3009
Mit kene vennem?
-
ent #568 A próba nem a teljesítményre vagy a huzogatásra értendő:D:D, hanem a fogásra!!! Próbálni egeret = megvizsgálni két cicit melyik a nagyobb és keményebb, melyik fér el kényelmesen a kezedben és melyiknek esik jobban az ujjaidra a bimbó, akarom mondani a gombok... -
#567 nemsokára meglesz, majd írok milyen
-
#566 Nekem egy ilyen egerem van.A scroll eléggé ki van kopva de azért meg vagyok vele elégedve.Ha majd bekrepál akkor beruházok egy komolyra.
Kemény 3000 Ft volt
-
#565 elfogadod amit fórumba írnak, hogy jó játékra, vagy ismerősnél kipróbálod -
#564 és mégis hol próbáljam ki az egereket játék közben?
-
#563 jobbkezesség nem érdekes, nekem jó. mx1000-nél olyan bugot találtam csak, hogy megugrik vagy ilyesmi, ezt az usb-ről való ps2-re pakolás megoldotta általában.. de ha meglesz majd írok milyen ;)
drótos bill. meg marad :/ -
#562 lehet lozzóznom kéne? na veszek 1 szelvényt, ha bejön felezünk! :D -
ent #561 VÉLETLEN ráakadtam egy igen jellemző bug leírásra mx1000 re kapcs.: hirhedt, nagybetűkkel "bealvós" bug. És a kedvenc google-mat haszánltam csak.
Azért tegyük hozzá ehhez az mx1000 hez:
-első laser es egér a piacon (prototípusnak is mondható a maga nevében)
-zsinor nélküli játékosoknak:Pf (plusz egy probléma, állandó probléma)
-csak jobb-kéz
G5 vs CH -> Próba, kedves zolo15 -
ent #560 keress olvass -
#559 Milyen bugok?
Én eddig egy hibát láttam illetve hallottam.
Logitech Mx 510-es halál csöndes szobában halk búgó hangot adott. -
ent #558 Zoli: Meghajlok előtted és bazi szerencsés embernek mondhatod magad, 1000 ből 1 vagy:)
Zolo: firmware az egér szoftvere. A gyártó nem véletlen de kiad néha 1-1 újítást, amit a saját honalpjáról tölthetsz le az ott leírt menettel. Zoli valszeg egy utolsó firmware-val vásárolt egeret kapott a boltban vagy vmi szent a csákó és neki még nem volt semmi baja.
Ha meg a gyártó nem ad ki frissítést, az azt jelenti hogy görgős egeret vettél. -
#557 hogyan kell firmware frissitést csinálni?
és mire jjó az?
-
#556 jok ezek bugok csak kár hogy en 1x se találkoztam ilyennel cirka 1-1,5 éve mióta megvan az mx1000 pedig még firmet se frissítettem. -
ent #555 Elárulom, hogy mx1000 és razer CH között annyi a különbség, hogy a razer legalább az úccsó firmware frissítésével teljesen bugmentessé tette egerét, mx1000 nem bugmentes ha jól tudom. Olvasgattam a prohardver fórumját. -
#554 Ha vettél akkor majd írd le,hogy milyen... -
#553 köszi! csömöri auchanban nem volt :( no majd körbenézek még! -
#552 mx1000 szenvedjen elemmel a tököm. Ja es nekem is ez van és jo :) -
ent #551 Én eleve elhanvasztanám azt az embert, aki kitalálta a vezeték nélküli beviteli eszközöket. Nonszensz: ...játékosok számára vezeték nélküli egér...:Pf
A másik, nem fér bele a keretedbe 106 EUR.
De tényleg komolyan mondtam, PRÓBA, PRÓBA. E nélkül ne vegyél egeret. -
#550 jobb kezes vok.a pénz max20rongy
de a G5nél nem jobb a G7?
de lehet majd mind a kettőt veszek.8nem vok miller)8csak beütött a szerencse)
azért thx
-
ent #549 Természetesen azzal a kérdéssel kellene kezdenem, bal vagy jobb kezes vagy... Illetve talán ennél még inkább égetőbb az a kérdés mennyi pénzt szeretnél egy egérre kiadni.
A többi sallang: dpi, súly, mire használod lényegtelenné válnak a mai csúcs-szuper egerek mellett.
