13258
-
#2473 hát én nem tom ez egy cikk be volt -
#2472 Én mintha nem emlékeznék ilyenre pl Brian Urlachertől miután elbukták az SB-t...
Most otthon maradnak és kisírják magukat?
-
#2471 Tom Brady és Randy Moss is lemondta a hétvégén, Hawaii-on megrendezésre kerülő Pro Bowl-on való részvételét. -
#2470 jóvan, de ez minden sportágban így van, hogy a 2-ra sohasem emlékeznek.....
az meg sztem kicsit elhamarkodott kijelentés, hogy a Patsnek itt vége....valószínű pár meghatározó játékos (pl.: Samuel) elmegy máshova, de sztem jönnek helyettük meg plszba is jó játékosok.....szóval nem valószínű, hogy csak úgy eltünnének a süllyesztőben......viszont remélem Moss marad....... -
#2469 Raadasul hiaba is probaljak vigasztalni magukat a 18-0-al.
Alig emlekeznek mar azokra a csapatokra akik mar igy jartak. Pedig voltak,mar az NE elott is.Csakhat jo ha egyszer megjegyzik a nevuket egy ilyen merkozesen mint a mostani volt es kesz.
Akit mindig is befognak vagni az a 72es Miami. Senki se fog par ev mulva arra emlekezni, hogy 1 gyozelem kellett volna a hibatlan szezonhoz.
Ha 85ben a Bears nem nyeri meg a SB-t, de megveri a Miamit, ahol egyszer kapott ki az egesz szezon folyaman, most nem emlekeznenk, de o legalabb megnyerte amiert jatszik egy idenyben egy focicsapat, a Vince Lombardi Trophy-t. -
#2468 Ezt nem.Nemkellett volna az egész szezonban arcoskodni,és nagy önbizalommal,hogy mi 2 percalatt elintézünk mindenkit mint a gép.Most porszem került a gépezetbe.ás máris összeestek.Pedig a Giantsnak sem volt acélos támadójátéka,de amikor kellett megcsinálták.
Ez az igazán szívás,hogy ilyen kerettel nemtudtak SB nyerni.Olyan Real Madrid szindróma:-)Nem Belichick a szuperedző.Ő eleve csak bukhatott,mert tudta aliga papiron legkjobb csapata az övé.Ezt tudta elhitetni a játékosokkal is,csak a vége nemúgy sült el.
Voltak intő jelek a rájátszásban már.Ahogy írtátok az egész szezonban a rekordokra mennek,Brady nemtudta feldolgozni,hogy tavaly nemlett bajnok,és Peyton a td rekorder,és az idén csakazért is megcsináljuk,gyengébb csapatokat alázták.Erősebb ellen mák,vagy térdelés.
Valaki tudjamiért olyan kihalt a New Englad topik?
Most nemlátom a megmutatjuk,seholsincs a másik csapat ...irásokat!:-D
Szerintem itt ért véget a Patriots éra!Mert a többi csapat erősödik,ők meg szerintem már nemtudnak,és lehet páran vissza is vonulnak. -
#2467 Ezt a vereséget nem lehet megmagyarázni :P -
#2466 Semmi nem tortenik, maximum olyan kihalt lesz a helyuk, mint az NE topic. :D -
#2465 tudtommal lehet, ha a defense nem áll fel időben az nem delay of game, szimplán csak így jártak. -
Dougie #2464 arra azért kiváncsi lettem volna, hogy mi lett volna akkor, ha a Pats védelme nem megy fel a pályára 0:01-nél
lehet ilyet egyáltalán? vagy mi van ilyenkor, tudja valaki? -
#2463 *mert ha peldaul a Ravens merkozest elvesztik -
#2462 Bizony.
Raadasul mondok valamit, azzal vertek meg magukat, hogy az egesz idenyben ramentek a statisztikakra es ezen rohognom kell.
