156
A TV2 legújabb......
-
#67 Tipikus kereskedelmi műsor : lényeg benne, hogy a hülye szemét ember nyerjen és NE az okos, tanult, szép kis jövő...
-
#66 NEm a legjobb... -
#65 Veletek nehezen...
-
#64 Nem hiszem...
-
#63 tudod miért veszik véresen komolya? mert le vannak fizteve! ez a szerepűk! -
#62 Szerintetek Kriszti jó csaj?? -
#61 marmint hogy elkerjem a telefonszamat -
#60 kinek? a Mate Krisztinanak bazz? max ket hazi palesz utan lennenek nekem ilyen gondoaltaim... -
#59 Kérd el a telefonszámát! -
Zozo76 #58 A leggyengebb lancszem ketseg kivul Mate Krisztina. Bar a hulye szerintem orul hogy van legalabb egy musora... -
#57 Az a legviccesesbb, amikor kiszavaznak valakit, es egy ilyen miniriport van vele, hogy mi a velemenye arrol hogy ot szavazzak ki. mindig olyan eszmeletlen nagykepuek, hogy el se akarom hinni hat hogy lehet ez? eddig egy-et se lattam aki nem azt mondta hogy "envagyokalegjobatobbiekfasszoppoknemtudommerszavaztakki igaznemvalaszoltamegyszersehelyesen"
ehhh... Uj hujeseg. Egyebkent lattatok a Legyen on is milliomos VisszaVágo-t? hat az kész volt... :))) -
#55 Erre most mit lehet mondani ? :-) -
EasyE #53 Szerintem az Rtl Klub es a TV2 indithatna kozos vetelkedot "Legyen on is leggyengebb lancszem " cimmel.... -
#52 az a baj ebben a müsorban , hogy semmiben nem eggyezik az angol , testvérnmüdorral.a Máté Kriszta , nem olyan erös , olyan kemény.Mint az angol müsorvez. -
#51 ok észbentartom -
#50 Vigyázz!
Én is egyszer egyetértettem vele Metallica ügyben, de mostanra máshogy emlékszik. -
#49 az...
most egyetertettunk vagy mifene?:)
-
#48 Láttam egy adást és fetrengtem a röhögéstől, ahogy a Máté Krisztike a végén kacsintott, AHHZHHHHHHHHHH :DDD
meg az a "Viszlát!!!" felkiáltás :-D
röhej
-
#47 nagymuterom átnvezete:
"Néztem tegnap a Ki Nevet a Végén-t"
-
#46 Most már nem én vagyok . MEGOLDODOTT A PROBLÉMÁM.kedves Kriszti mi a legujabb kérdése ? -
#45 Én nem, mert én nyitottam a topicot, bar egye fene akér én is lehetek. -
#44 ÉN VAGYOK SZAL VISZLÁT -
#43 viszlát. -
#42 és itt ki a leggyengébb láncszem
-
#40 de attol mert erröl beszelünk meg nem nezzük es a cegek nem azert fizetik a reklamokert a horror összegeket hogy beszeljunk a musorrol, hanem hogy a szunetben megnezzük az idiota reklamjaikat. -
#38 Valszeg véletlen idegesítő. -
#37 te egy harcos amazon vagy? vagy a nikked felreerthető:) -
Tanja #36 Hahó mindenki!
Sziasztok!Újra itt! :)
Elkezdodött a suli és mmegint itt!
Nos a "musor" egy.. .. .............
A végén amikor kacsint egyet kedves musorvezetonk..
úgy érzem megtudmám ütni egy puskatussal!!!!
Nagyon idegesíto! -
#35 Ifritnek simán beszólhatunk, mert csak este reagál:))) -
#34 vannak meg csodak... neha azt is szoktam -
#33 Helyeselsz? -
#32 igen az jovolt. -
#31 A heti hetes végén jó volt a paródia. -
#30 egyet érdemes végignézni... tudni, hogy mi az, amin a népek morognak :))))) -
#29 nekem eleg volt elolvasni a kritikat rola az internetton :) mar azon is rohogtem, utana beleneztem a musorba es inkabb kikapcsoltam a tvt :) -
#28 az teccik, hogy a műsort arra találták ki, hogy mindenki utálja... ennyire könnyű manipulálni a népeket??? én láttam belőle 1,5-et, és utána a röhögéstől könnyes szemmel elkapcsoltam... -
#27 :-) -
#26 Tudod mit? Akkor na hallgasd a "gyenge, lerágott, idegesítő szójátékait". Ez olyan egyszerű, hogy nem kapcsolod be a tv, nem nézed azt a műsort, ez egy szabad ország (mindenki azt csinal, amit szabad:-)) -
Laci #25 Ennek a játéknak egy igazi előnye van: gyorsan jönnek a kérdések és ha szerencsénk van talán a válaszok is, hátránya azzal kezdődik, hogy a műsorvezetőpicsa mindig azt kritizálja, hogy a polgár csak ennyi meg ennyi pénzt gyüjött össze, míg ő milliókkal megy haza és az, hogy ezt pofátlanul tudja csinálni MÉG HA NEM IS Ő TALÁLTA KI. Mert akiben egy kis lélek is van az akármennyit kap az ilyen pofátlanságot legalább nem vállalja. Ezekszerint, csak és tisztán csak a pénz vezérli a csajt is, mint ahogy az a kereskedelmi televíziókban mindenkivel lenni szokott. Nem tartom ötletesnek, hogy a gyenge lerágott idegesítő szójátékaikat kell az embernek hallgatnia. A Vágó még egy jó műsorvezető, lehet, hogy ő ezt nem vállalta volna el bár ki tudja, ne kiabáljuk el. A másik baromság, hogy a játékosok szavazzák ki a tagot, így aztán még gecibb és nagyobb hülyeség az egész...utána meg mindig ugyanazt mondják a kidobottak...ebből az következik (pont mint a kommunizmus, de ez csak páhuzam NEM POLITIKA), aki egy kicsit is jobb, azt kipaterolják. Most akkor ki a leggyengébb láncszem? -
#24 :-)