Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mulli1986
Ezt a pöcsetlen sportot, szerintem ne is említsük ebben a topikban. Kész szentségtörés <#hehe>

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Palinko
gurulós fociban is vannak barátságos meccsek szezon előtt, igaz ott sokkal ritkább a sérülés. de ott emígy is ritkább a sérülés 😄
tutuhawer
Ja, mondták többen is, hogy azért csak óvatosan, de én mégis nagyon lelkes vagyok. 😊 Nézem, a többi csapat a csoportban nem szerepel ennyire jól, nem ájulok el egyiktől se. A WSH körüli herce-hurca is érdekesen alakul, többen mondják, hogy innen már nincs más út, el kell engedni RG+-t, és lenyelni a fizetését.
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2015.09.01. 15:25:57

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

robotnyk
a preseason arra jó, hogy lesérüljenek a játékosok, ennyi. ahogy előttem is említették, 4-0 után 0-16. teljesen lényegtelen.
ReszegKoldus
2008-ban a Lions is megnyerte a 4 előszezon meccsét, aztán...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

mulli1986
Márpedig így van. A Jags sokszor, hozza a 3-4 meccset előszezonban, aztán majdnem az első 10 meccsüket vereséggel végzik 😄

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

tutuhawer
Az nfl.comon (is) olvasom a kommenteket, és mondják sokan, hogy az előszezon az csak előszezon és ne szálljon el senki ám a PHI játékától. Jellemzően én elszálltam, nagyon tetszik. Tipikus "bárkivel megverünk titeket" támadójáték. Mégis kit védekez le a a mindenkori ellenfél?
Szerk: Sajnálom a GB sérültjeit. Jordy Nelson tényleg nem semmi játékos. Láttam a sérülését, borzasztó balszerencse.
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2015.08.31. 19:10:40

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

ReszegKoldus
De jó, hogy még nem draftoltam fantasy csapatot...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Sippie
ez kurvajó 😄 😄
LasDen
whadda

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
Hehe, egy kis kritika 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Palinko
na meglett a fantasy ligába a draft, hát én meg vagyok elégedve 😄 mondjuk most fogalmam nincs mit kéne csinálni
robotnyk
"Of course Geno Smith got sucker punched, if he threw a punch it'd just get intercepted"
Pikáns, Rex Ryan rögtön lecsapott a srácra. Még a végén kiderül, hogy ő rendelte meg a kiütést... <#nyes>
Hehe. Jets-nél is kipróbáltak egy új play-t, linebacker-blitz az irányítóra. <#eplus2>
Hypo
😊))

ReszegKoldus
Így is szoktak lenni sérülések, meg ez inkább arról is szól, hogy ki marad meg a csapatnál szeptemberre
Amúgy nem mondtam, hogy hagyd ki és ne nézd, tegnap én is néztem egy kicsit a Packers "edzését", a stadionban kb 70 ezren voltak...
Jó is, ha több meccset közvetít a sport tv, ott legalább csak a negyedek között van reklám.

mulli1986
Ezeken a meccseken igazából csak összeszokatják az új gárdát. Játszanak az újak, kipróbálnak pár új play-t, stb.

Palinko
te se vállalnál be semmi sérülésveszélyeset stabil kezdőként a felkészülési meccseken. a fiatalok meg legalább törhetik magukat hogy hátha több szerepet kapnak a főszezonban. meg úgy is annyira hiányzik már, nagy volt a szünet, hogy nem hagyhatom ki
LasDen
ha nem tetszik, nem kell nézni, de fikázni teljesen felesleges....

ReszegKoldus
Ja, ezért is tettem idézőjelbe, a foci majd csak szeptemberben, az igazi foci meg majd csak decemberben kezdődik 😄
A main kívül még 7 meccset közvetítenek, kíváncsi leszek miről lesz szó ezeken a roppant érdekfeszítő meccseken... de arra jó, hogy elmondják 600-szor a szabályváltozásokat, eltiltásokat, egyebeket 😄

Palinko
agusztus végére számítottam, de tényleg van 4 pre season meccs most kapcsoltál be 😄 majd remélem lesz stream mert szerbiában csak sportm meg sportklub van 😞
mulli1986
pre season?

ReszegKoldus
Hajnali 2-től kezdődik a "foci" a sport2-n.

