3009
Mit kene vennem?
  • HD JOHNNIE
    szar ügy... asszem nem lehet még...
  • jihad
    G7-es logitechet lehet már kapni valahol Magyaro-n? Széttörtem az mx1000-est mert felidegesített.
  • HD JOHNNIE
    :D nyugodtan! 18.500 pénzért meg is teheted, akár egy életen át! :D
    új hír: a Razer kiadott egy új drivert, a felhasználók szerint teljesen megjavult tőle az a mocsok patkány Én már megrendeltem, már tegnap itt kellett volna lennie :((
  • [Walaki]D`Lair
    Nekem nincs hosszú ujjam, de szeretem marokra fogni az egeret...:))
  • HD JOHNNIE
    ez alkat kérdése is... azt mondják, hogy akinek nincs hosszú ujja annak jó a Razer, aki szereti "marokra" fogni az egeret akkor inkább logitech... ezeket máshol olvastam és van benne vmi
  • Gascoigne
    Hát én még ezt nem tapasztaltam. :)Bár Logitech-ből a Dual Optical van, formára hasonló mint a többi.
    De nekem is jobban bejön a Razer egere.
  • ScOrpY
    Nekem a razer az jobban bejön mert jobban kézre esik (laposság), a logitechnél meg kb 6-7 óra járék után görcsölt a kezem
  • [Walaki]D`Lair
    Miben jobb egy Razor 1600-as mint egy MX518 1600-as?
  • manoG
    Nekem Logitech Desktop Optical Black bill+egér van.
    Mind a kettőt leejtettem párszor, de az egeret mán sokszó.
    Ennek ellenére no problem, naon kafa.
    Igaz, hogy elemes, de a Smart pontjaimért tudok váltani a bkúton elemet
  • HD JOHNNIE
    www.pixel.hu nemtom, hogy mi lesz a szoftverfrissítéssel... a srác, akinek már van CH-je azt mondja, hogy folyamatosan tartja a kapcsolatot a Razerrel és állítólag korrektek. No nemtom... majd elválik, hogy mi lesz.
  • CUCLI
    hamár plasma gondok..
    nekem pl azt csinálja ,h mikor bezárok egy ablakot akkor a mögötte lévő 5ből minimum még 2t bezár. levettem a dupla klikk érzékenységet is. így is szar. 15ks egértől többet vártam volna beszarás terén. 1x se püfföltem, nyáron kaptam. :(
  • manoG
  • manoG
    Ezt!!
  • ent
    Honnan rendeled? pixel? honlapot plz!!!
    Egyébként a plazmaval is ugyanilyen problémák vannak még mindig. A szoftver frissítésbe meg ne reménykedjetek...
    Plazmámhoz is kijött vagy 8 frissítés és még most se tudom használni a onthefly gombot....
    Mennyit vesztegetnek egyébként egy copperhead-ért?
  • HD JOHNNIE
    Nem 1600 dpi-s, hanem 2000... a frimware-val van baja a srácnak, tehát vmelyik bill-t nem tudja beállítani, néha belaggol stb. Állítása szerint a Razer által kiadott szoftverfrissités után biztos jó lesz a patkány. Ahogy észrevettem a srác nem egy egérbuzi a sok közül, hanem ért is hozzá valamelyest, tehát biztos tudja mit beszél :) Mindenesetre én is megrendeltem a pixeltől, szal várom mikor kapom kézbe :)
  • [Walaki]D`Lair
    Talán meg kéne nézni előtte az egeret...a hiba nem a készülékben van...:P

Mi baj van az 1600dpi-vel???
  • HD JOHNNIE
    Kapható a Razer Copperhead!!!! De! Ne vegyetek még, most olvastam a prohardveren, hogy a srác megvette, de nagyon bugos még a szoftverje, azt tanácsolta érdemes várni még a vásárlással... :(
  • HD JOHNNIE
    thx
  • ent
  • ent
    install exe teszt, beállítod mehet!
  • HD JOHNNIE
    hi all! nekem most jelenleg mx 800-asom van, ami eddig nagyon bevált, de... kicsit idegesítő mikor cod war kellős közzepén elkezd villogni, hogy töltsem fel... :) szal most erre a Razer Copperhead-re gyúrok.azonban itt lejebb elrettentek azzal, hogy az 1600 dpi-s cuccot nehezen lehet kordában tartani, kivéve a mousefixel...Szal mi is ez a mousefix egészen pontosan?
  • [Walaki]D`Lair
    paszmek...tesco gazdaságos textil egérpad...:P
  • CUCLI
    üvegből van itthon 2is. igaz maszek gyártmány. de lényegében ua. mint az icemat. én nemtudtam megszokni. razerhez eXactMatot javasolnak.. az egér dobozán. csak nemtom milyen anyagból van.. esetleg ha kell valakinek az üveg akkor priviben jelentkezhet :D
  • GanXstaZoleeWrk
    szvsz igen :)
  • GanXstaZoleeWrk
    miből is van icemat??
  • Borg
    Egy életre max az üvegpad szól ;)
    Az icemate csak szeretne...
  • [Walaki]D`Lair
    (szubjektív) nem
  • GanXstaZoleeWrk
    +icemat sokkal jobb ugye.
  • [Walaki]D`Lair
    míg a textilt félévente cserélni kell...igaz...akkor mondjuk 10 évre elég textilt lehet venni az icemat árából...:P
  • GanXstaZoleeWrk
    de ez életre szol :) mig a textil...
  • [Walaki]D`Lair
    há' ja, csak egy icemat 10k egy textil egérpad meg 400Ft...:)
  • GanXstaZoleeWrk
    msinel most jott ki vmi uj usb cucc javitast tartalmazo bios legalabbis nallam.
  • GanXstaZoleeWrk
    kinek a pap kinek a papne ezek utan :)
  • [Walaki]D`Lair
    Mondjuk alacsony sens-el játszol, mögéd ugranak, gombnyomás hirtelen megfordulsz, gombnyomás és pontosan célzol...
  • [Walaki]D`Lair
    Pont ezért nem szeretem az Icematet, mert szvsz túl jól csúszik, és túl drága...textil egérpadot használok, az majdnem úgy csúszik, de pont jó ellenállása van...:)
  • CUCLI
    Az on-the-fly-sensitivity mire jó?
    (razer plasmám van)
  • MacrosTheBlack
    MSI k8n diamond van (nf4 sli), ennél újabbra nem tudom cserélni. :) Az usb csere annyira nem gáz, mert a ház elején van 6 usb port, nem kell mászkálni az asztal alatt, csak az idegesítő amikor gamelek, és a legnagyobb tűzharcban megáll.
  • GanXstaZoleeWrk
    szeirntem cserejj alaplapot mas is panaszkodott erre az usb-s behalásra mx1000nel de erdekes nekem is ez van jopar honapja es soha nem jött elő ahogy más hiba sem. Van hozzá átalakító amivel sima ps/2-egér helyére is bemegy. Szoval nemtudom nallam mert nem rossz mig masnal igen.

Ja es abszolute nem nehez egér icematen megpöccintem és átcsúszik a másik végére.
  • [Walaki]D`Lair
    [email protected] az MX518 ez hihetetlen...el nem tudtam képzelni, hogy milyen lesz az MX500 után pontosságra, de ez valami félelmetes...CS-ztem és pontosan oda lő ahova akarom...mintha gondolatvezérelt lenne...nagyon durva...
  • MacrosTheBlack
    Ez tény, nekem a razer nagyon nem. :)