért, hogy ne cigányozzuk le. Mer mondják hogy le a rasszizmussal, a jó dikkhe anyátokat, büdös Whájtok! De itthon nics cigánybűnözés. Nem.(Csak Salgótarjánon) De még mindíg van különbség két barnabőrű között. Ha az egyik lásd bevállalja hogy ő igenis cigány, és úgy tud magyarul, mint akinek a családja is itt élt, azt elfogadom, és el kell fogadni magyarnak. A Győzike, aki meg akarja változtatni magyarországot azzal, hogy ő most itt Dikkhá Beja asszonyozik,(Már látom hogy fehérgyerekek ezt mondogatják egymásnak) meg hogy ő hazafi, meg magyarnak érzi magát. Egy szóval válaszolok neki: Lószart. Érzitek a különbséget, nem? Ha valaki bevállalja hogy cigány, mégpedig MAGYARUL mondja ezt, mindenféle Akcentus nélkül, emelem kalapom. De aki azt mondja, dikk, hogy mi a sart képzsels, madzsar vagyok, a devla nyila csapjon a fejedbe!!!négynégy!! Azt már érdemes lenne egy kicsit meglegyingetni egy kapával! Nem megölni kell, elzavarni.(Közben vegyél fel golyóálló mellényt, nem biztonságos)Aztán gyúlnak az örömtüzek!
 • OKkultist
  #150
  Nyomorékká teszik újszülöttek százait?
  2009-01-20 06:27:41

  Északkelet-Magyarországon nyílt titok, hogy arrafelé az országos gyakoriságot jóval meghaladó számban születnek beteg gyermekek. A legtöbb újszülött az úgynevezett középsúlyos értelmi fogyatékos kategóriába esik – értük kétszeres pénz jár az államtól. A bűnüldözés nem mutat föl eredményt.

  Borsodban, Abaújban, Zemplénben, Szabolcsban az illetékes szolgálatok, hivatalok immár riasztó gyakorisággal szembesülnek azzal a ténnyel, hogy a kisbaba középsúlyos értelmi fogyatékos. A szülők persze nagyon sajnálkoznak, de pontosan tudják, hogy ilyenkor kétszeres összegű családi pótlék jár a gyermek után.
  Elgondolkoztató, vajon miért éppen ezen a tájon születik feltűnően sok kisbaba „betegen”. A viszonyokat közelről ismerők állítják: nem az amúgy valóban elkeserítő mértékű nyomor az ok, legalábbis nem közvetlenül.
  A mind hangosabban suttogott pletyka szerint a babák nagy többségéről gyanítható: nem született fogyatékosnak! Bizonyos körökben meghökkentően alapos tapasztalatokra tettek szert az újszülöttek oxigénhiányos állapotba juttatásában. A szakszerű kifejezés azt a sötét gyakorlatot takarja, hogy az újszülött fejére nejlonzacskót húznak – nem sokáig, éppen csak addig, hogy megfeleljen a dupla állami támogatásra jogosító betegségi szimptómáknak.
  A szülőknek ugyanis nem céljuk, hogy gyermekük nagyon károsodjék, tehát például ne válhasson idővel szobatisztává, vagy ne adj’ isten meghaljon. A cél a dupla támogatás.
  A másik elterjedt módszer, hogy a kismamák a saját hasukban igyekeznek ütést mérni a magzat koponyájára, ami „szerencsés esetben” szintén előidézi a fogyatékosságot.
  A Gondola úgy értesült, hogy például a nőgyógyászatokon, szülészeteken is „tanítják” egymást azok a kismamák, akik ebbe a „szubkultúrába” tartoznak, illetve akiket a kétszeres pénz esélye vonz.
  Bűnüldöző szervek hónapok óta tudnak a dolgokról, sőt a Gondola információi szerint nyomoznak is – az eredményről azonban hallgatnak.