Gondoljunk bele az egesz idenyben hanyszor alltak neki a 4. kiserleteknek meg akkor is amikor minden mindegy volt ahelyett, hogy a rugojukat hagytak volna odaallni. Igy most a 4/13nal, amikor vezettek 4 ponttal es nem is volt annyira kielezett a helyzetuk, egy zart stadionban ahol valljuk meg 47-48yardos kiserletet boven belehet rugni, az idiotizmusuk miatt nekimentek ismet. :D Amig halmoztak a pontokat a statisztikai lapon, addig a feszultseg not a jatekosokban, a rugo nem kerult eleget ilyen helyzetbe es a vereseg arnyeka merkozesrol-merkozesre egyre kozelebb kerult. Most sajnalhatjak a NE szurkolok, hogy merkozeseket csaltak el szamukra a birok, mert ha peldaul a Ravens merkozest megnyerik, akkor most siman megnyerik az SB-t , mert nincs rajtuk az az oriasi teher amit a 19-0 rakott rajuk, amugy amit nem is erdemeltek meg. Igy viszont a legnagyobb blama erte oket, ami erhet valaha is egy csapatot, a legyozhetetlen csapat pont a legfontosabb merkozesen kap ki es Mr. Cool akkora homalyokat dobott, hogy megkerdojelezi azt, hogy tenyleg ot akarja mindenki iranyitonak egy SB idejen. Pedig nem tortent semi egyeb, csak kiderult, hogy ok sem istenek, hanem szimplan emberek.
Itt derult ki az hogy a perfect season nem az, ha 19-0ra nyer valaki, hanem az, ha a szezon vegen megnyeri a csapat az SB-t.
Eppen ezert az ideny legjobb csapata nem az NE, hanem a New York Giant. -
#2461 Sajnos este csak a félidőig néztem, de már annyi idő alatt is átjött, hogy Brady és aPats verhető. Amit Eli az utolsó driveban végrehajtott azelőtt le a kalappal. -
#2460 Most volt az ismétlése a Sport2-őn, isten volt ez a döntő :)
Go Giants, Go! -
#2459 Restellem bevallani, de nagyon nehez ezt a cikket nem karorvendve olvasni... :/ -
#2458 For more satirical stories like this, check out The Sportsman's Daily homepage. -
#2457 várjuk a videót -
#2456 na jó, ez kicsit "rugdossuk a döglött lovat" esete, de akkor is egyetértek vele. -
#2455 örülök, hogy ennyire ismert az oldalam. :) Csak azt szeretném kérdezni, hogy volt-e olyan stream közülük ami adta a meccset és működött? Ha igen melyik? -
#2454 Nah közbe beszereztem pár verziot a super bowl gyüjteményeimbe!
Super.Bowl.HalftimeShow.2008.Tom.Petty.HDTV.MPG2.AC3.InterTV
NFL.Super.Bowl.XLII.2008.02.03.Giants.VS.Patriots.HDTV.XVID-BAJSKORV
Super.Bowl.Halftime.Show.2008.Tom.Petty.HDTV.XviD-2HD
Super.Bowl.XLII.New.York.Giants.vs.New.England.Patriots.720p.HDTV.x264-CTU -
#2453 Először is gratula a Giantsnek és Elinak, aki asszem felnőtt a bratyója mellé.......viszont úgy látom itt szinte mindenki kárörvendőként lesajnálja a Patst, mintha csak mázli lett volna, hogy a döntőbe jutottak .......sztem sok volt abból a (nem)egészséges önbizalomból és talán kicsit nagy volt rajtuk a nyomás.....én a Colts meccs óta mondom, hogy vkinek megkellett volna verni őket és akkor már is lazábban állhattak volna oda a meccsre.....
Nem volt rossz meccs......bár a 2-3. negyed eléggé leült.....sajnos a 4. negyed elején bealudtam és pont a Giants uccsó TD-je előtt keltem fel, mikor realizáltam mivan akkor kikapcsoltam a TV-t és aludtam :D -
#2452 Na ma megnéztem amit este fevettem.
Életem első meccsét néztem meg, szóval nem tudom, hogy mennyire gyakori az ilyen izgalmas mérkőzés. Véggig a Giantsnek drukkoltam (nagyobb öröm ha egy esélytelenebb csapat nyer).
Az a dobás amit Manning túl messzire hajított és lazán TD lehetett volna belőle, na azt szépen kiegyenlítette az utolsó dobással.
