3009
Mit kene vennem?
-
MacrosTheBlack #128 Viszont az mx1000-esnek meg van pár olyan gombja (görgő alatt / felett, illetve oldalt a taszkváltós), amik még a g7-ből is hiányozni fognak. -
MacrosTheBlack #127 Nekem van még valahol egy ms 4.0-ám, semmi gond nem volt vele, csakhát vezetékes... Viszont az ms notebook egere egy röhej a logitech v500-hoz képest. Kb 1 méter a hatótávja, utána már akadozik a vétel, de nagyon. A v500 viszont kb addig működik mint egy asztali rádiós egér, nem akadozik a mozgása, szal notebook egérben etalon. Az mx1000-essel vannak gondok, időnként lehal az egész, át kell dugni másik usb portra hogy megint működjön. Amikor 5-10 percenként csinálja, az idegesítő. Sztem nem a márka a lényeg, hanem az adott darab. -
#126 Én a microsoft egerekről nem tudok nyilatkozni, viszont van Logitech, és Razer egerem is. és nekem a Razer a nyerő. De szerintem mindenkinek más jön be, ki kell tapasztalni. :) -
#125 Mert lenyeges szempont hosszabb hasznalatnal.
Kevesbe faradnak el az ujjak.
Raadasul ha izzados az ember keze, akkor nem csuszkal a bemelyedes miatt az eger az ember kezeben pl quake kozben.
-
Borg #124 Nemtudom neked a kényelemhez miért szempont az ujjtámasz. Sosem tartom úgy a kezem az egéren, hogy OTT kellene egy ujjtámasz.
Ez olyan mintha autót az alapján választnál, hogy a motorházfedélem van e ujjtámasz :D Sosem teszed oda az ujjad (legalábbis nem úgy, hogy oda támaszkodjon), de azért csak legyen, igaz?:D -
#123 Kenyelmesebbek ? Hiszen a legtobbnek meg ujjtamasza sincsen.
Azon meg foleg nincs amelyik modelt akarod venni vagy irtal.
Bizony kenyelemre akar az MX310 is kenyelmesebb az altalad felsoroltaknal.
A nagyobbakrol es pl a Click! sorozatrol ne is beszeljek. -
Borg #122 Aha. És MS-ből gondolom mind a 15 félét, meg Logitechből is mind a 15 félét tapasztaltad saját magad?
A rossz mikrokapcsoló pedig egyedül az IME 4.0 szériahibája, de ebből sem mindnek (ilyenem van). Melyiké még, hogy így általánosítasz? Mert van 2 többéves 1.1/A-m is, aztán intelli optical usb, wheel optical usb-k is vannak itt a cégnél pl, amiknek semmi baja.
Szal MI birja legkevésbé a strapát?
Formára pedig akármit mondasz, az 1.1/4.0 messze kényelmesebb egerek, mint a Logitechek. Nem vitatva, hogy a Logitechek esetleg még jobb minőségűek - de milyen áron. -
#121 Nekem volt mar par egerem MStol, Logitechig es Razerig.
Magasan a legkenyelmesebb a Logitech.
A Razer se olyan kenyelmes, viszont az jatekokra a legjobb.
Ezzel szemben az MS volt a legigenytelenebb es kevesbe kenyelmes mind kozul (A4tech es hasonlo gagyikat leszamitva).
Raadasul vannak meg hibai legkevesbe birjak a strapat.
Kikopik a mikrokapcsolo pl a gomboknal es sorolhatnam.
-
Borg #120 Logitech minőség ide vagy oda, ha gnóm a formája, akkor nem veszek Logitech egeret.
Nem izgat mi van belül, ha nekem nem jó a fogása. MS egerek dizájnja egyszerűbbnek tűnhet, de mégis sokkal kényelmesebbek. -
#119 Jo a zsinoros, a zsinor kevesebb gondot okoz, mint az allando feltoltes.
Mondjuk az mar mas kerdes, hogy Borg a picipuha egeret akarja, azt mar kifogasolom.
Az egesz teljesen igenytelen, nem is vetekedhet egy Logitech minoseggel. -
MacrosTheBlack #118 Nem kell félteni, én direkt le akartam zúzni az mx1000-esemet amikor mérges voltam, de nem sikerült. :) Pedig földhöz vágtam, aztán a "gombjait" az asztal sarkához vertem, de pár karcoláson kívül semmi baja, pedig én értek a gépromboláshoz. :D -
Borg #117 Köszi, én csak a gép előtt egerezek, szal egyátalán nem szempont, hogy meddig tudom elvinni :)
A 2 tonnás mx1000 meg nem éppen játékos egér... bár szokás kérdése. -
#116 érdekes ám hogy nem merül le játék közben és mikor merül akkor szépen jelzi ezt. (ja és a jobbak akku-sok amit, éjjel ráteszed töltőre és szépen feltölt)
Nekem ilyen sarokba dobálás nem jutott még eszembe. Viszont nem volt gond icematet és egeret megfogva szoba másik felébe menni pl. :)
Ja és eddigi legjobb egerem pedig volt már más optikai madzagos több is.
-
Borg #115 Én félteném a wireless egeret.
