126
-
TommyVercetti #86 Hát te egy nagy barom vagy Keszeg! Ha ez nem GTA, akkor mi? Olyan hülyeségeket tudsz mondani,hogy az már fáj. -
Rga #85 Hello! Kéne egy kis segítség a vice city-hez, a Cola-Beta mod elinditasához. Ha valaki tud irjon! Csá! -
hm -
sziasztok! nem tudja valaki hogy mi lehet a baj: helyzet a következő fent van a gta3 hoz a real mod, elindítom néhány autón nincs textúra!! csak ilyen fehér meg kék izék! ha tud valaki segítsen már plz mert sürgős! -
Tiby #80 Sziasztok!! Olyan elmosottak a textúrák a gta3-ban,
meg nincs is fizikája az autónak amikor borul. 2002-es játékoknak már kellene lennie! -
MÁR van Vice City?? 

-
Balika 16 #68 Ezt Kiss Hardy- nak irtam -
Balika 16 #67 Én nem tudok.Légyszi, ha tudnál akkor az emilcimemre irj vissza,de ide is lehet.
Köszi
[email protected] -
Don Vito #63 Most már tudom! A GTA3 uralam megtört! Mert a Mafia a legkirályabb játék a világon! Capici? -
gift #60 ez a legkirályabb game a világon -
ndy #59 én is ripből nyomtam, de most hogy irtad, felraktam az iso-t, meg kicsit megtuningoltam a videokártyát, és már viszonylag elfogathatóan fut!! :-)))
Al-Ashrad: a www.alvilag.hu/gta oldalon találsz néhány skint. -
david #56 Nekem AMD Athon 950-es, Gf 2 Mx 400-as, 256 Mb Ram, Win ME-m van, és 1 idő után kilép a win-be de akkor is ha pl kocsival nekimegyek valaminek.... ha tudtok valami pach-et ajánlani, vagy van valami tippetek akkor mondjatok!!! Előre is köszi -
tomcs #55 neked meg annyit mondok toltsd le az isot vagy szerezd meg cd-n.. aki ezt ripbol jatssza.................... -
tomcs #54 700as celeron 800ra huzva 256st asus cusl2
windows xp magyar
abit gf2 mx400 64mb
es ezen meg ha fut 1-2 dolog(ftp, par bongeszo, stb) a hatterben meg boven elvezheto, mondjuk 640-ben neztem de sosem adtam az extrem nagy felbontasokra viszont szep legyen meg gyors stb -
ndy #53 tomcs!
Nekem 800-as celeronon, geforce2 mx400 64mb, 384mb sdram-om van, és minimun grafikával 5-6 fps-sel megy. Neked pontosan milyen géped van, ami ezt produkálja, és milyen beállitásokkal????
köszi. -
tomcs #51 hmmm.
nekem 700as celeronon gf2 mx400al boven elvezheto.... :)) -
Hello
vadonatuj ps2 eredeti jatekok!!
ha valami erdekel ird meg mennyit er meg neked es egyeztethetunk!!
13 e ert
Silent hill 2
Ace Combat 4
HeadHunter
Baldurs Gate
JAk And Daxter
Klonoa 2
Soul Reaver 2
Resident Evil: Code veronica
Zorro
Dropship
Ecco The Dolphin
ezek 14ert
MGS2
ICO
Resident Evil Survivor 2
Dynasty Warriors 3
a tobbi jatekrol emailben tudsz erdeklodni!
[email protected]
-
hammer!
ps2.ign.com
mohuss -
jah akinek nem esik le, ps2om van -
Szerintem nagyon jo game, csak rohadt nagy gepigenye lesz!
De nekem bejon meg igy is, az eleozo reszeket nem szerettem, mert nem jott be a felulnezet, ezzel szemben ez nekem jo.
Akinek meg a regi nezet tetszett, azt is lehet benne valasztani:)
Engem csak az zavar hogy neha rendesen esik benne a Framerate...:( vagy szarul irtak meg, vagy a gepem a gyenge, ami kizart:)))) -
OPM #27 szerintem majd akkor kérdezgessetek, ha már megjelt a game... :)
egyébkén nagyon ql lesz!!
-
Tomcat #12 WOW! Már alig várom! :) Remélem nem cseszik el!
Nos, az igaz, hogy ez már nem az eredeti GTA feeling lesz, de attól még egy istencsászár gamenak ígérkezik. Amúgymeg, szvsz ideje volt váltania a sorozatnak. Harmadszorra nem biztos bejönne a megszokott kinézettel. Csak ugye gépigény... :S -
Anee #11 A képek a PS2es verzióból vannak -
Vááá de nagyon király lesz!