A logi és razer egerek a legjobbak amit most lehet vásárolni a boltokban. A logi G5 és Razer Copperhead a legjobbak ma még. Azért a design-t se feledjük. A két egér:
Háát nemtom, Razer?
Tehát térjünk vissza az első kérdésünkre: bal vagy jobb? Ha bal, akkor mindenképp a CH, ha jobb akkor vagy-vagy.
Ár: a CH érkezéskor 18900 volt most 16-18. G5 most 15-18.
Tudás, teljesítmény: elárulom, nekem mindig is razerem volt, most CH, tehát a logi ról nemtok sokat, nem tetszik, ennyi. Kb egyformát nyújt mindkét cég, sőt talán teljesen.
Tehát, hogy is kell eldönteni melyiket???? PRÓBA. Nyomás a Mediamarkt vmelyik shopjába. -
#548 LOÁL!!!
:PPP -
#547 logitech mx610 - pc dome teszt vagy mx1000 - pc dome teszt? 13e VS. 15e? elem VS aksi?
szempontok alapján ezek maradtak: wireless, sokáig bírja (1hét nem rossz), játékra (!) és netezésre... súlyokat és fogást passzolom ?!, ezek aggasztanak kicsit... programozható gombok is jók, ja meg most srollball-os egerem van, szal örültem, hogy mind2-vel lehet oldalra görgetni! kábeleset (mx518) nem akarok, g5, g7 drága, lx7 meg nem jön be) ilyenem van most amúgy ->
jobbkezes vagyok szal nem gond, a balkezesség. akinek van tapasztalata írja le rövide lécci, addig megyek olvasgatok még fórumokat, köszi! -
G_ArchAngel #546 játékhoz használhatatlan, grafikusi és tervezői munkához viszont nagyon jó, ha megtanulod használni... -
#545 Razerből a Cooperheadet tudnám ajánlani -
#544 Fú, egyszer kellett quake 3-mal játszanom ilyen egérrel, hát egy életre elég volt.Nem értem mi jó az ilyen egérben?? -
G_ArchAngel #543 Logitech hanyategerek -
#542 Milyen az a hanyategér? -
G_ArchAngel #541 attól függ mihez...
notebookhoz V400, V500...
CAD-hez, PS-hez, hanyategér...
játékhoz nem tudom... -
#540 mx500 és utódai -
#539 szvsz logitech: g5
razer: diamondback -
#538 melyik a legjobb a Logitechek közül?
és
melyik a legjobb a Razerek közül? -
#537 Minek akarod te azt a csíkot cserélni? Leesett, elkopott, vagy mi? -
#536 (G5 el kapcsolatban) valami ötlet a tefloncsíkok cseréjére. le tudom venni, valami szivacs van alatta. De mit rakjak helyette????? -
Che #535 Én most vettem A4Tech x-750F típusú patkányt.
szerint nagyon fain kis cucc és az ári is jó.
dobjon ki a halál 15-20-30 ezreket logitechre meg razerre amikor jó ez.
amúgy az egér padhoz annyi a hozzá fűzni valóm hogy haverom fél éve vet vmi hiper szuper egér padot 20rongyba és ugyan úgy szétgyalázom cod-ban :D
ilyen játékokhoz max tényleg az egér ami számíthat meg hogy az ember keze kényelmesen helyezkedjen el. nekem pl totál vízszint és sokkal jobban megy.máshogy nem is tok játszani. -
#534 jah... -
ent #533 -
Van Der Boss #532 Sztem aki játékra akar venni egeret az Razert vegyen , a legjobb!!! A logitech mx 518 nak az alján a teflonlapok elkopnak , a razernél nem , viszont a G5 rol nemtok semmit :D lehet az is jo , de az ára is az, szal razer és hozzá egy jo kis egérpad mondjuk az is razer :D -
#531 errőő beszéétem! -
#530 Nekem "szürke" Speed-pad -om van, picit nagyobb mint egy A4 es lap az alján csúszásgátlós bütykök,nagyon kemény, only 3000 egyedül arra kell vigyázni hogy ne kajáld össze mert a felülete kicsit érdes és ha beleakad a morzsa utánna az egér is csabdába esik... én Logitech G5 el használom -
G_ArchAngel #529