13262
feenMUx.jpg
  • Firerock
    én is láttam
    nekem nagyon tetszik az AFL:)
  • Dougie
    így Favre élete utolsó NFL meccsének utolsó passza egy interception volt a hosszabításban, aminek "köszönhetően" kikapott és kiesett a csapata - kár, pedig tényleg egy élő legenda az öreg
  • LasDen #2515
    jó ez az Arena Football....most megy az ES2-n.....mondjuk kicsit érdekes,hogy egy dobásból TD lehet......viszont a srác egy kézzel szépen elkapta a labdát.....jó 40 yardos volt.....
  • John Cena
    :D
  • LasDen #2513
    kár, de egyszer muszáj lett volna úgyis....és sztem akkor már inkább egy jó szezon után, mint egy rosszabb v kényszerűségből keljen.....
  • Firerock
    és énis
    de mostmár jó irányító nélkül remélem a Dallas simán bejut a SB-ra:)
  • John Cena
    én is sajnálom:(
  • Soldiers
    hát kár hogy visszavonult
  • John Cena
    ziccer.hu

Bretto Lorenzo Favre, a Green Bay Packers irányítója bejelentette visszavonulását. A 38 éves legenda, aki 15 esztendőn át erősítette az Északi Divizióban szereplő gárdát, és 1992-től kezdődően minden mérkőzésén kezdőként szerepelt, számos csúcsot megdöntött saját sportágában. Az NFL-ben a legtöbb touchdown (442) és a legtöbb passzolt yard (61,655) egyformán a nevéhez fűződik.
    - Az NFL történetében az egyik leginkább elismerésre méltó karrier az övé - méltatta a zsinórban 253 összecsapáson szerepelt játékost Ted Thompson, a Packers általános menedzsere.
  • John Cena
    :(
  • ProGabe #2507
    Favre visszavonult!csodálkozni nem csodálkozom,és sajnálni sem sajnálom a döntést,hiszen amit ki lehet hozni egy karrierből,ő maximálisan kihozta
  • Dougie
    Randy Moss marad

Roethlisberger meg egy 102 milliós szeződést írt alá... na az nem kis pénz
  • Soldiers
    hát igen
  • Dougie
    már új csapatban vannak:
    Asante Samuel
    Bernard Berrian
    Donte Stallworth
    Justin Smith
    Kris Jenkins
    Marcus Stroud
    Shaun Rogers
    Jonathan Vilma
    Madieu Williams
    Gibril Wilson
    Erik Coleman

pár nagyobb név még várható...
  • ProGabe #2503
    láttam a reklámját es2-n!

Tehát ne felejtsük: március 1, este 20:15h, Eurosport 2: Georgia Force – Dallas Desperados!
    KATT!
  • Soldiers
    ezt honnan veszed hogy lesz Arena Foci?:?
  • Soldiers
    én nézem a nfl.com-on
  • ProGabe #2500
    plusz most van a combine!ilyenkor mérik fel a jelöltek képességeit,és kiderül ki lesz az 1/1-es a drafton!
    élőben lehet nézni az nfl.com-on,méghozzá te választod ki,hogy mit (melyik kamerát) akarsz nézni!

Combine Events

40-yard dash
    Bench press
    Three cone drill
    Broad jump
    Vertical leap
    20-yard shuttle
    60-yard shuttle
    Position specific drills
    Physical measurements
    NFL team interviews
    The Wonderlic Test
    The Cybex Test
    Injury evaluation
  • ProGabe #2499
    márciustól Arena Football az Eurosport 2-n!nem ugyan az,de így off-seasonben megteszi,SŐT! :)
  • Soldiers
    na a NFl megverte a AFC-t még iet
  • Soldiers
    a draft az mikor is szokot lenni??
  • lord nihilus
    pedig mintha csak pár hete lett volna az előző xD Skills comp-ra megint nagyon kívcsi leszek :)
  • Rincewind
    Pro Bowl inkabb csak promo, meg bohockodas. Ami persze jo meg poen, de az igazi szezonnak sajnos vege. Lassan persze lehet majd figyelni az NFL Draft-et... :)
  • Soldiers
    így van
  • [Jakuza]
    Azert hetvegen meg lesz egy Pro Bowl :D
  • Rincewind
    Hehh, vege a SB-nek be is doglott a topic. Viszlat Augusztusban a pre-season alatt... ^^
  • quack
    nem játszik mindenki mindenki ellen, 16 meccs az alapszakasz, heti egy meccs plusz egy üres hét + 5 hét a playoff
  • Lipi1980
    Szeptembertől Januárig! 32 csapat (16 az AFC-ben 16 az NFC-ben) 4-5 hónap alatt?
    Nekem kissé rövidnek tűnik, de biztos igazatok van!
    Na addig majd lekötöm magam a Hold 'em Pokerrel
  • LasDen #2489
    nem direkt van szét húzva 4 órára, hanem a játék hozza így......ez nem olyan gyors mint a sima (rövid i-vel :D) foci......taktikának elég nagy szerepe van.....meg a 4x15 perc nem lenne túl sok belőle... :D
  • bubu13
    hát tényleg elég jó az Nfl de sajnos csak szeptemberben kezdődik
  • Lipi1980
    Ez a Superbowl volt a második NFL meccs amit láttam (az első a Giants döntő előtti meccse, amit mínusz 19-20 fokban játszottak, lehet, hogy az északi sarkon )
    A szabályokkal még csak most ismerkedem a gugli és a wiki segítségével, de őszintén megmondva sokkal jobban élevezem, mint a "síma focit"!
    Csak az furcsa egy kicsit, hogy egy 4*15 percből álló játékot miért kell 3-4 órásra nyújtani??? No mindegy...

Lehet, hogy új kikapcsolódás lesz a NFL közvetítések figyelemmel kísérése???
  • Kanál
    volt nem sportszerű is?
  • LasDen #2485
    aha
  • Firerock
    végre egy sportszerű oets rajongó hozzászólása
  • ProGabe #2483
  • Etelkozi Vata
    Látom, hatalmas forgalom volt itt vasárnap óta, érthető módon.
    Nem olvasom végig, nincs kedvem.

De mint Pats szurkoló, szeretném deklarálni:

Gratulálnom kell a Giantsnek, fantasztikusan játszottak. Csodálatos volt, ahogy a Brady-Moss kettőst két értéákelhető drive-on tartották, irányították a meccset, és megérdemelten megnyerték.

Én magam csalódott lettem volna, ha Harris elcsúszása miatt a Pats ölébe hullt volna a győzelem kettő és fél percel a vége előtt, de megtörtént a sors igazságszolgáltatása, mert Hobbs közel hasonló módon történő makizása visszaadta a Giantsnek a megérdemelt győzelmet.

Le a kalappal Giants előtt, a Dallas, Green Bay, New England csapatok legyőzése méltóvá tette őket a győzelemre.

Ennyi.

A Patsnek maradnak a rekordok, a Giants játékosoknak az aranygyűrű.

Megérdemelték.

GO PATS!!!!!
  • Hegeace
    óóóó heeee, én végig böngésztem az nfl honlapját és ott nem találtam semmit eszembe se jutott h máshol fent lehet :S
  • robotnyk
    google a barátod
  • Hegeace
    Azt nem tudjátok h a lehetséges draft jelölteket hol lehet megnézni ?
  • LasDen #2478
    én is szoktam álmodozni...... :D