13258
-
#12285 Úgy tudom a lábösszerúgás nem feltétlenül pass interference, attól függ mennyire ítélik szándékosnak
Azt hiszem az mb1-es "szakértők" szokták mondani a kétes bírói ítéletekről, hogy milyen jó, hogy másnap is lehet miről beszélni... :D -
#12284 Ja, és hideg is lesz. Mondjuk nem Ice Bowl hideg, de hideg :D -
#12283 az első félidőben elmaradt egy pass interference a dallas javára, amikor előtte ugyanazért megkapta a lions, konkrétan összerugták egymás lábát. Egyik oldalon sárga, másik oldalon nem. Csak visszakapta a cowboys. -
#12282 Nem ezt írtam, de magyarázd bele egészen nyugodtan.
Viszont, ha innen közelíted meg, akkor 3 pontos különbségnél könnyebb elcsalni a meccset, mint 20 pontos különbségnél. -
#12281 azért a GB-nek nincs ilyen brutális front7je mint a Lionsnak, szóval más meccs lesz. -
#12280 A tegnapi dallasnak nincs sok esélye a green baynél szerintem -
#12279 Az tuti, nem mondom hogy az összes mérkőzést láttam a szezon kezdete óta de eddig nekem eddig ez volt a legizgalmasabb, bár árnyékolja a Dallas offense fal bénázása és Romo 4. negyedben bemutatott futkorászása. A Pass interference szerintem is jogos volt, bár nem hiszem hogy a hátáról lehúzta volna a labdát. Azért kíváncsi vagyok mit fog csinálni a Dallas a sajtfejűeknél....
Én úgy gondolom hogy egy Patriots-Seahawks Superbowlt fogunk látni. -
hagyimiklos #12278 Tehat akkor ezekszerint igy rendben van a dolog. Lehet csalni, ha valaki nem szerez eleg pontot, sot... -
#12277 Azért ehhez a vereséghez kellett az is, hogy a Detroit az egész 2. félidőben 3 pontot szerezzen... -
hagyimiklos #12276 Nos ekkora ordas nagy biroi csalast meg nem lattam az nfl torteneteben, mint amivel megnyerettek a Dallassal a merkozest.
Pass interference, ami teljesen jogos bejelenti a fobiro, a birok fonoke is elmagyarazza, hogy egyertelmuen az volt, majd visszavonjak a dallas tulajdonosanak beintesere az egeszet, nehogy a voros zonan belul lions csinaljon egy td-t mert akkor vege is a dallas rajatszasanak az ido rovidsege es a ponthatrany miatt. Bravo NFL. -
#12275 sajnálom is mert Én elmentem aludni :D -
#12274 na most sajnálhatják akik elmentek aludni -
#12273 és a Seahawks most jutott be a Super Bowlba :D -
#12272 úristen bazdmeg... hihetetlen, hogy mennyire nem tudja a fal tartani Romo előtt a rohamokat
hát így az életben nem lesz meg a Dallas 3 TD-je, ami kéne :D
Utoljára szerkesztette: szomferi, 2015.01.05. 00:30:08 -
#12271 Most már akár ki is kaphatnak? :D -
#12270 Dallas zseniális... hozza a szokásos playoff dallas szintet. Egy qb-t nem tudnak szerelni, speciális egység awesome... elég is volt ennyi a meccsből. -
#12269 szerintem mind2 főcsoportba lesz meglepetés. mint írtam Ravensnek nem örülök mert nagy mumusa a Patsnek, de remélem inkább a denveri oldalon lesz ott meglepetés nem massachusettsben.
am kíváncsi vagyok Romo mit művel ma, képes hullámozni nagy meccseken. -
#12268 tippem a Baltimore-Denver és Packers-Sehawks döntők.... -
#12267 legtöbbször a wild card kör a legizgalmasabb. idén eddig 3-ból 0. -
#12266 ámen! :D -
#12265 köszi.
tegnap mindkét meccs ellentétesen alakult mint szerettem volna. Ma Lions és Colts győzelmet várok szóval lehetne az ellenkezőjére fogadni :D -
#12264 Rohadtul nem örülök h Pats-Ravens lesz.. -
#12263 azért mert ha kivágják akkor a másik csapattal teljesen új szerződést írhat alá olyan összeggel amibe megegyeznek, ha cserélné a Cardinals akkor kellene az új csapatnak kifizetni azt az összeget. a fizetése meg valami roster bónusz miatt nő meg olyan mértékben.