Lehet ezentúl jobban figyelemmel kisérem az NFL meccseket.
Fura volt, hogy a Patriots QB-jét nagyon ajnározták a kommentátorok, mégis elég sokszor leteperték. -
#2451 nagyon jó mecs voltt örültem hogy fent maradtam hajanli 5 ig nem bántam meg :)
és a zsiráf sajnos igazat mondott én személy szerint nagyon sajnálom a patriotsot :((((
viszont ahogy manning kiszabadult onan tömegből az nagyon szép jelent volltt és nah és az az elkapás valami hihetetlen volttt!!!!!!!! -
#2450 Nagyonmegérdemelte a Giants a győzelmet!
1 megingást(2.TD)nagyszerűen védekezett,és Bradyt teljesen lefogták.
Küzdöttek,hajtottak,és az atomcsapatot végre elverték,és hogy pont a döntőben..sorry:-)(Egyébként ha Riversék nem annyira bénák a redzone-on belül,már idáigsem jutottak volna el)
De ez sokkal szebb győzelem,mert nemlett 19-0-ás szezon,és nem is lesz szerintem olyan.
-
#2449 :D
Azert en most megkerdeznem a Billy-check -et (:D), hogy vajon a nyilatkozata, meg anno mennyit er, hogy azert akarnak minden csapat ellen 54 pontot dobni es megalazni a mar veresegre itelt ellenfeleket, hogy a SB dontojeben az utolso sorsdonto pillanatban, ovek legyen a gyozelem, mit szolna. :DDDDDDDD
Eszembe is jutott egy Colts-NE conf donto tavalyrol egybol, amikor odament egy csapattars az utolso percben Manninghez es azt mondta, hogy itt a pillanatod, mert Brady az utolso percben a drivet nem tudja megcsinalni.Most sem.Eselye nem volt es kulon orom volt azt latni, hogy az egesz merkozesen foldbe dongolik, visszaadva azt a kolcsont, amit a megalazott csapatoknak kellett elszenvednie az idenyben. -
#2448 TUDTAM, TUDTAM, TUDTAM:)
NA, már csak meg kell néznem a meccset.
(milyen kihalt a Patriots topic) -
#2447 NA GIANTS nyert fiúk alaki privibe meg írná honnan leeht leszedni a meccset meg köszönném -
#2446 Nem tudom, hogy a Magyar TV-n adtak-e az Amerikai reklamokat (meglepodnek
), ugyhogy azoknak akiket erdekel itt az osszes SB Comercial:
Super Bowl Comercials -
#2445 Izgalmas volt az idei SB. Orulok is meg nem is, hogy a Giants nyert. Egyreszt orulok, mert valakinek le kellett mar torolnie a hulye vigyort Brady pofajarol. Masreszt viszont buktam 20 dolcsit a meccsen. Azt hittem konnyu gyozelem lesz; hat tevedtem... ^.^ -
#2444 gecinagy meccs volt, örülök hogy a giants nyert :) -
#2443 hát igen nyert a Giants egész Pats szar volt úgy ahogy van naon kívnácsi vok mien lesz a következő szezon -
#2442 Koszonjuk Giants.
Kiderult mennyit ernek a statisztikak.
Kivaloan jatszott a defense es a TD elotti szituacioban amikor Manninget nem tudtak legyotorni, pont olyan volt mint a NY rajatszasbeli produkcioja, azaz "kuzdeni az utolso pillanatig", es nem nagykepuskodni mint a masik oldalon.
Megegyszer nagy gratulacio Gianstnak, mert ma kivaloan jatszottak es megerdemelten nyertek. -
Darth Krash #2441 17:14 Nyert a Giants!!!:))) -
#2440 te jó ég mekkora meccs volt -
#2439 abból tuti alvás lesz...... :D
de sztem én is onnan folytatom...... :D -
#2438 nah jo én mek mostmár ágybol nézem tovább :D
bezabáltam besöröztem:D -
#2437 mikor beírtam akkor még vmi linkelésnek a maradványai voltak......... -
#2436 pontosan!
kiváncsi leszek már milesz a nagyszünetben hátha idén is látunk valami jót XDXD -
#2435 az eredmény annyi -
#2434 he?