Az első alkalommal hogy menet közben kimerül az elem, úgy b.sznám be a sarokba, hogy csak na :D
Engem nem zavar a zsinór, és játékra amúgy is jobbak az ilyen egerek. -
MacrosTheBlack #114 Én már zsinórost nem vennék. Még a billentyűmet és a fejhallgatót kéne lecserélni hogy azok se madzagosak legyenek. -
MacrosTheBlack #113 A #110-est. :D -
Borg #112 Én ilyet fogok venni nemsokára:
MS Comfort Optical Mouse 3000
Új 1000dpi-s, kb az 1.1A formájával.
Ausztriában már lehet kapni, és 23 euróért (<6k Ft) nem vészes. Főleg hogy a gnóm logitechek 2x ennyibe kerülnek...
A tomsh. tesztje szerint a razerrel meg az mx518-al vetekszik a tudása, azt leszámítva, hogy nincs on-the-fly sensitivity állítás. -
Justil #111 Játékra milyen fasza egeret ajánlatok ami kényelmes a kéznek és nem tul drága? :D -
MacrosTheBlack #110 Tessék:
:D -
[Walaki]D`Lair #109 VÁÁÁ Van MX518-am...:))) -
#108 Sziasztok!
Szeretnék egy jó kis egeret venni, ami nem "hangos", vagyis nem hallani a kattogását. Már láttam teflon-talpú, súlybetéttel ellátott, ventillátoros, ujjlenyomat-azonosítós egeret, de olyat, amibe nem mikrokapcsolót építettek volna, olyat még nem. Létezik ilyen egér egyáltlán: mondjuk nyomásérzékelő a gombok helyett mint a tapipadnál a note-bookokban? Mindenképpen egeret szeretnék venni és ez az egyetlen elvárásom, hogy csendes legyen.
Itt most ne az irodai használatra gondoljatok a belvárosban, ahol úgyis nagy az alapzaj és senki nem hallja a kattogást, hanem egy csendes szobára, hajnali 2-kor.
A gépemet már sikerült lehalkítani, a billentyűnek is alig van hangja. Márcsak az egér lenne hátra.
Jó lenne, ha sikerülne ilyet beszereznem. Előre is köszönöm a helpeket. -
[Walaki]D`Lair #107 LOÁL Ez pont úgy néz ki mint a telefonom:DDDDD
-
[Walaki]D`Lair #106 igen, oldalt az a gombhiány az szar... -
#105 Majd meglátjuk, én az MX700 egeremmel meg vagyok elégedve -
MacrosTheBlack #104 Arról van szó. :) A cserélhető dupla aksi jó 5let, de a többi inkább visszalépés. Már csak azt remélem legalább az idegesítő "bugokat" kijavították a következő generációban. -
#103 Ezek nekem sem jönnek be inkább csak a G7 típus tetszik. -
MacrosTheBlack #102 Nem rossz, de az mx1000-hez képest dizájnban visszalépés az mx700-asok irányába, meg gombokból is kevesebb van (oldalt 2 helyett 1, a görgő nem mozog jobbr-balra). -
#101 És ezekhez mit szólsz -> Logitech dual laser mouse -
[Walaki]D`Lair #100 Én most akarom lecseréni az MX500-amat egy MX518-ra...:)
De ez a G5 most elbizonytalanított...:)) -
ent #99 Full balkezes vagyok és jobbkezes gombokkal:) -
#98 Érdekes mert én is balkezes vagyok mégis amióta van gépem jobbkézzel használom egeret :) -
ent #97
2000 dpi laser engine powered by Razer Precision™
1000Hz Ultrapolling with 1 ms response time
32kB onboard memory powered by Razer Synapse™
seven independently programmable buttons optimised with Razer's Hyperresponse™ technology for ultra tactile button feedback
up to three customisable weights and optional dummy buttons
zero acoustic Ultraslick™ Teflon feet
16 bit data path
high speed motion detection
up to45ips and 20G (over 7000 frames per second)
Always On™ mode pioneered by Razer for instantaneous response at all times
award winning Razer™ driver featuring On-The-Fly Sensitivity™ dpi adjustment pioneered by Razer
Glowpipe™ non-slip side rails
ergonomic ambidextrous design
ultra large non-slip rubber coated mouse buttons
7ft lightweight non-tangle cable
-
ent #96 Ezek a logitech-es egereknek egy oltári hibájk van: NINCS BALKÉZRE!!!!
Razer 4ever -
CUCLI #95 úúú elég dúrva -
#94 igen ez nekem is megfordult a fejemben -
#93 Új Logitech laser egerek nagyon durvák lettek, jelenleg MX700-am van 1,5 éve de szerintem G7-re fogom lecserélni. -
ent #92 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
kb. 18000 Ft.- lesz
razer price -
ent #91 Ui.: ha kijön a copper, azonnal veszek egyet! -
ent #90 Plazma előtt egy mikrofos inteli mouse-m volt!
Codozom de 1000-rel 3/4 éve.. Amilyen változáson keresztülmentem az csoda!!!
A élzásom kitűnő lett, szokni kell de nagyon. +bal kezes vagyok... Ez a fajta egér (Razer) álom egy balkezes fps rajongónak!!! -
#89 Uhh, akkor ez komoly kisegér lesz
Mondjuk én nekem egy gondom van a plazmával az mx510 után nem állnak kézre az oldalsó gombok amúgy no1!