25
Mi van a Game1-al?
  • Lteebee
    De a bemondó csajszi maradt.
  • Laalee
    profilt váltott, és most még igenytelenebb lett.
  • Marki
    Mosmá itt is Musicmax van.Nem baj.
  • CSOCSO
    azz most nincsen g 1..csak a music max meg a minimax
  • Aquli
    az 576-os tv musor tenyleg allat volt!
  • Laalee
    az csak ejfel utan kezdödik nem?
    amugy is nagy szar volt ez a g1
  • CSOCSO
    és hol van a game1?? mert most nincsen sehol!!! 15 ször mentem végig mindenütt!! a minimax után music max megy...
  • TIBI
    van game one igaz már nem az van kiírva a jobb alsó sarokba.
  • CSOCSO
    jah nyah..nekenm iten van aminimax mikor gyün a gameone????????????
  • TIBI
    igen!!!!!!!az 576 csinálta!!!!!
  • mateos
    sziv tv-én volt ??
  • Lacc
    Én is emléxem valamire, régen ment egy gamer csatorna, lehet hogy rosszul emléxem, de a 576-osok csinálták. Két csávó lökte ott a sódert, meg nagyon király játékokat mutattak be (legalábbis nagyon teccettek, bár még kis surmó voltam, nem nagyon emléxem). Meg hülyéskedtek is rendesen =). Jó volt. Kár hogy már nincs ilyesmi. Volt a szív TV-n valami próbálkozás, talán a Gigabyte, asszem a Gurusok csinálták, de hát....
  • mateos
    NEMTOM
  • Marki
    NÁLUNK VAN.
    Db.
  • Dante
    bizony!
  • TIBI
    az kurva jó volt akkor még azt tudtam hogy komondor64 meg last ninja.Nagyon jók voltak az akkori hangulatos játékok!!
  • Dante
    régi időkben még volt a magyar 1-en valami műsor szombat reggelenként. Szegasztok :) volt a címe talán... Amúgy van valami műsor az egy "királyi" tvadón, és volt benne a The Sting-nek a játékismertetője: aki ismertette szerintem nemigen volt kint a lakásából kb 2-3 éve!!! :) viszont személyesebb volt valamivel mint a G1.
  • Efreet
    több volt a semminél... mert amit a fix meg a többi csinál játékinfo-téren, az is közel van a 0-hoz.
  • KiPéTa
    Teljsen igaz. Én is néztem, de nem mehetett valami jól nekik. Haovonta kb 1-szer jött be valami új bejátszás. Az nem baj, ha konzolról van szó, amikor nincs semmi PC-re, de ha van, akkor az kéne. Talán még reklámot is el tudnék viselni rajta, ha lenne ilyen csatorna. Mondjuk a magyar PC game-ekkel foglalkozó újságok is tehetnének érte valamit.
  • Dante
    hát meg kell mondani, hogy a gameone sem volt valami egetverő cuccos.. Francia csatorna, francia nézőponntal, francia játékokal, főleg csak konzol volt műsoron, pc-s game csak elvétve a nagyobb durranások. Az idióta szövegek amiket a csajnak írtak... minden második szó gémpléj, meg hardcore gamer, meg ilyenek. Ami nekünk kéne az egy igazi gamer csatorna, magyarul, magyaroknak magyaroktól!
  • CaviaR
    Ja! Valami MusicMax. Ráadásul gagyi.
  • cmzsolti
    nálink sincs gameone csak ez a szar musicszar
  • Marki
    Nálunk van.1ébként a Music Box jobb lenne.
  • Efreet
    az lett. nem csak nálad. a site-on műsorrenjdük sincs már kint.
  • Arnie
    Nálunk (Matáv kábel TV) pár napja egy Musicbox-utánzat megy helyette. Nem tudja vki, hogy mi lett a csatornával?