13258
feenMUx.jpg
  • LasDen #2513
    kár, de egyszer muszáj lett volna úgyis....és sztem akkor már inkább egy jó szezon után, mint egy rosszabb v kényszerűségből keljen.....
  • Firerock
    és énis
    de mostmár jó irányító nélkül remélem a Dallas simán bejut a SB-ra:)
  • John Cena
    én is sajnálom:(
  • Soldiers
    hát kár hogy visszavonult
  • John Cena
    ziccer.hu

Bretto Lorenzo Favre, a Green Bay Packers irányítója bejelentette visszavonulását. A 38 éves legenda, aki 15 esztendőn át erősítette az Északi Divizióban szereplő gárdát, és 1992-től kezdődően minden mérkőzésén kezdőként szerepelt, számos csúcsot megdöntött saját sportágában. Az NFL-ben a legtöbb touchdown (442) és a legtöbb passzolt yard (61,655) egyformán a nevéhez fűződik.
    - Az NFL történetében az egyik leginkább elismerésre méltó karrier az övé - méltatta a zsinórban 253 összecsapáson szerepelt játékost Ted Thompson, a Packers általános menedzsere.
  • John Cena
    :(
  • ProGabe #2507
    Favre visszavonult!csodálkozni nem csodálkozom,és sajnálni sem sajnálom a döntést,hiszen amit ki lehet hozni egy karrierből,ő maximálisan kihozta
  • Dougie
    Randy Moss marad

Roethlisberger meg egy 102 milliós szeződést írt alá... na az nem kis pénz
  • Soldiers
    hát igen
  • Dougie
    már új csapatban vannak:
    Asante Samuel
    Bernard Berrian
    Donte Stallworth
    Justin Smith
    Kris Jenkins
    Marcus Stroud
    Shaun Rogers
    Jonathan Vilma
    Madieu Williams
    Gibril Wilson
    Erik Coleman

pár nagyobb név még várható...
  • ProGabe #2503
    láttam a reklámját es2-n!

Tehát ne felejtsük: március 1, este 20:15h, Eurosport 2: Georgia Force – Dallas Desperados!
    KATT!
  • Soldiers
    ezt honnan veszed hogy lesz Arena Foci?:?
  • Soldiers
    én nézem a nfl.com-on
  • ProGabe #2500
    plusz most van a combine!ilyenkor mérik fel a jelöltek képességeit,és kiderül ki lesz az 1/1-es a drafton!
    élőben lehet nézni az nfl.com-on,méghozzá te választod ki,hogy mit (melyik kamerát) akarsz nézni!

Combine Events

40-yard dash
    Bench press
    Three cone drill
    Broad jump
    Vertical leap
    20-yard shuttle
    60-yard shuttle
    Position specific drills
    Physical measurements
    NFL team interviews
    The Wonderlic Test
    The Cybex Test
    Injury evaluation
  • ProGabe #2499
    márciustól Arena Football az Eurosport 2-n!nem ugyan az,de így off-seasonben megteszi,SŐT! :)
  • Soldiers
    na a NFl megverte a AFC-t még iet
  • Soldiers
    a draft az mikor is szokot lenni??
  • lord nihilus
    pedig mintha csak pár hete lett volna az előző xD Skills comp-ra megint nagyon kívcsi leszek :)
  • Rincewind
    Pro Bowl inkabb csak promo, meg bohockodas. Ami persze jo meg poen, de az igazi szezonnak sajnos vege. Lassan persze lehet majd figyelni az NFL Draft-et... :)
  • Soldiers
    így van
  • [Jakuza]
    Azert hetvegen meg lesz egy Pro Bowl :D
  • Rincewind
    Hehh, vege a SB-nek be is doglott a topic. Viszlat Augusztusban a pre-season alatt... ^^
  • quack
    nem játszik mindenki mindenki ellen, 16 meccs az alapszakasz, heti egy meccs plusz egy üres hét + 5 hét a playoff
  • Lipi1980
    Szeptembertől Januárig! 32 csapat (16 az AFC-ben 16 az NFC-ben) 4-5 hónap alatt?
    Nekem kissé rövidnek tűnik, de biztos igazatok van!
    Na addig majd lekötöm magam a Hold 'em Pokerrel
  • LasDen #2489
    nem direkt van szét húzva 4 órára, hanem a játék hozza így......ez nem olyan gyors mint a sima (rövid i-vel :D) foci......taktikának elég nagy szerepe van.....meg a 4x15 perc nem lenne túl sok belőle... :D
  • bubu13
    hát tényleg elég jó az Nfl de sajnos csak szeptemberben kezdődik
  • Lipi1980
    Ez a Superbowl volt a második NFL meccs amit láttam (az első a Giants döntő előtti meccse, amit mínusz 19-20 fokban játszottak, lehet, hogy az északi sarkon )
    A szabályokkal még csak most ismerkedem a gugli és a wiki segítségével, de őszintén megmondva sokkal jobban élevezem, mint a "síma focit"!
    Csak az furcsa egy kicsit, hogy egy 4*15 percből álló játékot miért kell 3-4 órásra nyújtani??? No mindegy...

