13258
-
#7563 De legalább kitolják fél órával a szezont, hogy annyival is kevesebbet kelljen várni szeptemberig :D
-
#7562 akkor lincselnék meg szegény goodellt :DD -
#7561 Hát a szurkolókat ne hozzák ide :D
Csak az itteni szurkolókat engednék be, azok annyira talán nincsenek sokan :D -
#7560 kösz héjjjj :D -
#7559 jah....aztán meg leszakad a felső karáj...:D -
#7558 Ide kell hozni a Super Bowlt a Puskásba, ott legalább áram van :D -
#7557 twitter -
#7556 sajnálom h nem Sanyi ment ki közvetíteni, messze a legjobb kommentár. nem tudok valami facet, vagy twitert tőle (linkelni)? -
#7555 mire visszajön az áram már 30 pont lesz a niners neve mellett :D -
#7554 Most próbálkoznak olyannal, amikor 2011-ben elment az áram a Pittsburgh elleni meccsükön és azt megnyerték otthon :D -
#7553 elfogyott az áram...nem fizették be a számlát :O -
#7552 elment az áram, haha :D -
#7551 Az mi TD volt??? -
#7550 Ez egyszerűen hihetetlen, hogy már megint szerez TD-t védekező vagy speciális csapat... -
#7549 asszem eldőlt -
#7548 Na jóccakát ennyi elég is volt Sajnos amit megálmodtam az jött be. -
#7547 Nyilván van valaki, aki összerakja ilyen hangulatúra, amit a stadionban lévő X kamera felvesz, de már biztos nem Steve Sabol -
#7546 ekkora buktát :D -
#7545 tehát van egy ember, akit így hívnak, hogy NFL Films...nagyon cool :D -
#7544 ha megnyerik MVP lesz, 3 TD passz innen már ha csak futott lesz akkor is -
#7543 Az NFL Films készíti :D -
#7542 mondom...Flacco felszabadult, hogy végre az olasz mafia veheti át a vezetést a Ravens öltözőben...:D -
#7541 ezt az NFL Filmst kik készítik?
az 50. super bowlra lehetne egy olyan, amit Michael Bay csinál...milyen király lenne :D -
#7540 Mondjuk a Ravensnél nem ismeretlen ilyen game manager úriemberrel Super Bowlt nyerni, de eddig Flacconál nem azt látom, hogy most ezt a vonalat erőltetné :D -
#7539 aszittem Jay-Z is előkerül....de csak magnóról játszották be :D mondjuk 3 csajjal jobban ellehet adni a half time showt :D -
#7538 hát utóbbi évek legjobb ht showja, mondjuk lehet csak a ruha miatt :D lehetne pakolni :D hehe -
#7537 lehet hogy felszabadult, hogy elhúz végre a rohadék Lewis :D -
#7536 game manager...és nekem még mentségem se nagyon van :D -
#7535 mármint game management QB, de a #7513 fényében érthető :D
De azért ennyi meccsen így játszani már nem lehet véletlen, szerintem csak jobban összeszedte magát, mert idén a védelem se volt annyira jó, mint korábban + talán meg is akarja mutatni, hogy ha Ray Lewis vissza is vonul, akkor se kell messzire menniük, hogy új "vezért" találjanak. -
#7534 még nem volt...azt várom, mikor a niners szarrá szopatja a ravenst :D na az lesz a legszebb pillanat :D -
#7533 beyonce a szinpadon...jujj de izgi -
#7532 nem ő tipikus ahogy mondják "time managment" GB. egyszerűen meg van veszve. én kis Manninget se tartom elit GB-nek hiába nyert 2 gyűrűt, lehet parasztság de az elkapói nyerték meg neki.. főleg az elsőt, aki látta tudja miről beszélek. -
#7531 Hanem amikor kicserélték és jó lett? :D -
#7530 nem -
#7529 Szerintetek is az volt az 1. félidő csúcspontja, amikor elromlott Gyula mikrofonja? -
#7528 Biztos lendített rajta, de én el tudtam volna képzelni akkor is, nem rossz játékos azért, valahogy elvergődtek 5x egymás után a playoffba vele, csak szerintem eddig a Ravensnél inkább Rice és a védelem volt előtérben, ideje volt, hogy előlépjen Flacco is :D -
#7527 ja és jövőre jön a film is a mozikba -
#7526 télleg...ha a Ravens nyer, akkor hogy teljes legyen a hollywoodi dráma, akkor Lewis lesz az MVP? :D -
#7525 Én komolyan nem akarok 1 Ravens drukkert se megsérteni, de ha Lewis nem jelenti be amit mondott, én nem tudom elképzelni h Flacco így játsszon. -
#7524 ha most csinálnak egy TD-t vagy legalább FG-t, akkor bőven van remény...sőt, sokkal jobb úgy lemenni, hogy pontokat szereztek :D