3009
Mit kene vennem?
-
#608 Logitech rox.
Aki jo egeret akar venni, annak nyugodt szivvel tudom ajanlani a termekeit. -
#607 nekem mx1000-em, 2. töltés óta 9. nap bírja az aksi! és azért volt jó pár óra Oblivion benne :)
g7-esbe nem véletlenül adnak 2 aksit kapásból mert állandóan cserélgetni kell, ami mondjuk kb 2mp, de akkor is :) -
Richard90 #606 én aksisat tuti nem vennék... sztem csak a baj van velük -
#605 Ez van most COD hoz nagyon jó
de máshoz is!
Ilyet veszek (Biztos jó)
Aksis -
#604 nekm Logitech egerem van és olyan is marad mert az a legjobb legmegbizhatobb megy minden
minden kiegészitővel igy vagyok Logitech
WebKam,Billenytűzet,egér
most fogok uj egeret venni: Logitech® G7 Laser Cordless Mouse
most ilyenem van: Logitech® Cordless TrackMan® Wheel
-
#603 hm hm... nekem van egy negatívumom a CH-val újabban... a görgője időnként rakoncátlankodik... pl.: játék közben ha van 2 fegyverem, akkor mindig az elsőre teszi, hiába görgetek összevissza... 2 hónap múlva lesz 1 éves a kicsike, szóval nem kellene ilyeneket csinálnia... -
ent #602 Teljesen megértelek, nekem is CH m van, csak jót tudok róla... LT vs Razer 0-1 -
#601 g5 öt cserélek razer copperheadre... az egerem teljesen uj. 2x volt maximum tesztre használva, dobozában, zsir uj, akit érdekel irjon, pest megoldhato... -
#600 Okés akkor megveszem mielőtt még elkapkodják az összeset.köszi a válaszokat -
#599 hogyne érné meg
az egyik legjobb egér szerintem nekem is olyan naon komoly -
ent #598 Jobban mint egy mx1000-st, ennyiért! -
#597 Sziasztok!
Itteni corában le van árazva a G5-ös Logitech.Mielőtt megvenném annyi lenne a kérdésem hogy megéri-e adni érte 11000Ft-ot ha játékra(cs1.6,quake,ut2003)kell.(vagyis hogy jó-e)
Köszi -
#596 régi firmware-es mx1000-eknél usb-n volt ilyen gond, szerintem újaknál már nincsen... szal jó!
:) olyat nem lehet, hogy beprogramozom task váltó gombra, hogy progi elinduljon rá? :) no mind1, majd vmilyen játékkal kipróbálom hogy támogatja a többi gombot...
OFF bill.et meg még passz, világító stíl, de lehet zavarna éjjel (sharkoon luminous IV hun ps2/usb...) vezeték nélküli bill meg elemes nem? -
#595 nállam se tudod mi vagyunk a Chosen One-ek :DD illetve Two-k :DD -
#594 ja nálam nem ugrik az mx1000-es csak másnál állítólag...
érdekelne milyen vezeték nélküli bill.etet találtál... írtam privit ezügyben. köszi -
virs lee #593 Akkor már a dtrl + alt is lehetne dupla magas. -
#592 hogy biztosan le tudj törölni mindent! -
virs lee #591 Ha szart veszel akkor lehet. Ezért kell jót venni, azzal nincs szopás. Én a G7-essel elégedett vagyok, ha ez is ugrálna a kurzor mint az mx1000, már rég a kukában lenne. Van jó wireless egér, olyat kell venni. Most találtam hozzá wireless billentyűzetet is, aminek végre a helyén van az insert gomb, nem a halál f.szára eldugva mint manapság divat (tudja vki minek kell dupla magas del gomb?). -
virs lee #590 G7-nél is van kicsit (nem annyiszor mint az mx1000), de a setpoint felrakása után megszűnik. Érdekes mód a V500 notiegér az setpoint nélkül se csinálta még sose. -
virs lee #589 Igen, az mx1000 sokáig bírja, mert nagy aksija van. Cserébe nehéz is, hozzá kell szokni (meg lehet). Viszont ott a G7, ami kisebb és könnyebb aksival megy, majdnem vezetékes egér súlyú, 2 aksit adnak hozzá, a másikat mindig töltöd, aztán csere, így nem gáz a kisebb aksi. -
#588 -
MasterJay #587 Sziasztok.
