126
  • TommyVercetti
    Hát te egy nagy barom vagy Keszeg! Ha ez nem GTA, akkor mi? Olyan hülyeségeket tudsz mondani,hogy az már fáj.
  • Rga
    Hello! Kéne egy kis segítség a vice city-hez, a Cola-Beta mod elinditasához. Ha valaki tud irjon! Csá!
  • Pempő
    hm
  • PAYNE
    sziasztok! nem tudja valaki hogy mi lehet a baj: helyzet a következő fent van a gta3 hoz a real mod, elindítom néhány autón nincs textúra!! csak ilyen fehér meg kék izék! ha tud valaki segítsen már plz mert sürgős!
  • Tiby
    Sziasztok!! Olyan elmosottak a textúrák a gta3-ban,
    meg nincs is fizikája az autónak amikor borul. 2002-es játékoknak már kellene lennie!
  • shaba23 #74
    MÁR van Vice City??
  • Balika 16
    Ezt Kiss Hardy- nak irtam
  • Balika 16
    Én nem tudok.Légyszi, ha tudnál akkor az emilcimemre irj vissza,de ide is lehet.
    Köszi
    [email protected]
  • Don Vito
    Most már tudom! A GTA3 uralam megtört! Mert a Mafia a legkirályabb játék a világon! Capici?
  • gift
    ez a legkirályabb game a világon
  • ndy
    én is ripből nyomtam, de most hogy irtad, felraktam az iso-t, meg kicsit megtuningoltam a videokártyát, és már viszonylag elfogathatóan fut!! :-)))
    Al-Ashrad: a www.alvilag.hu/gta oldalon találsz néhány skint.
  • david
    Nekem AMD Athon 950-es, Gf 2 Mx 400-as, 256 Mb Ram, Win ME-m van, és 1 idő után kilép a win-be de akkor is ha pl kocsival nekimegyek valaminek.... ha tudtok valami pach-et ajánlani, vagy van valami tippetek akkor mondjatok!!! Előre is köszi
  • tomcs
    neked meg annyit mondok toltsd le az isot vagy szerezd meg cd-n.. aki ezt ripbol jatssza....................
  • tomcs
    700as celeron 800ra huzva 256st asus cusl2
    windows xp magyar
    abit gf2 mx400 64mb
    es ezen meg ha fut 1-2 dolog(ftp, par bongeszo, stb) a hatterben meg boven elvezheto, mondjuk 640-ben neztem de sosem adtam az extrem nagy felbontasokra viszont szep legyen meg gyors stb
  • ndy
    tomcs!
    Nekem 800-as celeronon, geforce2 mx400 64mb, 384mb sdram-om van, és minimun grafikával 5-6 fps-sel megy. Neked pontosan milyen géped van, ami ezt produkálja, és milyen beállitásokkal????
    köszi.
  • tomcs
    hmmm.
    nekem 700as celeronon gf2 mx400al boven elvezheto.... :))
  • bravet
    Hello
    vadonatuj ps2 eredeti jatekok!!
    ha valami erdekel ird meg mennyit er meg neked es egyeztethetunk!!
    13 e ert
    Silent hill 2
    Ace Combat 4
    HeadHunter
    Baldurs Gate
    JAk And Daxter
    Klonoa 2
    Soul Reaver 2
    Resident Evil: Code veronica
    Zorro
    Dropship
    Ecco The Dolphin

ezek 14ert
    MGS2
    ICO
    Resident Evil Survivor 2
    Dynasty Warriors 3

a tobbi jatekrol emailben tudsz erdeklodni!
    [email protected]
  • mohus
    hammer!
    ps2.ign.com

mohuss
  • GAMECUBE
    jah akinek nem esik le, ps2om van
  • GAMECUBE
    Szerintem nagyon jo game, csak rohadt nagy gepigenye lesz!
    De nekem bejon meg igy is, az eleozo reszeket nem szerettem, mert nem jott be a felulnezet, ezzel szemben ez nekem jo.
    Akinek meg a regi nezet tetszett, azt is lehet benne valasztani:)
    Engem csak az zavar hogy neha rendesen esik benne a Framerate...:( vagy szarul irtak meg, vagy a gepem a gyenge, ami kizart:))))
  • OPM
    szerintem majd akkor kérdezgessetek, ha már megjelt a game... :)
    egyébkén nagyon ql lesz!!
  • Tomcat
    WOW! Már alig várom! :) Remélem nem cseszik el!

Nos, az igaz, hogy ez már nem az eredeti GTA feeling lesz, de attól még egy istencsászár gamenak ígérkezik. Amúgymeg, szvsz ideje volt váltania a sorozatnak. Harmadszorra nem biztos bejönne a megszokott kinézettel. Csak ugye gépigény... :S
  • Anee
    A képek a PS2es verzióból vannak
  • Dikkma
    Vááá de nagyon király lesz!