84
  • batmunkh
    Csak azok ölnek akik eleve hajlamosak rá és a CS maximum csak felbátorítja az illetőt,és amugysem hiszem el ,hogy valaki emiatt ölt.
    Ez csak egy öldöklős játék és nem öldöklő játék
  • batmunkh
    Várakozás jele ?
  • irkab1rka
    ja, tök bunkó CS. Nem a faszi a hülye, hanem a pixelháború borította lángba a derék honpolgárt :)
  • DJ_HELL
    rendeljétek meg a half life ot oszvissz 3 ezer ft hazhozszállitassal a cdgalaxisbol
  • Chief
    Nem árt mindenkinek külön CD kulcs!
    Mi már szívtuk meg vele.
    De a legegyszerűbb ha lekapsz CD kulcsgenerátort!
  • PResident Evil
    kapcsold ki a vertikáli szinkront a video kártyádom... mert az XP leszabályozza az fps-t !!!
  • PResident Evil
    már megint kezdi ;PPPP
  • victory
    Clanless clanba jelentkezni a [email protected] címen lehet
  • PResident Evil
    a generált kulcsokkal csak NOWONos serverekre tudsz bemenni mert ez NO-WONos tehát nem eredeti kulccsaol működik...
    egy NOWONos kulcs:
    1284-5079-222-74
  • PResident Evil
    persze, majd arra áldozok pénzt hogy enked WONos kulcsod legyen..
    elnész Tescoba, COraba, Metroba 1999 Ft egy sima Half-Life cd, vedd meg és örülj neki...
  • Yaho0
  • Yaho0
    A HeAd CS klán tagfelvételt hírdet! Nemsokára lesz egy honlap : HeAd Game World! Aki HeAd es akar lenni szóljon és megdumáljuk!
  • Vape007
    Hali!
    Nekem van egy CDkey-gen -em, de nem muxik csak LAN-on. Nem tudna valaki olyan kodot adni, ami muxik online is?
    Koszi everi1
  • zice
    yenkie!!!!:ez rád is vonatkozik ám...ne csinálj ebből faji kérdés jól van?!Ha kicsit is többet gondolkoznál,vagy kicsit jobban ismernéd a világot,akkor nem mondanál ekkor baromságot...ha mégis,akkor egy nagy bunkó vagy(már boccs).Szóval ne nyilatkozz olyanokról,amiról fogalmad sincs!pls!
  • zice
    b!!!! Vegyél vissza magadból jól van...mert nekem valahogy nem tetszik a beszólásod...ne a számítógépes társadalomban nyilvánulj ki ilyen kijelentésekkel....no komment.....
  • Petrinus
    Ez olyan mint amikor a szerepjátékokat cseszegették. No mind1. Nekem spec akkor megy fel az agyvizem, ha csal a gép. Vagy azt hiszik a programozók, ezt nem veszem észre. HRRRRRRRRRRRR.
  • Korbac
    Nekem az Unreal Tournamentnél jobban megy fel az agyvizem, amikor nem csak hogy jobbnak bizonyul az ellenfél és lelo, de még sérteget is,autómata módban pl: "Loser!" You like that?" "Try turning the safety off!" "Eat that!" "Sucker!"
    Ez sokkal idegesitob mint a Cs szerintem :)
  • Mad Guy
    Mentsük meg a világot! Szúrjuk le a tamagocsikat! :)
  • silanor
    Azert jo, hogy ott egy munkanelkuli is CS-ezhet :)
    Vegulis jobb mint munkat keresni :)
  • Yeti_
    Szerintetek miért vitt kést?
  • Yeti_
    Telenyomták droggal a csávót, a másik cikkben írták. Egy jó fps-től nem lehet szívinfarktust kapni.
  • I.C.ram
    na ne izeljenek mar en is csomoszor egesz ejjel at tarto kuzdelmet szoktam vivni a strike forceban!! tehat akkor mar megekellett volna halnom?? )))) vagy csak olyan MARHA meretu es erossegu szivem van?? :)))
  • Rincewind
    Na megyek CS-ezni!
  • Rincewind
    Poén :))
  • Mad Guy
    "Pista bácsi CS-ezésből tanult mozdulattal ellenfele mögé ugrott és beleszúrta a konyhakést. A gázszámlás komoly sérülésket szenvedett." :)
  • Mad Guy
    Jönne az atombomba :)
  • Duvi
    Hmmm.. gondoltátok már, mekkora népírtást lehetne rendezni Thaiföldön, ha mondjuk interneten halomralőnénk a thaiokat CS-ben? Csak nem jönnének át Magyarországra megkeresni..
  • Mad Guy
    "A 21 éves munkanélküli Daniel Tan Thiam azután ragadott kést, hogy egy 16 éves srác ügyesebbnek bizonyult a CounterStrike-ban, és megölte a virtuális karakterét. Az "incidens" után Tan azonnal tudni akarta, hogy ki volt az aki "megölte", majd miután megtudta a gyilkosának kilétét, rövid dulakodás után hátbaszúrta a fiút, akinek szerencsére nem esett komoly baja, mivel pár öltéssel összevarták a sebét.
    Az elkövetőt nemsokkal ezután elfogták és bíróság elé állították, ahol 6 év börtönre és nyilvános megvesszőzésre ítélték."
    Tanulság: őrült thaiföldi pacákot ne öljünk meg CS-ben ha a közelében tartózkodunk! :)
  • Mad Guy
    "Egy 22 éves thaiföldi fiatalember szívinfarktusban meghalt, miután egész éjen át tartó CounterStrike meccsen vett részt egy Chiang Mai székhelyű internetkávézóban. A fiatalember barátjai elmondták, hogy a srác szerda estétől egészen csütörtök reggelig játszott, mikor hirtelen ráborult a billentyűzetre."
    És ez volt a képernyőre írva a, kék háttére fehér betűkkel: counterstrike hibát okozott windows.exe... :)
  • Borg
    Ha CS közben betör egy őrült hozzánk, és a családban mindenkit megöl, akkor is a CS gyilkolt igaz?
    Én elhiszem hogy kell a hir, mert egyébként üres az ujság, de azért meg kellene már válogatni miféle baromságokat is tesztek ki...
  • Frank99
    én naponta sok órát ügyfelezéssel töltök. Utána kurva jólesik, ha mondjuk ha virtuálisan kilövöldözhetem magamból a stresszt.
    Pl. Max Payne
  • Bhunter
    Tanulság: ne játszunk LAN partit távolkeleti gamestationökben . Főleg akkor ne, ha az ellenfél kést tart a (nem virtuális) fejedhez.
  • ixyon
    vazze ha meg azért ugrik le, mert jól be volt baszva, akkor nem perelik be a szsesitalgyártókat, és azt nem tiltyák be?
  • Mr_Rob
    Mostanába egyre inkább le akarják járatni az ilyen "emberölős" FPS-eket, ez is csak arra példa. Ugyanilyen volt a Dragonball esete, mikor egy kisgyerek leugrott a 10.-ről, mert azthitte, hogy tud repülni. Ez nem a játék, vagy a film hibálya, egyszerűen HÜLYE volt a gyerek!
  • Lacc
    Ahogy van 1-2 haláleset, vagy baleset, ami gép mellett történt, rászáll az összes nagy szaktudású doki, pszichológus, rendőr, és mivel nincs túl nagy kedvük kutatni az igazi okot, inkább ráfogják a gépre. Heh. Mondjuk nem hiszem el, hogy a késelős faszi nem volt depressziós, vagy mittomén.
  • AnarchoiD
    "Egy 22 éves thaiföldi fiatalember szívinfarktusban meghalt, miután egész éjen át tartó CounterStrike meccsen vett részt egy Chiang Mai székhelyű internetkávézóban. A fiatalember barátjai elmondták, hogy a srác szerda estétől egészen csütörtök reggelig játszott, mikor hirtelen ráborult a billentyűzetre"