nemtom lehet hogy egy kicsit maradi vagyok de nekem egyszer volt egy MS egerem és most megint gépvásárlás előtt állok. És bizony mint mindenre nagy gondot fordítok, hogy miből mit vegyek. Szóval az már biztos, hogy MS lesz és azon belől is a Microsoft Laser mouse 6000. Erről ha valaki tudna mondani egy két okosságot azt nagyon meg kösszöném neki. -
#586 napi 5 óra jatekkal :)
egyebkent en is 1 heten 1x töltöm. -
ent #585 30 óra kb 6 nap? -
#584 Logitech MX 1000, na abszolút zsír, netre, játékra (!), stb... kb 30 órát, azaz 6 napot bírt az aksi nálam, töltés alatt elaludtam, de 4 órán belül fullon volt! ergonomikus kialakítású, bátran vegyétek meg! -
M0RN1NGST4R #583 akarok venni egy g7-est de az ugye akksis. nem tudja vki, hogy lehet-e külön kapni akkut hozzá, ha esetleg a 2 gyári akksi elfáradna? -
#582 vkinek nincs egy eladó razer egere?
pro 1.6 vagy diamondback érdekelne leginkább
msn:[email protected] vagy PÜ plíz -
#581 vettem egy G5!!! naon király
főleg hozzá egy G15
lehet hogy a razer is jobb csak annyira nem tetszett
amúgy thx az infókat -
#580 nekem eddig bejött -
ent #579 Alapból a Razer könyebb, a rengeteg tesztből kitűnik, hogy hosszabb nap után a razer kényelmesebb, jóval. Mindenütt negatívként említik a logitech egereknél a csukló és a kéz-kar fáradását nagyobb munkaidő után.
Ja és izzadós tenyér ellen a razer jobb, gumiszélekkel ellátott egér, szintén izzadós és nálam egyszer sem csúszott meg egy fejlövésnél sem... -
#578 megvan és jó (mx1000), remélem 24 cm elég a vevő meg a tft között... -
#577 na volt MMben és kipróbáltam a G7-t és a G5-t.
A G7 nehezebb, kevésbé könnyed írányítani és mivel nekem izzadós a tenyerem ezért nem olyan jó a felülete.
A G5 azonban pont jó súlya van a felülete naon jó.
A Razer Copperhead nem volt kirakva.de selytem hogy milyen lehet.
Az MX1000 naon jó a kialakítása azt is szívesen vennék.
Szerintem a G5 jobb mint a G7.
Az még elválik melyiket veszem.
vagy G5 vagy Razer. -
#576 -
ent #575 Csukott fülekre találtál vezeték nélküli egerek ügyében. Kár ezen felhúznod magadat. Én zsinórosat, te anélkülit ajánlasz, ennyi. -
#574 mi van? töltögetsére gondolsz? 1 hetet kibír... amúgy u.úgy viselkedik mintha kábel lenne a végén, szal nem értelek...
ez nem g7-es ami 8 órát bír... kábelesből meg elég volt... -
ent #573 Áááá dehogy...:D
De kijavítalak: korlátozott szabadság, amit mindig ápolgatni kell, hogy megmaradjon szabadságnak. Ez a folyamatos ápolgatás, hidd el nekem, egy idő után unalmassá, fárasztóvá fog válni. Ja, és persze mindig akkor van baj a szabadsággal mikor nem érsz rá, mert éppen szétlövöd a fejét a geci nácinak. Hm, szabadság... -
#572 savanyú a szőlő :P
szabadság, szerelem ^_^ -
chok4 #571 biztos sokan irtak mar de nincs kedvem vegigolvasni..
diamondback vagy mx518? -
ent #570 Ez volt/van a highend egerek problémája között az első igazán felbaszós bug. A Razer CH esetén a következő firmware frissítés megoldotta. Azért írtam #555 hszban, hogy nem bugmentes ha jól tudom, mx1000 nél a mai napig megvan ez a bug.
Vezeték nélküli egeret venni és használni szerintem ugyan olyan érzés, amikor vki nagyon szeretne venni magának egy leptopot, mindenki csak lebeszéli: ne vegyél ez és ez miatt..., majd mégis megveszi, után meg fél év múlva még a saját anyját is oda kívánja, ahová vezeték nélküli egerét. -
ent #569 Szavadon foglak, nickedet már ismerem:D