  gondola.hu
 • OKkultist
  #149
  Az APEH-osok ellen vonultak ki a színesfémtelepre, a na vajonkik?
 • OKkultist
  #148
  Érdemes volt velük jót tenni? Ezekkel csak rácseszni lehet.
 • OKkultist
  #147
  Hihetetlen, hogy hova süllyedt a filmipar, meg az egész média
  mi lehet a cél? Az össze nagypofájú+degenerált kisebbséget megutálja a többség?
 • USAMEN POWER
  #146
  Jah igen Magyarország az nagy kezdőbetű.. Mielött vki belekötne.
 • USAMEN POWER
  #145
  Hol élsz te jóember ? Ebben az országban, ebben a világban egyre kevesebb dolgot lehet már szépszavakkal megoldani... Az is igaz ha kimegy pár ember tüntetni, akkor az se ér semmit... Végülis hiába voltak a 2006 os, 2007 es őszi tüntetések Gyurcsány még mereszti a zsidó picsáját a parlamentben...
  De térjünk vissza a cigányokhoz... ha egy cigányhoz minnél szebben beszélsz, annál jobban fog átbaszni, kirabolni, és annál mélyebre nyomja a zsebkését a beleidbe.
  De lehet h neked még nincsenek tapasztalataid, vagy nem ismered ezt a népet.
  Én nem akarok lázítani senkit, de aki ugy gondolja h eröszakmentesen meglehet már oldani valamit az téved.
  Egy cigány se gondol arra hogy minnél kíméletesebben raboljon ki, akk te mért akarsz kíméletes lenni ?
  Ezen gondolkozz el. Nameg ez nem cigányország, hanem magyarország. hoppá
 • OKkultist
  #144
  Igen, és ha nem tartják kézben a problémát, akkor a probléma tartja kézben az országot. Most nagyon errefelé terelik az egészet elqúróék. Nagyon gáz, hogy pont itt akarnak egy nemzetet csinálni a cigányokból, és pont így. Erre csak ráqúrni lehet. Dehát elqúrókbúl és balf*szokból nagyon jól állunk.
 • HUmanEmber41st
  #143
  Nem volt ennyi nemzetei híroldal, nem találkoztunk vele nap mint nap.
  Akkor még a rendőrségen belül sem voltak szóbeli parancsok, h a romákat ne bántsátok, ne ellenőrizzétek (Posta Imre előadása), sőt akkoriban elég keményen bántak a cigóbűnözőkkel.
 • HUmanEmber41st
  #142
  Rosszul írod a "hanuka" szót.
  Minimum chhanukának kellene írni! :D :D
  A helyes kiejtés érdekében pedig tanulmányozd a Héber pöröly c. filmet! :D :D :D
 • p15t1
  #141
  Azt mondod akkor,hogy 5 évvel ezelött nem mentek lopni?nem támadták meg a nyugdíjast azt otthonában?nem terrorizáltak az iskolákban?Mi volt öt évvel ezelött,hogy NEM MERTÉK ezeket megcsinálni?
 • OKkultist
  #140
  Úgy értem, hogy NEKÜNK nem volt ennyi problémánk a cigányokkal, nekik voltak gondjaik, de nem úgy oldották meg, mint mostanában. NEM MERTÉK.
 • p15t1
  #139
  Cigányprobléma már "akkoriban" is volt csak még ennél is jobban szartak az egészre.
 • OKkultist
  #138
  Jók ezek a képek:

  Meg ez a duma elqúrótól:
  "A hanuka az önazonosság megőrzésének, a közösség megmaradásának és a jövőbe vetett hit és remény megélésének ünnepe. Érték, mely egyformán fontos isten teremtményeinek, minden embernek" - hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc az MTI-hez eljuttatott közleményében.

