13258
feenMUx.jpg
  • LasDen #2633
    ez jó.....nekünk is ilyen van 2......ez a meccslabdánk..... .D jóféle :D
  • Firerock
    én ezt néztem
    ez szerintetek milyen?
  • John Cena
    :D:D az SZÁKSZ:D
  • robotnyk
    nesze, ha van rá 35 rugód...
  • Firerock
    ezek elég szarok -.-
  • robotnyk
    tessék
  • Firerock
    na tudnátok valami értelmesen mondani?
  • Legend Killer
    dzson szína száksz :D

*viccelődik csak*
  • Firerock
    és ugyan mit írjak be?
  • John Cena
    google:S
  • John Cena
    az a legnagyobb:D
  • Etelkozi Vata
    Mi annak idején, amikor baseballoztunk, azt a nevet adtuk magunknak, hogy Fielders, tekintve, hogy a kezdetek kezdetén egy réten, illetve mezőn kezdtünk el edzegetni. Cinkota Fielders, ez volt a nevünk, és irgalmatlan baseballcsapat voltunk... :)
  • Rincewind
    Mondjuk szerintem ezek se sokkal jobbak.

Igaz, hogy az Amerikai csapatok nevei is sokszor eleg szarok, de osszessegeben azert nagyreszuk valamilyen szinten legalabb kotodik ahhoz a tajegyseghez ahol vannak.

Most nagy hulyesegeket fogok mondani, de mondjuk egy pesti csapat felvehetne valamilyen romai nevet ("Centurios" vagy valami ilyesmi), mert ugye ott van Aquincum; tortenelmi hattere van.

Egy alfoldi csapat lehetne mondjuk "Szurkek" ugye a marha utan (aztan lehetne lopkodni a Longhorns logojat :).

Egy Miskolci vagy Pecsi csapat lehetne mondjuk "Miners."

Etc, etc, etc...

En a hasonlo tortenelmi illetve foldrajzi utalasokat hianyolom a nevekbol. Szvsz otletesebb meg eredetibb is lenne, plusz legalabb nem az Amerikai csapatokat majmolnak... :P
  • Firerock
    Hellosztok
    Vendégségben voltunk a Balatonnál és a tulajnak volt egy Wilson Pro-Comp labdája amit a fia hozott Amcsiból
    nagyon megtetszett és olyan vagy ahhoz hasonló minőségűt szeretnék venni(lehetőleg Pesten)
    szóval Pro Compot lehet e egyáltalán kapni és ha nem akkor a hasonló minőségűek mennyibe kerülnek?
  • LasDen #2619
    Igazából én se értem, mért nem tudnak kreatívabb neveket kitalálni egyes csapatoknál, de azért vannak ellen példák is....pl.: Pécs Gringos, Debrecen Gladiators.....
  • Legend Killer
    Nah az nagyon ász film, szeretem. De nálam a Mindent a győzelemért (Rudy) a nyerő.
  • Legend Killer
    jajj ne izélj már :D... csak meglepődtem, nem kell ennyire szőrszálhasogatónak lenni.

#2606: te meg kopjá le, ne szenvedgess, a topikodat joggal zártam be, mer van pankráció topik.
  • Rincewind
    Egyaltalan nem vagom a magyar csapatokat, ez is csak azert tunt fol, mert Wisconsinba jartam egy evig suliba. Amugy nem vettem volna eszre. De a poszterre amugy siman raraktak a Dallas Cowboys kek csillagjat, ami viszont mar elvileg torvenyserto (persze senkit nem erdekel).

Viszont ha tenyleg ennyire masoljak az Amerikai csapatokat a Magyarok az azert szerintem eleg gaz. Igazan lehetnenek kicsit kreativabbak... :P
  • Rincewind
    Lattam. ^^

A lentebb leirtaknal amugy sokkal tobb focival kapcsolatos filmet lattam, csak most hirtelen azokat irtam le, ami megvan itthon DVD-n. Folneztem a polcra... :)
  • ProGabe #2614
    és hol marad a vizesnyolcas? :D

AGS egyenesen kötelező!
  • [Jakuza]
    Nezd meg a Minden heten haborut is. (Any Given Sunday)
    Dw peldaul a Jerry Maguire se rossz.
  • LasDen #2612
    Az Újpest Bulldogs logója nagyon hasonlít a Ravens logójára (nem a holló, hanem az a pjasz :D)
    a Kistarcsa FireBirds logója nagyon hasonlít a Ravens logójára (a hollóra).....
    sok ilyen hasonlóság van, de ezért nem lehet perelni mert nem egy az egyben ugyanazok.........
  • John Cena
    The Longest Yard (comedy)
    szerintem ebbe még a dráma is bele tartozhat
  • Rincewind
    Hat igen, a legtobb focival foglalkozo film drama:

