110
Half-Life mod: Day Of Defeat (DoD)
-
PszihoApu #62 na szasztok ma letöltöttem ezt a kis kiegészítőt de nekem ezt írja ki
could not load library E:\Half life\dod\d(ITT VAN LET EGY VONAL DE NEM TALÁLOM HOGY KEL BEÍRNI)dlls\client.dll
Ezt nem lehet játszani singelbe csak neten?
Tudtok ip címet a nethez
Köszi előre is -
Nincs meg? lol, nem is ismerlek :))
Egyébként a legtöbb játékboltban kapható. 2900 ft körül szokott lenni.
A steam-en gondolom nem árulják, sajnos (www.steampowered.com) -
Ha megnéztétek, irány a behun és kommentelni az ottaani hírt :) -
Nem, komolyan mondom hogy nem. Kérdezz itt :) -
Nem mert nem játszom soha :) -
Milyen video mód van beállítva ?
-
A legújabb HL paccs az 1110-es. Erre felrakod a modot és megy, ennyi.
A problémára nem tudok mit mondani, szerintem ha fenn van minden rendesen, mennie kell (és beállítottátok felbontást, opengl-t) -
Ez az.
Vagyis úgy van, mint a CS, hogy elkezdték faragni modkészítők a modot, majd a Valve megvásárolta a jogokat és kiadta teljes játékként. Retail verzió, ugye.
A DoD most érkezett ebbe a stádiumba, de a megvásárolható, 1.0 verzió - amely természetesen nem lesz letölthető (vagyis hivatalosan nem) még nem jelent meg. Majd a boltokban, nemsokára. -
Kijött az 1.0! (igen behun) -
Nem visz összevissza a fegyver, a puskák halálpontosak, csak ugyebár rúg, ami érthető egy puskánál.......
Próbálj meg egy igazi puskával egy másodperc alatt 8 golyót egy pontba lőni (MOHAA, WOLF). -
Az a 16 az 160 :) a halomar meg halomra. -
Ehh.. ma játszottam vele végre! Hát csak külföldre próbáltam, 16 feletti pinggel, inkább 200+. Másnak sem volt olyan jó szal elvileg nem gond. De DoD 1.3-ban amikor először játszottam vele, halomar lőttem a népet (persze azért nem első mapen, de amikor a kipróbálás napján már másodszor jöttek a mapek, akkor 2-3. helyen voltam végig) itt viszont fraget is alig szereztem. Nem jött be annyira. Végül is sokkal jobb, mint akármelyik másik HL-mod, pl. távcső nagyítás is olyan mint wolfban ha lépsz elveszi szemed elől. Mozog a bokor a szélben. Meg kira, meg minden, csak annyira össze-vissza visz a fegyver hogy én nem tudtam élvezni. Pedig nem szokásom futásból lőni! -
Egy müködő,én is innen töltöttem. 
DOD2
-
jo a hivatalos honlap... direkt letoltes nuku, a megadott letoltohelyek 90% nem elerhetö... -
Sturmbot csekkolva. ÁLLAT! Igaz, hogy a pályák 80%-nál az összes bot beszorul egy ajtónyílásba, de legalább nem csítelnek, és nem lőnek túl pontosan.
És nagyon bejött, hogy a sniper bujkál, volt olyan, hogy egymás után ötször szedett le, és fogalmam nem volt, honnan. A fegyverek isten jól sebeznek, legtöbb puskával bőven elég egy lövés, közelről szinte bármi egyből halálos. Az elugráló célkereszt pedig sokkal élvezetesebbé teszi a tűzharcot, egy pillanatig sem megy át mészárlásba.
Ja, és még valami a botról: végre egy bot, ami visszavonul, ha forró a talaj! -
Bocs ez a jó:
BOT !!!!!!!!!
-
BOT !!!
-
Nem, de szólj, ha megvan :) -
csak épp a DOD 2 nem!!
-
Van magyar server? Ami nem jelszavas klánszerver? -
jó, de a RealBot az egy CS bot
vagy én maradtam le valamiről -
RealBot az nem véjpontos.. -
Van bot amit mindenhez lehet használni, ami HL, msot így hirtelen nem tudok mondani. De szóval nem waypoint alapján megy. Szal www.counter-strike.hu, letöltések, és ott a botoknál biztos megtalálod! -
2-höz van már bot? -
Nagyon friss, vagy próbálta már valaki? -
juj de izgi :)
Kapom lefele gyorsban :)) -
De ez már k*rva régi, emberek. Mit lehet tudni a 2-ről? Tényleg lesz? Mikor? -
Ok, kösz!
Kurzorgombok?! Azok meg mik?! :)) -
Megy rip HL-el,
a mod király.
Játszani úgy kell vele, hogy a kurzorgombokkal mozogsz, az egérrel lősz :)
Felrakod Hl-t, DoD-ot, elindítod az ikonjával, Play DOD, Play Online, keresel egy szervert, és játszol kb. így.
Egyjátékos módról nem tudok.
De a kettő kira lesz!! -
A Gamestar cd-jén is rajta van ez a mod.
Mivel nem vagyok otthon az ilyen hálózatos,modos játékokban,monjátok meg lécci,hogy hogyan játszhatnék vele?
Meg lehet egyjátékos módban játszani?
Ja,és fut egy rippelt Half-Life-fal is? -
DoD 2 ! -
Cobra11 #7 Innen is le lehet töleni és nem kell sorba állni: ftp.mportal.hu/realmods/ -
Aki még nem látta próbálja ki!
Letölthető innen:
FilePlanet
Lehet hogy sokáig kell sorba álni de kit érdekel?:)