985
  • sweech
    na végre, legalább a klip jó. ennyire bejött nekik a sunshine? :P
  • 5c0rp330n
    ötödik, egyben utolsó single az albumról: Leave Out All The Rest
  • 5c0rp330n
    jó az pedig mondom ezt úgy, hogy utálom a feka rappet.
  • Bulykin
    nah megnéztem a Bustás klippet és azt kell mondjam, hogy Busta egy gyökér, de az LPsek jók, főleg Shinoda bácsi:D, bár a szám nem nyerte el a tetszésemet...
  • Bulykin
    "Mindenki azt hallgat, ami neki tetszik."
  • Qwerty4
    Nem is célom, hogy valaki engem meggyőzzön vagy hogy én meggyőzzek valakit az én állsápontomról.Csak véleményt mondok ebben az esetben.Meg nagyon értelme sincs.Mindenki azt hallgat, ami neki tetszik.
  • Cat 02 #699
    Sajnos igazad van

#698: arra várhatsz :(
  • RAZOR27
    Mind1, én abban reménykedek, hogy csinálnak egy hybrid féle lemezt, mégiscsak az tette őket híressé....szép álom.
  • 5c0rp330n
    ezzel a hozzáállással úgysem fog senki meggyőzni, szóval mehetsz
  • Bulykin
    ok
  • Cat 02 #695

csak h valami jó is legyen :D
  • Qwerty4
    Szarnak a régi rajongókra.Nu-metallal nem sikerült volna nekik tavaly a legtöbb lemezt eladni világszerte.Szóval csak a divatra mennek, illetve arra hajtja őket a producer, mert bábok!
    Van akikkel lenyeletik ezt a m2m-t és még a busta rhymes-os számot is, de velem nem!

Jobb is lesz ha hamarosan kiveszem a kedvencekből ezt a topikot, már nem az én világom ez a zenekar meg a hasonlók, inkább ellenszenves.
  • 5c0rp330n
    vótmá :/
  • Bulykin
    jah még annyi, hogy a Numb/Encore(jay-z) szerintem igazán jóra sikeredett
  • RAZOR27
    kétlem, hogy fognak
  • Bulykin
    busta-t én is leszarom...XD
    akkor lehet hogy új rajongókat karnak szerezni ezzel
  • RAZOR27
    Akkormár itvan a rendes klipp
  • sweech
    elsősorban azoknak kéne csinálni, akik a régi zenéjükért szerették meg őket. én pl leszarom busta rhymes-ot meg jayz-t is :o
  • Kanál
  • Bulykin
    az is lehet, hogy vannak akiknek ez is bejön és azoknak csinálják elsősorban...és ugyebár ott van Shinoda bácsi, akinek van egy rap bandája is és a csapat tagja, szal...
    Nekem a Jay-z vel csinált számuk pl. tetszik, a Busta-sat még nem hallottam, de arra is sor kerül majd...
  • RAZOR27
    Énse értem mi jó ebben, nemveszik észre, hogycsak elrontják ezzel a rap-szarral?
    (am nu-metal a banda)
  • macleod2005
    Magyarázza már meg nekem valaki hogy miért jó az hogy összejönnek egy "nagytermetű, nemtúl szép, fekete személlyel"(nem akarok rasszizmus miatt büntit kapni, érti aki érti), aki gyakorlatilag belerondít minden számba, már a kollosön körz c. albumnál is ... jön dzsézi aztán raápofázik az alap számokra, gitár meg már nuku, holott "rock" bandáról lévén szó ez nem ártana...

hybrid theory és a meteora kifejezetten tetszett, m2m már közönbös, nem az én korosztályomnak szól(mondom én ezt 20 évesen...), de ezek a dzsézis meg basztarájmszos cuccok nagyon nem jönnek be...
  • LPKENJI
    ((:
  • Bulykin
    amúgy semmi értelme erről vitázni, ez ízlés kérdése...
  • lpmaskmancick
    szerintem meg nagyon is szar, már m2m kibaszta nálama biztosítékot, de hát még ez...
  • karajjj
    szerintem meg nagyonis jó...
  • sweech
    busta rhymes nélkül, nem gépi zenével még jó is lehetne. így nem az.
  • Bulykin
  • LPKENJI
    Nekem azért kicsit sokkal nagyobb a választási palettám(:
  • Cat 02 #676
    Kb nekem is, egy Crawling, One step closer, Place for my head, bármikor becsúszhat, de a többi felejtős.
  • LPKENJI
    Régen még nekem is sokkal jobban tetszett, mostanában már nem is nagyon hallgatom ez tény és való. Mindezek ellenére Ők a favoritok és mindig is azok maradnak:)

A #667-es klipp meg nagyon tetszik((:
  • Cat 02 #674
    Jó neked =)
  • karajjj
    ott a pont
  • Bulykin
    nekem úgyanúgy tetszik a "új" LP, mint a "régi"
  • Cat 02 #671
    Megnéztem a klippet, úgy tűnik ők is más irányba mennek :D
    Nekem csak a Hibrid Theory album tetszik, többi nem jön be, de erről szinte mind (max a cure for the itch nem xD)
  • Cat 02 #670
    Ez most olyan h mindneki mást szeret, neked elment egy másik irányba az izlésed és emiatt LP-t már nem szereted, sőőt úgy tekinted mintha rossz lenne mert most mást hallgasz...
  • 5c0rp330n
    oké. akkor megmondom, hogy miért írtam azt, amit írtam.
    én nem mondtam azt, hogy az LP az isten. 7 éve ezt mondtam, most már nem. viszont rossznak sem nevezem őket.
    zsilike mondanivalójából (#658) annyit sikerült kihámoznom (úgy tűnik a helyesírás nem az erőssége, vszínűleg vagy nem 100as szegényke, vagy direkt igénytelen vagy csak be volt állva, amikor ezt írta, a lényegen nem változtat), hogy szerinte fiatal befolyásolható fiataloknak szól az LP. mondja ezt azután, hogy egy olyan albumot adtak ki, ami a legkevésbé tetszik a régi befolyásolható "mikiegér" rétegnek, és az album készítésénél láthatóan szartak bele, hogy a kis szaros divatLP-seknek továbbra is minden igényét kielégítsék. szóval szerintem sokkal inkább az a szánalmas "mikiegér'13éves befojásolhato seggfej", akinek az új albumuk után gondolja róluk ugyanezt.
  • Qwerty4
    Pedig igen, meglátod eltelik 1-2 év, legjobb esetben kevesebb (ha akarod, hogy az ízlésed fejlődjön) és te is hányni fogsz a LP-tól.Tényleg bénák.
    Az igaz, hogy vannak náluk sokkal szánalmasabb zenék is, de az még nem azt jelenti, hogy ők jók...rockzenehallgatást meg jó az LP-vel kezdeni, de kár megállni ennél a szintnél...
    A BR-os klip meg egy újabb szégyenfolt a bandának szerintem.
  • 5c0rp330n
    qrvára nincs egy csepp igazság sem abban, amit mondott, de ezen most ne vesszünk össze. inkább tess, itt az új videójuk a Busta Rhymes-el, nézzétek:
    Busta Rhymes ft. Linkin Park - We Made It
  • magus
    pedig tök igaza van azzal kapcsolatban, hogy ezt akinek egy icike picike továbbfejlett ízlése van már rég nem hallgatja attól függetlenül hogy gyökér módon fogalmaz