Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
a zöld részen adják a Cleveland meccsét

aztán kiderült, hogy Manziel kezd :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
majd kiderül az NFL-ben mit tud, ezt a díjat ugye többek közt Tebow is megnyerte :)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
Marcus Mariota a Heisman-győztes

számomra kicsit meglepő, tavaly néztem a srácról pár videót akkor még nem gondoltam h idén idáig jut.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus
Ez is jó, nem tudom Sanyi és Ricsi egymás tökét markolják-e közben, azért nyomják ilyen magas hangon, disznóvágáson nincs ilyen visítás :D
http://www.youtube.com/embed/1y35MKTwvfo

Ricsi234
#tbt..De jó ezeket a videókat újranézni..:)
http://www.youtube.com/embed/GoPfaGO7CBU

ReszegKoldus
milyen kár/milyen jó, hogy csak 4 évente találkoznak :D
http://www.youtube.com/embed/QJ9OCP_UWoU

tutuhawer
Nem tudom, szoktátok-e nézni a különböző magazinokat, videókat az nfl.comon, de a Mike Mayock elemzései tök jók, ajánlom:
http://www.nfl.com/videos/mayocks-slant/0ap3000000441586/Mayock-s-Slant-Brian-Hoyer-struggles

Illetve rájöttem, hogy egész decemberben ingyenesen nézhető 24/7 az nfl network, és meccsnapokon a körkapcsolás, az nfl redzone

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

ReszegKoldus
Elég ritkán dobnak be sárgától eltérő színű zászlót, ehhez képest a sport tévés közvetítésekben mindig kiabálják, hogy sárgazászlósárgazászló :D

Sippie
Ez a Marshall Lynch vazzeg... ez egy... egy beast :D
ReszegKoldus
Week 16:TNF-2:15-JAX-TEN, 12/20-22:15-WAS-PHI, 12/21-19:00-NO-ATL, 20:00-PIT-KC(C8),22:25-DAL-IND, SNF-2:30-ARI-SEA, MNF-2:30-CIN-DEN

ReszegKoldus
Faragó Ricsi maga alá fog csöppenni, ha az esti közvetítésben megjelenik Favre :)

Leírtad a lényeget: O=0. Mintha nem is lenne offense.

WoW: Ejbenjaro#2740, BDO: Ejbenjaro, TESO: #raqured13, Uplay: RESO-Ejbenjaro

LaszloLedzenyi
2 int Kaepernick meg kapott 5 sck-t azért az offense fal elég szar, na majd jövőre de akkor is gáz ez 1-11es csapattól kikapni...... főleg úgy hogy Carr 0 int 1 sck
Utoljára szerkesztette: LaszloLedzenyi, 2014.12.08. 17:05:45

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Én is, nem kicsit... komoly változásokra van szükség a csapatnál.

LaszloLedzenyi
Azért ezen nem kicsit meglepődtem......

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

tutuhawer
C'mon maaaan... Milyen mezőnygólok vannak... Odell Backhem berúgta volna mindegyiket, ami ma kimaradt... <#nevetes1>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Mi ( 49'ers ) még a Raiders ellen is szenvedünk... Nem lesz ebből playoff :(

ReszegKoldus
Rams kétszer egymás után lenullázta az ellenfelét, jó mondjuk a Raiders és a Redskins...de akkor is :D

ReszegKoldus
jó kis verekedés volt, a Saints-Panthers meccsen :)

tutuhawer
Hey , egesz nwp tudom nezni az nfl networkot , eddig mintha kidobott volna 5 perc ingyenes elonezet utan, mint a gamepass... De most megse, folyamatosan megy, ajanlom az nfl mobile alkalmazast.

https://www.flickr.com/gp/94967077@N08/rbK13u

tutuhawer
kösz az infót , én is nézegetem, de én feliratozható mezt vennék, Philadelphia 7-est, Vick névvel. Az nfl európai webáruházában jellemzen nincs semmi philadelphia, ami kéne. A sapkák viszon jók itthon, az tetszetős, kösz

Anonymuser
Az eredeti csapat logós New Era sapkákat BP shopból be lehet szerezni. Csak viszik őket elég gyorsan, főleg, hogy most elég sok akciós.
Utoljára szerkesztette: Anonymuser, 2014.12.04. 18:20:37

HP Probook 450 G2 - Intel Core i7-4510U, Intel HD Graphics 4400, 8 GB DDR3 RAM, 1 TB HDD, Win 10 Pro ? Samsung Galaxy Note 4 (SM-N910F) 5.1.1

Sippie
na ez jó kérdés, haverom asszem baseball sapkát akart nézni NFL-es logóval, szóval rajongói :D
Ez az usasportfan ismerős volt, talán ez volt kint korábban, de lehet hogy máshol hallottam róla

#12125: Lehet hogy csak behaluztam, és nem volt végül is <#idiota>
Milyen boltra gondolsz? Rajongói cuccok, vagy konkrétan sportfelszerelésre?

