Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
xdd de, a denver ennyire sztár csapat
dragon11
_DDDDDDD

ReszegKoldus
szerintem nyer a Pats
és ezzel lehet meg is pecsételtem a sorsukat mára 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dragon11
xdd a denver azért ennyire nem sztár csapat 😄

szted mi lesz a pats - denver ?

ReszegKoldus
Ja, elsõk. Jövõ hétig, amikor kikapnak a Denvertõl és újra a Denver az elsõ. Bár ne így legyen.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dragon11
tetszik a gondolatmenet ?😄😄

dragon11
patriots húzni fogja sztem, és ezt a kansas is reméli. ezért õk is nyernek és elsõk 😄DDDDDD

Darthmushroom
hideget várnak a Pats-Denver meccsre 😄 ez szintén nem Manning-nek kedvez.
Fagypont alatt játszott meccsek:
PM mérlege: 2W-5L, 8 TD - 8 INT, 75,8 QBR
TB mérlege: 33W-2L, 67 TD - 22 INT, 91,2 QBR

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
most nézem, elég jó forduló lesz holnap, sok csoport rangadó, 1/1 meccs, wc-ért küzdõknek is nehéz meccseik lesznek, Brady vs Manning lesz itt minden.

ReszegKoldus
hát mivel arra a hsz-emre reagálva kérdezte, amiben a Chiefs-Broncos meccs van így én arról írtam, de már látom hogy ti nem 😄

Darthmushroom
támadóknak 30pont fölött? itt a Pats-re gondolsz? mert utóbbi két meccsen kezdte a régi önmagát mutatni az O szóval benne van.

ReszegKoldus
Mármint hogy nagyon ki fog kapni a Broncos? Szerintem nem valószínû, mert ahhoz a támadóknak kéne tudni 30 pontnál többet felrakni, ami eddig elég valószínûtlennek tûnik. Csak akkor van egyáltalán esélyük ha ilyen 20-17 féle kevés pontos meccset sikerül játszani.

Darthmushroom
+1 Pats nem az a csapat aki egymás után 2szer szokott kikapni, fõleg nem otthon meg fõleg nem Manning ellen 😄 am valamilyen szinten a vereségnek is örülnék mert abból többet lehet tanulni, és a playoffba meg sima lenne 😄

bakkerman
szerintem meg örülhet belicsek ha maximum 10 lesz közte

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

HunnernesKonge
igen
dragon11
csak sztem fog kapni a broncos egy zsákkal ? 😄

tutuhawer
hmm... a visa halftime is volt már show, vagy a fene tudja, talán rosszul emlékszem... Csak furcsálltam, hiányérzet volt.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

ReszegKoldus
Hát nem tudom...amikor én ilyet meccs közben hallottam, hogy "visa halftime" az általában a stúdióban ülõ szakértõk beszélgetését jelentette, esetleg más meccsekrõl vágtak be jelenetet, a halftime show meg tudtommal az ami a pályán zajlik a félidei szünet alatt, amit a tévé nem sûrûn szokott mutatni.
Úgyhogy ha így van, akkor engem nem lep meg hogy pár ember meccselemzése nem show kategória 😄

Nem értem a problémát, nem mindegy minek hívják? 😊
tutuhawer
jut eszembe...
Bekapcsolták a stúdióba a bíróküldésért / értékelésért felelõs egyik embert is, aki szintén kiállt a bírói döntés mellett. Azaz: nincs replay , azonnal kell döntést hozni, egyik bíró ezt, a másik azt nézi, miért dönt õ így, a másik meg úgy, azonnal több szemszögbõl elemzett, és OK-t mondott. Megerõsítette, hogy leminõsítés a bíróknak nem jár, ez is OK. Egyébként az ilyen kétes, nehezen megítélhetõ szituk miatt nem is szoktak leminõsíteni, inkább a hardcore hibák miatt húznak le bírókat.
A kérdés, hogy a félidei mûsorok neveibõl egyre inkább feltûnt, hogy nincs ott, hogy SHOW. Lexus, Toyota, Visa halftime, de hol a Show? Lemaradtam valamirõl, rosszul látom, mit tudni errõl...?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
rögtön utána elkapcsoltam az nfl networkre, ott mindenki a stúdióban és otthonról ezt elemezte. Egy biztos, nagyon érdekes a szitu.
Defensive holding nem lehet, mert az a labda eldobásának pillanatáig dobható zászló, ezt tisztázták rögtön. Akkor nézzük a pass interference kategóriáját, amit árnyal az elkapható vagy nem elkapható passz... Mozdult volna gronk a labda felé? Tudott volna egyáltalán mozdulni? Szarabb helyzetben volt-e, mint az interceptiont jegyzõ védõ? Ezeken, meg hasonlókon rágódtak a szakértõk, ki így, ki úgy, de szerintem se volt elkapható, és ezért vették fel a zászlót. Elsõre a meccs után én elkapkodva írtam, de aztán megnéztem az elemzéseket, kameraállásokat stb stb. Szar ügy, jó, hogy nem az én kedvenceimmel esett meg.

miért kellett felvenni? nem hallottam a kommentárt

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

ReszegKoldus
sport tv-n jövõ héten adják a Chiefs - Broncos visszavágót <#taps>

tutuhawer
A football life sorozat mai részét élõben néztem az irodában, és az elõrepassz történetét, fejlõdését, hatását fejtegették stb stb...
"Ha Tom Brady mondjuk slot receiver lenne, randizott volna valaha Giselle-lel?" - szólt a költõi kérdés 😄

dragon11
és ezt köszönöm is neked 😊

Darthmushroom
engem se úgy értsd h megsértelek.... én próbálok segíteni, csak ncceséha ha necces mint ezek voltak figyelmeztetlek, az mellékes h jöhet..

