3009
Mit kene vennem?
  • HD JOHNNIE
    sokoo tehát azt mondod, hogy az A4 Tech X-750F vagy vmelyik F szériával futottál össze??
  • CSOCSO
    most pl izzad az ujjam... de mivel az eger ma volt tisztitva ezert igy sem zavar...
  • CSOCSO
    mouse rate checkerrel 51 mhz:D:D:D:D:D a g5 tizszer ennyi... bar nemtom hogy ez most mit jelent pontosan
  • CSOCSO
    ja. nekem mx600asom volt. nem 300
  • CSOCSO
    mar megtalaltam... kar hogy nem lett tesztelve semmilyen trackball.. ( bar a legtobb trackball nekems e tetszik..csak a huvelykujjas megoldas a zsir)
    amugy ha nekem kene leirnom... akkor:

jo tulajdonsagok:
    -kenyelmes
    -praktikus
    ( olbe veheted+hatradolhetsz, nem kell soha emelgetni ami foleg jatekokban zsir, nem kell a csuklodat dolgoztatni)

rossz tulajdonsagok:
    koszos gyerekeknek nem valo.. azaz.. ha koszos kezzel ulsz le hozza akkor felnaponta tisztogathatod ( ami vegulis csak egy 10-15 mp-s dolog... nem egy nagy vasz iszt dasz)
    [ sajat tapasztalat??? = altalaban heccbol nem mosok kezet.. szal altalaban van egy reggeli mosakodasom. meg a wc utani, kajalas elotti kezmosasok.. gepezes elott nem szoktam kezet mosni es igy csak parnaponta kell tisztogatni.. ami egyaltalan nem zavar mert halal konnyu dolog... viszont az ocsem.. aki eszik.. majd lemegy jatszani majd leul a gepehez. nah neki naponta tisztogatnia kell:D]
    szal szamomra a tisztogatassal semmi bajom... igaz egy normalis lezeres/optikai egeret soha nem kell... de ... ez van. .en igy szeretem ezt az egeret

ha izzad a tenyered az neha ciki lehet..
    [sajat tapasztalat= neha nekem is izzad.. foleg jatekok kozben.. soxor nem zavar.. neha mikor ultrameleg van akkor elofordul, hogy ki kell venni a golyot es eltorolni azt...(+ ujjamat is megtorolni) ezekutan ujra zsir minden]
    nem zavaro.. csak nehany naponta szokott elofordulni hogy el kell torolni mert nem erzem pontosnak a cuccost.
    nincs extra gomb ( nekem nem is hianyzik.. az mx300ason se hasznaltam ami volt)
    passziv problema: nem tudja kovetni az optika az esemenyeket ha megporgeted a golyot... bar lehet hogy ez hulyeseg:::D:D:D mert ki porgeti a golyot a jatekban...szal.. gyors megfordulassal nincs baj.. csakhat mondjuk a majom csapkodos flash jatekban eselytelen vagyok a normalis egerekkel szemben hiszen porgetesre szinte egy helyben all a kruzor es mikor lelassul felfoghato segbessegre akkor mozdul meg a kurzor... persze mondom.. ez csak egy ilyen.. passziv hiba ami szvsz sosem fog bezavarni sehol....

egyszoval.. jo eger... elbirna mar egy frissitest ( tobb gombb nem kell es nem is nagyon ferne ra hova hiszen a huvelykujad le van foglalva, de egy lezeres vagy sokkal pontosabb optikai megoldas kene.. esetleg meg kenyelmesebb forma... vagy legyen nagyobb de szellozos:D pl lehetne par racs a tenyered aladt.. valami gumirozott.. pici lyukakkal.. ahova egy 4 cm es venti fuj.. plusz levegot fujna a golyo aljara.. ergo az szaradna kisse jatek kozben... esetleg egy ki be kapcsolhato rezgo a jobb jatekelmenyert:D:D:D

amugy a lenyeg hogy kenyelmes.. szerintem kelloen pontos... mi mas kell meg?
    egyszer azt olvastam hogy ha valaki trackballra cserel.. az sosem akarja majd vissza a regi egeret.. en igy vagyok vele!!!

