13258
-
#7523 Naaa Ravens, ne csináljátok ezt! Hagyjátok már nyerni szegény 49erst! :) -
#7522 azért nem kell annyira sietni. a niners felállt már hasonló hátrányból...majd kiderül...
am Sanyi nagyon elemében van a stúdióban :D -
#7521 Én beküldeném Smitht sokkal rosszabb már nem lehet a helyzet -
#7520 Jó, ennyi volt kalap szar az egész. Jobban járok ha alszom és nem nézem tovább ezt a szenvedést. Colin meg összeomlott fiatal ő még egy SB hoz -
#7519 komolyan nem hiszem el mit csinál az olasz csődör a rájátszásba.... -
#7518 -
#7517 igen, úgy néz ki az INT után főleg összenyomta a SB terhe...kérdés, hogy Harbough végig kitart mellette vagy esetleg van-e Alex Smith B terv.... -
#7516 sajnos, ez a baj Colin-nal, "fiatal" nincs tapasztalat -
#7515 de 1 jó meccsért igen, de viszont, de a felesleges hype idegesít....és nálam a denver-nél is úgy volt
Mennyi de :D -
#7514 ilyen szabály sehol sincs leírva -
#7513 SUPERBWOL!!!!!!!!!!!!!
mekkora poén részegen, hehehehehe -
#7512 vagy de vagy viszont....de nem "de viszont" :D
-
#7511 Én semelyk csapatnak sem szurkom, de 1 jó meccsért igen, de viszont, de a felesleges hype idegesít....és nálam a denver-nél is úgy volt -
#7510 sejtettem, köszi, amúgy meg l2link :D
egyébként egész jó helyen vannak, egyik évben az egyik endzone mögött voltak :D -
#7509 Na azt nem tudom,de valami külön szobaszerűség gondolom. -
#7508 Az nem ér annyit, de lehet még Jerry Jones szemüvegét is megtörölheti, aki annyiért vesz jegyet :D -
#7507 Nem igaz már...pedig eddig tudtam linkelni :D -
#7506 Goodellel együtt nézheted a meccset...vagy valamelyik csapat tulajával :D -
-
#7504 És az hova szól? Annyiért minimum az 50 yardosnál az NFL emblémára kéne -
#7503 kép honnan/kitől? -
#7502 120 millió liter sört fogy el a sb alatt :O:O:O:O:O
A legdrágább jegy meg 450 ezer dollár :D -
#7501 -
#7500 Az az eddigi statisztikák ismeretében jól hangzik :D -
#7499 Höri nem ért rá, hogy Dávid Kornél van helyette? :D -
#7498 az 50. szerintem az új 9ers stadionban lesz :D -
#7497 Dehogynem évekre, 2 év :D
Meg a 49. SB-t is már 2011-ben döntötték el, hogy hol játsszák, csak az 50-el tökölnek ennyit :D -
#7496 Mennyi kellett, 5 perc?, Ray Lewis és a visszavonulás szavak elhangzásáig?? :D -
#7495 évekre nem...az 50. még nincs meg :D
de ha jövőre bejut valamelyik new yorki vagy utána az arizona....akkor előfordulhat...de ezek nem fognak mostanában SB-be jutni :D -
#7494 No akkor a popcorn megvan,üdítő pipa..had szóljon:P -
#7493 Előfordulhatna, mert évekre előre megvan, hogy hol rendezik a döntőt, de még sose jutott be az a csapat, akinek a stadionjában éppen rendezték. -
#7492 ja elolvastam:D azt hittem a döntő az egyik csapatnál játszódik. akkor olyan nincs hogy a csapat városában van a döntő? -
#7491 lehet...de még előfordulhat hogy rex ryan lesz az.... -
#7490 Szerintem a 47. Super Bowl győztes csapatának edzője:
[spoiler]J. Harbaugh -
#7489 azt tudják, hogy hol fogják játszani a döntőt, mivel azt mindig előre kijelölik. De a másikat félre olvashattad, azt nem tudják, hogy ki fog játszani :D Vagy ha valakik tudják is, nem árulják el a nagyvilágnak :D -
#7488 Ezt nem igazán értem. -
#7487 Délelőtt megnéztem azt a tegnapi díjátadót, zseniális :) -
#7486 linket -
#7485 picit off, de most olvastam indexen:
hogy lehet az hogy már máfél évvel ezelőt tudták hogy hol fog játszani a döntő és kivel?:O -
#7484 NFL SUPER BOWL 2013
00.30 San Francisco 49ers-Batimore Ravens
tv: Sport1 hu/ro/sk/cz, ESPN America, Sat1
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about31.html