13258
-
#12405 -
itt folytatódik
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.01.21. 03:58:50 -
#12403 Nem értettem az elején a Sherman INT-nél miért kellett a hosszú passzt erőltetni, de már látom, hogy lesen volt egy védő, csak nem dobtak rá zászlót :) -
#12402 Naná, hogy az volt :D
Egyébként Rodgers szerint a labdáknál be kéne vezetni, hogy mekkora legyen minimum a légnyomás bennük, maximális légnyomás viszont ne legyeni, és nem szereti, hogy a játékvezetők le szokták engedni a labdákat :D -
#12401 Fontos volt az utolsó megjegyzés .... :D -
#12400 Nekem az nem tetszik, hogy most már zsinórban másodszor jut be mindkét oldalról az 1. számú kiemelt, előtte azért nem ez volt jellemző.
De legalább levághatom végre a playoff szakállamat (mondjuk nem az arcomon növesztettem) :D -
#12399 Szokásos :). Gyűlölöm mind két résztvevőjét az SB-nek, de legalább Seattleből van akit tudok tisztelni. Nem mondom hogy hajrá Seattle, de a GB elleni meccs után már inkább ők...Végül is az az igazi győzelem ha divízión belül van a legerősebb ellenfél és megtudod őket verni alapszakaszban. -
#12398 nyilván nem azért nyertek 30+ ponttal, de ez még nem menti fel őket. -
sata75 #12397 valamire fogni kell a vereséget, hisz a NE egy kaki csapat.... -
#12396 ja elég nagy hülyeség, mind2 csapatat azzal játszott. max akkor lett volna haszon belőle ha a Pats egész héten úgy edzett, de szerintem akkor is csak minimális. -
#12395 akkor nem a bírók sara akik leellenőrizték? ha patriotsnak könnyebb volt megfogni akkor az ellenfélnek is nem? -
#12394 Khhm :) -
#12393 03-04-ben a Pats volt az utolsó, szerintem most a Seattle lesz a kjövetkező...:D -
#12392 nem nagyon szokták megvédeni a super bowlt :D én bízok benne, hogy behúzza a pats. -
#12391 megin hjatalmas erő demonstrációval mennek az SB-re, oszt megint kikapnak mint a szlar. Bár legalább most nem ők a favoritok :( -
#12390 Irány Arizona!!! ahogy a külföldi főleg a bostoni média várta, nem sok esélye volt a Coltsnak. Jól éreztem h idén is szét lehet őket majd futni. Csak most már legyen meg az a fránya negyedik.
-
#12389 legalább azt a nyavajás 2 pontost kivédekezhették volna a végén! akkor nyernek, ez hihetetlen hogy így kikaptak :( Aaron Rodgers nyilatkozatában minden benne van
GoPats -
#12388 #12273
mondtam én :D -
#12387 Ez a meccs óriási volt...összességében bármilyen hovatartozás nélkül...
-
#12386 hát nem semmi volt a meccs vége.. pedig én már párszor leírtam a meccset -
#12385 -
#12384 már kétszer ennyi pont lehetne, ha kihasználták volna a lehetőségeket... -
#12383 kezd gyanús lenni h ez eldőlt.. főleg ha most is pontokat szerez a GB -
#12382 innen szép kikapni :D
ennyi lehetőségből több pontot kellett volna felrakni... -
#12381 Volt egy megérzésem délután de én inkább a Colts részéről számítottam meglepetésre. De szerintem visszajön a Seahawks a végére.. -
#12380 érdekes meccs :D -
#12379 Olvasgatom én is a híreket itt-ott, és látom, a Raiders edzője lesz Del Rio. Szándékosan nem írom, hogy Oakland Raiders, egy nap alatt kitalálják, hogy mégis elköltöznek vagy mittudomén. Nagyon értékes csapat lehet Derek Carr irányításával, többször több elemzőre is emlékszem különböző játékhetekből, akik megemlítettek pár momentumot, mint nagyon értékes megmozdulás a sráctól, és látnak benne lehetőséget.
Ami kis hazai nekem, az NFC East, és látom, van új védő koordinátora a NYG-nek, ami nem semmi, elég jó embert igazoltak le, aki már alakított , Steve Spagnuolo. Elég veszélyesen kezdtek, és még nem is igazoltak játékost... -
#12378 mert a merch nagyon megy, és a stadionok névhasználati joga, a jegybevétel is jó üzlet. szerintem egyszerűen nincs rá szükség -
#12377 nem elég szponzor van a percenkénti reklámból? :D -
#12376 miért nincsenek szponzor logók az NFL ben? az NBA megint gondolkodik hogy bevezeti -
#12375 nem tudtam, csak abból indultam ki, hogy a steelers sem volt túl erős most -
#12374 -
#12373 Az 55 éves NFL tapasztalat, abból 41 edzőként? Szerintem jót jelent :D -
#12372 az nem jelent sok jót igaz? :D -
#12371 Pats-Packers lesz az. Remélem a szíhóksz kiesik, Lynch elmegy, stbstb. Jó szétesne a csapat. Én örélnék nei a legjobban. -
#12370 majd jön helyette Dick LeBeau :D -
#12369 Jets lenyúlta a Cards DC-jét (gondolom defence coordinator) érdekel ki lesz helyette -
#12368 Hát ahhoz képest biztos jobban mozgott, mint amikor kiskocsival vitték le :D
Szerintem legfeljebb annyival jobb, hogy most már kb tudhatja éles helyzetben mire számíthat a vádlijától. Egyébként nekem úgy tűnt az elején eléggé óvatoskodott, aztán a 2. félidőben úgy gondolta, hogy rá kéne kapcsolni különben kikapnak.
Szoktam hallgatni a rádióműsorát, tuti beszélni fog róla, nemsokára kezdődik. -
#12367 Lynch, Brady, Belichick -
#12366 úgy értem, szoktak kommunikálni hasonló dolgokat, hogy már-már jó a vádlija asszem, egyre jobb, alakul, fasza volt a tréning stb stb, jól mozog, közben ő is mondta épp, hogy 120 perc játék maradt a lábában idén. Látszott is, hogy sasszézni még éppen tudott valamennyit és kész. Látható is, hogy nem 100%, miközben a SEA meg minden szinten dübörög.