3009
Mit kene vennem?
  • GanXstaZoleeWrk
    nekem nincs fent csak a gyári cd-n mellékelt drivere parszor jelzett hogy van frissites de mivel tökéletesen mukodik nem foglalkoztam vele :)
  • R3GiDON
    Sracok egy kérdésem lenne milyen egeret vegyek inkább játékra kellene?
    A razer cooperhead és a Logitech g5-ösröl lebeszéltek ugyhogy két versenyzö maradt!
    Logitech Mx 518 vagy Razer Diamondblack?
    Melyik jobb játékra(és pontosabb)?
    Tapasztalatok is érdekelnének! A gém :Counter-Strike 1.6
    Jah és persze nem utolso sorba a kényelem is érdekelne.
    Nem volt a alkalmam ezeket kiprobálni.
    A mostani ms 4.0-nak beragadt a gomja és nem hajlando eggyüt müködni velem.
  • Hunter of Deer
    Nekem Plasmam van és azt mondták hogy még véletlenül se rakjak fel hozzá drivert mert az csak elcseszi, szal lehet hogy neked is a driver miatt szarakodik (ha van fönn)
  • szjoci
    Segítsetek plíííz!
    Nekem is MX1000-esem van már pár hónapja, nagyon meg vagyok vele elégedve. De most olyan (szerintem) szoftveres gond jött elő (windows reinstall után)hogy játékokban (pl GUN, COD2) amikor haladok a WASD gombokkal az egérrel nemtom irányítani közben a muksókámat... És érdekes módon a másik egeremmel megy rendesen a gáme. Nem tudjátok mi nem lehet beállítva rosszul? A legújabb Setpoint fel van tolva a gépre. Ha valakinek előfordult máe ilyen vagy segíteni tudna naon megköszönném...
  • Hunter of Deer
    Az lehet de tojok rá mert nekem megérte oszt kész!
    Ha nem a plasmat akkor a magmat vettem volna meg!
  • Borg
    Ja, fél millió helyett csak 499 ezer darab készült belőle. :D
  • CUCLI
    hát jah. ezzel a szöveggel árulják. de akármelyik MMben van. tehát annyira azért mégsem limited.
  • Hunter of Deer
    Azért limitált széria mert ebből a Plasmaból (kék színű világítás) nem csináltak annyit mint a Magmaból (ami piros szinű világítás)!
    Ebből elvileg sokkal kevesebb van!
  • azazel
    MX610 van már valakinek?
    Tapasztalatok?

Szerintem jól néz ki az egér, és már "tilt wheel" van rajta.
  • ReTeK
    limited edition az mit jelent pontosan egy ilyen egérnél ? (limitált széria ok, de egy tömegcikknél vagy pont ezért nem az ?)
  • Hunter of Deer
    Én most vettem egy razer plasma Diamondback /Limited edition/ egeret!
    Hét gombos egér kizárólag profi játékosoknak
    1600dpi felbontás
    16bit sávszélesség
    15G gyorsulás
    Menet közben állítható érzékenység 6500fps
    90 gramm

Marha jó amúgy nagyon pontos!
    15ezret nekem megért!
  • NSTSpider
    Nekem Logitech Mouseman Dual Optical van.Nem tudom,hogy lehet-e még kapni mert én 2002 tavaszán vettem de nagyon jó, pontos.Előtte évente biztos kinyúvadt egy egér ez nagyon jól bírja.2 ledje van.
  • [NST]Cifu
    Amúgy én arra gyanakszom, hogy a drivernél szúrtak el valamit, mert az első Intelimouse Optical-omnál még volt, aztán valamiért egyszercsak összezavarodott a dolog. Anno a driverekkel játszottam egy csomót, de nem volt megoldás rá. Amúgy az Aopen esetén is az egyik oldalsó egérgombra kellett rakni a középső gombot, most meg a Razornál fojton az oldalsó gombot nyomogatom, amikor ugrani akarok... :D
  • Borg
    A comfort 3000-nél már van middleclick lehetőség :) Tudom új, a 4.0-mnál még valóban nem volt.
  • [NST]Cifu
    Nem lehet a ledjét kicserélni (illetve biztos ki lehet, csak egy jó elektromüszerész kell hozzá :)). Egy Razer Copperhead-et vagy Diamondback Plasma egeret kellett volna venned, ha kéken világítósat akarsz. :D

