3009
Mit kene vennem?
  • ent
    [sajnáljahogyvannakkötekedősek]
  • ScOrpY
    OFF
    publikon nemlehet fragmúvit készíteni
    [kötekedős]
    ON
  • ent
    Peti! nem ezt mondtam, de az tény, hogy ha épp egy hosszabb netes gémben vagy és hozod a fragjeidet és nincs időd még 15 percen belül sem kicserélni... Na akkor, meg hogy erre is figyeljek?... Feltöltöttem a köv elemet? Megvan a dokkoló?... Hol van a dokkoló?... Kedves családom, hova tettétek a másik elemet?... Az nem a telefonba való, gyerek!... stb.

A másik, mondhatod, hogy milyen fajta... Nem számít. Az én egeremet sem sztárolom, mert tudom az sem tökéletes, de szentem a logitecs hátrébb lépett a razer egereihez képest (megbízhatóság) [saját véleményét közölte]
  • GanXstaZoleeWrk
    en sem de sokan irjak hogy vmi nem stimmel vele.
  • Szabó Péter
    Mit értesz a kurzor ugrálásán? Én több hónapja használom, de semmi olyat nem vettem észre, amit hibajelenségnek ítélhetnék!
  • Szabó Péter
    Nem egyik pillanatról a másikra merül le, illetve 15 perc alatt eléggé fel tölti a dokkoló ahhoz, hogy órákig tudd használni!
    Egyébként én is féltem tőle, de Logitech ez mindent megmagyaráz!

• ent
    Nemtom hogy ti hogy vagytok vele, de én idegbajt kapnék egy aksi lemerült üzenetnél mikor épp a frag múvimat készítem vmelyik public serveren.
  • MacrosTheBlack
    A szenzor 800 dpi felbontást biztosít, és másodpercenként 5,8 megapixelnyi információt dolgoz fel.
  • MacrosTheBlack
    Ajánlom a Logitech G7-et, hasonló kaliberű mint az MX1000, de jóval könnyebb! Kisebb az aksija, de 2 van belőle, egyiket töltöd, másikat használod, majd csere. Egész napos használat esetén 1 napot bír ki 1 feltöltéssel, de addigra a másik már rég feltöltődött. Azért pár gombot hiányolok róla, pl. a görgő alatt-felett levőket, tök jól lehet velük lapozni az MX1000-esen, itt sajna kispórolták. Akárcsak a bal oldalit, 2 helyett csak 1 van, nem lehet előre-hátra ugrálni a netes oldalak közt, csak visszafele (persze átprogramozható, de gomb az csak 1 van). Ezt leszámítva viszont sokkal jobb mint az MX1000. Nem ugrál a kurzor, sokkal könnyebb, általánosságban véve jóval kényelmesebb. Ja, és állítható a felbontása asszem 2000 dpi-ig menet közben is (gombbal váltod mikor melyik kell).
  • GanXstaZoleeWrk
    én még 12k ért vettem anno.
  • ent
    Mennyi volt pontosan? Mert az enyém 9800péz...
  • GanXstaZoleeWrk
    isten :) sokan azt mondják a burzsujok veszik meg :) mert ugye 5k ért mar vannak egesz jó padok. Csak mondjuk icemat egy életre szól ahogy nezem :) nem kopik nem karcolódik, kosz se tapad meg rajta mint sima egérpadokon. A nagyobb kosz porszemek viszont amikor az eger es pad közé kerülnek akkor érdekes csikorgós lesz tehat nem árt 1 héten 1x letakaritani. Nekem bevállt jól is néz ki a fekete genius bill. es az mx1000 mellett.
  • Szabó Péter
    Hol lehet megnézni a az egér DPI adatát, sehol nem találom: MX1000 ???
  • ent
    Akkor mutsd már be egy kicsit!!!?? Vélemény...
  • GanXstaZoleeWrk
    na az icemat az mart üveg.
  • ent
    Vagy, amit én használok Steelpad S&S... Ugyancsak kapsz hozzá teflon talpat, 9800Ft a negatív, de...Egy kis teszt róla, nem rossz... Nálam nagyon bejött Cod

Viszont beszélnek a marrott üveg egérpadról, lehet hogy ennél is kuulabb, nemtom, ki kellene próbálni...