  Nézzen vissza mindenki CSAK 5évet, és emlékezzen, vajon volt-e ekkora hanukázás, meg cigányprobléma akkoriban? Nem merek belegondolni, hogy mi lesz 5év múlva.
 • Ronny
  #137
  én csak egy mondatot idéztem, azzal volt a gondom. Ha cáfolnon kell, akkor fogyatékosok vagytok és nincs miről beszélnünk.
 • p15t1
  #136
  Véletlen címeztem neked.
 • p15t1
  #135
  Hasonló hozzáállású emberekkel,és az ő számukra a lehetőség megadásával,szerintem ellehetne olyan eredményeket érni,hogy az eddig nem rasszista,de jogosan felháborodott emberek végre lássák azt,hogy esetleg van megoldás erre problémára erőszak nélkül is.Ellenkező esetben ezek az emberek(köztük én is) kénytelenek beletörődni abba,hogy nem lehet mást tenni,önbíráskodni kell.Mert azért lássuk be ha ez így folytatódik akkor még az egyébként jóérzésű,minden rasszista gondolatoktol mentes ember is eléri a tűröhatárának küszöbét és onnantól...de ez inkább ne történjen meg.Érdemes végignézni
 • HUmanEmber41st
  #134
  Légyszíves cáfoljad akkor mondatról mondatra tényekkel.
  Én nagyon várom.
 • Ronny
  #133
  nem akarok mindenkinek egyenként válaszolni, úgy érzem szövégértési gondjaitok vannak vagy legalábbis csípöböl idegépeltek valamit. Mégegyszer olvassátok el mitírt le USAMEN és konstatáljátok, hogy mekkora hülyeség.
 • HUmanEmber41st
  #132
  Tudod, Magyarország manapság nem olyan, mint Észak Amerika volt a Mayflower idejében. Azon a hajón dolgos telepesek és később katonák jöttek.
  Manapság nem a gyárban-kifőzdében-mosodában-köztisztaságban dolgozni akaró kínaiak jönnek az országba ha jól utánanézel...
 • OKkultist
  #131
  A BUZIMAFFIA nem legenda, összetartanak, mint a zsidók, különösen, ha ez is-az is
 • OKkultist
  #130
  Nem fizet :
  ADÓT, TB-t, VÁMOT, vagyis semmit, itt csak beszedi a pénzt, az eladott cuccok után, JELLEMZŐEN ezek SOHA NEM TERMELŐ tevékenységből vannak, hanem (pénz/ember/drog/fegyver vagy gagyi)kereskedelemből. Megfogni nem tudják őket, az egyik kínai olyan , mint a másik, minden éveben MÁSIK cégnév alatt működik UGYANOTT, de a fentieket soha nem fizeti!
  Ha nekem sem kellene, akkor nekem is lenne mercim.
 • Wlakos
  #129
  Hallottál már a magyarországi kínai maffiáról? Az mit tesz a magyar jövőhöz? Vagy vagy a sikeres szadeszes politikusok korrupciós ügyeiről? white trash mi fajvédő ember gratula!!
 • horthy
  #128
  Ez politika ! A cigányokat azért támogatják segélyekkel mert nagyon jelentős " megvehető " szavazóbázis . A Zsidókat meg azért támogatják mert ott vannak a nemzetközi pénzügyi világban és politikában ( pl: USA zsidólobby) emiatt más választásuk nincs . Kina meg a leendő trónbitorloja az USA-nak . Egyszerü a képlet lényeg az hogy mindegy az hogy " Fityesz " vagy a " Maszop " van hatalmon , hogy megtartsa pozicioját föleg a , cigokra és a zsidókra van szüksége . Az nem számit hogy ebbe beleroskad a nép . Lényeg a hatalom édes ize !!
 • Ronny
  #127
  "persze betelepszik egy kinai, zsidó, -hip hopp... és már Merci van a seggük alatt"

  ez ilyen tipikus white trash duma.
 • USAMEN POWER
  #126
  A cigányok becsülete érdekében szüntetik meg a magyar gárdát....
  A cigányoknak milyen becsületük van itt ?
  Lopnak csalnak, hazudnak... Ez a vérükben van.
  Ez a mocskos kormány mért a cigányok érdekében tesz igazságot ? A magyar a hazájában mért van elnyomva ?
  Ha egy cigány hason szúr az utcán az elvan felejtve, de ha egy magyar csinálja ezt a cigánnyal, az hetekig megy a hírekben... hogy ezek a rásszistá mágyarok... magyarországon több joga van a jöttment népnek és a külföldinek mint a magyarnak ? A magyar végigdolgozza egész életét itt és képtelen normális létkörülmények közt élni... persze betelepszik egy kinai, zsidó, -hip hopp... és már Merci van a seggük alatt. A cigány meg elvan a segélyből, meg amit az utcán összelopkod... :S elvan ez az ország baszva rendesen... mit ért a rendszerváltás ???
 • HUmanEmber41st
  #125
  Azért nem semmi... magánemberek adományai azonnal állami tulajdonba kerülnek... a csekk már előre meg volt írva, mindenki tudta előre, mi lesz az ítélet. Persze még nem jogerős, azonkívül a pártok rosszallásán kívül nem is tudott mire hivatkozni a bíró..Másodfokon valami komolyabbal kellene előállniuk (a vádnak).
 • OKkultist
  #124
  Ez azért durva:

