156
A TV2 legújabb......
-
#23 :-) , McDonaldsban Big Mac menü Coca colával
Ez van elrontott a kapitalizmus. -
#22 Úgyvan, normál kaját nem ismered ? Egyél csak Mcdönciben...
-
#21 Zsici Hetes ?
Heti Tetves ?
-
#20 Tök jó hogy nyitottam ezt a vackot, hogy beindult a forgalom -
#19 A Mc Donald s egy nagy trágya, -
#18 tök jó , hogy kapitalizmus van.
Ha nem lenne akkor nem lenne Révfülöpön Mc Donald's. -
#17 Szivesen hisz
ez egy elveteműlt , kapitalista világ.csak 1 lecke van =éljed túl. -
#16 Köszi, hogy mellém állsz! :-) -
#15 Valószinüleg akkor te egy elszigetelt helyen élsz! Ebben az esetben szerencsésnek tartalak!
Amúgy hihetetlen, hogy egy JÁTÉKTOL ennyire be tudtok pöccenni! -
#14 Ron Ragm : Pedig
ilyen az élet -
#13 Akkor nézedd barátom, ha szerinted jó, én maradok az RTLes-nél bár ott meg a mocsok Vágót utálom, hogy állandóan pofázik, de vhogy mégis normáliasbb az egész légkör. ipszilon elovlastad te a beszólásom rendesen, mert ha igen akkor tudnád hogy én is pont szt írtam hogy az élet is pont ilyen, és ezért nem kéne még itt is ezt mutogatni nemde? -
#12 Tegnap Jáksót kiszavazták a 7i7esből.
1ébként jó játék. -
#11 ipszilon ha szerinted ilyen az élet akkor csak sajnálni tudlak. -
#10 Szerintem jó játék! Nem kéne ennyire felfújni a dolgot! Es pontosan a magyar primitivség látszik, hogy ennyire komolyan veszitek ezeket!Ez csak egy JATEK! Meg, nem t'om mit akartok: ez az életet tükrözi! Amúgy meg, ahhoz képest, hogy utáljátok, elég sokat beszéltek róla!:-) -
#9 Nem értem miért szidjátok,a fasizmust idézi föl.Szavazzatok a miépre és ilyen lesz az egész ország.Hurrá!! -
ixyon #8 ez a játé az ember megalázásáról szól, és USAban is opntosan ilyen. láttam ott is(bár ott 1 kicsit többet nyertek) ezt a játékot mindenki anyázni fogja, mindnki utálni fogja, de mindenki nézni fogja. ez a business. -
#5 a kapitalista demokraták műsora.
Ajánlom mindenkinek a figyelmébe... -
#3 Szar ********-ó média újabb gyönyőrű műve. -
Nyiri #2 Hulladek műsor -
#1 Látszik hogy ez a játék a h***e angoloktól jött, mert tele van hidegséggel, ridegséggel, és csak úgy sugárzik belőle az emberi gonoszság. Akár sz is lehetne a címe Hogyan legyünk a másikkal mocskosok és hogy vágjuk el alatta a fát. Az egész arról szól hogy máskokat tapossunk el csak azért hogy miénk legyen a pénz. Hova jut ez a világ ha már egy vetélkedőben is ez a cél, nem elég ha az utcára kilépve azt látja az ember?