Sziasztok!

Tudom hogy ez nem hirdetési oldal,ezért elõre is elnézéseteket kérem.
Viszont úgyérzem hogy ide illik a hirdetés.

Eladó NFL RAMS XL-es mez.
A mez nem kopott,nem szakadt,teljesen új állapotú.
Az eladási oka:
-Anyagi
-Túl nagy rám.

Ár:3 ezer Ft

Budapest

Tel:20/277-61-01

Képek a mezrõl:

http://indafoto.hu/analog07/nfl_rams_mez

dragon11
uristen félre ne értsetek😄 ez nem a tipikus megmondtam szöveg vt.. egyáltalán örülök h dumálhatunk tippekrõl 😄😄

csak legközelebb megrakom hiába necces 😄

Darthmushroom
fuhh ez igen jó meccs volt 😄 mind2 csapat ellenfelei félhetnek, fõleg a Saints mivel oda vissza nyom még a párducokkal. és Patsbe is végre van már O.

tutuhawer
búrkifli - Na...? 😄

tutuhawer
egyetemi meccseken sokat látni olyanokat, és azt hiszik , de jó volt, viszont aki az NFL-ben is kijön a szarból, az nem semmi...

Vége: már látom magam elõtt az NSO-hozzászólásokat, ott sok a Pats-drukker, de õk nem hallják a meccs után csak a magyar kommentárt, az amerikai játékvezetõ-szakértõ megmondta, hogy fel kellett venni a zászlót a földrõl. A magyarok is mondták, remélem, habár az NSO-t azért elolvasom tutira 😊

ReszegKoldus
Kifli (tudomhogynemúgyejtik) szépen átölelte Gronkot 😊
amúgy a meccs kimenetele már fél 3 körül eldõlt 😄

Darthmushroom
Cam év menekülés (Y)

Darthmushroom
Vereen ma Patsbe ugyanez 😄 tegnap este vették ki csak az IR-rõl.

ReszegKoldus
gondolom olyan van, hogy eltitkolnak sérüléseket
de vajon olyan lehet-e hogy valakire egész héten azt mondják hogy tuti nem játszik és a végén meccs elõtt az utolsó pillanatban azt mondják hogy mégis

tutuhawer
az meg nem számít megcslásnak, úgyhogy belefér 😊

Darthmushroom
elméletileg szoktak hazudozni benne... meg nem ugyanazt árulják el hanem mást mondanak stb..

ReszegKoldus
mennyire kell õszintének lenni a sérülések bejelentésénél?

Darthmushroom
asd
denver

Darthmushroom
lol

Darthmushroom
érdekes meccs lesz ez a mai 😄 végre van tálib meg víííren a Patsbe 😄

ReszegKoldus
kár hogy nem néztem akkoriban NFL-t, Méhes Gábor kommentálását szeretem

tutuhawer
emlékszem egy carolina meccsre, ahol 3 futó sérült meg a panthers oldalán és jake delhomme már akkor is stevee smith felé dobált, de futás nélkül... kevés sikerrel. Aztán smith visszahordott, kis lökést adott a meccsnek, igazi vezérnek tartom most is, nagy király, de a carolina kikapott azon a meccsen... Az elsõ meccseim egyike volt az.

ReszegKoldus
gondolom emlegetni fogják a sport tv-n azt a Super Bowlt ahol ugyanez a 2 csapat játszott 😊

Darthmushroom
Kuechely eszméletlen, nagy kedvenc, hatalmas karrierje lehet

tutuhawer
Isteni segítséggel bekerült a mûsorba Tebow... 😄

ReszegKoldus
az a döbbenetes, hogy abban a sorozatban már Tebow is szerepelt 😄

tutuhawer
Ray Lewist naná, hogy megkérdezték éppen Luke Kuechlyvel kapcsolatban, és eszembe jutott, hogy Lewis már szerepelt "A football life" sorozatban... Talán megérné újraforgatni egy kis kiegészítõvel.

tutuhawer
95% 😄

Egyébként ajánlom a rojadirecta.me oldalát a mai meccsre, mert a vasárnap esti is ó minõségben szakadozás nélkül ment szinte a kutyafasza céges interneten a kutyafasza céges laptopon... Ami nem semmi azért.
Streamet valaki próbált már okostelefonon?

Darthmushroom
errõl annyit ha jött volna most is meg máskor is, akkor ne kérdezd meg 100szor egy vasárnap délután... mert 90%ba csak rólad szól akkor 😄 tedd meg amit érzel és kész 😄