984
  • TBTPumpa
    #984
  • TBTPumpa
    #983
    Új trekk:
    "Everything will be just fine..."
  • TBTPumpa
    #982
    Igen, fantasztikus volt, hatalmas zseni az öreg.
  • Kongy
    #981
    Volt valaki közületek a budapesti Mike Shinoda koncerten? Én ott voltam és remek bulit csapott az öreg Mike. :)
  • Jont100
    #980
    Ha már Chesterhez hasonló hangok, dimitrislp1 mellett sem lehet elmenni.
    Bár nekem személy szerint Alex McMillan szimpatikusabb, őt jobb előadónak érzem, de dimitrislp1-nek is egészen hasonlít a hangja Chesteréhez és ő is egész szépen énekel.
    Sőt, talán ő esetében még a külső is hasonló valamennyire:
    Sajnos csak két rövid videója van:

    Itt a másik:
    dimitrislp1 - Let Down - Dead by Sunrise (Acoustic Cover)
  • skinnyman
    #979
    Kurva jo.
    Es benne van Alex Bent, Paolo is a Trivium-bol.
  • TBTPumpa
    #978
    Az utolsó zenei projekt, amiben Chester Bennington részt vett:
  • TBTPumpa
    #977
    A mai napon két új dal is érkezett Mike-tól:



    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.02.22. 09:46:10
  • Jont100
    #976
    Igen, amúgy nekem is ez jutott eszembe, hogy ezek sokszor tök nehéz számok és ahhoz képest tényleg becsületesen elénekli őket, és simán benne van a pakliban az is, hogy semmilyen énekesi képzettsége nincs.
    Napokig hallgattam a számait, a sajátjait és a feldolgozásait egyben és valahol jó érzés, hogy van egy ilyen srác, akinek ennyire hasonlít a hangja Chesteréhez, mégha nem is valószínű, hogy ő lesz az új frontember.
    De ugyanakkor így van, a kiabálás téren nyilván lenne hova fejlődnie de, néha egész korrektül sikerül az is pl:
    Lost In The Echo — Linkin Park cover
    És abban is egyetértek, hogy visszafogottabb Chesternél, ezt én is érzem bár, én úgy gondolom, hogy mivel még aránylag fiatal, szerintem ezen még biztos tudna fejleszteni, ha megkívánná a helyzet.
    Amúgy ahogy elnéztem a képeit anno találkozott Chesterrel is
    Úgy láttam, hogy Mikenak is többen próbálták posztolni a feldolgozásokat, de sajnos egyelőre még nem reagált rájuk.
    Mindentől függetlenül, én jelenleg mást nem tudnék elképzelni új frontembernek, csak Alexet.
    De ugyanakkor igen, én is ettől tartok, hogy ez lesz a forgatókönyv, amit megfogalmaztál.

    Utoljára szerkesztette: Jont100, 2019.01.14. 20:02:34
  • Kongy
    #975
    Hasonlít a hangszíne Chesteréhez, abszolút korrekt covereket tol, és ezek nem egyszerű dalok ám. De kérdés mennyire tud kiabálni... mert ugye a LP legjobb számaiban azért van jó sok kiabálós rész. Szépen énekel a srác, de kicsit olyan mintha meg lenne szeppenve, egy frontembernek viszont le kell vinnie a fejedet az énekével.