Lehet, hogy új kikapcsolódás lesz a NFL közvetítések figyelemmel kísérése???
  • Kanál
    volt nem sportszerű is?
  • LasDen #2485
    aha
  • Firerock
    végre egy sportszerű oets rajongó hozzászólása
  • ProGabe #2483
  • Etelkozi Vata
    Látom, hatalmas forgalom volt itt vasárnap óta, érthető módon.
    Nem olvasom végig, nincs kedvem.

De mint Pats szurkoló, szeretném deklarálni:

Gratulálnom kell a Giantsnek, fantasztikusan játszottak. Csodálatos volt, ahogy a Brady-Moss kettőst két értéákelhető drive-on tartották, irányították a meccset, és megérdemelten megnyerték.

Én magam csalódott lettem volna, ha Harris elcsúszása miatt a Pats ölébe hullt volna a győzelem kettő és fél percel a vége előtt, de megtörtént a sors igazságszolgáltatása, mert Hobbs közel hasonló módon történő makizása visszaadta a Giantsnek a megérdemelt győzelmet.

Le a kalappal Giants előtt, a Dallas, Green Bay, New England csapatok legyőzése méltóvá tette őket a győzelemre.

Ennyi.

A Patsnek maradnak a rekordok, a Giants játékosoknak az aranygyűrű.

Megérdemelték.

GO PATS!!!!!
  • Hegeace
    óóóó heeee, én végig böngésztem az nfl honlapját és ott nem találtam semmit eszembe se jutott h máshol fent lehet :S
  • robotnyk
    google a barátod
  • Hegeace
    Azt nem tudjátok h a lehetséges draft jelölteket hol lehet megnézni ?
  • LasDen #2478
    én is szoktam álmodozni...... :D
  • Bucser
    na de pont az "Év irányítója"?

Nekem nyolc. Jövőre úgyis jön a Phins új edzővel és bedarál mindenkit (idén majdnem megdöntötték a 17:0-ás rekordjukat csak invertálva:D)
  • robotnyk
    többen is lemondták mindkét SBs csapatból tavaly.
  • Bucser
    Arról nem beszélve, hogy elég sok rajongó gondolom miattuk megy el. Ugyanis Pro-Bowlba szavazzák a játékosokat és nem pedig kiválasztják.
  • LasDen #2474
    vhol érthető hogy lemondta, de persze kicsit fura is.....1 hogy ugye sérült is meg nem hinném, hogy egy ilyen meccs után szívesen kiállna megint.....
    Mondjuk Moss miért mondta le azt nem értem.....
    bár ha többiek ott lesznek, akkor azért nekik is illene........