Vkinek van Copperhead Razer egere? Lötyög a bal egér gombja??? Fontos, mert nem akarja kicserélni a bolt ahol vettem...
  • GanXstaZoleeWrk
    igen mondjuk vegyel egy icematet adnak hozza + eger talpra való müanyagot is amit ha felraksz ra akkor elegge könnyen fog csúszni az eger mondjuk finoman meglököd es atcsuszik masik végére icematnek :) en nem ereznem hogy nehez lenne de amiota megvan icematen hasznalom.
  • Szabó Péter
    Tuti, és valahol a tulajdonságokban is meg tudod nézni, hány DPI.
    Csak USB-re!
  • Szabó Péter
    Nekem Logitech MX1000 van eddig kopp...kopp.. tökéletes, csak NEHÉZ! Legalábbis az én kis érzékeny kezecskémnek! De nem hiszem, hogy ezek után alább tudnám adni, hiába 17-18 ezer forint. Valahogy megbirkózom a többbi jó tulajdonsága mellett a - szó szerint - nehézségekkel! Lehet, hogy kellene alá egy jó talaj ami csúszik?
  • Hunter of Deer
    Szerintem valamivel lassabb lehet!! Nekem usbs a plasmam méghozzá aranyozott a jobb átvitel érdekében! Szal szerintem lassabb!
  • Newyorker
    Van egy MX518 egerem!Kérdés:
    Lassabb az egér akkor, ha nem az USB-be dugom, hanem az átalakító segítségével a PS2csatiba?

Érhet valami hátrány?
  • GanXstaZoleeWrk
    erdekes en is balkezes vagyok de mégis egeret jobbal tolom, csak tudnam anno 386dx40nel hol volt balkezes egér :DDD
  • Borg
    MS comfort 3000 is kétkezes, és 1000dpi. Ráadásul negyed annyiért megkapod, mint a razert.
  • ent
    Plazma 43v3r, plazma arra is jó, ha elfáradna a jobb kezed, teheted a balba...
    Nem mint a logi egereket, ráöntve a jobbra, pfujj... Balkezesek rulzz
  • Sam16
    CSasztok szerintetek a Logitech MX 518 jó a pontos játékhoz és gyorsaságoz?? De gondolom az nem kérdés!:) De ha valaki tudsz ennél jobb egeret az irjon!
  • Hunter of Deer
    Tudom! :DDDD
    De már kinéztem egy új alaplapot meg egy gef 7800 GTX-et!!
  • NeoMaN
    ez a legjobb egér, csak sajna már nem kapható!
  • NeoMaN
    :)))))))))))
  • NeoMaN
    többe van az egered mint a vga-d...
    :DDDDD
  • ent
    Hivatkozva az előző hozzászólásaimhoz, copperhead-et ne, plazma for3v3r. Ha játszani akarsz pron:D:D:D
  • Borg
    Nekem pl se az 518, se a razer fogása nem jött be.

Amúgy pl mediamarktban, saturnban végig lehet fogdosni őket. Bár a bp-i saturnban asszem már lelopkodták a felét az egereknek :D
  • Hunter of Deer
    Én nem rakok hozzá drivert mert haver aszondta az elbarmolja! Neki R magmaja van! Wintelepítés után a vezérlőpulba lehúzom az egér segességét 2-3-ra és mehet a játék! :D
  • R3GiDON
    Az enyém steel szövetpad, majd megtudakolom hogy megy-e vele rendesen!
    A Driverekkel nincs probléma?
    Olvastam Cooperheadröl, hogy sokan küszködnek a driverekkel,DB-nél nincs igy?
    Én megszoktam hogy XP pakolás után egy driver az egérnek és tolom az igát,nem szeretek variálni vele!
  • Hunter of Deer
    szétszedik az egérpadot a műanyag talpak!!
    (bakker véletlen elnyomtam és 2 hsz lett belőle)
  • Hunter of Deer
    Nemtom az milyen! Nekem 4D Steelpadom van nekem azzal frankó az egér!!
    Mondjuk kb egy-két hónapja vettem az egeret csak teflontalpat nem adtak hozzá azt muszály majd beszereznem mert egy idő után
  • R3GiDON
    Hát majd választok egyet, de azt nem tudod hogy a razer DB együttmüködik a Steel gck-val?
    Mert nekem ez a kedvenc padom!
    Azt tudom hogy a Mx518 az jolmüködik rajta.
  • Hunter of Deer
    Szerintem egész jó! A razer az laposabb mint a logitech!
    Nekem a gombok teccenek nagyon hogy szinte beleillik az ember újja! de hát kinek milyen az izlése!
  • R3GiDON
    Most utánna olvastam és a két egér közel egyforma tudásu, nem tom melyiket válasszam a logitech szerintem kényelmesebb(ránézésre) de a razer kifejezett gamer egér.
    Ez a logitech mx 518 is az akar lenni.
    Kényelemben milyen a Razer DB?
  • Hunter of Deer
    Nekem plasmam van és csak jót tudok róla mondani én is Counterezek ezerrel szal nekem bevált a Razer Plasma Diamondback!
    Szerintem szinte ugyanazt tudja a két egér: 1600dpi, 15G gyorsulás állítható érzékenység!
  • smead
    nekem legjobban játékra a A4Tech X800 Fast jött be a legjobban (persze ha játszol akkor ne telepítsd fel az office drivert), kényelmes fogása van, 8 gombja van, azoknál a játékoknál amik engedik maradéktalanúl használni az egeret (pl:farcry, fear) nagyon jól jön hogy nem kell feleslegesen nyomkodni a billt pl. a gránát eldobásához stb