3009
Mit kene vennem?
-
#528 TESCO GAZDASÁGOS!!! -
Mardon #527 Ja hogy itt a 10ezer az olcsónak számít?
Akkor tud vki nagyon olcsó egeret mondani?:) -
#526 icemat kőkemény szallithatod nem törik össze :) -
#525 Ugyanakkora -
G_ArchAngel #524 kérdésem 2. felére lenne tanácsod? -
#523 icemat-ben az is jo hogy 2mp megpucsolni mig egy fa asztalt.... valamint kosz sem tapad meg rajta annyira, sőt... -
G_ArchAngel #522 Zoleekám (te csíter:P), nekem az MX1000 tudod min vált be legjobban?
IKEA asztallapon:)
ha van egy jó asztallapod, amit rendszeresen tisztítasz, akkor nem kell egérpad, mert az csak korlátoz a mozgásban...
persze most nekem kellene valami hordozható kemény egérpad, amit combra fektetve tudok használni, ha nem asztalon dolgozom, és mindenképp olyan, amit lehet szállítani és merev...
van ilyen fém vagy műanyag?
-
#521 detto... -
#520 olvass vissza pls és megtalálod a kérdésedre a választ! -
Mardon #519 Ja meg egérpadot milyet? Arra azért nem szeretnék többezeret költeni:) -
Mardon #518 Hi!
Milyen egeret javasoltok? (elsősorban, counter srike-hoz kéne, lényeg hogy pontos legyen)
Ha tundátok írni egy olcsóbb, meg egy drágább verziót, h melyikből milyet érdemes azt megköszönném. -
G_ArchAngel #517 Sziasztok, notebookhoz szeretném, a kissé megbízhatatlan MX1000-est váltanám (a 700-as klasszisokkal jobb volt...)
egyedül a méterétől félek, mennyivel kisebb, ezáltal kényelmetlenebb, mint az asztali egerek?
htx
G.
-
#516 nekem icemat van es mx1000 utóbbi nemtudom mennyire pro egér de ez a párosítás 101%ig bevállt. -
ent #515 De mindenképp teszteld le előtte. Volt már lejebb hozzászólás, hogy van egy pro egere meg egy pro (pont mintha az icemate marrott üvegű egérpadja) egérpada és bazhatta. Ugrált, nem volt pontos, nem úgy csúszott stb.
Ha már ennyi pénzed van mint amennyi nincs:D:
1. icemate (marrott üveg) 10-12 k
2. Steelpad S&S vagy 4D 9-10k
3. Razer egérpadok, állítólag kényelesek és olcsóbbak mint az előző kettő és mégis prok közé tartozik 8-10k
4. Bármilyen ezektől a gyártóktól származó szövetes! 3-5k -
#514 www.icemat.com
ha jót akarsz :) ja és kb egy életre szól igaz nem olcsó 10-12k. -
ent #513 Egyébként ezzel az egérpaddal csak óvatosa. A szövet tuti jó lesz, de ha tényleg akarsz egy pro egérpadot, azt csak akkor vedd meg, ha tutira biztosan kipróbáltad a boltban. Mivel lehetnek kompatibilitási problémák. -
ent #512 Nézz át az oprencerek fórumba a windows xp 64 témába. Ott van a banner alatt pár oldal belinkelve, keress ott, persze ha a gyártó saját oldalán nem találtál hozzá 64bites drivert! -
#511 mx518 hoz tudom ajánlani a Steelpad qck bármelyikét, 3000 ft (szövet)
katt... -
Dewyd #510 És elöttem szólóról eszembe :) Vmi vmi jó egérpadot ha dudna ajánlani PLS. Képet vagy linket róla h mégis milyen mennyiért stb. Thx megint
-
Dewyd #509 Hello all...Bocsi h ezt most ide kell beírnom de aki tud PLS segítsen.Van nekem egy MX518as egerem...És most felraktam a 64bites XP-t...Szoval valaki tudna adni egy linket vagy valamit ahonnan szedhetek le programot hozzá?Mert ami a CD-jén van már nem jó.Thx -
#508 elvileg a zsírtol csúszna nem? meg lett takarítva de így sem lett joó szerintem megkopot a teflonvacak az alján node két hét alatt?????? elvileg 250KM ráncigálást kibír(lifetime). High sensen játszok (cs-feeling:) úgyhogy bisztos mem tettem bele 10KM sem két hét alatt!!! -
izb #507 meg kéne takarítani az alját,mert valszeg zsíros lett. -
#506 hali! logitech G5 ről valamit:gyors,pontos,(persze ez useren is múlik)csak annyi bajom vam vele két hét használat után kicsit jobban ragad a SPEEDPADHOZ... -
#505 SOROZATLÖVŐ :))) -
SPY0817 #504 A4 Tech X7 sztem az jó egerentyű -
#503 Razer diamondback
enny1
legjobb, olcsó is, pontos, probléma még nem volt és 1 éve hibátlanul használom.