Palinko
na semmi nem lesz a fantasyval?
mulli1986
Az egész holtszezonban, nem olvastam ilyen szenzációs hírt!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ja, de.....

robotnyk
ROGER GOODELL UPHOLDS TOM BRADY SUSPENSION
tutuhawer
nem merték kimondani, én közben óriásit röhögtem. 😊)

ReszegKoldus
Érdekes, hogy a "mit nevez el maga után a férfi" válaszok közül pont azt nem találta ki senki (vagy csak nem merték mondani), amire kapásból tippeltem 😄
Igaz a többire meg én nem nagyon gondoltam
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2015.07.10. 21:15:10

tutuhawer
Nem OFF:
Ajánlom a family feud adását, benne NFC vs AFC. Óriási a műsor, baromi jó, NFL-játékosokkal meg főleg.
youtube.

LasDen
1. Ők nyerték Super Bowlt, ő van bannerban
2. Ha más nyer, akkro majd az lesz
3. 5 perc alatt csináltam
4. Lehet másikat csinálni
5. Akkor még nem volt gyűrű, kikor csináltam 😄

Darthmushroom
inkább az a baj a 4 gyűrű nincs rászerkesztve az ujjára 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Ulvar
Ajjj muszáj volt Brady a borítóba? 😄

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Peter1
Sziasztok!
Engem érdekelne. Bár én elég kezdő vagyok, de nagyon tetszik a sport 😊

Ide mit lehet írni?

Palinko
én már tavaly írtam csak szezon közben nyilván késő, engem érdekel, meg mondtam is az nfl comnak hogy írjanak csak nyugodtan, de engem kihagytak 😄
Az nfl.com-ról kapok hírlevelet, tegnap jött egy a FantasyFootball-lal kapcsolatban. Már tavaly is szemezgettem a gondolattal, de lekéstem róla. Idén viszont kipróbálnám magam. Még van idő, de már most jó lenne összeszedni az embereket. Jó lenne utánaolvasni, hogy pontosan mit, hogyan kell (liga készítés, draft menete, stb.) csinálni.
Szerintem nagyon jó buli. Kik azok akiket érdekel a dolog?
Palinko
mintha nem lenne jó irányító Brady mellett 😄
robotnyk
Palinko
egyébként a fanok érdekesen mutatják ki a véleményüket, megduplázódtak a Brady mezeladások
Palinko
Rice először pl 2 meccses eltiltást kapott, és még titkolni akarták a videót, pedig ott egyértelmű bizonyíték volt. Vicc ez a büntetés.
ReszegKoldus
ez valami új dolog, vagy még mindig az, hogy ő a nagyon felfújt labdákat szereti?

Darthmushroom
meg ennyi erővel akkor most már vegyék elő a többi csapatott is. Rodgers is nyíltan elmondta h szoktak a labdákkal variálni.

meg ha már büntetés, oké Tomot eltiltja pár meccsre, a klubot meg bünteti anyagilag oké, de h első körös draft jogot elveszi...az elmúlt években sokkal rosszabb ügyeknél se volt ilyen súlyos büntetés.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LasDen
de semmi és senki nem mondta ki nyilvánvalóan, hogy csaltak, mert nincs rá megdönthetetlen bizonyíték..

ReszegKoldus
Hát nem tudom, szerintem ha csaltak, akkor is büntetni kell, ha kikaptak volna a meccsen.

robotnyk
sok helyen, még NFL játékostól is láttam, de ez a legszarabb kifogás a világon, hogy nem amiatt nyertek annyival. ha lehet, akkor még rosszabb, de legalábbis semmiképpen nem enyhítő körülmény.
Palinko
annyira, hogy "normál" labdával rosszabbul szerepeltek
LasDen
de a Colts már az interception után jelezte, hogy a labda nem stim....

Palinko
sport 2 közvetítésen mondták, hogy a colts kiesése után egy indianapolisi újság dobta fel a leeresztett labda teóriát. aztán meg látod mit csináltak belőle. nevetséges. főleg annak tudatában hogy a labda leengedés nem lett bizonyítva, csak annyit mondanak, hogy a jelentésében minden egyes esetben úgy fogalmaz, hogy "sokkal valószínűbb, mint nem"
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.05.12. 13:10:28
mulli1986
Mi volt a story.

Palinko
bizonyítékok nélkül, meg ha számított volna egyáltalán. idióta NFL, indianapolisi újság hallucinációját bevették