110
Half-Life mod: Day Of Defeat (DoD)
  • PszihoApu
    na szasztok ma letöltöttem ezt a kis kiegészítőt de nekem ezt írja ki
    could not load library E:\Half life\dod\d(ITT VAN LET EGY VONAL DE NEM TALÁLOM HOGY KEL BEÍRNI)dlls\client.dll
    Ezt nem lehet játszani singelbe csak neten?
    Tudtok ip címet a nethez
    Köszi előre is
  • Dikkma
    Nincs meg? lol, nem is ismerlek :))

Egyébként a legtöbb játékboltban kapható. 2900 ft körül szokott lenni.

A steam-en gondolom nem árulják, sajnos (www.steampowered.com)
  • Dikkma
    Ha megnéztétek, irány a behun és kommentelni az ottaani hírt :)
  • Dikkma
    Nem, komolyan mondom hogy nem. Kérdezz itt :)
  • Dikkma
    Nem mert nem játszom soha :)
  • Forrest Tomee
    Milyen video mód van beállítva ?

• Dikkma
    A legújabb HL paccs az 1110-es. Erre felrakod a modot és megy, ennyi.

A problémára nem tudok mit mondani, szerintem ha fenn van minden rendesen, mennie kell (és beállítottátok felbontást, opengl-t)
  • Dikkma
    Ez az.

Vagyis úgy van, mint a CS, hogy elkezdték faragni modkészítők a modot, majd a Valve megvásárolta a jogokat és kiadta teljes játékként. Retail verzió, ugye.

A DoD most érkezett ebbe a stádiumba, de a megvásárolható, 1.0 verzió - amely természetesen nem lesz letölthető (vagyis hivatalosan nem) még nem jelent meg. Majd a boltokban, nemsokára.
  • dikki*yysw
    Kijött az 1.0! (igen behun)
  • FREAK
    Nem visz összevissza a fegyver, a puskák halálpontosak, csak ugyebár rúg, ami érthető egy puskánál.......

Próbálj meg egy igazi puskával egy másodperc alatt 8 golyót egy pontba lőni (MOHAA, WOLF).
  • Dikkma
    Az a 16 az 160 :) a halomar meg halomra.
  • Dikkma
    Ehh.. ma játszottam vele végre! Hát csak külföldre próbáltam, 16 feletti pinggel, inkább 200+. Másnak sem volt olyan jó szal elvileg nem gond. De DoD 1.3-ban amikor először játszottam vele, halomar lőttem a népet (persze azért nem első mapen, de amikor a kipróbálás napján már másodszor jöttek a mapek, akkor 2-3. helyen voltam végig) itt viszont fraget is alig szereztem. Nem jött be annyira. Végül is sokkal jobb, mint akármelyik másik HL-mod, pl. távcső nagyítás is olyan mint wolfban ha lépsz elveszi szemed elől. Mozog a bokor a szélben. Meg kira, meg minden, csak annyira össze-vissza visz a fegyver hogy én nem tudtam élvezni. Pedig nem szokásom futásból lőni!
  • Icebird
    Egy müködő,én is innen töltöttem.
    DOD2
  • Laalee
    jo a hivatalos honlap... direkt letoltes nuku, a megadott letoltohelyek 90% nem elerhetö...
  • FREAK
    Sturmbot csekkolva. ÁLLAT! Igaz, hogy a pályák 80%-nál az összes bot beszorul egy ajtónyílásba, de legalább nem csítelnek, és nem lőnek túl pontosan.
    És nagyon bejött, hogy a sniper bujkál, volt olyan, hogy egymás után ötször szedett le, és fogalmam nem volt, honnan. A fegyverek isten jól sebeznek, legtöbb puskával bőven elég egy lövés, közelről szinte bármi egyből halálos. Az elugráló célkereszt pedig sokkal élvezetesebbé teszi a tűzharcot, egy pillanatig sem megy át mészárlásba.

Ja, és még valami a botról: végre egy bot, ami visszavonul, ha forró a talaj!
  • Icebird
    Bocs ez a jó:
    BOT !!!!!!!!!
  • Icebird
    BOT !!!
  • Rincewind
    Nem, de szólj, ha megvan :)
  • Icebird
    csak épp a DOD 2 nem!!
  • FREAK
    Van magyar server? Ami nem jelszavas klánszerver?
  • FREAK
    jó, de a RealBot az egy CS bot

vagy én maradtam le valamiről
  • Lazarus
    RealBot az nem véjpontos..
  • Dikkma
    Van bot amit mindenhez lehet használni, ami HL, msot így hirtelen nem tudok mondani. De szóval nem waypoint alapján megy. Szal www.counter-strike.hu, letöltések, és ott a botoknál biztos megtalálod!
  • FREAK
    2-höz van már bot?
  • FREAK
    Nagyon friss, vagy próbálta már valaki?
  • FREAK
    juj de izgi :)

Kapom lefele gyorsban :))
  • FREAK
    De ez már k*rva régi, emberek. Mit lehet tudni a 2-ről? Tényleg lesz? Mikor?
  • Hitm@n
    Ok, kösz!

Kurzorgombok?! Azok meg mik?! :))
  • Dikkma
    Megy rip HL-el,
    a mod király.
    Játszani úgy kell vele, hogy a kurzorgombokkal mozogsz, az egérrel lősz :)
    Felrakod Hl-t, DoD-ot, elindítod az ikonjával, Play DOD, Play Online, keresel egy szervert, és játszol kb. így.
    Egyjátékos módról nem tudok.
    De a kettő kira lesz!!
  • Hitm@n
    A Gamestar cd-jén is rajta van ez a mod.
    Mivel nem vagyok otthon az ilyen hálózatos,modos játékokban,monjátok meg lécci,hogy hogyan játszhatnék vele?
    Meg lehet egyjátékos módban játszani?

Ja,és fut egy rippelt Half-Life-fal is?
  • Dikkma
    DoD 2 !
  • Cobra11
    Innen is le lehet töleni és nem kell sorba állni: ftp.mportal.hu/realmods/
  • Lazarus
    Aki még nem látta próbálja ki!
    Letölthető innen:
    FilePlanet
    Lehet hogy sokáig kell sorba álni de kit érdekel?:)