Day Of Defeat
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hello!
Énis ugyanezt vettem észre hogy nem lehet megváltoztatni a nevet.Steamen is hiába.
Énis ugyanezt vettem észre hogy nem lehet megváltoztatni a nevet.Steamen is hiába.
Hali!
Egy olyan érdekes dologgal találtam szembe magam, hogy nem tudok a játékban nevet változtatni. Valami olyasmit ír a menüben, hogy a Steam profilomban kell módosítani, de ott meg is van csinálva. A játék mindig automatikusan nevez el minden f@sznak.
Egy olyan érdekes dologgal találtam szembe magam, hogy nem tudok a játékban nevet változtatni. Valami olyasmit ír a menüben, hogy a Steam profilomban kell módosítani, de ott meg is van csinálva. A játék mindig automatikusan nevez el minden f@sznak.
JetiRulez
Not Found
The requested URL /blueyondergames/halflife/modifications/dayofdefeat/patches/win32/dod_v20.exe was not found on this server.
Apache/2.2.3 (Red Hat) Server at gamefiles.virginmedia.com Port 80
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
The requested URL /blueyondergames/halflife/modifications/dayofdefeat/patches/win32/dod_v20.exe was not found on this server.
Apache/2.2.3 (Red Hat) Server at gamefiles.virginmedia.com Port 80
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
A dod-ot csak interneten leht játszai. Nics valami sigle palyar mod <#help>#help><#gun>#gun><#violent>#violent><#violent>#violent>
köszi szépen megis próbálom
Szerintem, Half Life 2 kell neki!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Sziasztok lenne egy kis problémám, letöltöttem a DoD Sourcet, valami
gcf fájlt használ , hogyan kell elinditani, vagy milyen más játék kell hozzá (HL2, SC:Source). Segitségeteket megköszönném. :-)
gcf fájlt használ , hogyan kell elinditani, vagy milyen más játék kell hozzá (HL2, SC:Source). Segitségeteket megköszönném. :-)
Sziasztok, megvettem a Counter Strike source-t, amely csomagban benne van a Day of Defeat: Source is. A CS-vel nincs is gond de a DoD nem indul, bevillan a menü képernyõ utánna kilép és error üzi" Platform Error: module failed to initialize". Sajnos nem tudom mi lehet a gond és ezért kérem a segítségeteket. Elõre is köszi. Konfigom: ASUS P5B Deluxe, Core 2 Duo 6700, NVidia 7950 GT, 4 GB DDR-II 800 Mhz RAM. Talán nem szeret valamit a konfigomban?
na ha vaki akkar játszani akkor olyan fél 9 re visszajövök
Nincs kedve vakinek neten játszani?
hy
ha akarsz akkor tudunk egymás ellen jáccani
csak ír msn re a [email protected]
a részleteket ott megbeszéljük
ha akarsz akkor tudunk egymás ellen jáccani
csak ír msn re a [email protected]
a részleteket ott megbeszéljük
sziasztok tud valaki a játékhoz olyan szervercimet mondani ahol el is indul a game kulcs nélkül???segitsetek tört szervert találni vagy adjátok meg légyszi azt ahol ti már játszottatok köszi.
jóak.
megvan valakinek a cd-s változat,ami fut a hl nélkül is.
láttam valahol,de 7 rugót azért mégse
láttam valahol,de 7 rugót azért mégse
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Toborzó video axis beálitotságú playereknek 😊
http://hupihun.uw.hu/
http://hupihun.uw.hu/
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
hali emberek. élesszük ujra ezt a szobát. jöjjön vki hõsökkre STEAM DOD ni. unatkozom egyedül 😊
nah
meg ma kijon az 1.1es verzio a Steamen.-
meg ma kijon az 1.1es verzio a Steamen.-
Arrrgh. Itt.
beraknatok egy par kepet?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Na mi a helyzet, senki nem tolja itt ezt a frnakó modot? Én régebben játszottam vele rendszeresen aztán szüneteltettem. De most van új verziója ha jól tudom, ki is akarom próbálni. Nem tudja valaki hogy miket újítottak benne? Van-e még magyar server, stb.?
Megjelent a SturmBot ( legjobb bot a DoD-hoz ) új verziója ami 1.0-hoz készült.
http://www.sturmbot.houstondod.com/
http://www.sturmbot.houstondod.com/
köszi szépen még egy kerdésem lenne honnan tudnák letölteni mappokat a dodhoz köszi szépen is elõre
Ja, és kell id minden szerverre, nem tört 1ik se.