• bokarota
    http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=1001
  • bokarota
    De volt egy másik is, megnézem azt is.
  • bokarota
    http://prohardver.hu/c.php?mod=20&id=926
  • bokarota
    Régebben volt már de megpróbálom megkeresni.
  • CSOCSO
    linket tudsZ?
  • CSOCSO
    hogyne lehetne... a regebbi feheret nem lehet kapni.. amit kb.. nem is tudom.. talan... 99 ben vehettem? esetleg 98 ban?? akkoriban valami 20 ezer ft volt!!!!!
    ezt a szurket meg mai napig lehet kapni.. a zsinor nelkuli valami 40 dodo

ui: szvsz a legjobb trackball ami jo mindenre.. jatek, grafika, internet
  • bokarota
    Ja , még valami. Amikor látták, hogy szarok a lézeres egerek, elkezdtek dumálni a gyártók, hogy használják az egeret szövetpadon. Ugye te is azt olvastad az egér dobozán, hogy minden felületen kurvajó?????? Jómagam Funcsurface Archetype-t használok és azon szar volt mind.De Razer Exactmaton is szarok és S@S-en is. A legjobb padokon hibáznak az egerek??? Felmerül bennem egy kérdés: talán próba nélkül adták ki az egereket? Nem hiszem.Mivel már beleraktak egy csomó pénzt és az egerek meg nem úgy sikerültek ahogyan várták, ezért hazugságokkal eladták a tré portékájukat. Itt nem arról van szó, hogy pl. a Razer szar, a G5 meg jó, hanem az összes rossz. Majd később biztos megtelálják a hibát, de ez most nem jött össze. Csak akkor mi a f..-nak adják el? Nyeljék le , amit elrontottak és ne a vásárló szívjon. Néhány balek biztos nem vitte vissza, mert a " Nagy Razer Copperhead" A legjobb egér, mert ezt írták a gagyi lefizetett újságírok. Én is olvastam ilyen cikket, miközben a kezemben volt a cikk témája. Hát ez nagyon gáz. Olvasd el a Qla egértesztjét a ProHarveren. Abban ott van a lényeg, kicsit finomabban. De a Qla legalább egy nagyon korrekt cikket hozott össze.
  • bokarota
    Bár amikor ezeket teszteltem annak kb. 2 hónapja, de a Copperhead már túl volt pár firmware frissítésen. Eleve, a firmware frissítés lehetősége is jelzi , hogy egy féligkész trágyát csináltak. Egy egér akkor jó, ha megveszed, drivert felrakod, az összes rrajta lévő gombot be tudod állítani a game-ban, majd játszol vele és alacsony egérsensin nem akad. A legutolsó optikai egerek is tudták ezt és nagyon gyorsan kell lapátolni az egérrel, hogy hibázzon. Erre megveszem a G5-öt, mert a parasztvakító reklámszöveget én is megszívtam, majd otthon kipróbálván egy rakat szar az egér. A másik kettőt csak egy hétig használtam, azokat már nem vettem meg(hála az Úrnak). Inkább vettem helyette egy MX 518-at. Az jó.
  • bokarota
    Sokoo! Biztos úgy játszol ,mint egy csiga. Amit írtam az sajnos igaz. Counterben fordúlj meg az egérrel párszor és látni fogod , hogy megakadt.
  • sokoo
    Az A4tech gameregereivel kapcsolatban annyit, hogy én se mertem megvenni, de már bánom. Egyik havernál akadtam össze az egyikkel, és elkápráztatott. Megspórolhattam volna 8 rugót..
  • sokoo
    Vissza kellett volna vinni őket garis cserére. Érdekes módom az az én CH-em nem akad :D Biztos velem van a baj..