Rajongói bolt

Sportfelszerelések
ReszegKoldus
Week 15: TNF-2:15-STL-ARI (S2), 12/14-20:00-NE-MIA (C8), 20:15-SD-DEN (S2), SNF-2:30-PHI-DAL (S2), MNF-2:30-CHI-NO (S2)

Végre megint lesz Denver meccs, már nagyon hiányzott.

ReszegKoldus
Vannak magyarországi boltok? (olyat láttam, hogy néhol esetleg árulnak 1-2 dolgot)

Sippie
Srácok! A fejlécben nem voltak magyarországi boltok linkjei korábban? <#fejvakaras>
LasDen
Mondtam, hogy kikap a Pats :D

Nem bírom az ilyen 50 éve mikor madár szart a pálya közepére, akkor mindig megnyerték a bajnokságot triviákat...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
aztán 2007-ben a Giants ellen sikerült az alapszakaszban nyerni és a Super Bowlban kikapni, 2011-ben meg szintén a Giants ellen az alapszakaszban és a Super Bowlban is kikapni

Darthmushroom
"2001: #Patriots lose vs. high powered Rams attack by 7 points. Rematch in Super Bowl where everyone thought they'd lose. You know the rest"

ReszegKoldus
még csak most jön a Chiefs-Broncos meccs :)

Ricsi234
A pack csak behúzta. Na most jöjjön egy kis CFL döntő, aztán irány az ágy:P

Ricsi234
12 vs 12..

Darthmushroom
nice :D

ReszegKoldus
21-0-ról fordítva nyert a Jaguars :D

Ricsi234
Jéé.Egy Donovan McNabb..Későn vettem má észre.

Ja és Watt megint vitt egy TD-t..
Utoljára szerkesztette: Ricsi234, 2014.11.30. 21:44:37

ReszegKoldus
gyanús, hogy ma megszakad az INT nélküli sorozat, de azért... :D

Darthmushroom
Patshez is szóba hozták.

tutuhawer
Így, hogy nem ült börtönben, a Philly kizárva. <#nyes>

Ricsi234
Nem ők fogják leigazolni. Én mondjuk eltudnám képzelni a Ninersbe is Gore, Hyde mellett..:D

ReszegKoldus
Mondjuk McKinnon sérült, Asiata meg most lábadozik agyrázkódásból

Ricsi234
nem kell, Tate, McKinnon, Asiata..

ReszegKoldus
Ray Rice újra játszhat, ha valaki hajlandó leigazolni :D
A Vikings így lecserélhetné a gyerekverőjét egy nőverőre

ReszegKoldus
ez így elég furán néz ki, de nyilván azért van, mert akkor még nem a Vikingsnál volt :)

Ricsi234
Tud valamit ez a Ben Tate srác<#idiota>

Ricsi234
I'm sad..:(

Sippie
én is erre gondoltam :D de majd jövőre mondhatják hogy 9-ből 6...
Defense már most hulla :D dallas is csak azokat a meccseket tudja elbukni amiket meg kéne nyernie... balfasz csapat. Redskins, Eagles... ez a megmozdulás is, adtak egy ajándék TD-t az időkérésekkel is.... :D
ReszegKoldus
lehet előtte nem nyertek annyit és a 8-ból 6 jobban néz ki, mint a 12-ből 6 :D

Sippie
Sanchez futott TD <#wilting> na megyek aludni.... :D :D :D
Sippie
ilyen statisztikát amúgy hogy találnak, hogy a legutóbbi 8-ból 6-ot nyert. Mondjuk a legutóbbi 9-ből mennyit? Vagy mér nem 10-ből ami kerek szám? :D

Szerk: Esetleg azért pont 8, mert azóta van Romo a csapatnál <#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2014.11.27. 22:36:41