akkor nekem mar 1eve halottnak kene lennem ;)
    es ha a gyerek abba halt volna bele, hogy szakitott a baratnojevel, akkor most az lenne a hir, hogy " a szerelem ol! tiltsuk be, es oljuk meg az osszes not!" ? :)

------------------------------------

"A 21 éves munkanélküli Daniel Tan Thiam azután ragadott kést, hogy egy 16 éves srác ügyesebbnek bizonyult a CounterStrike-ban, és megölte a virtuális karakterét. "

nemtom, ha a a hir igaz lenne, a gyereknek legalabb 15embert kelett volna kiirtania, nemhiszem hogy csak egy ember tudta leirtani az arcat...

-------------------------

kivancsian varok uj hireket....

"Samuel T. Jenkins Coloradoi fiatalember Windows XP installalas kozben agyverzest kapott, a csalad pereli az MS-t"

vagy

"Razmaaan Doy szornyet halt amikor egy 1000cd-bol allo "cd polc" radolt , magaalatemette esagyon nyomta... A CD-k kalozmasolatok voltak... a helyi BSA posztomusz pereli az aldozatot"

mas: nagyon megdobna az sg hireket ha a forras is fel lenne tuntetve, mondjuk egy szo elejeig a "cikkiro" neve elott mogott... Poen lenne ijeneket olvasni :

"kiskegyed" "blikk" "csok es konny" :)))))