Windows Tippek Trükkök!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azzal nem lesz ilyen gond (szerintem)
Kaptam egy linksys wlan-os routert, és hozzá egy linksys wlan-os usb adaptert. Win 98 se sehogy sem akarja felismerni az usb-s adapteremet. 300as celeron, abit bh6-os alaplappal. pedig már netrõl leszedtem hozzá a legújabb drivert is, de nem megy. felnyomtam a win 98 se unofficial update-et is, de az sem segített. Más USB-s eszközökkel nincs baja, csak ezzel. Saját gépemen tökéletesen mûködik az adapter. Ötlet?
hogyan lehet a bejelentkezõ képen a szöbeget átírni??
azt gondolom hogy a regeditbe de pontosan hol?
Hogyan tudom megnézni, hogy milyen modem van a gépemben, úgy hagy nem szedem szét??????
(33kb/s vagy 56kb/s)
Windows Xp-ét használok.
Nincs kiterjesztése, és 767,4 Mb zabál fel. Amikor törölni szeretném, akkor pedig azt írja ki, hogy a file nincs meg. Mi a bánat ez? Tudja valaki?
Nyugalom a hosszú élet ritka!
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Tudtiok nekem segíteni?
Hogyan kell boot cd-t csinálni Win2000-ben? (Laptopra akarok rendszert telepíteni. Nincs rajta floppymeghajtó... És béna is vagyok.) :-)
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
google..
És seggbe leszel rugva, ha több helyre beirod ugyanazt.
Nézd meg mivel van kódolva az adott film, és hogy a legfrisebb codec fel van e téve hozzá.
Illetve már olyannal is találkoztam, hogy a videokártya driver nem volt képes rendes overlayt csinálni... (G450-es XP alatt..)
Nem értem mit kéne csinálnom, ez nem regisztrálható program, akkor meg mi kell neki, hogy mûködjön teljesen???
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Van valamilyen mód arra, hogy a meghajtó betûjeleit megváltoztassuk az XP -ben?
Valamilyen segédprogram?
3 napja jelentkezett a problémám!
a cégnél nagyon sokat szoktam netezni, és különösen egy bizonyos oldalt szoktam látogatni nagyon gyakran/hódító/. a helyzet a következõ! 3 nappal ezelött konkrétan vasárnap este is felpróbáltam menni rá a cégnél, és egyszerüen nem lehetett elérni az oldalt. win 98 van a cégnél. elösszõr arra fogtam, hogy biztos elkapta a kedvenc weboldalam szervere is ezt a hétvégi vírust, ami terjed az egész világon. ezt azért is gondoltam biztosra, mert otthon az xp-n se ment. az explórer keresett keresett, aztán kiírta, hogy dns error, bla bla bla. eltelt 3 nap és semmi. az oldal olyan volt, mintha nem is létezne. a mai napon kipróbáltam otthon is a win 98-se-en, és láss csodát!v / 2 op rendszer van a gépemen/ a 98-on megy csodálatosan. na mondom magambam, akkor gyorsan vissza az xp-re. hát ott ugyan úgy semmi. az oldal elérhetetlen maradt az xp-rõl továbbra is. gondoltam beszart az xp. most este megint melóhelyen vagyok. próbálom itt is a weboldalt, és itt is nem létezõ weboldalt mutat a 98-as win. dns error, stb. megpróbáltam több géprõl is, az eredmény ugyan az. innen sem lehet megnyitni a kért oldalt.
szóval ennek a titoknak a megfejtésére kérnék segítséget tõõletek! a cégtõl a win 98-as gépekrõl, és otthon az xp-rõl miért nem megy az oldal? viszont otthon a win 98-ról meg csodálatosan. mi lehet a megoldás, hol van a kutya elásva?
azt nem hiszem, hogy a cégnél a rendszergazda csinált valami turpisságot, mert jó ismerõsöm, ezért valami más lehet. na meg otthonról se megy xp alatt! azért beírom az oldal nevét, csak nem lesz baj belõle! http://hodito.netkapu.hu
remélem, hogy találunk valami megoldást így közösen!
sziasztok!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Másik út: Start menü -> Kellákek -> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás -> Rendszer-visszaállítási beállítások!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Hogy tudom azt megcsinálni XP ben, hogy bizonyos oldalakat ne lehetssen megnyitni?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Néhány firewall is tudja blokkolni a felugró ablakokat, nameg a forgalmat...
¡Hala Madrid!
mert akkor állítsd fix ip-re a hálókártya címét.
ha kábel, akkor meg tiltsd le minden kikapcs elõtt, és mikor beléptél, és felállt a gép, akkor engedélyezd
Win2k minden mediafájlt gyorsabban játszik le még a cd-t is. Hol lehet beállítani a szinkront.
az megint más,hogy nekem valós ip-t ír ki a connection fülön is😊 biztos valami nem ok felém 😛
és utána ipconfig.exe