am az elmúlt évekbe rendre szó volt h távozik, ez idén szerintem meg is történik főleg h nem is volt jó éve meg ott van mögötte Floyd. -
#12262 -
#12261 ez nem is igazi geico reklám a gekkó nélkül -
#12260 Geico biztosítás
-
#12259 még nem kezdődik a 2. meccs valaki elmagyarázné mi van Fitzgeraldal? miért kell sokat kapnia, mikor másik csapatban meg nem? remélem a fizetési sapka úgy növekszik, hogy még beférjen -
#12258 3. irányító volt ja, és volt még sérült, draftolásban legalább jobb helyen leszünk :D -
#12257 mondom, Carson Palmer /kezdő irányító/ elvesztése bárkit hazavág(hat). Óriási pech.
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2015.01.04. 01:52:17 -
#12256 végtelenül szomorú vagyok, ahogy kezdődött az év, többet vártam. na legyen green bay - patriots superbowl -
#12255 na, tessék, így megjegyzem máris. Kösz.
+++ Az nfl gamedayben az egyik nagyágyú ma mondta, hogy Cam Newton több támadó yardot fog feltenni a táblára egymaga, mint a Cardinals egész csapata. 97-et csinált Cardds, borzasztóan sajnálom, pedig Carson Palmer jó spíler, kár, hogy megsérült. Ne feledjük, ő még a méltán világhírű Chad Johnsonnak is dobált labdákat, jó sokat. Nagyon sokat, nagyon jókat. -
#12254 Nem az endzoneban, hanem a meccs utolsó két percében van ez, hogy csak akkor vihető előre a labda, ha az szerezte vissza, aki elvesztette. -
#12253 ú, tényleg... attól függetlenül könnyesre nevettem magam rajta :D -
#12252 Közben látom, az NBC adja az esti meccset, az is egy kiváló kommentátor páros. AL Michales kommentálta az ún. "miracle on ice" sporteseményt, érdemes rákeresni. Egyik nap néztem a mecscet, Michales pofázott, mondom, rákeresek, és aznap volt 70 éves. Mondom, anyád, beletaláltam -
#12251 jó, csak már be van linkelve :D -
#12250 4&21 én megpróbáltam volna, tudom, hogy esélytelen szinte, de ez a punt sem sokat ér, ilyenkor miért nem hajtanak vadul? igaz ilyen irányítóval... -
#12249 beszarok bazdmeg :D :D :D :D :D :D
-
#12248 Most mi hirtelen nem tudjuk megnevezni, mi is a aszabálytalan meg mi nem, mert ez trükkös, és sokat változtatnak is rajta. Fej a fejre? Ajjaj. térd alatt a ki kicsodát ütközi el? Lásd Gronkowski sérülése. Marha nehéz megítélni . Én például nagyot néztem, amikor A buffalói Mario Williams egy safetyt erőszakolt ki a GB ellen, szabályt tanultam akkor . End zone-ban a fumble-t csak a labdát elvesztő játékos szerezheti vissza, veheti fel, aki Rodgers, és nem pedig Lacy, azaz, ott halott a játék, értsd: safety,
Trükkösek a szabályok, de Jon Gruden ma nem magyarázott nagyon a bírókra , vagy csak nem figyeltem.
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2015.01.04. 01:26:50 -
#12247 biztos. Patsnek is ment már el ilyen eseten Ravens ellen főcsoport döntő meccse, mikor Pollard sisak a sisak ellen a futó Ridleyvel és fumble.
Futóknál valami térd alatti valami rémlik csak, de az is csak cut blockkal vagy valami hasonlóval. -
#12246 hát, értem, kire akarsz kilyukadni, sisakkal ütetötte ki a labdát, szerelés közben. Szerintem az benne van, de ha eltalálja a játékost, akkor már lehet a sisakkal ütközést nézni.
Közben Arizona labdaszerzés és labdaeladás. nagyon sajnálatos, hogy egy meg mégy egy irányítót is elveszít a csapat. Pech, én tudom, a Philly is elvesztette az emberét, még ha nem is top szezont futott addig.