3009
Mit kene vennem?
-
#88 Sziasztok!
Van valakinek mx518-as egere?S esetleg enemy territoryzik is? :)
Mert nkm van egy olyan gondom vele,hogy játék közben átállítja magát egész pontosan a sensitivity-ét. Nem tudja véletlen valaki hogy ez miért van? Ill gondolom hogy valamelyik opciója okozza de eléggé idegesítő.Mert én 1.15-ös sensivel jáccok s ő meg feldobja magát 1.85-re.Plz segítsen aki tud.Köszönöm. -
ent #87 Brand: Razer
Device type: Mouse/Keyboard
Key features: 2000 dpi; first laser gaming mouse
Other features: Programable memory (32Kb onboard memory); 1000Hz ultrapolling with 1ms response; seven buttons; seven foot cord; comes in Tempest Blue, Anarchy Red, Chaos Green
Connectivity: USB port
Compatibility: Windows 98 SE, ME, 2000, XP
Service and support: Two-year limited warranty
Weight: 123 g
-
#86 Ez miben különbözik a diamonback plazmától, csak a borítása lesz más vagy az alakja is, netán a felbontása is több lesz? -
ent #85 Coming Soon!!!!! az angol netes boltokban is! Mo-ra majd utána:( -
#84 Igen ez a szépség az!!!!!!!Tugya valaki mikir lesz mon? -
ent #83 HiHiHi
Razer Copperhead? Erre gondolsz, vagy nem? Van egy új típus a palettán, vagy nem? Erre gondolsz?
Ennek ára még nincs, de valszeg nem lesz genuis ára! -
#82 Hi valaki tudja mikor jelenik meg ithon a RAZER CORPHEAD??????ÉS menyi lesz az ára? -
ent #81 Nekem nem is kell! Nem nyikorogm nem kattog. -
CUCLI #80 aha. én szét nem szedem emiatt az egeret. :P -
#79 Logitech MX 518 páóá -
ent #78 És ha vkinek nyikorog a Razer egér gombja!!!!!! Itt a megoldás! -
ent #77 Minden FPS rajongónak, aki nem ilyed el egy picike USB HACK-eléstől!!!! -
ent #76 MOUSEFIX -
ent #75 Egy másik, ami érthetőbb!!!
A játékokban általában minimumra szokás rakni a sense-et, az egérdriverben maxra. Windowsban meg középre, gyorsítást meg kikapcsolni(alatta kis pipa ki). Utána játék alatt az On The Fly sense-el állítgasd az érzékenységet.
A gombok beállítása? nemtom mire gondolsz, a driver elég jól beállítható -
ent #74 HWSW fórum!!!!!! Sok jó dolog, egy plda:
"A windows sensivity-jét mindenféleképpen középre(6. állás)
kell állítani mert ha kissebre állítod az csökkenti a
felbontást(dpi),ha nagyobbra az meg extrapolációt jelent
ami meg nagyon megnövelheti a pixel átugrást.Az 5.0.x-es
beta driverekben lehet állítani a windows kurzor
gyorsaságát ami megegyezik azzal amit a vezérlőpultban
lehet állítani,ezért ott állítsuk be a 6. ''pöcök''-re a
driverben hagyjuk azt úgy.Egyébként az új driverben már ki
van javítva a pixel átugrás effektje ezért érdemes azt
használni,és ami a legfontosabb már nincs benne semmijen
gyorsulás(mivel eddig sajnos volt,még ha nem is tűnt fel
nagyon).
Van egy új razer driver pár napja a hivatalos oldalon,ennek
ugyanúgy 5.0.8.0 a verziószáma mint az eddiginek mégis új a
driver.Itt már a config panelen is a v5.8as felirat
látszik" -
ent #73 Olvastam vmelyik fórumon, hogy ehhez a razer egerekhez létezik egy USB hack progi! Ami azt jelenti, hogy a szokvány 125 Hz es USB-t 1000Hz-re teszi és a 8 ms-ról 1ms-ra!!!
