13258
-
#2513 kár, de egyszer muszáj lett volna úgyis....és sztem akkor már inkább egy jó szezon után, mint egy rosszabb v kényszerűségből keljen..... -
#2512 és énis
de mostmár jó irányító nélkül remélem a Dallas simán bejut a SB-ra:) -
#2511 én is sajnálom:( -
#2510 hát kár hogy visszavonult -
#2509 ziccer.hu
Bretto Lorenzo Favre, a Green Bay Packers irányítója bejelentette visszavonulását. A 38 éves legenda, aki 15 esztendőn át erősítette az Északi Divizióban szereplő gárdát, és 1992-től kezdődően minden mérkőzésén kezdőként szerepelt, számos csúcsot megdöntött saját sportágában. Az NFL-ben a legtöbb touchdown (442) és a legtöbb passzolt yard (61,655) egyformán a nevéhez fűződik.
- Az NFL történetében az egyik leginkább elismerésre méltó karrier az övé - méltatta a zsinórban 253 összecsapáson szerepelt játékost Ted Thompson, a Packers általános menedzsere. -
#2508 :( -
#2507 Favre visszavonult!csodálkozni nem csodálkozom,és sajnálni sem sajnálom a döntést,hiszen amit ki lehet hozni egy karrierből,ő maximálisan kihozta -
Dougie #2506 Randy Moss marad
Roethlisberger meg egy 102 milliós szeződést írt alá... na az nem kis pénz -
#2505 hát igen -
Dougie #2504 már új csapatban vannak:
Asante Samuel
Bernard Berrian
Donte Stallworth
Justin Smith
Kris Jenkins
Marcus Stroud
Shaun Rogers
Jonathan Vilma
Madieu Williams
Gibril Wilson
Erik Coleman
pár nagyobb név még várható... -
#2503 láttam a reklámját es2-n!
Tehát ne felejtsük: március 1, este 20:15h, Eurosport 2: Georgia Force – Dallas Desperados!
KATT! -
#2502 ezt honnan veszed hogy lesz Arena Foci?:? -
#2501 én nézem a nfl.com-on -
#2500 plusz most van a combine!ilyenkor mérik fel a jelöltek képességeit,és kiderül ki lesz az 1/1-es a drafton!
élőben lehet nézni az nfl.com-on,méghozzá te választod ki,hogy mit (melyik kamerát) akarsz nézni!
Combine Events
40-yard dash
Bench press
Three cone drill
Broad jump
Vertical leap
20-yard shuttle
60-yard shuttle
Position specific drills
Physical measurements
NFL team interviews
The Wonderlic Test
The Cybex Test
Injury evaluation -
#2499 márciustól Arena Football az Eurosport 2-n!nem ugyan az,de így off-seasonben megteszi,SŐT! :) -
#2498 na a NFl megverte a AFC-t még iet -
#2497 a draft az mikor is szokot lenni?? -
lord nihilus #2496 pedig mintha csak pár hete lett volna az előző xD Skills comp-ra megint nagyon kívcsi leszek :) -
#2495 Pro Bowl inkabb csak promo, meg bohockodas. Ami persze jo meg poen, de az igazi szezonnak sajnos vege. Lassan persze lehet majd figyelni az NFL Draft-et... :) -
#2494 így van -
#2493 Azert hetvegen meg lesz egy Pro Bowl :D -
#2492 Hehh, vege a SB-nek be is doglott a topic. Viszlat Augusztusban a pre-season alatt... ^^ -
#2491 nem játszik mindenki mindenki ellen, 16 meccs az alapszakasz, heti egy meccs plusz egy üres hét + 5 hét a playoff -
Lipi1980 #2490 Szeptembertől Januárig! 32 csapat (16 az AFC-ben 16 az NFC-ben) 4-5 hónap alatt?
Nekem kissé rövidnek tűnik, de biztos igazatok van!
Na addig majd lekötöm magam a Hold 'em Pokerrel -
#2489 nem direkt van szét húzva 4 órára, hanem a játék hozza így......ez nem olyan gyors mint a sima (rövid i-vel :D) foci......taktikának elég nagy szerepe van.....meg a 4x15 perc nem lenne túl sok belőle... :D -
#2488 hát tényleg elég jó az Nfl de sajnos csak szeptemberben kezdődik -
Lipi1980 #2487 Ez a Superbowl volt a második NFL meccs amit láttam (az első a Giants döntő előtti meccse, amit mínusz 19-20 fokban játszottak, lehet, hogy az északi sarkon )
A szabályokkal még csak most ismerkedem a gugli és a wiki segítségével, de őszintén megmondva sokkal jobban élevezem, mint a "síma focit"!
Csak az furcsa egy kicsit, hogy egy 4*15 percből álló játékot miért kell 3-4 órásra nyújtani??? No mindegy...
Lehet, hogy új kikapcsolódás lesz a NFL közvetítések figyelemmel kísérése??? -
Kanál #2486 volt nem sportszerű is? -
#2485 aha -
#2484 végre egy sportszerű oets rajongó hozzászólása -
#2483 -
Etelkozi Vata #2482 Látom, hatalmas forgalom volt itt vasárnap óta, érthető módon.
Nem olvasom végig, nincs kedvem.
De mint Pats szurkoló, szeretném deklarálni:
Gratulálnom kell a Giantsnek, fantasztikusan játszottak. Csodálatos volt, ahogy a Brady-Moss kettőst két értéákelhető drive-on tartották, irányították a meccset, és megérdemelten megnyerték.
Én magam csalódott lettem volna, ha Harris elcsúszása miatt a Pats ölébe hullt volna a győzelem kettő és fél percel a vége előtt, de megtörtént a sors igazságszolgáltatása, mert Hobbs közel hasonló módon történő makizása visszaadta a Giantsnek a megérdemelt győzelmet.
Le a kalappal Giants előtt, a Dallas, Green Bay, New England csapatok legyőzése méltóvá tette őket a győzelemre.
Ennyi.
A Patsnek maradnak a rekordok, a Giants játékosoknak az aranygyűrű.
Megérdemelték.
GO PATS!!!!! -
#2481 óóóó heeee, én végig böngésztem az nfl honlapját és ott nem találtam semmit eszembe se jutott h máshol fent lehet :S -
#2480 google a barátod -
#2479 Azt nem tudjátok h a lehetséges draft jelölteket hol lehet megnézni ? -
#2478 én is szoktam álmodozni...... :D -
#2477 na de pont az "Év irányítója"?
Nekem nyolc. Jövőre úgyis jön a Phins új edzővel és bedarál mindenkit (idén majdnem megdöntötték a 17:0-ás rekordjukat csak invertálva:D) -
#2476 többen is lemondták mindkét SBs csapatból tavaly. -
#2475 Arról nem beszélve, hogy elég sok rajongó gondolom miattuk megy el. Ugyanis Pro-Bowlba szavazzák a játékosokat és nem pedig kiválasztják. -
#2474 vhol érthető hogy lemondta, de persze kicsit fura is.....1 hogy ugye sérült is meg nem hinném, hogy egy ilyen meccs után szívesen kiállna megint.....
Mondjuk Moss miért mondta le azt nem értem.....
bár ha többiek ott lesznek, akkor azért nekik is illene........