13258
-
#673 Még azt sem mondhatod, hogy hazai pálya.... Most azért szídod őket mert szerencséjük van múltkor azért mert sunyin játszanak.. ha megnyerik ezt és a SuperBowlt esetleg akkor majd mit mondassz?? csak mákkal nem lehet nyerni... -
#672 Te lattad a merkozes elejet a kulcsjeleneteknel ?
Szerintem tuti nem, mert fumblenel siman vesztettek volna 50nel a labdat, ehelyett labdat visszakaptak 3rd 10nel jatek elore 30ra.
Utana vedo elkapja a labdat IT 1 helyett semmi, mert kiejtette ugy hogy mar megfogta a labdat, majd fieldgol ellenfelnek.
Aztan passzjatek ellen a Denver vedelme nulla.
Eddig futast levedtek teljesen, most semmi mar azt sem.
Ennyi. -
#671 Ahogy tippeltem Plummeren fog múlni..bár van még egy félidő..de ahogy elnézem nemtud mit tenni,igaz a védelem sem segít neki. -
#670 Itt kezdődik a játék!
Egyszerűen tökéletesen játszanak a fiúk!
Go Steelers!
Sajnos kicsi győzelmi arányt tippeltem. -
#669 Jol is alakulhat, mert a Denver vedelme egy fos. -
#668 milyen mák???? Mi ugyanazt a meccset nézzük??? eddig a Denver offense elég impotens volt.... Ez az utsó interceptioin meg hát mit is mondjak... Kritikán aluli???
ja 24-3... Mit is mondjak...Talán nem a Steelerst kéne szemellenzősen hibáztatni?? -
#667 Eddig nagyon jól alakul:-)0-10 -
#666 Remelem Steelers maksorozata megszakad vegre, mert mar unom, ezeket a makokat, most is fumble 0.1 mp, utana kiejti a vedo a labdat es fieldgol. -
#665 jó nagy küzdelem lesz -
#664 Broncos : Steelers 13:17
Seattle : Carolina 17 : 24 -
#663 de jó, hogy nekem még a jövő héten szünet van a vizsgaidőszakbanD -
#662 Ugytunik nem csak mi talalgatunk.
Bengals lapjan a szavazas:
Who are you rooting for in this weekend's conference championships?
Denver and Seattle 42%
Denver and Carolina 33%
Pittsburgh and Seattle 11%
Pittsburgh and Carolina 14%
19,562 votes
-
#661 Denver-Pittsburgh 13-24
Seattle-Carolina 20-10 -
Etelkozi Vata #660 Csak ne kéne reggel hatkor dolgozni menni, vazze! :) -
#659 Denver-Pittsburgh 21-17
Seattle-Carolina 24-20
Amugy fiuk a sort,chipset,szotyit es egyeb finomsagokat bekesziteni, mert tobb ora tomor gyonyor var rank. :P -
Etelkozi Vata #658 Tippeljünk:
Denver-Pittsburgh 18-21
Seattle-Carolina 23-20
Vagy nem!
-
#657 2 óra 20 perc -
#656 Én úgyvagyok vele,hogy minden sportnak megvan a maga szépsége,és kihívása,bár vannak amelyeket nem anynira kedvelek,mert nem tiszták(vizilabda),ebben pedig jók vagyunk.Már nagyon várom az estét,2 nagy meccs!
Ilyenkor csak azt sajnálom,hogy végelesz a szezonnak,bár nemsokára kezdődik a másik nagy sorozat(nascar)ami kitart az NFL-ig.
Ahogy elnéztem a sérültlistákat,ma mindenki felépül:-)Vagyis megpróbálkoznak vele gondolom.Most valahogy nemérzem kifog továbbmenni.
Előző körben fullraeltaláltam,de most.
Mindkét ágon annyira a pillanatnyi forma fog dönteni.
Szurkolok a Steelersnek,de a Broncos győzhet ellenük,bár szerintem Plummeren fog elúszni a meccsük.A másikoldalon nemtudom.Panthers-t várom a fináléba,de bármi lehet.A Seahawks játékát valahogy nemismerem,pedig láttam már,de fene tudja.
a lényeg jó kis meccsek elé nézünk! -
#655 "(ismerőseimtől meg kapom a "mit lehet ezen nézni" kezdetü beszólásokat... )"
Altalaban azok mondjak ezt, akik nem ismerik a jatekok (gondolom a Magyar lakossag 99.99% :). Avatatlan szemnek persze nem is tunik masnak, mint agyatlan durvulasnak. Ismerni kell a jatekot ahhoz, hogy atlassanak a felszinen, es meglassak a jatek igazi lenyeget.
