3009
Mit kene vennem?
-
ent #448 Szerintem mindenképp kell minden új egérnél egy szer legalább firmware firrssítést végezni!!! lásd lentebb... Razernél, geniusnál tuti, akkorszentem a többinél is!!! Ez a piacverseny, minél gyorsabban kiadni vmi szart, ami jól hangzik, utána meg lehet javítgatni... -
#447 x7-et veszek merazjó, de a cs-t utalom mint a szart, má bocs lehet, hogy beszerzek egy x-750F-et... ha megvan beszámolok a tapasztalatokról...
Kérdésedre a válasz, Ent, csak akkor derül ki ha vki kipróbálja ezt a 3x hülyeséget cod-ban. Szted ennek is kell vásárlás után firmware meg ilyen baromságok? mer akkor nem veszek! az olyan dolgokat szeretem amik egyszerűek, tehát egér esetében, ha megveszem akkor ne kelljen minden szirt szart leszedni, hogy azokat a tulajdonságokat művelje, amit tud, hanem ha bedugom akkor az normálisan működjön is, mindenféle komplikáció nélkül...
Egyébkén nálam a 6.17i teljesen bevált (kopp kopp) mivel csak annyi a bugja amit lentebb írtam. -
ent #446 Az viszont jó lenne: ha rácélzol vmire egyszer, akkor a másik kettő is oda menne autómata, te meg mozoghatsz közben!:D:D:D -
ent #445 A kibe dugos bug megmaradt a 6.17b nél is, legalább is nálam tutira!!!
Most a 6.17g van fenn. és ezzel idáig (kopkopkop) semmi baj nem volt vele... Ne nem szólom el magam, a b verzióval is másfél hónapig húztam bug nélkül...
Borg: na most ez csak gyorlövő, nem gyorscélzó ugyanoda!!! Mozgatod az egeret és közbe hármat lő a kar... CSak az a kérdés, hogy amikor ráközelítesz codban a célra, akkor nem tudsz gyorsan arrébb menni mert még 2 szer lő ugyanúgy ráközelítve? -
Borg #444 cheater egér ehh...
Nem tudsz pontozni cs-ben? Vegyé X7-et...merazjó. -
#443 há mi lenne? 3x fejbelövöd! wehehehe nemtom mire lehet képes ez a mause, de azt tény, hogy az uccsó vetekszik a CH-val.. kicsit meguntam, hogy firmware-ket meg drivereket meg hackeket vadásszak a CH-hoz... Habár most a 6.17i firmware-t megszoktam, szerencsére nem kell ki be huzogatni, habár a dpi beállítást újraindítás után nem tartja meg, de ezt az oldalán lévő két gombbal feljebb tornázom és annyi... Neked mi volt a gondod a 6.17b-vel? mizu a g-vel? -
ent #442 Naggyon csinos, és plusz pont, hogy szinkronegér!!!!!! (balkezeseknek is). Uccsó viszi azért a pálmát, nemtom mennyire lehet kényelmes...
Ui.: Szentem ez a 3x fire meg egy nagy fasz*ág... Mondjuk codozol, van a kezedben egy kar és lövöldözől, egyszer véletlen lenyomod a piros gombot... akkor mi van? -
#441 erről mi a vélemény? A4 sorozatlövő patkány :) -
ent #440 -
#439 Bazoo lézeres egérről hallott-e már vki, vagy esetleg van-e vkinek ilyen? Tapasztalatok? -
#438 csá!
nekem egy Genius Netscrool+ Superiorom van ezen hogyan tudnék firmware frisst csinálni nemtom hogy kell és mi kell hozzá?
pls help
(ja sajna nekem nem tellik drága egérre úgyhogy nem kell majd leszólni inkább help!!!!) -
#437 Nekem egy Realtec mindenfele világítós,színes led-es csiri-biri egerem van, ami nem rossz,de remélem hamar beújíthatok egy Logitech G5-öst, az az álmom! -
ent #436 Más: a 6.17b razer copperheadnál is van egér halás bugom (usbbőlkiusbbebe).
Felteszem a 6-17g-t utána írok, hogy mi a pálya! -
ent #435 Nekem volt már minden fajta egerem, sokat örlődtem, mivel én is balkezes vagyok!
Természetesen ha pro gémer egeret szeretnél és van kmég karácsonyi kimaradt péz, akkor természetesen először vegyél egy razer diamondback plazma vagy a magma vagy a (nemtom nevét, a plazma kék, a magma zöld és a pirosat nemtom)...
10-15 eFt között van az ára...
Ha viszont burzsúj gecipalánta vagy, mint én [deéndolgozom!], akkor veszel egy még probb razer copperheadot!!!
Természetesen mindkét egér esetén a vétel után azonnal firmware frissítés, kötelezően!!!
Lejebb találsz linkeket!
Bal kezes révén mindkettőt nagyon ajánlom, van nekem is mindkettőből és álom, 2 hét szoktatás után te leszel a szájberaszfalt ördöge!
