84
-
batmunkh #84 Csak azok ölnek akik eleve hajlamosak rá és a CS maximum csak felbátorítja az illetőt,és amugysem hiszem el ,hogy valaki emiatt ölt.
Ez csak egy öldöklős játék és nem öldöklő játék -
batmunkh #83 Várakozás jele ? -
irkab1rka #82 ja, tök bunkó CS. Nem a faszi a hülye, hanem a pixelháború borította lángba a derék honpolgárt :) -
#76 rendeljétek meg a half life ot oszvissz 3 ezer ft hazhozszállitassal a cdgalaxisbol -
Chief #75 Nem árt mindenkinek külön CD kulcs!
Mi már szívtuk meg vele.
De a legegyszerűbb ha lekapsz CD kulcsgenerátort! -
#73 kapcsold ki a vertikáli szinkront a video kártyádom... mert az XP leszabályozza az fps-t !!! -
#71 már megint kezdi ;PPPP -
victory #70 Clanless clanba jelentkezni a [email protected] címen lehet -
#68 a generált kulcsokkal csak NOWONos serverekre tudsz bemenni mert ez NO-WONos tehát nem eredeti kulccsaol működik...
egy NOWONos kulcs:
1284-5079-222-74 -
#67 persze, majd arra áldozok pénzt hogy enked WONos kulcsod legyen..
elnész Tescoba, COraba, Metroba 1999 Ft egy sima Half-Life cd, vedd meg és örülj neki... -
#65 -
#64 A HeAd CS klán tagfelvételt hírdet! Nemsokára lesz egy honlap : HeAd Game World! Aki HeAd es akar lenni szóljon és megdumáljuk! -
Vape007 #62 Hali!
Nekem van egy CDkey-gen -em, de nem muxik csak LAN-on. Nem tudna valaki olyan kodot adni, ami muxik online is?
Koszi everi1 -
zice #58 yenkie!!!!:ez rád is vonatkozik ám...ne csinálj ebből faji kérdés jól van?!Ha kicsit is többet gondolkoznál,vagy kicsit jobban ismernéd a világot,akkor nem mondanál ekkor baromságot...ha mégis,akkor egy nagy bunkó vagy(már boccs).Szóval ne nyilatkozz olyanokról,amiról fogalmad sincs!pls! -
zice #57 b!!!! Vegyél vissza magadból jól van...mert nekem valahogy nem tetszik a beszólásod...ne a számítógépes társadalomban nyilvánulj ki ilyen kijelentésekkel....no komment..... -
Petrinus #56 Ez olyan mint amikor a szerepjátékokat cseszegették. No mind1. Nekem spec akkor megy fel az agyvizem, ha csal a gép. Vagy azt hiszik a programozók, ezt nem veszem észre. HRRRRRRRRRRRR. -
Korbac #50 Nekem az Unreal Tournamentnél jobban megy fel az agyvizem, amikor nem csak hogy jobbnak bizonyul az ellenfél és lelo, de még sérteget is,autómata módban pl: "Loser!" You like that?" "Try turning the safety off!" "Eat that!" "Sucker!"
Ez sokkal idegesitob mint a Cs szerintem :) -
#45 Mentsük meg a világot! Szúrjuk le a tamagocsikat! :) -
#42 Azert jo, hogy ott egy munkanelkuli is CS-ezhet :)
Vegulis jobb mint munkat keresni :) -
Yeti_ #41 Szerintetek miért vitt kést? -
Yeti_ #40 Telenyomták droggal a csávót, a másik cikkben írták. Egy jó fps-től nem lehet szívinfarktust kapni. -
#34 na ne izeljenek mar en is csomoszor egesz ejjel at tarto kuzdelmet szoktam vivni a strike forceban!! tehat akkor mar megekellett volna halnom?? )))) vagy csak olyan MARHA meretu es erossegu szivem van?? :))) -
#29 Na megyek CS-ezni! -
#28 Poén :)) -
#27 "Pista bácsi CS-ezésből tanult mozdulattal ellenfele mögé ugrott és beleszúrta a konyhakést. A gázszámlás komoly sérülésket szenvedett." :) -
#24 Jönne az atombomba :) -
Duvi #23 Hmmm.. gondoltátok már, mekkora népírtást lehetne rendezni Thaiföldön, ha mondjuk interneten halomralőnénk a thaiokat CS-ben? Csak nem jönnének át Magyarországra megkeresni.. -
#22 "A 21 éves munkanélküli Daniel Tan Thiam azután ragadott kést, hogy egy 16 éves srác ügyesebbnek bizonyult a CounterStrike-ban, és megölte a virtuális karakterét. Az "incidens" után Tan azonnal tudni akarta, hogy ki volt az aki "megölte", majd miután megtudta a gyilkosának kilétét, rövid dulakodás után hátbaszúrta a fiút, akinek szerencsére nem esett komoly baja, mivel pár öltéssel összevarták a sebét.
