The Games Factory Help!!

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hy all nem tudja vki hogy a teljes verziót honnan lehet leszedni?
dzsuvajoe
Sziasztok! TEljes verziot illetver crackot v serialt tud valaki mondani?

Engem elõzz meg, ne a fogszuvasodást!

Mad Guy
Töltsd le a 30napost a www.clickteam.com -ról, és elküldöm neked az exet amit csak be kell másolnod.
Honnan tudnám letölteni a teljes verziót?
Mad Guy
1. Game options-ba keresd (most hirtelen nemtok közelebbit mondani)
2. A még nem működő 'Save stand alone game' menüparancsal
(bocs hogy csak most válaszolok)
Ron Ragm
(na előhozom a süllyesztőből hátha tud vki segíteni:) )

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
1.:Hol tudom beállítani a menüt(ahol van a pause,help,about meg ijjenek)?
2.:Még nem aktuális,de hol tudom majd EXE-vé konvertálni a cuccost?

Mad Guy
Nálunk most pakolás van mer festés lesz, ez kb két hétig lesz meg ilyenek, egyébkén semmi különös :)
Na mivan mindenki alszik??
IGEN!!
Má megint énvagyok!!!
Változás!!! Kattintsatok az oldalamon a letöltésre és ott a pityuka 3d képre.
A zak kiterjesztést változtasd meg ace formátumra.
NEM KELL LETÖLTENI AZ EGÉSZ GAMESTUDIO-T ELÉG AZ UPDATE ÉS KÉSZ A PRO (7 MB)
Ok. Nem akarlak sûrgetni csak tûkön ülök a következõ okosságokra várva.
ftp://195.13.223.66/incoming/
ide töltöm remélem itt fent is marad legalább egy hétig. :)
Tehát pityuka1 = gamestudio A5
pityuka2 = DarkBasic
sok sikert sírjatok ha letörölték és akkor meg kell próbálni Directconnect-tel.
Mad Guy
Még nem volt idõm folytatni, talán hétvége fele.
Bocsi megint letörölték.:-(((((((((
Ha találok egy helyet akkor megírom.
Ja és írjátok meg mirõl írjak tutorialt.
Mad Guy: Mikór lesz kész a games factory új tuti?
narumon
pityuka: Hm nem is látok itt ilyen könyvtárat. hogy állsz a feltöltéssel? A Fullhoz nem juthatnék valahogy hozzá?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Hejesbítek: A Darkbasic-ból kiszedtem mindent Így csak 6,5 mega (de nincs benne semmilyen kép object példaprogi és így szerintem így nem mûködik egy csomó példa sem de mûködõ ver.)
Na megint töltöm ide: ftp://supergames.hu/pityuka

pityuka1.ace = 3d gamestudio A5
pityuka2.ace = darkbasic
Mad Guy
Az .exe mentést :)
narumon
"Mondjatok olyan helyet ahova fel lehet rendesen tenni. Mert a Darkbasic 220 mega És a 3d gamestudio pedig 78 mega, de a freeweben csak 1 megás állományonként lehetne feltenni. Ezt gondolom ti sem szeretnétek. Tehát hova tegyem? "

Azért jó volna ha valahová felkerülne mindenképpen hacsak egykét napra is...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Tudsz olyat a SupeGamez-en kívül. Szerintem a Supergamezra kéne tölteni csak nem az eredeti névvel hanem mondjuk vizsgatetelek névvel és akkor nem törlik.
Ha észrevetted nem a tárról hanem a freewebrõl volt szó.
Joebacsi:
Köszi elég ha egy értelmezés van. Úgy kezdi a tutit hogy 6 nap alatt WDL. De pl.: nekem az eleje sem mûködik kiírja hogy wdl eror miért?