Egyébként van még balkezes egér més gyártótól is, de nem volt ilyen jó tapasztalatom róluk, kicsit drága, de egyszer kell megvenni...
Ja, és ha már veszel egy ilyen egeret, akkor dukál egy pro egéralátét is (pl.: icemate v2.0, Steelpad S&S!) -
#434 jó egér, de neki balkezes kell. szerintem razer -
#433 Logitech MX518 Gaming-Grade Optikai Egér
-
#432 szeretnek egy uj egeret venni mert a noname görgős egerem (ami idáig egész jó szolgálatott nyújtott) kezdi megadni magát...segítsegeteket kernem mivel nagyon nemvagom az eger temat
10khuf körül - esetleg kicsitt drágábban - melyik a legjobb választás? (gamelni es netezesre egyarant szeretnem hasznalni)
jah es balkezes vagyok -
ent #431 Minden boltból vett gémer egér "nem muzsikál szépen".
Firmware-t kell rjata frissíteni! Tehát az első dolgod az legyen, hogy google, rákeresel a kinézett egérre, és megnézed, hogy van e a honlapján firmware frissítés, és mit javít... Ha van, akkor azt nyugodtan megveheted!!! -
#430 most olvasgatok az MX610ről, de egyes tesztek szerint játék alatt nem éppen szépen muzsikál, néha akad. ez igaz? ki mit tud az MX610ről? vagy más alternatíva? -
#429 nekem mx510 van az jó de egy havernak kellene vezetélnélküli, optikai egér, amivel királyul lehet gémelni. És ne MX1000 árkategória legyen ;) 5let? -
ent #428 -
#427 megvan a megoldás!!!
a scrol-nak ezt a beálítást kell megadni a driver-ében:
middle button
és megy :)
thx magamnak :D -
#426 sajna az eredmény negatív :(((((((((
-
#425 ááá
nem a driver oldotta meg a gondot, hanem a józan ész :)
tehát:
a cod2-be visszakell állítani az alap billentyűkiosztásra, ilyenkor a cod visszateszi a 3ik gombra, :)
elméletileg a probléma megoldva :)
( gyakolratilag este fogom ezt kipróbálni, h megy-e :-/ addig drukkoljatok! :) -
#424 asszem nem, mert ami fentvan az a 7.9.0124-es ami alegújabb pedig a 7,9,02.es asszem :$, na akkor megpróbálom -
ent #423 Megnézted a gyártó honlapján van e esetleg firmware frissítési lehetőség????
valami pecs vagy újabb drájver??? -
Inquisitor #422 Senkinek sincs Raptor Gaming Mouse M1 vagy M2? Érdekelnének a tapsztalatok! -
#421 hmmm... egércsere? -
#420 de azt sem engedi :((((
a görgőt mikor lenyomom akkor arra nem reagál :(
nemtudom azt beálítani :( -
#419 sztem tedd a görgö gombjára... én is ott alkalmazom a gránátdobást és kézben is lehet tartani
-
#418 helló all!!
nemtudja valaki, h a logitech mx310-esnél, hogyan lehet a cod2-re konfigurélni? :)
mert a ,,back'' gombra tettem a gránátdobást, de ha nyomva tartom akkoris eldobja a granyót ahelyett, h kézbentartaná :-((((((((
valaki help, pls! thx :) -
#417 ejj de sok van má itten! :) de a 6.17i a legújabb... :( akkor megpróbálkozok a 6.17b-vel...
-
ent #416 Az is egy bug!
6.17b nél tökélete minden!!!!!! 6.17g-t is ajánlják!!!! 6.17i nem a legújabb!??? -
#415 thx! megoldottam! feltettem a 6.17i-t és nem sinálja, azonban a beállításokat nemtom alkalmaztatni, amit eddig használtam... hiába állítok minden szirtszart a konfigba... -
ent #414 #412: bejött a bugok javítására (most semmi bugom nincs!)
Nyugodt lehetsz, nálam is volt ilyen gond mint nálad!!! 100 hogy okés lesz azokkal! -
#413 tudom, hogy 407, de ez a 6.17b illetve a 6.16g biztosan kiküszöböli ezt a gondot, amit írtam?? -
ent #412 #407, és nem is kellett sokat visszanéznem!!
és ne a legújabbat! Nekem a 6.17b ami bejött a bugok javítására (most semmi bugom nincs!) De sokan esküsznek a 6.16g re. Talán...kipróbálom én is, nem merem, most jóóóó. -
#411 Hi All! Tud vki olyan drivert illetve firmware-t Razer Cooperhead-hoz , amivel ki lehet küszöbölni azt, hogyha ki és be kapcsolom a gépet akkor ne kelljen kihuzni meg bedugni az egeret???Egy konkrét letöltési linket nagyon megköszönnék! -
#410 na mennyi a rekord? -
ent #409 48210 elsőre! ez jó?