Rudy (drama)
    The Program (drama)
    Remember the Titans (drama)
    Friday Night Lights (drama)
    We Are Marshall (drama)
    Invincible (drama)
    The Longest Yard (comedy)
    Play Makers TV Series (drama)

Es ezek csak azok a filmek amiket most hirtelen a polcomrol le tudtam olvasni. Ennel sokkal de sokkal tobb letezik es lefogadom azoknak a nagyresze is drama. De ez miert baj? Ha ez nem lenne, akar sima meccseket is eladhatnanak filmkent, kb. annyi ertelme lenne. Legalabb van valami mondanivalojuk. ^^
  • Rincewind
    Valakinek feltunt mar amugy, hogy a Wolves sisakjan a W-betu kisertetiesen hasonlit a Wisconsin Badgers sisakjan levo W-beture. Kivancsi vagyok ez legalis-e; nem tudjak ezert beperelni oket?
  • Bucser
    Tudod mit? ne nézd meg. (BTW Friday night Lights is dráma, a We Are Marshall is dráma...)
  • chelseafc921
    Én Járok Utána...XD Nevetséges a Pali :D
    Nyitok egíy Topic-ot.. erre egyből beleír..modik-nál beakarja záratni
    pffff pffff pffff
  • chelseafc921
    Vááá. Vááá
    Lehet többet Láttam Eddig Tv-ből Mint TE XD
    Persze, hogy Érdekell.

Na Jó :D akko én ide nem írok :D
  • Legend Killer
    Egyébként Bucser én meg akkor ajánlom már a Szökés a Colditz erődből-t, tudom, nem ide tartozik, de csak úgy, érted.

#2603: te mindenhova utánam jössz, vagy érdekel egyáltalán az amerikai foci, vagy csak véletlen, hogy mindig ott vagy, ahol én? :PPPPPPP :DDDD
  • chelseafc921
    Borító
  • chelseafc921
    Színes amerikai romantikus dráma, 114 perc, 2008
    Torrent oldalak-ra .. 1 napja került fel :)
    new film XD
  • Legend Killer
    ahamm, közben rákerestem, hát ott romantikus drámának mondták :D.
  • Bucser
    Friss film. George CLooney rendezte. A liga megalakulása körül játszódik amikor még a college football népszerűbb mint a pro:) (ez még az eleljén kiderül)

Lehet hogy sokminden kitaláció benne, de egyébként aranyos kis komédia.
  • Legend Killer
    szinkronos is, miről szól?
  • Bucser
    Nem tudom látta-e már valaki a Leatherheads című filmet. Ajánlatos szerintem NFL fanoknak a hőskorból egy kis vígjáték:) aranyos volt szerintem:)
  • Legend Killer
    lol
  • John Cena
    bocs nem olvastam
  • [Jakuza]
  • John Cena
    EZ AZ!:P
    ziccer.hu

Korábbi elhatározását megváltoztatva folytatni akarja pályafutását Brett Favre, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Green Bay Packers legendás irányítója.
    A 38 éves klasszis márciusban jelentette be, hogy visszavonul, most azonban arra kérte klubját, hogy engedje el egy másik csapathoz. A klasszis 16 szezont húzott le a "Sajtfejűeknél", legnagyobb sikerét 1997-ben érte el, amikor is bajnokságot, azaz Super Bowlt nyert a gárdával.
    Az utóbbi szezonban is fantasztikusan játszott, együttesét egészen a főcsoport-döntőig vezette, ahol azonban a későbbi győztes New York Giants diadalmaskodott.
    Favre igazi legenda, amit a statisztikák is alátámasztanak: az NFL történetében többek között ő adta a legtöbb hatpontos gólt (touchdown) érő passzt (442), a legtöbb yardot passzolta (61 655), a legtöbbször volt megszakítás nélkül kezdőjátékos (275 mérkőzés), és neki volt a legtöbb passzkísérlete (8758).
    Háromszor választották meg az alapszakasz legértékesebb játékosának (MVP: 1995, 1996, 1997), Pro Bowlon (All Star-gála) kilencszer kapott lehetőséget. 2005-ben beválasztották minden idők legjobb irányítói közé, és Johnny Unitas, Joe Montana, valamint John Elway mögött a negyedik helyre rangsorolták. Ő volt a liga történetének első olyan játékosa, aki 100 millió dollár fölötti szerződést írt alá.
  • Legend Killer
    mindig is mondom, h uccsó pillanatig is maradni kell, mer akkoris történhet vmit... a wolvest emgnézem én is minnyá.