985
-
#665 Részben pedig igaza igaza van, csak normálisabb módon is kifejezhette volna magát... -
marcell007 #664 én már csak röhögök az ilyen ferdehajlamú(nem írhatom ki szép magarosan mee nem szabad XD)"embereken":D -
#663 gyökér -
Cat 02 #662 Hát, eléggé izlésficamos vagy =\ -
#661 csak sajnos nincs :( -
#660 értelmi szint megis lenne.... -
karajjj #659 gratulálok
csak tudnám, hogy ezt mérnem a tokio hotel topikba írtad????? -
zsilike #658 rohadtul szánalmas ez a zenekar,föleg a 2 mikiegér'13éves befojásolhato seggfejeknek szol,akinek nincs izlése'szörnyen gáz -
#657 én már elfogadtam az új stílusukat. nem mondom, hogy jobban szeretem, mint a régit, nem lehet összehasonlítani a 2-t, mintha 2 más együttes lenne. de egy jóideje nem hallgattam már LP-t, néha előveszek pár számot. inkább Slipknot megy mostanában, az jobban passzol a lelkivilágomhoz :) -
#656 Nem nevezném problémának, épp ellenkezőleg.
Igazuk volt azoknak akik azt mondták, hogy gyerekes zene a Linkin Park.Az is.A régiek és új album is.Az új még nyálas is.Nagyon gyengék.
Már csak akkor hallgatom, ha véletlenül a winamp egy LP számot rak be. -
karajjj #655 egyéni szociális probléma... :D -
#654 Hát nálam az LP az elmúlt egy évben lecsúszott az 1. helyről kb. a 300.-ra. xD -
#653 ok -
marcell007 #652 az én kedvenceim:1.Linkin Park 2.My chemical romance 3.Good Charlotte 4.Green day -
pries #651 Spanom No More Sorrow klipje
PLZ ne fikázzátok! -
#650 Szerintetek iet lehet kapni hazánkban, vagy csak a neten rendelhetem?
-
Cat 02 #649 jó lenne :S -
#648 remélem összekeverik Bukarestet Budapesttel :D -
#647 Bazz, Bukarestben persze lessz koncert.....itt ménem?
Mondjuk most van rá esély, mert a közelbe lesznek... -
karajjj #646 egy natúr koncertvideó összevagdosva...
a what i've done klippjével akkor sem bírni... ha neked az nyálas, akkor gratulálok.. nézzél gwart... -
#645 1szer megnéztem gyorsan. az a baja, h 95%ban egy sima koncertvideó... -
#644 eláég jó lett beza given up klip,sokkal jobb mint az előző 3 nyálas gagyi... -
#643 jahogyúgy :)
akkor kb pont kiegyenlítik egymást. sztem egyformán jók, azt neked kell tudnod h neked melyik tetszik jobban :) -
Cat 02 #642 2 poló van ott, eleje hátulja :D
Első azért jó sztem mert "színes"
A második meg azért, mert letisztult de jó -
#641 már megoldottam közben: #636 :)
Cat02: egyik se rossz sztem, a 2., 3. szolidabb, az 1., 4. keményebben LP-s. -
#640 2. -
Cat 02 #639 Sztetek melyik jobb ?
-
karajjj #638 de ha megmondod melyik nagyobb város tartozik oda, akkor tudok segíteni de amúgy szerintem gugli megoldja a dolgot:D csak nincs kedvem keresni -
#637 a pst nem is jelenti az egész usa-t :) -
#636 rákerestem, eszerint ha jól értelmezem, Magyarország most UTC+1 időzónában van, a PST az UTC-8, vagyis 9 óra van köztünk. ha ott délután 4, az itt hajnali 1 ezekszerint. addig sztem nem leszek fent, holnap kelés... -
karajjj #635 hát az USA-ban sem egy időzóna van... -
#634 valaki időzónákban jártas meg tudná mondani, hogy 4 pm pst azn itteni idő szerint mikor van? -
#633 tutira lesz, nézd csak a főoldalukat -
#632 na holnap Given up klip,de mostmár remélem tényleg lesz -
pries #631 Próbálkozok :P -
#630 most ki akarsz oktatni? :D -
pries #629 Ez azért lehet, mert Mike Shinoda a Fort Minor alapítója. -
#628 OSC-ből si van klip,az volt a legelső klipjük,hands held high az kajakra hasonlít a fort minor kenji című száméra,eléggé olyan fort minos b-side dalnak elmenne. -
Cat 02 #627 Hibrid Theory-ról mind jobb mint az összes többiről bármelyik :)
kivéve cure for the itch ^^
Bleed it out is sztem semmi crawling, one step closerhez képest, csak hát abból lett klipp -
#626 nekem is csak a Bleed it out tetszik, a többi nem. :(
a régebbi albumok sokkal jobbak voltak, szerintem a Meteora a legjobb
jéshátpersze Breaking the Habit rulz