  A bíróság az egyesület nyilvántartásból történő törléséről, továbbá a szervezet számláján lévő vagyon állami tulajdonba kerüléséről rendelkezett. (Az egyesület bankszámláját vezető OTP Bank Rt, az ítélet jogerőre emelkedésekor a bankszámlán lévő pénzt átutalja a Magyar Államkincstár betéti számlájára.)

  A Magyar Gárdával kapcsolatban sikerült, a csaló, kamukft-kel, meg OFFSHORE szélhámososkkal kapcsolatban nem??????
  Micsoda véletlen.
 • Huliganthropus
  #123
  Ebben az országban már csak az anarchia tehet rendet! Vagy ők, vagy mi! DE ÉN NEM HAGYOM MAGAM! Most jött el az utolsó esélyünk, hogy tegyünk valamit a magyarságot, mint többséget érintő rasszizmus ellen. A kisebbség egyre erőszakosabb, a maszop kormány (de a fityesz is)adja alájuk a lovat (zsebükbe a segélyt), a magyarságot elsorvasztva (ide értem a zsidók országfelvásárlását is) . Most már elég (a gyávaságból). Önbíráskodás? Nem. ÖNVÉDELEM!...ha az kell! A magántulajdon védelme (akár erőszakkal az erőszak ellen!) ...ha az kell! Az ország, a föld visszavétele (na nem pénzért) ...ha az kell! De most itt a vége! Elég volt! ...ÉS ÁLLÍTSÁK VISSZA A HALÁLBÜNTETÉST!!! Az életfogytig bünti legyen életfogytig tartó! A tolvaj, a rabló, a csaló, a sikkasztó többé ne kaphasson semmilyen segélyt! Se politikai szerepet! >>> Na ugye mennyi pénz megmaradna pl. az egészségügyre???
 • HUmanEmber41st
  #122
  Ez tényleg egy "jó fogás" volt :D :D
 • OKkultist
  #121
  HAHAHAHAHA: Vajon ki okoskodik és hol? (vagyis kikre érti vajon az alábbi sorokat a ***** újság újságírója?

  Számomra nyilvánvaló, hogy olyan emberekről van szó, akik szellemileg, intellektuálisan és morálisan végérvényesen eltévedtek ebben a mai, összetett, számos ellentmondással és konfliktussal teli világban. Nem értik az őket körülvevő világot, nem találnak magyarázatokat, nem találnak fogódzókat,

  Itt a folytatás
 • OKkultist
  #120
  Képzeld el amikor Garrison magyarázza , hogy mit lehet és mit nem a muzulmánoknak. (persze túlzással) De amikor 175cm magas szőke/kékszemű nők jönnek-mennek tömegesen az utcán, akkor a sötét bőrű, sivatagból odaszabadult figurák elvesztik az önkontrollt.
  A feministák pont olyanok, mint a greenpeace meg a 4mancs, akik ERRE semmilyen lépést nem tettek. Csak ott lépnek , ahol sokan látják őket, és nem veszélyes.
  A 4mancs az igazi bohóccsapat, ők már a látszatra sem ügyelnek, szinte már ott van rajtuk, hogy sponsored by *********.
 • qtab986
  #119
  Ezt most nem értem. A feministák csendben vannak? Ez azt akarja mondani, hogy amikor ez az eset megtörtént akkor a feministák nem tették szóvá vagy általában a muszlimok által elkövetett nemi erőszak ellen nem emelik fel a szavukat? Egyáltalán a muszlimokra jellemzőbb, hogy nemi erőszakot követnek el?
 • qwer74
  #118
  Azér ügyes vagyok hogy előhoztam a topicot a semmiből
 • OKkultist
  #117
  Ez már gáz: ebbe a klubba vettek fel bennünket??????
 • OKkultist
  #116
  Semmin nem lehet csodálkozni, ez itt Magyarország, 2008. (mindenhol zuhan a színvonal, még Svájcban is, de ott azért tesznek ELLENE!)