Valójában ezzel mi történik? Azé kérdem itt mert azon a fórumon nnem tudok kiigazodni... sg 43v3r
A másik, majd megkeresem, de úgy emléxem, hogy ezeknél a razer vagy más 1600dpi -s egereknél az érzékenységet (persze ha játszl 1000rel , pl COD páowá) az xp-be teljesen le kell venni, az egér saját progijában maxra, és a gémben is le... Ha minden igaz. De utánanézek és javítom magam ha nem így van!!! -
bazze #72 google ba ird be : cpl mouse fix
keresd meg valameik közül
töltsd le
futtasd le
winfos rr
szokd meg
és légy prou
:)
az elejen tuti leakarod majd törölni de ne tedd!!! -
ent #71 És az mi? -
bazze #70 ent.!
erre találták fel a mouse fix et :)
énekem az ms1.1A t is nehéz lenne kordában tartani mouse fix nékül nemhogy azt az 1600 dpi t :)
amugy eleinte naon szokatlan lesz de utánna nem tucc nélküle élni!
Ami a másik ms 1.1A adatait valaki letudná nekem irni?
hány dpi... stb...
-
ent #69 Ez a Razer plazma az idegeimre megy! COD-ozok multiban és olyan gyors még a min senzin is, hogy nem lehet vele játszani rendesen!! Vagy csak szokás kérdése? -
ent #68 Vagy te a vezérlőpultos egér beállításnál a csúszkát is elállítod?: -
ent #67 Hi!
Nálad, ha állítgatod a csúszkát, hogy milyen gyors legyen a mutató, változik a sebesség?
Mert nálam nem!! COD-ozni alig tudok Nagyon gyors.... -
CUCLI #66 PH! Egérteszt -
CUCLI #65 normál hosszú újjakkal. azt viszont elfelejtettem írni ,h az egér nem a legnagyobb. tehát akinek nagy lapát keze van lehet ,h jobban jár egy mx510 vagy egy 518al. -
ent #64 Lapát kezed van vagy normál, vékony, hosszú újjakkal stb. tehát milyen a kezed? lol -
CUCLI #63 hát így elsőre kurva érzékeny. kényelmes. tetszik a design és a jól konfigolhatóság. amúgy egy sima szar szövet egérpadon hajtom most. és azon is full jó. -
#62 Keresek olyan egeret, amelyiknek nem lehet hallani a kattogását. Éjszaka kicsit idegesítő. Optikai (vagy lézeres) jöhet szóba. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? Ár nem igazán számít, inkább minőséget szeretnék. -
ent #61 Mondj már róla egy két infót?
Milyen? -
StarFist #60 Nem ugyanaz, ui az egyes MM áruházaknak önállóan szerzik be a termékeket (különböző forrásból). Ezért fordulhat elő, hogy pl. Pesten az egyik MM-ban 10.000 egy egér, a másikban pedig 13.000 ugyan az a típus (vagy éppen nem is kapható, mert nem rendeltek belőle az áruház beszterzői). -
ent #59 Mo-on minden media marktban ua a kínálat?? Mert Szegeden scak magma és chameleon van:( -
CUCLI #58 mx510után nemkicsit kell ám szokni =( -
CUCLI #57 media markt. 15. de kaptam =P -
ent #56 Hol vetted mennyilért? -
CUCLI #55 megvan az új egerem: Diamondback plasma. -
#54 Diamondback-ből van 2 színű:
Magma és Chameleon
Egyik ződ másik piros
ennyi -
ent #53 Aki tudja!
Razer Chameleon, Magma és a Diamondback között mi a különbség??
Minda három 1600 dpi és 5,2 megapixeles????? Csak külsőleg különböznek???? -
#52 https://www.icemat.com/shop/default.asp?main=products
egéralátét :) olyan hogy 1x elég megvenni az életben :) -
rohadt alma #51 Icemate?Mi az? -
#50 meg bizony nekem még sosem ugrott meg igaz icemate-en használom ideges is lennék :) -
rohadt alma #49 Akinek lézeres egere van milyennek találja?Megérik az árukat?