Én mondjuk most egy Diamondbacket vettem, drága volt, nem vitás, de miután két hónap alatt három egeret vettem, mert egyik sem jött be, úgy döntöttem, kipróbáljuk. Azt nem mondom, hogy megérte, mert ennyi pénzt egy egér nem ér meg semmi szín alatt (najó, ha ennyiért még rádiós is lett volna, akkor azt mondom, hogy már megéri). De tény, hogy jó, van végre rendes középső gomb (se az Aopen-nél, se az MS Intelimouse-omnál nem tudtam az istennek se összehozni, hogy rendesen menjen), "kétkezes", vagyis normális a fogása bal kézzel, jó a hozzáadott konfigurációs szoftver, és tényleg nagyon jól lehet vele kavarni. Viszont kell szereznem egy normális egérpadot, mert egyébként érezhetően kevésbé szereti az asztalon vagy a sima egérpadon való matatást, mint az Intelimouse, vagy az Aopen Optical XMouse (kipróbáltam ilyen üveglapon, az jó lenne, csak nekem is be kell szereznem egyet :)). Az ára mellett még egy negatívuma van számomra: sajnos az én lapát kezemhez ez is kicsi...
  • Borg
    "Szerintem megérte."
    No ezt az egyet nemtom mire alapozod :)
  • marcinger
    Hello mindenki.Én egy hete vettem 15000 Ft-ért Razer Vipert.Szerintem megérte.Nagyon jó.Azt nem tudja valaki , hogy kilehetne e cserélni a lámpáját kékre?
  • Borg
    Épp ezért vettem.
    1000dpi-s egérért semmi a 24 euró, még az ajnározott mx518 is 2x ennyi.

És a tesztek szerint ez az egér mindössze annyiban marad el a razertől meg az 518-tól, hogy nincs rajta menet közbeni sensitivity állítás.
  • ReTeK
    24euró nem is sok
  • Borg
    Na megvettem a MS Comfort Mouse 3000-ret :)

Kintvoltam asszonnyal az SCS-ben, megláttam a Saturnban, és 24 euróért meg is vettem.

Az MS 4.0-hoz képest:

-könnyebb
    -laposabb
    -a hossza szélessége nagyjából megegyezik
    -pontosabb a felfekvése (nekem a 4.0 billegett igenenyhén üvegpadon)
    -látszólag a minősége is jobb
    -bal oldalt csak 1 plusz gomb van rajta, amúgy a tiltwheel meg minden ugyanolyan (görgő racsni mentes ezen is)
    -érzésre mintha máshogy kattanna, tehát a mikrokapcsoló sem ugyanaz szvsz. Persze most emiatt nem fogom szétszedni, hanem reménykedek :)
    -szimmetrikus, egyszerűbb, de ugyanúgy jó dizájn, fogás
    -1000dpi

IntelliPoint 5.3 szoftver volt hozzá, amiben ugyancsak újdonság, hogy a görgő gombhoz immár hozzá tudja rendelni a MiddleClicket :) Tudom hülyén hangzik, de ez eddig nem volt benne. Plusz: Program specifikus bindelést is tud, tehát programonként mást csinálhatnak a gombjai.

Ezen kívül pedig bazi gyors smile2.gif Legalábbis ugyanúgy középre állítva a csúszkán a gyorsaságot, és gyorsítás off-on (mint a 4.0) sokkal gyorsabb. Asszem lejjebb is kell majd vegyem, de még meglátom.

Szal eddig bejött, ez alatt a 15 perc alatt :)
  • HD JOHNNIE
    nálam miden ok, kivéve a gép kikapcsolását követő dugdosást...
  • ent
    Copperhead negatívum folytköv:
    - ma nem indult el az egér
    - cod közben (hiába tettem fel a firware-t úja) gyors célzásról közeli közben bugol, ugrik...
  • ScOrpY
    nemizs ronda sztem szép.
    Ízlések és egerek...
  • zimzumm
    Mindenki ajnározzza az MX-518-ast, hogy mien fasza meg minden! Ezt én nem is vonom kétségbe!Egy gondom van az egérrel! Kibaszott ronda!Ezek a fótok rajta! Apááám! Eléggé meglehet csúszva logitechéknél a Designer csapat:D:D
  • ent
    Még egy negatívum:
    - a teflon talpak mozgatásnál nem egenletesek, azaz minimális smirli érzés. De csak jobbra balra mozgatva (S&S Steelpad)
  • ent
    Na akkor elsőre copperhead tesztinger:
    Pozitív:
    - ott világít ahol kell, nem úgy mint az elődöknél (szeménszáján)
    - driver probléma még nem merült fel nálam (v6.04 firm: v6.13)
    - a háta domborúbb a plazmánál, kényelmesebb (közepesnél kiscit kisebb tenyerem van)
    - a középső görgő kényelmes, halk, ritkán recézett
    Negyatív:
    - az oldalsó gombok és az oldalsó gumicsík zavaróan rossz helyen, illetve nagyon kiugrik, izzadós tenyérnél csúszhat
    - lötyög a bal gomb (18eFt)

