14
Az Abit KT=E nem megy a Voodoo2-vel
-
Chriss1984 #14 Milyen Procit lehet bele tenni az ABIT KT7E alplapba? -
Kevinke #13 ja az a vidkártya eladó! Különleges darab illetve sajnos már 2 darab :-) (szegénykének nem tetszett hogy a falhoz vágtam, mert megégette a kezemet a hűtőborda!) -
Kevinke #12 Érdekes cucc ez a via + ali!
Azt lehet gondolni hogy inkább az AMD-s cuccokat szereti. PEdig nekem a régi gépemben volt egy Intel i740-es vidkártya és rendesen működött. A Geforce 2-vel meg sz@rakodott (ja K6-2 + Acorp 5ali61 alaplap volt) -
TheZsenyka #10 Látom itt valami hagyományörzésről lehet szó... voodoo2... hmmm... van egy eladó Savage-em illetve egy S3Trio3D kártyeszem... -
tota #6 Szia SAntA_CIAus
Köszönöm szépen a tippedet, ki is fogom próbálni. Ez az egyik barátom gépe és csak este találkozok vele. Amit leírtál az tényleg kézenfekvő csak nekem nem jutott eszembe. Én 2 évig szívtam VIA csippel és Diamond Viper kártyával. Nálam alapból nem kellett az alaplapi cuccokat felrakni(nem volt)a Via javítókészletet pedig semmilyen körülmények között nem lehetett feltenni, nem is működött csak win95-el PCI-os ként. Most ezért raktam fel egyből az alaplap cuccait.
Még 1 x Köszi.
TOTA -
#5 Szerbusz Tota!
Ugyanez volt a problemam sokaig!
Abit kt7 + duron 650 + Voodoo 2!
S resetelt a gep miutan feltettem a Voodoo driveret!
Megoldas ra:
- nem kell feltenni a VIA alaplapdrivert
- masodszor gondolom a 3dfx directx7 Voodoo 2-es drivert probalod feltelepiteni, DE ne azt hanem nagyon regi Voodoo 2 drivert! En az Innovision felet tudnam ajanlani!
- es csak ezutan tegyel fel mondjuk DX8 at!
- De ha feltetted a DX 8 at s ugyanezt csinalja akkor mielott feltenned a voodoot telepitsd fel a DX 8at s ezutan a Voodoot!S IRD felul az osszes uj fajlt a regivel!!!!!!!!!
Megkerdezi hogy ujjabb file talalhato mint amit eppen feltelepitesz s hogy celszeru meghagyni az ujat DE pontosan hogy ki kell csrelni!!
NA remelem ertheto volt! Nekem mukodott!
Udv! -
#4 ez alaplap elbírja a thunderbird 1200/266 mhz-s procit? -
#3 Ja, vagy cseréljen videókártyát. Nekem pl az új Epox 8KTA3 Pro-s alaplapomm az istennek sem indult Savage 4-el.... ehh
by kbb -
tota #1 Ha tud valaki válaszolni arra, hogy az Abit KT7E alaplap Duron 750es procival szerelve miért nem bírja a Voodoo2-t. A win. nem képes elindulni, mikor a voodoo driver betöltődik egyszerűen újra indul. Kb. az 5. alkalom után sikerűl rendesen betölteni a wint. akkor meg fagy. Egy kölcsön Asus7100-assal simán műxik. Kérlek segítsetek.