prohardveren nézzé utánna és gondolkozz el -
MacrosTheBlack #502 Beszteszt egér:
:DD -
ent #501 Razer DiamondBack Magma... Óccsó és kuul -
alakulat #500 hi
vki ajáljon egy jo pontos egeret ami nem drága. -
#499 HD Johhnie: Egy régebbi változat volt, nem a lézeres. Csak arra akartam utalni a bejegyzésemmel, hogy nem gyárt ratyit az A4tech. A régebbi gamer egér fogása, működése, minősége kifogástalan volt, elképesztően alacsony áron a többi hasonló tudású egérhez képest. Formailag nagyjából Logitech MX koppintás, nekem jobban is kézreállt annál, mert kisebb a mérete valamivel. (Kicsi a kezem)
Én magam is évek óta használtam egyébként az egereit, és szerintem a gamer egerük se lett volna rossz választás. (De most már mindegy.) Persze azért kíváncsi lennék egy lézer user véleményére is. -
#498 burokrata: Elhiheted, nem úgy játszom mint egy csiga. ;) De ha gondolod szeretettel várlak a cod2 szerveremen egy kis bunyóra. :)
Visszatérve az egérre. Nem fogok átkúrni többszáz embert csak azért, hogy hájpolhassam az egerem. Megvettem, frissítettem, és tökéletesen működik. Durva rántásokra is azonnal mozdul, nincs akadás, nincs ugrálás. Ha nem hiszed, ugorj át, nézd meg magad. Ugyanúgy működik a sima asztallapon, textil egérpadon, és azon a szaron is, amivel jelenleg használom. (Egy ratyi műanyag reklám egérpad, a Norton Antivírus ajándéka.. :P )
Szóval én elhiszem, hogy te beszoptál az egerekkel, de én csak azt tudom leírni, amit én tapasztaltam: nincs a lézeres Razer CH-val semmi gond.
A firmware frissítés lehetősége pedig nem azért van, mert szar az egér, épp ellenkezőleg. Ez nem egy újdonság, ha kicsit körülnézel a piacon látni fogod, hogy ez a lehetőség elég sok hardware esetén megvan. Attól, hogy egy adott vas firmware-e nem frissíthető, még ugyanúgy van benne szoft, csupán nincs meg a lehetőség a finomítására. A technológiák egyre jobban abba az irányba mozognak, hogy univerzális proci + szoftver. Nagyon kevés HW tartalmaz már fixen drótozott, specifikus alkatrészeket, egyszerűen azért, mert sokkal olcsóbban lehet nagy mennyiségű univerzális IC-t kinyomni, mint kistételben valami egyedi cuccot. -
ent #497 Lényegtelen, nem akarok vitázni olyanban amit nem próbáltam... egy görgős egér tulajdonossal...:D:D:D
Izlések és pofonok...
-
#496 mivan mi az ami nem tetszik? -
ent #495 -
#494 latom nem erted... ezzel az egerrel ketszer-haromszor konnyebb es jobb fordulni korbe korbe mint a sima egerekkel... ha a huvelykujjad attol begorcsol akkor nem rohadt még le a csuklod??
amugy megneznem azt a jatekot ahol korbe korbe kell fordulgatnod.... vagy mi van az ellenfeleken??? sugarhajtomu???
nekem semmi bajom az iranyitassal mikor kessel esunk egymasnak a bf2 ben es ott valoban test-testkozelben kell fordulgatni meg minden...
ui: nekem meg sosem volt bajom az ujammal.. -
ent #493 Munkára kurva jó lehet, de gondold el mikor codban ezerrel pörgetem, mert a g*ci ellenfél nem marad 180°-ban előttem, hanem 360° ban mozog, én meg ha követni akarom (nagyon gyorsan), akkor begörcsöl a mutató ujjam. Ekkor ráverek az egérre, leesik a földre a lábamra és a kezem is és a lábam is fájni fog.:D
Maradok a jó bevált CH nál! CH & plazma powwa -
#492 jot rohogtem mikor egy szoke csaj oszt tarsam leult a gepemhez es elkezdte tologatni az egeret.. persze csodalkozott hogy nem mozog akurzor:D:D:D
hehh
amugy... az hogy mit gondolsz az lenyegtelen.. es az iz biztos hogyha ki is probalod, tuti hogy nem fog tetszeni... mert keptelen leszel kezelni...
de hidd el.. ha hasznalnad egy par hetig.. rajonnel hogy mennyivel gyorsabb mozogni ezzel az egerrel.. mivel nem kell emelgetni az egeret ha ide oda akarsz forgolodni.. egyszeruen csak gorgetned kell...sokkal egyszerubb gyorsabb es kenyelmesebb!!! -
bokarota #491 Ha megoldódtak a bajok , akkor jó. -
#490 bokarota nekem is CH-m van, ráadásul elsők között vásároltam meg (first edition) és a kezdeti bajok -melyek később megoldódtak- ellenére nálam teljesen jól műxik az egér és nem nagyon fogom egy jó ideig lecserélni!
De mondok én neked vmit! Teljesen mindegy, hogy most az ember egy 1000 ft-os vagy egy 20000 ft-os egérrel játszik, ha megszokja az ember az adott egerét akkor az már nem hat ki a játékra, hogy mennyibe került és mit tud... Van egy klántársam aki 800ft-os Tescos egérrel játszik és olyanokat produkál vele, hogy beszarás! -
#489 Csocso, kb nekem is ugyanez volt az első reakcióm, mint Ent-nek De félre a tréfát én személy szerint elképzelni se tudnám azt, hogy én ilyen egérrel COD-zzak! Biztos jó és el is hiszem amit mondasz!