3009
Mit kene vennem?
  • MacrosTheBlack
    Viszont az mx1000-esnek meg van pár olyan gombja (görgő alatt / felett, illetve oldalt a taszkváltós), amik még a g7-ből is hiányozni fognak.
  • MacrosTheBlack
    Nekem van még valahol egy ms 4.0-ám, semmi gond nem volt vele, csakhát vezetékes... Viszont az ms notebook egere egy röhej a logitech v500-hoz képest. Kb 1 méter a hatótávja, utána már akadozik a vétel, de nagyon. A v500 viszont kb addig működik mint egy asztali rádiós egér, nem akadozik a mozgása, szal notebook egérben etalon. Az mx1000-essel vannak gondok, időnként lehal az egész, át kell dugni másik usb portra hogy megint működjön. Amikor 5-10 percenként csinálja, az idegesítő. Sztem nem a márka a lényeg, hanem az adott darab.
  • Gascoigne
    Én a microsoft egerekről nem tudok nyilatkozni, viszont van Logitech, és Razer egerem is. és nekem a Razer a nyerő. De szerintem mindenkinek más jön be, ki kell tapasztalni. :)
  • [Jakuza]
    Mert lenyeges szempont hosszabb hasznalatnal.
    Kevesbe faradnak el az ujjak.
    Raadasul ha izzados az ember keze, akkor nem csuszkal a bemelyedes miatt az eger az ember kezeben pl quake kozben.
  • Borg
    Nemtudom neked a kényelemhez miért szempont az ujjtámasz. Sosem tartom úgy a kezem az egéren, hogy OTT kellene egy ujjtámasz.

Ez olyan mintha autót az alapján választnál, hogy a motorházfedélem van e ujjtámasz :D Sosem teszed oda az ujjad (legalábbis nem úgy, hogy oda támaszkodjon), de azért csak legyen, igaz?:D
  • [Jakuza]
    Kenyelmesebbek ? Hiszen a legtobbnek meg ujjtamasza sincsen.
    Azon meg foleg nincs amelyik modelt akarod venni vagy irtal.
    Bizony kenyelemre akar az MX310 is kenyelmesebb az altalad felsoroltaknal.
    A nagyobbakrol es pl a Click! sorozatrol ne is beszeljek.
  • Borg
    Aha. És MS-ből gondolom mind a 15 félét, meg Logitechből is mind a 15 félét tapasztaltad saját magad?

A rossz mikrokapcsoló pedig egyedül az IME 4.0 szériahibája, de ebből sem mindnek (ilyenem van). Melyiké még, hogy így általánosítasz? Mert van 2 többéves 1.1/A-m is, aztán intelli optical usb, wheel optical usb-k is vannak itt a cégnél pl, amiknek semmi baja.
    Szal MI birja legkevésbé a strapát?

Formára pedig akármit mondasz, az 1.1/4.0 messze kényelmesebb egerek, mint a Logitechek. Nem vitatva, hogy a Logitechek esetleg még jobb minőségűek - de milyen áron.
  • [Jakuza]
    Nekem volt mar par egerem MStol, Logitechig es Razerig.
    Magasan a legkenyelmesebb a Logitech.
    A Razer se olyan kenyelmes, viszont az jatekokra a legjobb.
    Ezzel szemben az MS volt a legigenytelenebb es kevesbe kenyelmes mind kozul (A4tech es hasonlo gagyikat leszamitva).
    Raadasul vannak meg hibai legkevesbe birjak a strapat.
    Kikopik a mikrokapcsolo pl a gomboknal es sorolhatnam.

• Borg
    Logitech minőség ide vagy oda, ha gnóm a formája, akkor nem veszek Logitech egeret.
    Nem izgat mi van belül, ha nekem nem jó a fogása. MS egerek dizájnja egyszerűbbnek tűnhet, de mégis sokkal kényelmesebbek.
  • [Jakuza]
    Jo a zsinoros, a zsinor kevesebb gondot okoz, mint az allando feltoltes.
    Mondjuk az mar mas kerdes, hogy Borg a picipuha egeret akarja, azt mar kifogasolom.
    Az egesz teljesen igenytelen, nem is vetekedhet egy Logitech minoseggel.
  • MacrosTheBlack
    Nem kell félteni, én direkt le akartam zúzni az mx1000-esemet amikor mérges voltam, de nem sikerült. :) Pedig földhöz vágtam, aztán a "gombjait" az asztal sarkához vertem, de pár karcoláson kívül semmi baja, pedig én értek a gépromboláshoz. :D
  • Borg
    Köszi, én csak a gép előtt egerezek, szal egyátalán nem szempont, hogy meddig tudom elvinni :)
    A 2 tonnás mx1000 meg nem éppen játékos egér... bár szokás kérdése.
  • GanXstaZoleeWrk
    érdekes ám hogy nem merül le játék közben és mikor merül akkor szépen jelzi ezt. (ja és a jobbak akku-sok amit, éjjel ráteszed töltőre és szépen feltölt)

Nekem ilyen sarokba dobálás nem jutott még eszembe. Viszont nem volt gond icematet és egeret megfogva szoba másik felébe menni pl. :)
    Ja és eddigi legjobb egerem pedig volt már más optikai madzagos több is.
  • Borg
    Én félteném a wireless egeret.
    Az első alkalommal hogy menet közben kimerül az elem, úgy b.sznám be a sarokba, hogy csak na :D
    Engem nem zavar a zsinór, és játékra amúgy is jobbak az ilyen egerek.
  • MacrosTheBlack
    Én már zsinórost nem vennék. Még a billentyűmet és a fejhallgatót kéne lecserélni hogy azok se madzagosak legyenek.
  • MacrosTheBlack
    A #110-est. :D
  • Borg
    Én ilyet fogok venni nemsokára:

MS Comfort Optical Mouse 3000
    Új 1000dpi-s, kb az 1.1A formájával.
    Ausztriában már lehet kapni, és 23 euróért (<6k Ft) nem vészes. Főleg hogy a gnóm logitechek 2x ennyibe kerülnek...