    Véleményem szerint a LP szépen csendben fel fog oszlani, csak még hivatalosan nem jelentették be. Arra tippelnék, hogy hasonlóan a Queen-hez majd egy beugró turné-énekessel lenyomnak pár tribute show-t aztán annyi. Mike meg nyilván folytatja a szólókarrierjét + a Fort Minor-t. Szerintem ez a legvalószínűbb forgatókönyv.
  • Jont100
    #974
    Sziasztok!
    Mióta ismerem a Linkin Parkot (2000-es évek eleje) mindig is szerettem az együttest és kb.: az összes albumuk megvan, az egyik kedvenc együttesem ebben a műfajban.
    Chester halála és körülményei számomra is nagyon lesjutó volt olvasni és hallani, sokáig fel sem fogtam.
    Az itteni koncerten sajnos nem vettem részt. (utólag bánom is rendesen)
    A Linkin Park jövője témához szólnék hozzá pár mondatot, ha senkinek sincs ellenére.
    Az együttes jövőét tekintve én is azon a véleményen vagyok, hogy Chestert 100%-osan pótolni lehetetlen, akárkit is tennének a helyére ugyanolyan sosem lesz már, ebben szerintem nagyjából mindenki egyetért.
    Viszont ha mégis a folytatás mellett döntenének, egész véletlenül, de sikerült rábukkannom egy a jelenleg még huszas évei elején járó (tehát még bőven fejlődőképes!) Angol Linkin Park rajongó srácra, akit én személy szerint el tudnék képzelni, mint új énekes. (aztán nyilván lesz, aki nem osztja ezt a véleményt)
    Sok jó és kevésbé jó feldolgozást látni a hallani a neten, de ez a brit srác mégis kiemelkedő, hiszen ő rendelkezik valami olyannal, amit azthiszem kevesen mondhatnak el magukról.
    Amellett, hogy elvileg tök egyedül saját dalokat ír és készít, (sok saját dala szerintem teljesen megállja a helyét) így videókról korához képest jó énekesnek tűnik,de ami miatt mégis különlegesnek tartom őt, az a hangszíne.
    Hallgassatok bele, ha gondoljátok:
    Razor Red Noise
    A Control vagy a Reboot vagy éppen a Colour teljesen vállalható szerintem, főleg annak fényében, hogy látszólag tök egyedül, az otthonában rakja össze ezeket a számokat.
    Itt van vele egy kisebb interjú is: (angol nyelvű)
    Exclusive Interview with Razor Red Noise
    És a végére hagytam a lényeget, készít Linkin Park feldolgozásokat is és nem is akármilyeneket.
    Van egy másik csatornája, ahova csak ezeket a feldolgozásokat tölti fel:
    Alex Mcmillan
    Ugyan nem olyan erőteljesen és energikusan, mint Chesternél, de nekem személy szerint Alex előadásában döntő többségében átjön a Linkin Park feeling.
    Szerintem nagyon jól sikerült neki a Numb vagy a What I've Done vagy a Leave Out All The Rest vagy éppen a One More Light de említhetném akár a Heavyt is vagy éppen a Battle Symphonyt is.
    Tény, hogy Chestert nyilván 100%-ban Alex sem tudná helyettesíteni, (meg senki más sem) de én úgy gondolom, hogy a jelen körülmények között, így kívülállóként számomra Alex egy jó választásnak tűnne. (a videók alatti kommentelők közül is sokan bíztatják) a Linkin Park számára.
    Aztán nyilván lesz aki nem így gondolja.
    Bocs mindenkitől, ha kicsit hosszúra sikeredett, csak gondoltam bedobom őt, hátha esetleg még Alex nem volt téma a fórumon (ha volt, akkor bocs mindenkitől) és hátha valakinek még új.
    További szép napot mindenkinek.
  • TBTPumpa
    #973
  • TBTPumpa
    #972
  • TBTPumpa
    #971
    Még 1 hét!
  • TBTPumpa
    #970
  • TBTPumpa
    #969
  • Kongy
    #968
    Nagyon bírom Mike-ot, de szerintem ez rém gyenge, amit csinál. Kb olyan, mint a One More Light-on a két szám, amiben ő a főszereplő, de nekem nem igazán jön ez be. Sokkal jobb volt pl amit a Fort Minor-ral csinált.
  • TBTPumpa
    #967
    Június 15-én érkezik Mike Shinoda új albuma, szintén Post Traumatic címmel.
    Két új dal is megjelent róla:




    Album előrendelése.
  • TBTPumpa
    #966
    A napokban megjelent Mike Shinoda EP-je Post Traumatic címmel. Nem gyenge szövegeket hozott össze Mike!




