13262
-
én is láttam
nekem nagyon tetszik az AFL:) -
Dougie #2516 így Favre élete utolsó NFL meccsének utolsó passza egy interception volt a hosszabításban, aminek "köszönhetően" kikapott és kiesett a csapata - kár, pedig tényleg egy élő legenda az öreg -
jó ez az Arena Football....most megy az ES2-n.....mondjuk kicsit érdekes,hogy egy dobásból TD lehet......viszont a srác egy kézzel szépen elkapta a labdát.....jó 40 yardos volt..... -
:D -
kár, de egyszer muszáj lett volna úgyis....és sztem akkor már inkább egy jó szezon után, mint egy rosszabb v kényszerűségből keljen..... -
és énis
de mostmár jó irányító nélkül remélem a Dallas simán bejut a SB-ra:) -
én is sajnálom:( -
hát kár hogy visszavonult -
ziccer.hu
Bretto Lorenzo Favre, a Green Bay Packers irányítója bejelentette visszavonulását. A 38 éves legenda, aki 15 esztendőn át erősítette az Északi Divizióban szereplő gárdát, és 1992-től kezdődően minden mérkőzésén kezdőként szerepelt, számos csúcsot megdöntött saját sportágában. Az NFL-ben a legtöbb touchdown (442) és a legtöbb passzolt yard (61,655) egyformán a nevéhez fűződik.
- Az NFL történetében az egyik leginkább elismerésre méltó karrier az övé - méltatta a zsinórban 253 összecsapáson szerepelt játékost Ted Thompson, a Packers általános menedzsere. -
:( -
Favre visszavonult!csodálkozni nem csodálkozom,és sajnálni sem sajnálom a döntést,hiszen amit ki lehet hozni egy karrierből,ő maximálisan kihozta -
Dougie #2506 Randy Moss marad
Roethlisberger meg egy 102 milliós szeződést írt alá... na az nem kis pénz -
hát igen -
Dougie #2504 már új csapatban vannak:
Asante Samuel
Bernard Berrian
Donte Stallworth
Justin Smith
Kris Jenkins
Marcus Stroud
Shaun Rogers
Jonathan Vilma
Madieu Williams
Gibril Wilson
Erik Coleman
pár nagyobb név még várható... -
láttam a reklámját es2-n!
Tehát ne felejtsük: március 1, este 20:15h, Eurosport 2: Georgia Force – Dallas Desperados!
KATT! -
ezt honnan veszed hogy lesz Arena Foci?:? -
én nézem a nfl.com-on -
plusz most van a combine!ilyenkor mérik fel a jelöltek képességeit,és kiderül ki lesz az 1/1-es a drafton!
élőben lehet nézni az nfl.com-on,méghozzá te választod ki,hogy mit (melyik kamerát) akarsz nézni!
Combine Events
40-yard dash
Bench press
Three cone drill
Broad jump
Vertical leap
20-yard shuttle
60-yard shuttle
Position specific drills
Physical measurements
NFL team interviews
The Wonderlic Test
The Cybex Test
Injury evaluation -
márciustól Arena Football az Eurosport 2-n!nem ugyan az,de így off-seasonben megteszi,SŐT! :) -
na a NFl megverte a AFC-t még iet -
a draft az mikor is szokot lenni?? -
lord nihilus #2496 pedig mintha csak pár hete lett volna az előző xD Skills comp-ra megint nagyon kívcsi leszek :) -
Pro Bowl inkabb csak promo, meg bohockodas. Ami persze jo meg poen, de az igazi szezonnak sajnos vege. Lassan persze lehet majd figyelni az NFL Draft-et... :) -
így van -
Azert hetvegen meg lesz egy Pro Bowl :D -
Hehh, vege a SB-nek be is doglott a topic. Viszlat Augusztusban a pre-season alatt... ^^ -
nem játszik mindenki mindenki ellen, 16 meccs az alapszakasz, heti egy meccs plusz egy üres hét + 5 hét a playoff -
Lipi1980 #2490 Szeptembertől Januárig! 32 csapat (16 az AFC-ben 16 az NFC-ben) 4-5 hónap alatt?
Nekem kissé rövidnek tűnik, de biztos igazatok van!
Na addig majd lekötöm magam a Hold 'em Pokerrel
-
nem direkt van szét húzva 4 órára, hanem a játék hozza így......ez nem olyan gyors mint a sima (rövid i-vel :D) foci......taktikának elég nagy szerepe van.....meg a 4x15 perc nem lenne túl sok belőle... :D -
hát tényleg elég jó az Nfl de sajnos csak szeptemberben kezdődik -
Lipi1980 #2487 Ez a Superbowl volt a második NFL meccs amit láttam (az első a Giants döntő előtti meccse, amit mínusz 19-20 fokban játszottak, lehet, hogy az északi sarkon
)
A szabályokkal még csak most ismerkedem a gugli és a wiki segítségével, de őszintén megmondva sokkal jobban élevezem, mint a "síma focit"!
Csak az furcsa egy kicsit, hogy egy 4*15 percből álló játékot miért kell 3-4 órásra nyújtani??? No mindegy...
Lehet, hogy új kikapcsolódás lesz a NFL közvetítések figyelemmel kísérése??? -
Kanál #2486 volt nem sportszerű is? -
aha -
végre egy sportszerű oets rajongó hozzászólása -
-
Etelkozi Vata #2482 Látom, hatalmas forgalom volt itt vasárnap óta, érthető módon.
Nem olvasom végig, nincs kedvem.
De mint Pats szurkoló, szeretném deklarálni:
Gratulálnom kell a Giantsnek, fantasztikusan játszottak. Csodálatos volt, ahogy a Brady-Moss kettőst két értéákelhető drive-on tartották, irányították a meccset, és megérdemelten megnyerték.
Én magam csalódott lettem volna, ha Harris elcsúszása miatt a Pats ölébe hullt volna a győzelem kettő és fél percel a vége előtt, de megtörtént a sors igazságszolgáltatása, mert Hobbs közel hasonló módon történő makizása visszaadta a Giantsnek a megérdemelt győzelmet.
Le a kalappal Giants előtt, a Dallas, Green Bay, New England csapatok legyőzése méltóvá tette őket a győzelemre.
Ennyi.
A Patsnek maradnak a rekordok, a Giants játékosoknak az aranygyűrű.
Megérdemelték.
GO PATS!!!!! -
óóóó heeee, én végig böngésztem az nfl honlapját és ott nem találtam semmit eszembe se jutott h máshol fent lehet :S -
google a barátod -
Azt nem tudjátok h a lehetséges draft jelölteket hol lehet megnézni ? -
én is szoktam álmodozni...... :D