Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
Pats úgy kezdett ahogy szokott 😄 egybõl pontokat kap és az O-t is lezavarták egybõl 😄 JMD f4sz hívásai elsõ két passz Gronkra h legyen meglepetés.. utána meg 5 yardos passz (Y)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

tutuhawer
Reggie Bush a bemelegítésnél megsérült, kérdéses... Hmmmm, így azért nem is oroszlánok talán annyira

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

tutuhawer
igen igen... másik mecscen, jó idõben, Bobby Rainy, 1 rush / 80 yards. Kiváló futógárda van ott... Ha egészségesek éppen

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Darthmushroom
epic

Ulvar
Mit akarsz? Teljesen alkalmas az idõ a játékra. NEM LÁTOM hol a probléma.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ReszegKoldus
hát Foles lehet ma se adja el a labdát, brutálisan szakad a hó 😊

ezt a mandelás dolgot már most unom...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
😄 fele az ellentéte az enyémnek kb 😄 de érdekes 😄

Ulvar
Csak mert rendes vagyok, elmondom az én tippjeimet, sztem rakd meg ezeket is.

Dolphins
Vikings
Packers
Browns
Jets
Lions
Colts
Bills
Redskins
Titans
Rams
Giants
49ers
Panthers

A hétfõ estire meg egy tuti Bears

Lehetõleg random 4es kombikba 200al

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Darthmushroom
de am tdmagazin meg bowl.hu ott vannak elõzetesek, el lehet olvasni ki hiányzik stb..találd fel magad 😄 más is elolvassa onnan tudja 😄

Darthmushroom
elméletileg nem. szerintem ha sok pont lesz akkor nyerhet a Colts, ha kevés akkor a Bengals a jobb védelem miatt.

dragon11
és ezek a meghatározó játékosok még mindig sérültek vagy ma már játszanak ?

Darthmushroom
jók voltak (denvert is verték) amíg kb. az összes elkapó meg nem sérült. azóta Luck meg szenved, sorba adja el a labdákat, gyengébb csapatok ellen is küszködve nyernek. vagy összeállnak a playoffra vagy rövid szezonjuk lesz.

dragon11
értem, de jobb ötletem nincs.😊

a coltsról tudsz mondani nekem valamit...?

Darthmushroom
Te tudod, te pénzed akár rakhatod mind a 4-t is. Én személy szerint nem szeretem az ilyen kis szorzókat. 3-4 meccs h 2x szorzó legyen az gáz 😄

dragon11
denvert nem rakom, a másik 3 viszont nagyon tetszik...

patriots
ravens
bengals

hm..

Darthmushroom
ja inkább 😄 mert lehet a Denver nyer, a Bengals nem stb..

ReszegKoldus
hát szerintem eleve ne rakj 4 ilyen kis szorzót 1 szelvényre nagy téttel 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

dragon11
akkor denvert ne rakjam ?

ReszegKoldus
Denverben most -12 fok van elvileg

Darthmushroom
nem rossz szelvény, de én már írtam h 1-1 bukást még várok idén a Patsbõl meg a Denvertõl is, bár a Patsnek idegenbe a Miami/Ravens lesz az szerintem. Denvernek meg pont olyan mikor hideg lesz. Coltsba nem lenne annyi sérült akkor szerintem jobbak lennének így lehet sima hazai, Ravensnek meg hozni kell ha akar playoffot idén.

dragon11
köszi a választ meg a véleményt. am szerintem is jó.. bár nem tudom h legjobb-e..

kérlek légyszí írj a szelvényre amit mutattam, mert nekem hihetetlenül tetszik.

Darthmushroom
1,5 meccse büntetik, szerintem ideje játszania, mert így bizonyítani se tud. pedig messze a legjobb futó a Patsbe.

dragon11
tudom:d

ReszegKoldus
ha nem ragasztózzák be a kesztyûjét akkor nem jó
én egyébként nem tartom jó ötletnek az ilyen "hozzuk vissza a nagy bukást gyorsan" jellegû dolgokat 😊

dragon11
ridley lesz a patsben az nemtudom mennyire jo ?

