13258
feenMUx.jpg
  • LasDen #2593
    már megnéztem.... :D hát vhogy ezt vártam, de nem így, ahogy írták :D
  • DanielT
    A harmadik negyedig maradtam, tehát a lényegről sikerült lecsúsznom, eredményt nem írok, hátha valaki felvételről akarja nézni. A wolves.hu oldalon megnézheti aki akarja.
  • LasDen #2591
    és milyen volt a meccs??? :D meg mennyi lett a vége?? me nem tuttam rádión hallgatni :D
  • DanielT
    Most értem haza a meccsről, atomcsúnyán beszoptam. Ugyanis sorbanállás közben odajött egy csaj meg egy faszi, hogy van 2 jegyük, de nem fognak bemenni, kell -e a hivatalos árnál 1 ezressel olcsóbban. Mondom persze.
    Megyek be és akkor szembesültem, hogy 2 szektorra van osztva a nézőtér (eddig soha nem volt ilyen) és a normális szektorba ahol a fő nézőtér van, nem mehettem be a kapott jeggyel. Amíg le nem ment a nap, végig a pofámba sütött, orbitálisan szar volt... pedig 45 perccel hamarabb mentem, hogy a rendes szektorban is a legjobb hely jusson...

Tanulságként meséltem el :)
  • Legend Killer
    kár h ne mközvetíti a tévé :(.
  • Legend Killer
    nááájssssz

Haverom elkapó a Cowboysnál, de a juniorok közt van... én meg majd kiköptem a tüdő medzésen, úgy, h visszavonulót fújtam és rágyúrok otthon, aztán megyek a Cowboyshoz. Szal hajrá Cowboys :D.
  • LasDen #2587

lehet rádión követni: Itt
  • Firerock
    MAjd valami öregfiúk csapatba:)
  • Legend Killer
    ÉLLLJEEEEENN!!!!!!!

Csak kár, h nem packers, bár nem vok nagy fanja a klubnak, szal kíváncsi vok, h hova megy akkor
  • [Jakuza]
    NS:

NFL: Favre, a Green Bay Packers irányítója mégsem vonul vissza

Korábbi elhatározását megváltoztatva folytatni akarja pályafutását Brett Favre, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Green Bay Packers legendás irányítója. A 38 éves klasszis márciusban jelentette be, hogy visszavonul, most azonban arra kérte klubját, hogy engedje el egy másik csapathoz.

Hat kiraly lenne latni jatszani meg legalabb egy evet a nagy oreget.
  • Legend Killer
    Fogadjunk h nem volt senkivel olyan a Madden NFL 08-ban NFL Superstar Hall of Fame mod-ban, h az első héten karrierje legelején a hét játékosának válasszák!!!! :DDDD
    WR a karakterem, Ramirez Hernandez :D és Sanint Louis-nál volt.... hihetetlen szar csapat mer a futó játékot nyomatták :@, ennek következtében uccsó negyedben fél perccel a lefújás előtt vezetett hat ponttal... nemtom... és a QB megvárta míg le megy az óra nullára, majd uccsó pillanatban eldobta, én meg elkaptam és futottam 76 yardot :DD... és nyertünk, mer még ugye volt field goal is :D. De má előtte is futottam nagyokat a meccsem a WR-el.
    Aztán elcseréltem magam és a Patriotsnál vok :D.
  • gabistar
    Sziasztok! Ajánlom mindenkinek a figyelmébe a www.goallineblitz.works.hu vagy www.goallineblitz.tx.hu oldalamat, ha szeretnél megismerni és majd játszani egy jó kis amerikaifoci manager játékkal. Érdemes kipróbálni. Valamint a játékhoz tartozó forumot ami www.forum.goallineblitz.works.hu oldalról érhető el. Itt teheted fel kérdésedet a játékkal kapcsolatban, valamint tippeidet, tapasztalataidat is itt oszthatod meg a többiekkel. Lesz AVATAR verseny is.
  • gabistar
    Goallineblitz egy amerikai football menedzselős MMORPG játék. Akkor tudsz játszani vele, ha ingyen regisztrálsz www.goallineblitz.works.hu oldalon található leírás alapján. Itt teljesen magyar nyelvű leírást találsz, valamint részletesen elolvashatod a regisztráció kezdetétől a játék kezdetéig lévő teendőid magyar nyelven.
  • trick daddy
    megvan az nfl regény ötlete ???
  • Fenrir
    Off:

Annyi kérhetnék, hogy aki a Goallineblitz-en (webes NFL játékon) regisztrált az én linkemen keresztül az lépjen velem kapcsolatba itt privin.

