1651
Szerintetek szenved a metál / rock zene itt Magyarországon ???
  • artschi
    Haverom is volt az Opeth-en, mondta, hogy állat volt nagyon. Sajnálom, hogy kihagytam :((.
    Volt utána a Marco Polo-ban after party, azon nem voltál?
  • artschi
    Concerto honlap
  • Gandibá
    És te hol nézed? :)
  • Voltan
    Most már igen. Tényleg lesz. A Testament lép fel előttük.
  • Voltan
    Hát igen, erről én se hallottam.
  • Gandibá
    És ezt te hol nézed?
  • artschi
    Lesz Cradle Of Filth a Summer Rocks-on jún. 17-én.
  • nemcsakfeel
    egy haverom most engem is lebeszélt, a környező városokból is gyűlnek a nácik :))
    szóval jobb a béke egy helyi kocsmában :DDD
  • [HUN]PAStheLoD
    baze ki vagyok én témákon majnem feküdtem :DDD

• [HUN]PAStheLoD
    asszem megyek :DD

• magus
    picsara tomegverekedni?:) nem eleg hogy nacik megverik oket, meg a punkok is?:) nem inkabb nem kosz:)
  • hen-tes
    Pécs fele lakom,...
    arra vót a koncert :)
    ennyi!
  • Gandibá
    Uuuu vazzeg. Tegnap nagyon szétzuhantam Opeth-től. Nagyon király buli volt, szavakkal leírhatatlan. Szerencsére nem olyan program volt mint amit a Lamentations dvd-n láthattunk/hallhattunk. A Damnation-ről 2 szám volt csak (Windowpane, To Rid the Disease), a Deliverance-ről is kell (Deliverance, Master's Apprentices), a Blackwater Park-ról a The Drapery Falls, a Still Life-ról a White Cluster, a My Arms Your Hearse-ről az April Ethereal és a Demon of the Fall (ennek ennyira örültem hogy a szám végére a nyakam belefájdulut :)). Volt még 1-2 szám de azokra nem emléxem mik voltak :)). Sajnálhatja mindenki aki kihagyta, életem legjobb koncertje volt. Akerfeld-et még sose hallottam ilyen tisztán énekelni, és pillanatok alatt visszavált hörgésre. ISTEN VOLT!
  • artschi
    Lesz TWISTED SISTER a Summer Rocks-on, jún. 18-án! Wow :D
  • Gandibá
    Holnap Opeth, jajj de jó! :)
  • artschi
    Mezőtúron, a rockfesztiválon TIAMAT lesz!
  • O0D:
    az a zenekarod neve? trotty!
  • Calver
    haldokló! hun laksz te ahol az az izé koncert volt?
  • PResident Evil
    punny...
  • hen-tes
    meghalok...........
  • PResident Evil
  • hen-tes
    kabbe
  • PResident Evil
    kivagyte ?
  • O0D:
    nem ismerős :)
    picsára tényleg senki nemjön?
  • hen-tes
    ismerős arcok ?
    ismeri vki ? :D
  • O0D:
    komolyan gondoltam :))
  • magus
    lol:)
  • O0D:
    2004. 03. 06. Szombat
    Fellépõk: Hétköznapi csalódások, Brigád
    Helyszín: Kazincbarcika, Sport
    Belépõ: ?
    Kezdés: ???
  • artschi
    Én a másikra szavaznék, csak szerdán lesz, ergo nem megyek. Csak ki volt az a barom, aki ezt a 2 koncertet egy napra szervezte??
  • The Garrett
    hmm judas on ott a helyem :)
  • O0D:
    fuckin budapest :))))

na mind1, majd legközelebb talán BT re megyek, a többi annyira nem zgat.
  • mukika
    én is megyek!!! :))))))
  • Kou
    Bleeding Through: nagyon jók voltak, csak sajnos a csodálatos szervezésnek köszönhetően, a fél társaság lemaradt az elejéről mert míg mindenki adta be a ruhatárba a cuccát elkezdték nyomni, pár számot nyomtak az új albumról ha jól emlékszem, domináltak a régi számok. Beszélgettem is velük, nagyon nagy arcok. Sokaktól halottam negatív visszajelzést BT-ről, mindenki Sick of it All-ra ment hiába... bevallom én úgy mentem oda hogy Bleeding Through-ra voltam a legkiváncsibb, a Most Precious Blood is érdekelt.. de Sick of it All-t most halottam életemben először:)

magus: nem hiszem hogy nagyon arénában nyomták volna eddig is:)) a másik meg ha nem akarták volna hogy felmennyenek a szinpadra akkor nem mentek volna fel az emberek mert olyan security lett volna...

Miért ne jönnének? A Darkest Hour is jön márciusban pedig októberben voltak itt:)

