13258
-
Dougie #2553 egyetértek, de mivel fiatalítási stádiumban van a csapat, ezért nem is a következő évben kell/akarnak döntőt játszani, hanem kb. 5 év múlva
-
#2552 En is ugy osszesegeben gondoltam.
Bar azt is hozza kell tenni, hogy javulni nagyon nem fog a Chiefs, mert ez meg keves, esetleg ha jovore behuznak meg par tamado jatekost is a borzerol, majd talan akkor, mert valljuk meg a tamadoszekcio naluk szinte "egyszemelyes". -
Dougie #2551 jóhogy a Chiefs, mindenhol A+ -t írnak az értékelésüknél, és nem csak Dorsey miatt, hanem a többi játékos közül is legalább 4-5 kezdő lehet ősztől, plusz olyanokat húztak későb is akiket előrébb vártak plusz kelletek is a csapatba (nem úgy mint pl. a Raiders McFaddennel) -
lord nihilus #2550 :DDDD -
#2549 Szerintem meg a draft legnagyobb nyertese, de nem csak szerintem hanem a szaksajto szerint is a Chiefs, Glenn Dorsey valasztasaval.
Na majd a Sport1es Ricsi gyerek tuti orul ennek a hirnek. :D -
#2548 ha nincs olyan akit választanának, akkor jól csinálták a tradeket... -
#2547 az atlantának meg a philadelphiának is 11-11 pickje van, csak a filinek a végére a gyengébb játékosok maradnak, pompásan csinálták tényleg :| -
#2546 Ezen a linken megtalálható az össze pick az első körtől.....és folyamatosan frissül.... :D -
#2545 amúgy megy már a 2. nap.... :D már a 4. kör végén vannak.....ugyanazon a címen lehet nézni....most választott a Titans és WR-t húzott... -
#2544 az eagles kurva jól csinálta a dolgokat.....a további körökben van legalább 10 húzásuk..... -
#2543 -
#2542 te csak irigykedsz hogy az atlanta hármat is húzott, amíg a fili egyet se -
#2541 én nem. -
#2540 remélem atl szerzett egy normális qb-t ezzel a ryan gyerekkel :) -
#2539 Őats Jared Mayot választotta.....LB....meglepetés 100-on :D -
#2538 Eddig:
Miami - Jake Long (OT)
Rams - Chris Long (DT)
Atlanta - Matt Ryan (QB)
Oakland - Darren McFadden (RB)
Chiefs - Glenn Dorsey (DT)
Jets - Vernon Gholston (DE)
Saints (Patstől) - Sedrick Ellis (DT)
Jaguars (Ravenstől) - Derrick Harvey (DE)
Bengals - Keith Rivers (LB)
és most jön a Pats....valószínúleg McKelvint húzzák.... -
#2537 Raiders jol jart McFadden-nel. Nagyon jo jatekos. -
#2536 letradelt a Saintsel....egy 1 körös 10. pickért és egy 3. körösért..... -
#2535 én is pont beakartam lineklni:D
Miért maradt ki a Pats?? -
#2534 NFL Draft LIVE
Patriots on the clock... -
#2533 NS: Az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Seattle Seahawks kirúgta futójátékosát (runningback), a 2005-ös szezon alapszakasz legjobbjának választott Shaun Alexandert. -
#2532 Awwww, nem néztem lentebb, csak a beírás dátumát néztem:)
Bocsesz:) -
#2531 Ehh... -
#2530 Akit érdekel egy amerikai focis webes játék, az nézzen el ide:
www.goallineblitz.com
Nem kell túl sokat várni tőle. Egyszerű felületű játék, elég naponta 1x ránézni.
Ha valakit érdekel kérem ezen keresztül regeljen:
http://goallineblitz.com/game/signup.pl?ref=5748757 -
#2529 Elindult egy webes felületű NFL mmo, érdemes szerintem vetni rá egy pillantást, hasonlít a Hattrick-ra, de van olyan része amivel sokkal egyedibb nála és jelenleg még csak béta ezért elég sok minden fog még változni.
Direkt nem fogok olyan linket adni amiből nekem előnyöm lenne :)
http://goallineblitz.com
Ha valaki mégis kipróbálná és nem zavarná ha ezért én kapnék pár pontot akkor ezen a linken megteheti.
Még én is csak ismerkedem ezzel a játékkal, továbbiakban ebben a topikban folyik róla beszélgetés. -
rol33ndooo #2528 Tudna valaki segíteni hogy hol tudok Green Bay Packers-es baseball sapit venni?elég sok helyen kerestem de nemtaláltam -
#2527 itt Szarvason miért nics amerikai foci? -
#2526 -
#2525 Eugene Wilson a Tampa Bayhez ment
Gay a Saintshez ment
Samuel ahogy montam az Eaglesnél
Troy meg a Jetsnél járt de még nem történt semmi......eddig ennyit tok :D -
#2524 samuel az eagleshöz ment....gay is vhova meg ment vki a jetshez is.... -
lord nihilus #2523 stallworthnél, meg asszem samuelnél írták hogy már új csapatnál van szerződése, sztem az öregek Bruschin kívül nem kapnak. max Wilson, de ő már annyit sérült h nem igazán érné meg megtartani, főleg ha sanders ilyen jól fejlődik...hát nemtom -
#2522 Bruschi is marad...... -
#2521 sry azota Moss kapott egy 3 eves contractot es Gaffney -
#2520 Na kivancsi vagyok a Patriots free agent listara kerulokrol kik maradnak.
egyedul eddig Bruschinak kinaltak uj szerzodest.
Junior Seau (LB) declared free agent.
Troy Brown (WR) declared free agent.
Tedy Bruschi (LB) re-signed/unrestricted free agent.
Tedy Bruschi (LB) declared free agent.
Chad Scott (CB) declared free agent.
Randy Moss (WR) declared free agent.
Donte' Stallworth (WR) declared free agent.
Jabar Gaffney (WR) declared free agent.
Mel Mitchell (S) declared free agent.
Eugene Wilson (CB) declared free agent.
Asante Samuel (CB) declared free agent.
Rashad Moore (DT) declared free agent.
Randall Gay (CB) declared free agent. -
#2519 ez a hsz az elmúlt évad fényében eléggé hiteltelen... -
#2518 Epp ideje volt mar, hogy visszavonuljon es atadja a terepet. 40 ev korul azert mar illik nyugdijba menni, nem focizni... ^^ -
#2517 én is láttam
nekem nagyon tetszik az AFL:) -
Dougie #2516 így Favre élete utolsó NFL meccsének utolsó passza egy interception volt a hosszabításban, aminek "köszönhetően" kikapott és kiesett a csapata - kár, pedig tényleg egy élő legenda az öreg -
#2515 jó ez az Arena Football....most megy az ES2-n.....mondjuk kicsit érdekes,hogy egy dobásból TD lehet......viszont a srác egy kézzel szépen elkapta a labdát.....jó 40 yardos volt..... -
#2514 :D