CoD élmények:
    - mint minden egeret ezt is szokni kell de nagyon, de nincs akkora különbség a CH és plazma között
    - nehezebb a plazmánál kicsit (érezhető), ezért nekem ez is szokatlan volt elsőre...
    - naggyon gyors, érzékeny, stb. a csipát újból szokni kell (kb. plazmánál 1-2 hetembe került, szentem ennél is)

Ha a tizes skálán kellene pontoznom:
    Az előző egeremhez képest (plazma) klasszisokkal jobb): 9/10 a bal gomb miatt

• MacrosTheBlack
    Ha a legjobb kell, akkor Logitech G7. Tényleg jó, tapasztalat.
  • MacrosTheBlack
    Pl. itt.
  • NeOhu
    Valaki tudja hogy egy G5-ös egeret hol tudnék venni?
  • Justil
    kössz. igazából 12ért egy 1000es nagyon jó vétel lenne, tom csak nem akarok kifogni egy gyári hibás szart
  • M@TriX
    soxerencsét hozzá ;)
  • Justil
    de ez a "sztem" nagyon bizonytalan. na várok még 1-2 órát hátha irogat még vki okosságokat, aztán elindulok azt vagy megrendelem az mx1000et vagy megveszem az mx700ast helyben. nem vágom :)
  • M@TriX
    engem nem érdekel a kisebbség, az én jobb kezembe simuljon bele és kész, MX510 ;)

amúgy a melóhelyen balkézzel dolgozom, szóval értem mit akarsz mondani, de az emberek általában egy kézzel dolgozgatnak, szóval aki jobb kezes a választhat, aki nem annak ott a razor. vagy mondjuk a Microsoft.
  • Justil
    mondjuk nemtom. itt a fefoban 12ért már megkapnám az mx 1000est. jáccani szoktam, van hogy sokat is de nem versenyszerűen, szal nem fontos hogy hudehajde tízmillió dpi-s legyen. sztem maradok az 1000mxnél
  • M@TriX
    a 2 közül mint mondtam az MX700-at ajánlom, az MX1000 lézeres és nem sok jót hallottam róla, de bevállalhatod, csak mondom a saját véleményem, de mint látod pozitív visszajelzések is vannak róla, lsd. lentebb...
  • ent
    Ja és vmi, a razer legalább gondol a kisebbségre, a balkezesekre is... De nem úgy, hogy változtat a jobbon, hanem eleve tökéj balra és jobbra is, ugyanaz az érzéssel...
  • ent
    A héten jön meg a copperheadem, most plazmám van! Aki most szeretne egeret venni, gémelős denagyon, és szereti a jót.. Annak ajánlom nagyonnagyon a razert!
    Bővebb infót (állíthatóság, bugok listáját, driver témát, codban játszást stb.) élményemet hétvégén megosztom veletek.Ui.: egyre több embertől hallom, hogy de szar az mx széria. Nem mondom, a razerrel is vannak, nem kevés... De azért a razert egy bizonyos dologra tervezték és találták ki = gémelni és nem töltögetni meg tolitolizni.
  • Justil
    hát igen, 18 azért kicsit durva egy egérkéért
  • Justil
    hoppá, nem frissitettem sorry. na igen, nem vagyok hc gamer szóval nem kell a legjobb gamer egér. akkor diamondblack kilőve...kérdés: mx 1000es jobb e annyival a 700asnál amennyivel drágább? mert ha nem akkor faszom lemék a boltba azt megveszem azt a 700asat...
  • M@TriX
    de mint az árából látszik ez már egyel fentebbi kategória