1651
Szerintetek szenved a metál / rock zene itt Magyarországon ???
  • Kou
    Kid Dynamit: nem metalcore hanem hardcore, washington dc hardcore ;)
  • O0D:
    csak annyi hogy a boneheadek agresszívabbak, olyanról túl sokat hallottam hogy kopaszok megvertek punkokat, érdekes ez fordítva nem szokott lenni..

és többet ne vitatkozzunk erről :))
  • Kid Dynamit
    Srácok, március 23-án a Süs fel napban lesz a washingtoni DARKEST HOUR, aki nem ismeri az BÉNE , NA, metalcore, egy csomó at the gates és in flames cuccal keverve de tök egyedi az egész, gyertek el jó móka lesz!
    Szétrúgom a valagatok!!!!!
    Találkozunk a Pitben
  • magus
    "utána jött a Picsa, az est fénypontja"

jujjjjj
  • PResident Evil
    :D
  • RadeoN
    PONTOSAN!

SOULFLY!
    SOULFLY!
    SOULFLYYYYYYYYYY!

:))))))))
  • PResident Evil
    Soulfly ?
  • artschi
    Hát így elsőre nem rémlik, mi a jobb oldalon voltunk, rajtam meg egy fehér Moby Dick - Kegyetlen évek-es póló.
  • mochee
    Miért, Aurórán meg a sok anarchista patkány sorakozik, mi bajod van?
  • mochee
    Kösz a segítséget.
  • O0D:
    ja barcikán ellopták elvileg haverom exploitedes pólóját :)) meg pár embertől még hallottam..
    még jó hogy nem az egyik home made burzsoá nyugdíjasok pólóban voltam :DDD
  • Calver
    lehet amugy láttál, én voltam egyetlen ember az egész IFI házban Finntrollos polóban, vagy bal oldalon baszodtam, illetve az elején (Auróra+Depresszió) középen üvöltöttem a számok szövegét + pogóztam. amugy Finntrollos polon kívül 180 centi magas kb, kaotikusan össze-vissza álló, jó ideje nyiratlan sötétszőke hajjal, talpig feketében. na vmi?
  • artschi
    Nincs olyan messze, 1 óra vonatozás. Vissza meg hajnalban haverék autójával :).
  • Punker
    azonkívül jó zenét nyomnak
  • nemcsakfeel
    igazad van, ne általánosítsunk.
    90 %.
  • Calver
    jaja mostmár sikeresen megtaláltam de bassz az kurvamessze van nem? mivel jöttél, IC? (bár nemtom az megáll-e ott)
  • Punker
    nem csak nácik járnak Fejbőr koncertre
  • Punker
  • artschi
    Szegedtől kb. 60 km.
  • Calver
    [a fejét vakargatja keményen] az hol van? 2-es voltam földrajzból
  • nemcsakfeel
    akkor nem nézem :))
    minden náci patkány ott fog sorakozni...
  • mukika
    Akinek nem tetszik ne nézze!!!

Jegyár 1500 Ft!
  • mukika
    mostanában lesz... arra megyünk mi is. várjál mindjárt utánna nézek.
  • Kou
    Jee most hétvégén maga az isten jön el hozzánk:D
  • mochee
    -sajna
  • mochee
    JEEEEEEEEEEEEE! Jön a Depi Győrbe 27-én, most hétvégén meg Ossian lesz!

Sajna Egészséges fejbőr koncert mikor van valahol? Arra felmennék Pestre.
  • artschi
    Ápr. 22-én LATINKecskeméten, YESSSS :)
  • O0D:
    az kihagyós...
    legutóbb végigálltam háttal az egészet :)))
  • hen-tes
    Pécsen HOBO BLUES BAND :)))
    csütörtökön
  • artschi
    No, Félegyháza rulz :).
  • Calver
    szegedi vagy? vmikor összeülhetnénk kicsit dumálni rock klubba!
  • artschi
    Én is ott voltam, a Moby Dick istenkirály volt, az Ossian régi nótáira zúztam hatalmasat, Kalapácson a Gép-induló és a Fagyott Világ volt az ász. A többi nem érdekelt/utálom/stb. :)
  • nemcsakfeel
    na nekem is jó volt :))
    az első vmi no name zenekar volt, annyira nem hiányzott, dehát minden zenekarnak valahol el kell kezdenie, nagyon olyan érzésem volt, hogy "úristen én ebből már kiöregedtem " :))
    aztán volt a Brigád, ők viszont meglepően jól nyomták, vagyis nem vártam tőlük ilyet. na amikor adták az Anti Szociális számukat már mindenki beindult. utána jött a Picsa, az est fénypontja, egy számomra ismeretlen számmal nyitottak, de utána jöttek a régebbiek, végig zúztam az egészet, csak néha kellett szünetet tartani amikor már majdnem össze estem. Globalhé, Hajrá Dózsa György, Köpj le egy rendőrt, a Szemben a bordélyház at már nem bírtam :)), de a végére sikerült összeszednem magam, és az Ostoba szövegét végig ordítani. nagyon király hangulatot adtak, mindenki együtt kiabálta a "náci gyökér!"-t.
    sajnos olyan 1 körül már leléptek, utána volt még egy zenekar, utolsó alkalom, ezt szintén nem ismertem, de pár száma megfogott..
    Jó buli volt, náci kopaszokat távolról sem láttunk.
  • Calver
    én meg egyikőtökkel sem értek egyet
    Auróra és Depresszió az isten, kurvanagy volt amit ott nyomtak! ráadásul Auróra egymás után nyomta le a Multak az évek és az Egy kis Anarchiát, 2 kedvenc számom, Depresszión meg a végén már mindenki teli torokból ordította a Lásd szövegét, ott rekedtem be mint állat, kurvajó volt! Kalapácsra basztam bemenni, helyette lent ittam meg bagóztam, Moby Dick is aranyos volt csak addigra már beszabadultak a pogóba a kopasz állatok, így eléggé veszélyes volt a cucc... Ossian megint aranyos volt de ott már annyira kész voltam hogy állni alig bírtam, de azért pattogtam meg headbangeltem mint egy őrült, szal baszottnagy buli volt! még mindig zug a fülem és be vagyok rekedve mint állat, de bőven megérte!
  • Yetike
    Szerintem meg épp hogy a Moby Dick az igénytelen sz.ar, és a Kalapács meg az Ossian az est főpontja. Dehát ízlések és pofonok.
  • Voltan
    Bár, ha Endrénk hozza a részeg formáját, akkor végül is jó buli.
  • Voltan
    Én mondjuk ezekre akkkor sem mennék el, ha fizetnének érte. A Moby Dick még úgy-ahogy, na de a többi???
  • Calver
    nyehehehe 2 óra mulva lesz Depresszió, Auróra, Moby Dick és Kalapács, meg Ossian koncert itt szegeden! egy fél óra mulva megyek is haverokkal "alaphangulatot megteremteni"! mondjuk ebből engem csak a Depresszió és az Auróra érdekel, na meg a pogó!
  • artschi
    G3 koncert júl. 11-én a PeCsa-ban!
    Július 11-én a Petőfi Csarnokban lép fel Steve Vai, Joe Satriani és - Yngwie helyett - Robert Fripp.

Forrás: MetalNews
  • Gandibá
    Nem.