  • Kongy
    #965
    Így van. Remélem folytatják Mike-al az élen.
  • TBTPumpa
    #964
    Így kellett ezt. Érzelem-gazdag, megható és méltó búcsú volt.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.10.28. 20:55:05
  • Kongy
    #963
  • TBTPumpa
    #962
    Legfrissebb interjú Mike-al:
  • TBTPumpa
    #961
  • Kongy
    #960
    Hát én kb fél-1 perces kis videókat csináltam 3-4-et, de azt is sajnáltam, hogy nem tudok közben maximális átéléssel tombolni. Aztán amikor a végéhez közeledett a koncert már átfutott az agyamon, hogy "jaj, mindjárt vége, és mikor látom újra őket legközelebb..." Hát most már tudom, hogy soha... :( Chestert legalábbis biztosan nem.
  • TBTPumpa
    #959
    Na igen... Én az élvezet miatt mentem el,nem a videózás/fényképezés miatt, ám sokan nem. Lehet csak én vagyok ilyen maradi és minden egyes mozzanatot posztolnom kellett volna valahova, hogy érezzem milyen fontos vagyok talán valakiknek a neten.
  • Nyiri
    #958
    Tényleg van olyan ember aki elmegy egy koncertre és felveszi egy rohadt mobillal az egészet? Miért nem inkább élvezte a koncertet? Ezt soha nem fogom felfogni.
  • Kongy
    #957
    Bárcsak újra átélhetném élőben.
  • TBTPumpa
    #956
  • yesname #955
    Nagyon jól megfogalmazott írás. Az igazság az, hogy az ilyeneken aztán tényleg senki sem tud segíteni. Maximum, ha egy szerettükkel történik valami hasonló. Talán még az sem... Eleinte dühített engem is, de éppen ezért én már elengedem az ilyent.
  • TBTPumpa
    #954
    Búcsúlevél a zenekartól
  • TBTPumpa
    #953
    +1

    Remélem, hogy a Linkin Park nem zárul le itt, de azt is megértem, ha a Linkin Park ilyen formában nem folytatja tovább. Viszont a dalokért pedig nagyon is kár lenne. :(
    Mike-ot nem féltem, nagyon tehetséges ember, ami projektekben közreműködött, az mind kultusz-zene lett (Fort Minor). A zenekar többi tagja is rendkívül tehetséges, a lemezlovas srác (Joe Hahn) például rengeteg videoklippet rendezett a bandának.
  • Kongy
    #952
    Meg főleg úgy magyarázni, hogy kb semmit sem tudnak erről az életstílusról, erről az emberről, de mindenki ilyenkor életmód szakértőbe vált. Könnyű kívülről ítélkezni, én csak ezt tudom mondani. Én elejétől kezdve meg sem próbáltam fejtegetni miért tette, a tények magukért beszélnek. Aki egy kicsit is ismerte a munkásságát/munkásságukat, és jobban belegondol a dolgokba, az valahol meg tudja érteni. Elég csak meghallgatni az első albumról a Crawling-ot ("Crawling in my skin, these wounds they will not heal, fear is how I fall, confusing what is real") Már 2001-ben ezt énekelte, csoda, hogy eddig nem tette meg ilyen háttérrel, én azt mondom.


    Én csak abban reménykedem, hogy Mike-ék még talán fognak valamit alkotni megemlékezésül, és hogy Mike folytatja a zenei karrierjét. Őt is nagyon kedvelem, koncerteken is egy csupa szív ember jött át, akin látszik, hogy imádja, amit csinál.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.07.24. 13:57:09
  • TBTPumpa
    #951
    omg, megérkeztek a szakértők. Mennyivel szebb világ lenne, ha ők adnának tanácsot mindenben. A 16 évükkel akkora tapasztalatuk van az életről, amit egy 60 éves is megirigyelhet.