Az elkövetőt nemsokkal ezután elfogták és bíróság elé állították, ahol 6 év börtönre és nyilvános megvesszőzésre ítélték."
Tanulság: őrült thaiföldi pacákot ne öljünk meg CS-ben ha a közelében tartózkodunk! :) -
#21 "Egy 22 éves thaiföldi fiatalember szívinfarktusban meghalt, miután egész éjen át tartó CounterStrike meccsen vett részt egy Chiang Mai székhelyű internetkávézóban. A fiatalember barátjai elmondták, hogy a srác szerda estétől egészen csütörtök reggelig játszott, mikor hirtelen ráborult a billentyűzetre."
És ez volt a képernyőre írva a, kék háttére fehér betűkkel: counterstrike hibát okozott windows.exe... :)
-
Borg #15 Ha CS közben betör egy őrült hozzánk, és a családban mindenkit megöl, akkor is a CS gyilkolt igaz?
Én elhiszem hogy kell a hir, mert egyébként üres az ujság, de azért meg kellene már válogatni miféle baromságokat is tesztek ki... -
#13 én naponta sok órát ügyfelezéssel töltök. Utána kurva jólesik, ha mondjuk ha virtuálisan kilövöldözhetem magamból a stresszt.
Pl. Max Payne
-
Bhunter #10 Tanulság: ne játszunk LAN partit távolkeleti gamestationökben . Főleg akkor ne, ha az ellenfél kést tart a (nem virtuális) fejedhez.
-
ixyon #9 vazze ha meg azért ugrik le, mert jól be volt baszva, akkor nem perelik be a szsesitalgyártókat, és azt nem tiltyák be? -
#7 Mostanába egyre inkább le akarják járatni az ilyen "emberölős" FPS-eket, ez is csak arra példa. Ugyanilyen volt a Dragonball esete, mikor egy kisgyerek leugrott a 10.-ről, mert azthitte, hogy tud repülni. Ez nem a játék, vagy a film hibálya, egyszerűen HÜLYE volt a gyerek! -
#3 Ahogy van 1-2 haláleset, vagy baleset, ami gép mellett történt, rászáll az összes nagy szaktudású doki, pszichológus, rendőr, és mivel nincs túl nagy kedvük kutatni az igazi okot, inkább ráfogják a gépre. Heh. Mondjuk nem hiszem el, hogy a késelős faszi nem volt depressziós, vagy mittomén. -
#2 "Egy 22 éves thaiföldi fiatalember szívinfarktusban meghalt, miután egész éjen át tartó CounterStrike meccsen vett részt egy Chiang Mai székhelyű internetkávézóban. A fiatalember barátjai elmondták, hogy a srác szerda estétől egészen csütörtök reggelig játszott, mikor hirtelen ráborult a billentyűzetre"
akkor nekem mar 1eve halottnak kene lennem ;)
es ha a gyerek abba halt volna bele, hogy szakitott a baratnojevel, akkor most az lenne a hir, hogy " a szerelem ol! tiltsuk be, es oljuk meg az osszes not!" ? :)
------------------------------------
"A 21 éves munkanélküli Daniel Tan Thiam azután ragadott kést, hogy egy 16 éves srác ügyesebbnek bizonyult a CounterStrike-ban, és megölte a virtuális karakterét. "
nemtom, ha a a hir igaz lenne, a gyereknek legalabb 15embert kelett volna kiirtania, nemhiszem hogy csak egy ember tudta leirtani az arcat...
-------------------------
kivancsian varok uj hireket....
"Samuel T. Jenkins Coloradoi fiatalember Windows XP installalas kozben agyverzest kapott, a csalad pereli az MS-t"
vagy
"Razmaaan Doy szornyet halt amikor egy 1000cd-bol allo "cd polc" radolt , magaalatemette esagyon nyomta... A CD-k kalozmasolatok voltak... a helyi BSA posztomusz pereli az aldozatot"
mas: nagyon megdobna az sg hireket ha a forras is fel lenne tuntetve, mondjuk egy szo elejeig a "cikkiro" neve elott mogott... Poen lenne ijeneket olvasni :
"kiskegyed" "blikk" "csok es konny" :)))))