Ja és még valami. A lézeres egérke használata érzésre sokkal jobban hasonlít a hagyományos görgősre. Nincs az a rossz, digitális, műanyag érzés. Nem tudom ezt jobban leírni.
  • bokarota
    :-) De azért remélem nincs harag!
  • GanXstaZoleeWrk
    köszönjük
  • bokarota
    Sziasztok! Az én tapasztalatom az, hogy az összes lézeres egér gagyi. Volt már Logitech G5-ösöm, Microsoft Laser 6000-em és Copperhaedem is. Méghogy 20 g-s gyorsulás, röhögnöm kell, meghogy gamer mause. Húsz fillért nem ér egyik sem. Frissítheted a firmvare-t, csináltam én is , akkor is szar maradt, minden játékban akad! Jól bevált optikait kell venni, azok sokkal jobbak. Microsoft 1.1, Logitech G1 vagy 518. Ez van. Sziasztok.
  • ent
    Istenem, ilyet még lehet kapni?:D:D
  • CSOCSO

a kozepso az ocseme!!:D
  • HD JOHNNIE
    a Razer CH-mon is 7 gomb van mégse sok...
  • HD JOHNNIE
    tucc képet? :)
  • CSOCSO
    logitech tracbkall rulez!!!!

mar ezt hasznalom sok sok ev ota... ezalatt raszokott az ocsem.. a legjobb haverom. a nagybatyam es vegul az anyam is....

jelenleg mindegyik gepnel trackball van.. (3)
  • ScOrpY
    ázé vannak rossz helyen a gombok mert bal kezeseknek is kell, és nekik kézre esik.
    gondolj má bele, 7 gomb b@szott sok
  • HD JOHNNIE
    nekem is ez a gyanum, ezért is kérdezem, hogy van e vkinek tapasztalata.
  • CUCLI
    lehet jó egér de nekem eléggé "olcsó műanyag" benyomását kelti.
  • HD JOHNNIE
    Re!

Van vkinek tapasztalata az A4 Tech x-750F-el??? A4 Tech X-750F
  • [Jakuza]
    Sry rosz topic. :P
  • [Jakuza]
    HA negativ modositot kap az ember valamitol azt hogyan lehet leszedni ?
  • ent
    anno, pár éve mikor megvettem 18 volt:D
  • sokoo
    Üdv! Már nem kerül 18-ba, rossz helyen vetted ;) 14-ért már lehet venni. Én is beszereztem egyet, és semmi gond nincs vele, hasít, ahogy kell.

Vezeték nélküliről váltottam, úgyhogy még nagyon furcsa a relative kis súly, és az oldalsó gombok sajnos nekem se fexenek annyira, de haszálható. Nm nagy az egér, de az én kis kezemhez lehetne kisebb :D Ez egy vadállat egér!
  • ent
    Még mindig jó a CH, powaa CH...
    Nincs bug jelenség...
    Uccsó pecs naon hatásos!
  • CUCLI
    Nálam a diamondback plasma nagyon leszerepelt. most kap egy második esélyt a razer. Ha a 2. razer egeremnek is alapból valami baja lesz akkor arra tok csak következtetni ,hogy ezt a szart tényleg csak a neve adja el...
  • ent
    Megváltoztatom véleményem!!!

A 10. firmware firrsítésre végre lett egy jó egerem a CH nevében...
    6.17i béta frissítés óta nincs bajom a ki be dugós technikával sem!!!!

Razer tizedjére powaa:D

Ui.: De azért aláírjátok, hogy ez azért durva egy 18eFtos egér esetén! De mi visz rá egy céget erre [apéééézzz,tudatosan].
  • HD JOHNNIE
    jókor szólsz vazze nekem azzal a firmwarevel amit lentebb írtam azzal tökéletesen műxik, pedig first editionos...
  • ent
    SOHA SENKI NE VEGYEN RAZER CH-T!
    undorító, hogy mennyire megbízhatatlan!
    Tegnap csak 3 x huztam dugtam...
    undorító.
    max Razer Plazma
    azal semmi bajom nem volt

Ui.: Legújabb driver firmware mellett is!!!!
  • ent
    Kezed után dönts (bal, jobb)
    Ha bal, akkor mindenképp razer...
    Ha jobb, akkor is razer [fanatikusan]:D
  • Gascoigne
    Szerintem mindkettő jó választás, nekem speciel Razer van, én azt használom játékra és munkára is. De aki Logitech párti, az úgy is azt ajánlja. :) Nincs sok különbség a kettő közt.
  • zolo15
    cső!
    Kéne nekem egy jó egér főleg játékhoz és 3D Studio Max-hoz.
    Valamit ajánljatok pls.
    ( Én Logitech G7-en és Razer egeren gondolkodtam de nem tom eldönteni pls help )