    Én nem tartom magam vérbeli rajongónak, viszont az összes számukat ismerem, összes lemezük megvan eredetiben (az új is) és képben vagyok az együttessel kapcsolatban. Nekem az új album is tetszett, semmi bajom nem volt vele, még a Heavy-nél sem rinyáltam, mert üdítő újdonság volt.
    Viszont én is magam alatt voltam a haláleset megerősítésekor. És mivel már veszítettem el közeli hozzátartozómat a depresszió miatt, van elképzelésem róla, hogy az milyen lelki állapot és milyen komoly betegség. Senkinek sem tudom kívánni azt az állapotot, amivé az teszi az embert. Épp ezért már kinőttem abból, hogy bárki felett ítélkezzem. Sajnálom, hogy Chester ezt az utat választotta, de ez van. Rajta kívül senki sem tudja mik történt vele, miket hogyan élt meg, mi okozott komoly törést nála. Könnyű okosnak lenni és magyarázni - utólag főleg.
  • Riddick21
    #950
    Az összes ilyen beteg működésnek a mechanikáját próbáltam valahogy megfogalmazni ebben az írásban. Azt, hogy az ilyen sötét állatok mindenben a lehetőséget keresik, hogy a saját - tudat alatt felismert - aljadék szintjükön valahogy felülemelkedjenek. Ezt pénz, ismertség, értelmes gondolatok, egyedi tulajdonságok híján egyedül moralizálással tudják megpróbálni, de ugye hiányzik belőlük minden, ami ehhez szükséges (hiszen ha meglenne, tudnák, hogy egy öngyilkosság esetében semmit nem kell mondani, ott a tettek már beszéltek, ítélkezés meg fel sem merülne, hiszen a legsúlyosabb ítélet már megszületett).

    Az, hogy téged hullarablással vádolnak, csak annyit mutat, hogy ez az egyetlen elképzelésük, ahogy egy ilyen helyzettel viszonyba hozhatják magukat. Nem tudják elképzelni sem azt az érzelmi hátteret, ami egy megemlékezést működtet. Ez abból derül ki, hogy nem megkérdőjelezik, hanem egyből megtagadják, tőled.
  • Kongy
    #949
    Az a szomorú, hogy én nem egy ilyen, és ehhez hasonló fasz kommentet olvastam. És akkor írja a gyerek, "én is voltam depressziós, leküzdöttem." Szerintem a srác a letörtséget, vagy az átmeneti szomorúságot keveri egy betegséggel, de persze nem értett a szóból, úgyhogy inkább ráhagytam, maradjon magának a nyomorában.

    Azt már meg sem említem, hogy csináltam Youtube-ra búcsúvideót, és megkaptam, hogy " ha annyira szeretted, akkor menj utána!", meg hogy "halott emberből nézettséget kipréselni, szép gyerek vagy" Mondjuk azt nem látja senki, hogy YT "karrierem" alatt MINDIG hangsúlyoztam, hogy a Linkin Park a kedvenc bandám, de nyilván én is csak akkor kezdtem el hallgatni, mikor meghalt az énekes. Egyértelmű.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.07.24. 11:55:10
  • TBTPumpa
    #948
  • TBTPumpa
    #947
    Még februárban, amikor én is néztem az élő közvetítést:
  • Riddick21
    #946
    A kommentmező mocskáról néhány gondolat, eléggé kiakadtam egy jelenségen.
  • TBTPumpa
    #945
    "Mike Shinoda changed the logo on his social media accounts to this..."




    "Linkin Park has officially canceled its North American tour ... TMZ has learned.
    The cancellation comes just a day after frontman Chester Bennington committed suicide at his Palos Verdes Estates home. The band's rep told us immediately following the news, the group was so devastated they couldn't think about the tour's future, which was set to kick off next week.
    But now it's official -- the tour's a no-go ... and Live Nation tells us refunds will be available to fans."
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.07.22. 15:15:38