En peldaul ket evvel ezelottig egyetlen sportot sem szerettem (nezni), mindet borzszto unalmasnak tartottam (az europai focival a legelso helyen, maig nem ertem mit lehet azon elvezni, hogy 22 barom kerget egy labdat masfel oran keresztul, es minden 30. percen tortenik csak valami a palyan... :). Aztan ket eve, mikor mikor kijottem Amerikaba, kivancsisagbol leultem nezni egy meccset baratokkal. Miutan nagyjabol tisztaban voltam a szabalyokkal, en voltam a legjobban meglepve, amikor szembesultem vele, hogy elvezem nezni a jatekot. Amikor pedig automatikusan felaltam izgalmamban egy 40 yardos TD utan, vegleg megvilagosult, hogy vegre megtalaltam azt a sportot, amit igazan elvezek nezni. Azota mar megjartam Pro NFL meccset es az ESPN-t is igen surun nezem. :)
Csak sajnos az aki nem tud semmit a jatekrol, annak hiaba magyarazom, hogy mennyi strategiai erzeket, es mennyi agymunkat kivan a jatek. Hogy ez inkabb az esz csataja, mintsem az eroe (no persze annak is nagy szerepe van :).
Na mind1, ez csak ugy kikivankozott, eleg sokszor futok bele olyanokba a neten, akik semmit nem tudnak errol a sportrol, es megis sarral dobaljak... :P -
#654 Mar nem. :P -
#653 015days 06hrs 05min -
#652 SB
2 hét 1 nap -
#651 az nem baj csak jó meccsek legyenek -
#650 aztán egy hosszú éjszaka :D -
#649 na még egy hosszúúúúúúúúúúúúú nap -
#648 Bizony.
Sport1TV Vasarnap
21:00 Amerikaifutball
NFL, konferenciadöntő, Denver-Pittsburgh (élő)
00:30 Amerikaifutball
NFL, konferenciadöntők, Seattle-Carolina (élő
Es go-go-go Broncos. :P -
#647 ahol dolgozom én vagyok az egyetlen aki nézi a meccseket így nem tudom senkivel megbeszélni kielelemezni -
#646 nagyszerű lesz
két meccs egymás után -
#645 Igen hallottam és tök jó lesz,minimum 5 óra amcsifoci!
ismerem ezen szólásokat,de nemértik a lényegét meg minden.
Szinte minden mozzanata izgalmas,gyorsan zajlanak az események.
Nincs olyan vezetünk 1-0-ra oszt majd kibekkeljük,haladni kell,mert ha nem véged van.És persze a test-testelleni küzdelem.
Ugye itt ritka az alattomosság,mert a szabályok nemteszik lehetővé.
Kellemes lehet,hogy mondjuk futsz 30-cal és oldalról belédszáll egy 130 kilós ember,aki mondjuk szintén megfelelő sebességre képes,vagy legalábbis elég dinamikusan rádveti magát.
És persze csupa taktika egyben,hogylehet túljárni a másik eszén.
Sokkal tisztább sport mint az egyéb labdajátkékok.Látványos,meg minden,az egész körítés.
Go Steelers! -
Gabe18 #644 Üdv!
Csak szólok ha esetleg nem hallottátok volna hogy vasárnap a Sport 1 az előzetes hirektől eltárően mind a 2 meccset élőben leadja este 9-től egymás után.Tehát nem csak az egyiket.
Én amugy amolyan amatőr néző vagyok,nagyjából odáig jutottam hogy a szabályokat nagyvonlakban tudom.De érdekes egy játék ez,ha éppen megy általában ottragadok nézni. (ismerőseimtől meg kapom a "mit lehet ezen nézni" kezdetü beszólásokat... ) -
#643 Én meg Tightend a Coltsnál szintén notredámból:D -
#642 off:
én Steelers RB voltam, Notre Dameből :P -
#641 Carolina meggyőző volt szerintem is.Én vártam őket oda vagyis a főcsoportdöntőig biztosan.Seattle nemtudom,lehet otthon tudnak nyerni.
Denver-Pittsburgh meccs óriási lesz.
Lehet vitatkozni,de a Coltsnak nemvolt "esélye" a meccsen.Azért idézőjelben,mert a bírótól,és a sorstól megkapták,de neméltek vele.
Csak annak köszönhetik,hogy szoros lett.
Chicago szerintem kilógott a sorból,még nemvoltak odavalók.