szomferi
helyes, jó kis meccsre számítok

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

dragon11
Baltimore
Patriots
Bengals
Broncos
--------------
@2.50

visszajönne a bukóm..:/ sztetek mehet? bármit meghallgatok😄

Darthmushroom
igen

szomferi
ma mit adnak Ricsiék? 49ers?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

tutuhawer
Szerintem az csak promóciós volt a szezon elején. Mobilnettel belenéztem egy meccsbe és másfél negyed kb 400 mb forgalom volt ;-) de megérte, nagyon tetszett

tutuhawer
Most ébredtem és látom márba hopelyheket accuweather-en... Király :-)
Plusz: a texans már egyeztet lovie smith-szel, esetleg jon grudennel /öt minden évben említi valaki/ , de mindenképpen nfl veterán edzõ kell nekik. A kovi 2. évben alkalmas lesz a keret egy superbowl-ra ha meg tudják oldani a qb kérdést. Ez a friss houstonból

Ricsi234
Hova lett az az opció a GamePassról hogy egy meccs ingyen van?

dragon11
ja. sztem szent H 😊

illetve ne nevessetek ki de sztem a bengals nagyon H.. eléggé elkapták a fonalat, vélemények ??

Darthmushroom
nem az a baj, mert simán nyerhetne is a Panthers mert van olyan jó, hanem h nem muszáj.. elég ha majd otthon verik õket és másik 2 meccset hozzák, mert akkor csoport elsõk.

dragon11
szentek idegenbe rosszak meg mondtam én fázni fognak seattlebe😄 most sztem húzzák otthon szorosan😄

Darthmushroom
de nekem kell a Panthers gyõzelem 😄 tavaly is oda visszaverték õket.. mondjuk akkor nem volt Peyton :/

ReszegKoldus
én továbbra is tartom, hogy a MNF után nyer a Saints és kikap a Seahawks 😊

Darthmushroom
na akkor 😄
Steelers,Pats(csoportgyõzelem 😛),Ravens,GB,Jets,Eagles,Bengals,Tampa,Chiefs,Denver,Cardinals(ha játszik Palmer),Chargers,Seahawks,Panthers

ReszegKoldus
vagy 38 ponttal... 😊

Darthmushroom
az még irányítónál is jó ha 300 yard fölött van nemhogy egy futónál 😄

ReszegKoldus
végül 73-544 lett, abból egy csávó vállalt 45 kísérletbõl 303 yardot...durva

Darthmushroom
lol az már átlagba is sok, nemhogy 5ször átfutni a pályát.

ReszegKoldus
65 kísérletbõl 500 futott yard az auburnnél, hogy ez sok vagy kevés ncaa viszonylatban azt nem tudom, de szerintem durva 😄

tutuhawer
egykezesre nekem a legjobban a múlt heti Riley Cooper-féle tetszett a legjobban, felszisszentem, mondjuk így. Meg ha már speckó mutatványok: Vernon Davis gátfutós akciója is elég komolyra sikerült, egy lapon említeném Randy Moss elkapásával is talán. "Odabasz" kategória

Darthmushroom
akkor rosszul emlékszek 😄 nem tudom miért az ugrott be, lehet h ott is volt valami szép elkapása.

ReszegKoldus
3 éve, szeptemberben, Pats mindkét meccsen kikapott a Jetstõl (mármint ezen a meccsen és a playoffban is), a többi stimmel 😊

tutuhawer
El, tegnap már mondták, Wade phillips lett a fõnök. A houstoni tudósító kb 30 éve tudósít, és mondta, hogy szerinte phillips szeretne edzõ lenni, de a nagyfõnökök meg nem akarják, inkább 3-4 másik jelölttel beszélnek. Már most beszélnek, egy ideje már beszélnek, így pontos

tutuhawer
a hibátlan Pats-szezon sokszor eszembe jutott mostanában. Új telefont kellett vennem , és jót vettem , jó adatok, jó hozzászólások, szép, király, erõs, minden, de éppen amit én szeretnék, nem megy úgy, mint kéne. Csak pont minden király, de egy pont az i-re nincs meg. 😞

Darthmushroom
Kubiakot tényleg elküldte a Texans? nem sok értelmét látom pár héttel a vége elõtt, vagy hamarabb kellet volna vagy megvárni a szezon végét.

Darthmushroom
az Jets ellen volt ha jól emlékszek mikuláskor 4 éve mikor 0-ra verték õket utána a playoffba meg kiestek ellenük. Mossnak utolsó meccsei között volt a Patsbe.