ja egy kis journal BT oldaláról: 02/23/04
    budapest hungary W O W ? (04:30 PM EST)
    WHATS UP EVERYONE WERE IN FUCKIN BUDAPEST HUNGARY ITS FREEZING COLD OUTSIDE BUT WHO THE FUCK CARES WHEN THERE IS HOT GIRLS EVERYWHERE I SWEAR IM IN LOVE WITH EASTERN EUROPEAN GIRLS, BUT ENOUGH ABOUT ME THE LAST COUPLE DAYS HAVE BEEN GOOD SWITZERLAND WAS AMAZING LIKE BRANDON SAID AND LAST NIGHT WE PLAYED IN VIENNA, AUSTRIA, HOME OF ARNOLD SCHWARTNIGGER. SHOW WAS REALLY GOOD LIKE A THOUSAND KIDS THERE DEFINATLEY SOME EXPERIMENTAL MOSHING GOING ON BUT THEN AGAIN EVERYTHING HERE IS EXPERIMENTAL. I THINK IM HOMESICK KINDA BUT THERES ONLY LIKE 2 WEEKS LEFT SO ILL DEAL WITH IT, ITS KINDA WEIRD TO BE IN A DIFFERENT COUNTRY EVERY DAY LIKE THE WHOLE SIZE OF EUROPE IS SO SMALL COMPARED TO THE STATES. HMMM WHAT ELSE CAN I BLAB ABOUT HERE OUR DRIVER I THINK IS DYING OF PNEUMONIA OR HOWEVER U SPELL IT, HE LEFT US IN HUNGARY LAST NIGHT SO WERE GONNA HAVE A NEW DRIVER HOPEFULLY ITLL WORK OUT OK IM SURE IT WILL BUT U NEVER KNOW, RYYAN COMPLAINS EVERY DAY IF WE DONT EAT AT MCDONALDS, I KINDA DO TOO BUT I DONT CARE AS MUCH AS HE DOES, BRIAN IS STILL WEIRD AND THINKS ABOUT THE WEIRDEST SHIT EVER, SCOTT IS STILL OLD, DEEBO IS STILL LAST AT EVERYTHING, BRANDON IS STILL PISSED, AND MARTA IS STILL A GIRL ATLEAST I THINK, AND SMELLY WEIRD EURO DUDES LOVE HER. AND ME HMMM LET ME THINK ABOUT IT IM STILL IM STILL A MESS I GUESS, WELL THATS WHAT BRIAN JUST TOLD ME TO WRITE SINCE I COULDNT THINK OF ANYTHING SO I THINK THATS IT FOR THE MOST POINTLESS JOURNAL ENTRY EVER BUT HEY IM SURE ULL LOVE IT RIGHT? OH YEAH ONE MORE THING RIGHT THIS SECOND IM ON A HUGE BOAT, CUZ THE SHOW IS ON A BOAT HERE ITS AMAZING SO YEAH TIME TO GO BACK TO SELL SHITTY MERCH LOVE U ALL

MUAH
    JOHNSON

P.S. SEND LOVE LETTERS TO [email protected]

nah csak ennyi gyerköcök:)
  • artschi
    Na, ez érdekes lesz.

Június 16-án JUDAS PRIEST koncert a Kisstadionban, viszont
    Június 16-án SUMMER ROCKS koncert a PeCsá-ban, főbanda a QUEENSRYCHE

Ki a jóisten szervezte ezt egy napra????
  • artschi
    Téves volt az Opeth koncert elmaradása (habár a honlapon az volt fent, hogy elmarad), szóval

LESZ OPETH MÁRC. 3-ÁN!
  • artschi
    Skacok! Sajnos úgy néz ki, hogy az Opeth koncert elmarad, legalábbis a hivatalos honlap szerint... :(
  • magus
    Bleeding Through az uj fajta hardcoret nyomott, ami nekem tetszett, de akikkeél en voltam, azoknak nagyon nem jott be, de az enekes vmi hatalmas show-t nyomott le, amikor korbetekerte a mikrofont a csavo nyaka korul es ugy orditott bele az jo volt:D amugy meg sajnaltam oket, mert nekik kellett csinalniuk a showt legeloszor, de jol csinaltak. A Most Precious Blood az kalsszikus hc-t nyomott, az enekesen lehidaltam, hogy ekkora emberben ekkora ero:D A Sick of it all meg szerintem mindkettőt verte mind zeneileg, mind koncetileg. Azok vmi hatalmas arcok voltak, az enekes iszonyu musort csinalt, es akkor mar nagyon bevadult a tomeg, az elso orat birtam meg ugy elol-kozepen vhol, de utana kihuzodtam oldalra, mert embertelen mi volt ott:D De sajnálhatja hogy nem jött, mert mind a 3 zenekar iszonyú jól játszott, jó koncert volt, és nem hiszem hogy jönnek még1x az elkövetkező 5 évben BP-re. Bár amúgy elképzelhető, mert ahoy elnéztem mindegyik meglepődött azon hogy ilyen közvetlenek vagyunk mi magyarok, mert gondolom máshol, arénában játszanak ahol kordon van, és olyan főleg nincs hogy felmegy valaki a színpadra, kezet fog mindenkivel, enekel 3 sort aztan szaltóval beleugrik a tömegbe:)
  • artschi
    Ne is mondd... :(
  • Kid Dynamit
    Lehet a nyáron jönnek a szintén california straight edge metalcore zenét játszó THROWDOWN al, ők már voltak itt, a Converge és a Hatebreed társaságában.
  • Kid Dynamit
    A Bleeding Throught az valami kegyetlen jó volt, kb már 2 éve ismerem őket, szét mosholtam az agyam és stage divingoltam ezerrel, nyomtak 2-3 új számot de a legtöbbet a portrait of the godesről játszottak...a végén a saint salvation-el zártak. Utánnuk a Most Preicous Blood jött, új énekes van egy ideje, régen a One King Down ban nyomult, a cd-n sose tetszett de igy koncerten eldobtam az agyam, ugrottam itt is párat :D A Sick of it All nak kba felénél görcsött kapott a lábam pont szinpad mászás közben, és ekkor a fejemre is esett valaki, innentől inkább hátulról néztem a boogiet, ennyi lila foltom még sose volt. Évente kb 1 ilyen buli van, aki kihagyta az bánhatja!