Köszi előre is.
  • Legend Killer
    Segítenétek egy jó NFL regény elkészítésében ötletekkel és egyébbel? A karakter QB. Packers fan és Brett Favre.
  • Randal
    QB-val szerintem egyszerűbb. Csak jó elkapódnak kell lennie:D
  • Legend Killer
    :D.... jóvanna.
  • Dougie
    akkor ne legyél CB - de ezt inkább a Madden topikba kellene...
  • Legend Killer
    de cébéként szar :S, így se jön, ahogy mondták.... a siker.
  • Randal
    Gondolom ezért Hall of Fame;) Neked is tudni kell, nem csak a játékosnak:P
  • Legend Killer
    Kösz :).

Randal, nem, csak az NFL Superstar hall of fame modban nem nagyon tudok mit csinálni cébéként.
  • Randal
    Nem neked akartam válaszolni:)

Legend Killer: Ha mindent te akarsz irányítani, szóval átváltogatsz, akkor valóban nehéz úgy a játék.
  • Rincewind
    Probalj a QB es a WR kozotti egyenes vonalon mozogni, hogy amikor a QB passzol, akkor a labda vonalaban legyel. Ilyenkor altalaban automatikusan felugrik a labdaert a csavo. Ha csak siman rajta vagy a WD-n az nem mindig segit.
  • Rincewind
    Nem mondod...
  • Legend Killer
    Hm... most, hogy mondod.... télleg, sry :(.

Amúgy Madden NFL 08-ban kijátszott CB-vel? Olyan izé az a poszt.... ha nem futsz szorosan a WR mellett, akkor egyből elkapja, ha meg igen, nem történik semmmi.
    Tud vki jó tippet, hogy sok Interceptionöm legyen? :D
  • Randal
    A College football az NCAA:)
  • Rincewind
    "elvégre NFL-ről van szó :D"

Igazsag szerint nem, a Rudy collage football-rol szol, szo nincs benne az NFL-rol. :)
  • Randal
    nfl.hu
  • John Cena
    Srácok lenne egy olyan kérdésem hogy ugye Bret Favre visszavonult Packersnél ki lessz az Új irányító? és mi féle "tapasztalata van XY más vagy Packers csapatnál?
  • Legend Killer
    Hy nép

Aki látta a Mindent a győzelemért! (Rudy) c. filmet, pls katt ide! Hihetetlen mennyire nem vágják a témát ,még a jútúbról is linkeltem nekik.... igazítsátok má útba őket pls, elvégre NFL-ről van szó :D.
  • [Jakuza]
    Hat akkor rajta es kezdd el ujra a figyelest. :D
    Foleg miota hala istennek a SportTV folyamatosan adja a merkozeseket az idenyben.
    Es bizony rengeteg kivalo jatekos van, aki a foci masodik aranykoraban a 70-80as evekben olyan sztarok lettek volna mint , Dan Marino,Joe Montana,Jerry Rice es sorolhatnek olyan neveket, amire az ember felkapja a fejet.
    De nekik, azaz a mostani jatekosoknak 20 ev mulva jon el ez a fajta megbecsules. (nem mintha most nem becsulnek oket)
  • trick daddy
    igazad van hogy nem a friss-ek közül szedtem össze de azok jobban bejöttek látványosabb volt (szerintem ) a játék-uk az utobbi szezont nem naon figyelgetem és ezért nem tudnák onnan kivenni MVP-t
  • Dougie
    alexandernek jelenleg csapata sincs, olyan gyenge volt az elmúlt két évben
    (passing helyett inkább qb kellene írni, mert a qb nem csak passzol) egyébként favre visszavonult (ezzel az erővel akkor bárkit be lehetne írni aki már nem játszik, mondjuk john elway, steve young vagy joe montana stb., bár gondolom jelenlegiket akartál írni, szóval nem ártana egy aktívat betenni akkor már)
    a blokknál azt hittem a támadófalból írsz be (mivel ők blokkolnak), de j. taylor védő, akit jelenleg árul a miami, mivel öreg, és már nem a régi (persze azért még nem rossz, csak magas a fizetése)
    o. pace is öreg, de azért még elmegy, persze vannak nála sokkal jobbak is
    a dr. rövidítés nem tudom mit takar, de d. brooks is régen volt csak jó, mára már erősen megkopott, lassú

egyébként akkor már miért nem az összes posztra csináltad az összeállítást, na mindegy, hagyjuk
  • [Jakuza]
    Arra itt van ez a cucc, ma jelent meg a polcokon :D
    Football Mogul 2008
  • trick daddy
    hogy te milyen kis csapatot raknál össze más-más csapatokbol de hagyuk
  • LasDen #2557
    de mi az??? :D
  • trick daddy
    hehe jo témát találtam ki
  • LasDen #2555
    he???
  • trick daddy