A tomsh. tesztje szerint a razerrel meg az mx518-al vetekszik a tudása, azt leszámítva, hogy nincs on-the-fly sensitivity állítás.
  • Justil
    Játékra milyen fasza egeret ajánlatok ami kényelmes a kéznek és nem tul drága? :D
  • MacrosTheBlack
    Tessék:

:D
  • [Walaki]D`Lair
    VÁÁÁ Van MX518-am...:)))
  • Son Ice
    Sziasztok!

Szeretnék egy jó kis egeret venni, ami nem "hangos", vagyis nem hallani a kattogását. Már láttam teflon-talpú, súlybetéttel ellátott, ventillátoros, ujjlenyomat-azonosítós egeret, de olyat, amibe nem mikrokapcsolót építettek volna, olyat még nem. Létezik ilyen egér egyáltlán: mondjuk nyomásérzékelő a gombok helyett mint a tapipadnál a note-bookokban? Mindenképpen egeret szeretnék venni és ez az egyetlen elvárásom, hogy csendes legyen.
    Itt most ne az irodai használatra gondoljatok a belvárosban, ahol úgyis nagy az alapzaj és senki nem hallja a kattogást, hanem egy csendes szobára, hajnali 2-kor.
    A gépemet már sikerült lehalkítani, a billentyűnek is alig van hangja. Márcsak az egér lenne hátra.
    Jó lenne, ha sikerülne ilyet beszereznem. Előre is köszönöm a helpeket.
  • [Walaki]D`Lair
    LOÁL Ez pont úgy néz ki mint a telefonom:DDDDD

• [Walaki]D`Lair
    igen, oldalt az a gombhiány az szar...
  • B@dsector
    Majd meglátjuk, én az MX700 egeremmel meg vagyok elégedve
  • MacrosTheBlack
    Arról van szó. :) A cserélhető dupla aksi jó 5let, de a többi inkább visszalépés. Már csak azt remélem legalább az idegesítő "bugokat" kijavították a következő generációban.
  • B@dsector
    Ezek nekem sem jönnek be inkább csak a G7 típus tetszik.
  • MacrosTheBlack
    Nem rossz, de az mx1000-hez képest dizájnban visszalépés az mx700-asok irányába, meg gombokból is kevesebb van (oldalt 2 helyett 1, a görgő nem mozog jobbr-balra).
  • B@dsector
    És ezekhez mit szólsz -> Logitech dual laser mouse
  • [Walaki]D`Lair
    Én most akarom lecseréni az MX500-amat egy MX518-ra...:)

De ez a G5 most elbizonytalanított...:))
  • ent
    Full balkezes vagyok és jobbkezes gombokkal:)
  • GanXstaZoleeWrk
    Érdekes mert én is balkezes vagyok mégis amióta van gépem jobbkézzel használom egeret :)
  • ent

2000 dpi laser engine powered by Razer Precision™
    1000Hz Ultrapolling with 1 ms response time
    32kB onboard memory powered by Razer Synapse™
    seven independently programmable buttons optimised with Razer's Hyperresponse™ technology for ultra tactile button feedback
    up to three customisable weights and optional dummy buttons
    zero acoustic Ultraslick™ Teflon feet
    16 bit data path
    high speed motion detection
    up to45ips and 20G (over 7000 frames per second)
    Always On™ mode pioneered by Razer for instantaneous response at all times
    award winning Razer™ driver featuring On-The-Fly Sensitivity™ dpi adjustment pioneered by Razer
    Glowpipe™ non-slip side rails
    ergonomic ambidextrous design
    ultra large non-slip rubber coated mouse buttons
    7ft lightweight non-tangle cable

• ent
    Ezek a logitech-es egereknek egy oltári hibájk van: NINCS BALKÉZRE!!!!
    Razer 4ever
  • CUCLI
    úúú elég dúrva
  • viso 007
    igen ez nekem is megfordult a fejemben
  • B@dsector
    Új Logitech laser egerek nagyon durvák lettek, jelenleg MX700-am van 1,5 éve de szerintem G7-re fogom lecserélni.
  • ent
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

kb. 18000 Ft.- lesz

razer price
  • ent
    Ui.: ha kijön a copper, azonnal veszek egyet!
  • ent
    Plazma előtt egy mikrofos inteli mouse-m volt!
    Codozom de 1000-rel 3/4 éve.. Amilyen változáson keresztülmentem az csoda!!!
    A élzásom kitűnő lett, szokni kell de nagyon. +bal kezes vagyok... Ez a fajta egér (Razer) álom egy balkezes fps rajongónak!!!
  • viso 007
    Uhh, akkor ez komoly kisegér lesz
    Mondjuk én nekem egy gondom van a plazmával az mx510 után nem állnak kézre az oldalsó gombok amúgy no1!