(azaz az eredeti hl vagy retail cs széria száma)
(azaz az eredeti hl vagy retail cs széria száma)
ALMAfa a folyoparton|186ms|152.66.229.44:28000
Negy Patkanyfos|191ms|212.92.18.121:27015
Atomdiszno DoD v1.0|266ms|157.181.162.12:27015
Negy Patkanyfos|191ms|212.92.18.121:27015
Atomdiszno DoD v1.0|266ms|157.181.162.12:27015
Nem tutok ip cimeket a dod hoz_
Na felfedeztem én is a DoD-ot nagyon jó! A HL engine gyengéitõl eltekintve tökéletes játék. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Huh, hát half-life.hu -n biztos van ilyen. Sajna counter-strike.hu -n már régóta húzzák a felújítást, és addig nincs letöltés :/ Szal hl.hu, vagy külföldi cs-s oldalak.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
A teljes ugyanaz lesz mint ez. De csak warezan lehet letölteni, vagy megveszed. De ahhoz nem kell HL. Szal azt is megéri megvenni mert ugyanúgy lesz egy keyed.
MOHA: MEGYEK OSZT HENT AKCIÓ
Nem MoH:AA 😊 Tudatlanok 😊)
MOHA: MEGYEK OSZT HENT AKCIÓ
Nem MoH:AA 😊 Tudatlanok 😊)
Na hali megint van egy kérdésem letöltöttem a HL 1.110 pechet de instaláláskor ezt írja ki😞Pedig nekem eredeti HL cd van)
: An I/O error accirred while instaling a file.This is normally causei by bad installation media or a corrupt installation file
Honnan kéne letöltenem az 1.110 pechet hogy jó legyen Én a SuperGamez rõl szedtem le
Válaszotokat is köszi
: An I/O error accirred while instaling a file.This is normally causei by bad installation media or a corrupt installation file
Honnan kéne letöltenem az 1.110 pechet hogy jó legyen Én a SuperGamez rõl szedtem le
Válaszotokat is köszi
A retail verziót a CS-bõl sem lehet letölteni. A modot mindig is le lehetett. Én ezt mondtam, az már megint más kérdés hogy te nem értesz meg egy mondatot!
Olyan sose lesz hogy nem lehet ingyenesen letolteni barmelyik verziot. CS-nel se jatszhattak el pedig az meg mindig nagyobb hal mint a DoD
A v1.0 patch frankon levitte az fpsem 40-30rol 15-25re, szal dod=jatszhatatlan mostmar(az en configomon ami igencsak elavultnak mondhato). Pedig deszerettem 😊
na szasztok ma letöltöttem ezt a kis kiegészítõt de nekem ezt írja ki
could not load library E:\Half life\dod\d(ITT VAN LET EGY VONAL DE NEM TALÁLOM HOGY KEL BEÍRNI)dlls\client.dll
Ezt nem lehet játszani singelbe csak neten?
Tudtok ip címet a nethez
Köszi elõre is
could not load library E:\Half life\dod\d(ITT VAN LET EGY VONAL DE NEM TALÁLOM HOGY KEL BEÍRNI)dlls\client.dll
Ezt nem lehet játszani singelbe csak neten?
Tudtok ip címet a nethez
Köszi elõre is
Nincs meg? lol, nem is ismerlek 😊)
Egyébként a legtöbb játékboltban kapható. 2900 ft körül szokott lenni.
A steam-en gondolom nem árulják, sajnos (www.steampowered.com)
Egyébként a legtöbb játékboltban kapható. 2900 ft körül szokott lenni.
A steam-en gondolom nem árulják, sajnos (www.steampowered.com)
Ha megnéztétek, irány a behun és kommentelni az ottaani hírt 😊
A legújabb HL paccs az 1110-es. Erre felrakod a modot és megy, ennyi.
A problémára nem tudok mit mondani, szerintem ha fenn van minden rendesen, mennie kell (és beállítottátok felbontást, opengl-t)
A problémára nem tudok mit mondani, szerintem ha fenn van minden rendesen, mennie kell (és beállítottátok felbontást, opengl-t)
Ez az.
Vagyis úgy van, mint a CS, hogy elkezdték faragni modkészítõk a modot, majd a Valve megvásárolta a jogokat és kiadta teljes játékként. Retail verzió, ugye.
A DoD most érkezett ebbe a stádiumba, de a megvásárolható, 1.0 verzió - amely természetesen nem lesz letölthetõ (vagyis hivatalosan nem) még nem jelent meg. Majd a boltokban, nemsokára.
Vagyis úgy van, mint a CS, hogy elkezdték faragni modkészítõk a modot, majd a Valve megvásárolta a jogokat és kiadta teljes játékként. Retail verzió, ugye.
A DoD most érkezett ebbe a stádiumba, de a megvásárolható, 1.0 verzió - amely természetesen nem lesz letölthetõ (vagyis hivatalosan nem) még nem jelent meg. Majd a boltokban, nemsokára.
Oldal 1 / 3Következő →