a legjobb haverja cserben hagy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a régi SBM szám errõl szól kb. :)
http://www.zeneszoveg.hu/dalszoveg.phtml?szk=3197
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ahhoz már hozzászoktam, hogy a haverok max. addig ismernek meg, amíg nem kell valamiben segíteni... érthetõ is, ettõl haverok. Amikor tényleg szárban vagy, akkor a haverokra nem, csak a barátokra számíthatsz.
ezt hol álmodtad?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
azért barát és barát között is van különbség, szvsz mindig változik idõszakonként, hogy kivel mennyire vagy jóban. talán a megunás miatt, talán egyéb tényezõk miatt.
ha egy állandó baráti körrel vagy együtt akkor az korlátoz a további ismerkedésben, mert sokkal kevésbé érzed szükségét annak hogy megismerj még több embert. persze a begubózástól nincs rosszabb.
Resurrection!
jó a mondás: Bajban ismerszik meg az igaz barát
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az ûrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
mert a barátra számíthatsz bármikor, nem csak akkor amikor érdekei úgy tartják
ilyen téren jobb a haver, azoktól úgyse vár(hat)ok el semmit
Sohase csal meg, csak az enyém, mindig felvidit.
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...
Ez véresen komoly.
Az sem igaz, amit kérdeznek.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Az alkoholmentes sör az elsõ lépés a guminõk felé.
De komolyan szokatak ilyet mondani (szerintem hülyeség): Haverja sok lehet az embernek barátja csak 1-2.
másik:
Szerintem a haver szó onnan jött hogy látták hogy "nyugaton" van vagy 10 szó a baráti kapcsolatra akkor legyen nálunk is...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
én így gondoltam.
Lehet bízni egy szoknyásban?!
Asszem levezettem a bizonyítást.
Nagyon kell ügyelni, h. kit nevezel barátnak és kit havernak.
Plö csajok szokták mondani, h. jajdejó barátok vagyunk, na 1x válaszoltam a csajnak, h. nem is vagyunk barátok, megbeszéltük a dolgot, h. mi is a barátság ÉS ELISMERTE, h. igazam van, de azóta elég frigid a kapcsolatunk...szal lányokat inkább hagyjátok, hadd mondjanak azt amit akarnak.
Viszont ha azt mondják, h. legyünk barátok az 1értelmû kosár, hisz szvsz fiú s lány között nincs barátság, mert vmelyik fél v. kevesebbet v. többet akar.
Nekem ilyentéren szeremcsém van. az a pár ember akivel jöban vagyok azokkal QUrwanagy haverok,és szerintem nem hagynánk szarban egymást.
jah meg olvastam hogy " barát csak a csajoknak van"
ez hülyeség. a haver szó csak mostanában lett divat. szerintem a barát nem jelenti rögön hogy buzi.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Persze nem leszek depressziós, ha egy volt nõm anyázik rám, de azért mégis. Az a szar, hogy azt hiszed mindent megtettél, hogy ne derüljön ki semmi a csaj elött és erre egy olyan tényezõ bassza el a dolgot, amirõl nem tehetsz...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Taliznak velük valamelyik szórakozóhelyen, eldumázgatnak, nyilván alkohol teszi a dolgát és megy a fecsegés....
Aztán másnap vagy még aznap jön a "kurva anyád" SMS vagy a kurva anyád beszólás...
Én nem értem! A haverjaimat még részegen sem jut eszembe bemártani, még véletlenül sem teszek ilyet. Akkor más miért nem tudja befogni a pofáját????
Nem egyszer fordult elõ ilyesmi, szóval már megválogatom kinek mit mondok el, még a legszükebb baráti körben is...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
de ezt azt hiszem tudja mindenki :))))
az
embernek kellenek barátok, fõleg olyanok, akikre a legnagyobb bajban is számíthat, akit akár az éjszaka közepén is felhívhat, bármit nyiltan megbeszélhet, alakoskodás nélkül. Ilyenbõláltalában nem sok van max 1-2. De akinek van - szvsz - nagyon szerencsés ember, nem biztos, hogy Te csinálod jól.