Sokkal jobbcsapatok nemjutottak el,Kansas,Atlanta,San Diego,még a Dallas is jobb volt.Persze itt számít,ki hol,melyik csoportban van.De mint játékerőt néztem.
Várom a hétvégét nagyon!
Go Steelers,de ha kikapnak akkor sem leszek szomorú,mert a Broncost a döntőbe vártam már a szezon elejétől.
(Madden 06-ban odadraftoltak a superstarmodban.Megnyertem velük mindent.Eléggé ismerem a csapatot.Na persze mert van egy olyan jó Wr-jük mint én:-)Rookiként szinte minden trófeát begyűjtöttem amit lehet.) -
#640 hát nem jött össze nekik -
#639 NEKEM A cAROLINA JÁTÉKA ELÉG MEGGYŐZŐ VOLT TALÁN ŐKET VÁROM de én sem nagyonmernék tippelni
beszéltem egy amcsi rokonnal kint már a rájátszás előtt Manning párharcot vártak a döntőre -
#638 Nem merek mar tippelni, mert iden szinte semmi nem jott be.
Abban biztos voltam, hogy Patriots iden mar nem nyeri meg a bajnoksagot. Ez az egy ami bejott semmi mas.
Mar azon se lepodnek meg ha a Seattle nyerne meg az NFC-bol.
Az biztos, hogy nehany het mulva okosabbak leszunk, pontosabban mar jovo heten tisztulni fog a helyzet, mert a ket legnagyobb eselyes jatszik egymas ellen az AFCben.
A busz megerdemelne, hogy nyerjen egy gyurut igy zarasnak, de en inkabb masnak adnam a gyuruket.
-
#637 tény a Carolina előtt le a kalappal, ledarálták a medvéket
Chicago-nak erősen javítani kell a támadásán különben sehol se lesznek
a kommentár annyira elfogult volt hogy ennél már nem lehetett volna jobb
szerinted ki lesz a bajnok? -
#636 Megkell vallani azert, hogy a Broncos vedelme nem volt rossz, sot.
De ami meglepett az, hogy a Carolina vedelme es offensive lineja milyen massziv es eros.
Szinte mindenhova odaertek. Mondjuk egy erosebb tamadosorral rendelkezo csapatnal majd meglatjuk mit ernek el, mert Bears iranyitoja es elkapoi szanalmasak voltak.
Szegeny szakkommentatort mar az elejetol sajnaltam, hogy alltatja magat a Chichagoval az elfogultsaga miatt.
Steve Smith meg egyszeruen fantasztikus volt tegnap, ha elcsuszott a vedo hanem. (Bar szerintem csak az elso TDnel szamitott)
-
#635 én azért láttam Brady-től gyönyörű hosszú passzokat
az tény hogy a biztonsági játék fontosabb számára de ha kellet akkor kirántotta a csapoatot a szarból egy-két hosszú passzal
tegnap semmi nem jött össze neki
sajna -
#634 Ezert mondtam, hogy lehet.
De azt mindenki latta, hogy nagyon jo keze es szeme van.
Egy meg ujonc csapatban, megeroltetes nelkul tudott 60yard feletti hajszalpontos labdakat dobni.
En lattam Montanat nem egyszer jatszani, ugyanez a konnyedseg volt jellemzo az o jatekara is. Persze ket ideny alatt nem lehet semmit levonni, de az idei jelek nem veletlenek voltak.
Nemreg volt ugye az NFL.com oldalon, hogy on kit valasztana QBnek stb... question volt felteve, ahol mindenki Brady-t akarta latni.
En meg amondo vagyok, ha valasztanom kellett volna csapattol fuggetlenul, en szazszor hamarabb valasztottam volna Palmert.
O tipikusan nem az az iranyito, aki a 10 es 20 yardos vonalat celozza szinte csak meg.
Brady csak a Patriotsnak koszonheti hogy valaki, meg a jatekstilusanak. Probalt volna meg igy jatszani pl a Dallas Cowboysban a 90es evekben.
Aikman is nagyon sokszor valasztotta meg a rovid celpontokat, de o is hihetetlen eleganciaval dobta el 50 yard fole a labdat.
Ezzel szemben Brady inkabb csak a biztonsagra jatszik, es ha szorult helyzetben van a csapata sosem fogja kihuzni a bajbol ugy, hogy el kell dobnia a lasztit 70 yard korulire. Bar megkell mondani az utobbi ket evben fejlodott ebben.
Amugy szerencseje volt, hogy egy ilyen gardaba kerult.