Cobra11:
Feltettem a freeweb-re és egy nap alatt letörölték. Talán a legjobb lenne egy magyar ftp.
Ez hülyeség. Az csak ki van írva. Nem törlik a fájlokat!
Mad Guy:
Köszike! A gamesfactory MÛKÖDIK!
Viszont a Darkbasic crack-ra nekem nincs szükségem mert az nekem a full magyar van meg. De azért köszi.
Honnan tudtad, hogy ott van :))) Amúgy köszi :)
Mad Guy
A gamestudio fölrakáshoz meg használhatod a winrar-t :)
Mad Guy
www.extra.hu/gamestudio/
(itt találod a tutorialokat)
Megvan. LÁtom, hogy bármit lehet, de gondolom sehol nincs magyar leírás :( Akkor marad az angol.
Mad Guy
Lehet bármit, csak be is kell kódolni :)
Mad Guy
Darkbasic: mondjuk meg az embereknek hogy tölték le a trialt én meg küldök neked egy krekket ami mindegyik verzióval müxik, mit szólsz?
Exe-k: van egy kis gond... nekem upgradel-t gémfaktorim van, szal nemtom fog e mûködni és ha igen akkor buga nélkül (egyébkén most megyek küldeni :)
Most töltöm a címben szereplõ programot, még nem is tudom, hogy kell kezelni :) De az lenne a kérdésem, hogy csak mászkálós játékot lehet vele csinálni, vagy olyat is, amiben a "fõhõssel" is lehet kezdeni ezt-azt, tehát pl fejlõdésre gondolok.
Mondjatok olyan helyet ahova fel lehet rendesen tenni. Mert a Darkbasic 220 mega És a 3d gamestudio pedig 78 mega, de a freeweben csak 1 megás állományonként lehetne feltenni. Ezt gondolom ti sem szeretnétek. Tehát hova tegyem?
Mad Guy:
Mikór küldöd el az exe-t?
Készül egy kis progi ha kész az elsõ pálya elküldöm.
Mad Guy
az élet meg a pontszám magátol átmegy (még klikenpléjbe is :) a többihez meg használhatjátok a global values (csavarkulcs ikon :)
ez olyasmi mint a counter, de pályaváltásnál nem nullázódik, szal elég hasznos :)
Joebacsi:
Ha értessz valamit a gamestudio leíró (WDL) nyelvéhez akkór segíthetnél nekem. Az oldalamon www.extra.hu/gamestudio Találsz egy WDL tutorial & manual file-t egy szót sem tudok kiböngészni belõle. PLEASE HELP !!!!!!!!!!!!!!!!! Valaki.
Ron Ragm
Bár órjási vátozat szinte nincs a klikendpléjhez,ezért szerintem igenis,de:)

Ron Ragm
Joebacsi õszintén megmondom,fogalmam sincs:)
Az ismerõsség meg csak Dézsa-vû érzés lehet,habár bár nem is:)

Ron Ragm
Na hogy köll átvinni a köv pályára ezeket:Élet,energia,töltény,pontszám?

narumon
"én inkább a darkbasice-t vagy a 3dgamestudio-t ajánlom 3d-ben"

Na akkor lekaptam a 3gamestudiot, sajna megnézni még nem volt idõm, de jövõhéten belevetem magam egy kicsikét. Amit a weboldalon olvastam az nagyon biztató volt kiváncsi leszek rá.

Hm Professional változata nincs valakinek? :) A Demo az az extra asszem, ehhez találtam is okosságot, de ha jól néztem ez nem tud egy csomo dolgot...

Mad Guy:
Feltettem az oldalra.
Tehát aki okulni szeretne Mad Guy games factory-tutorial-jaiból az itt megtalálja : www.extra.hu/gamestudio.

Hogy lehet játékmentést csinálni????? (fontos)

Ja és mikór küldöd az exe-t? please!
Mad Guy
küld a gamet, megnézem mi a gond
Mad Guy
nem értem, mond el mit akarsz csinálni
Mad Guy
???
Mad Guy
az animation editor-ban 2szer rákkatintasz egy kockára, vagy új hátteret csinálsz akkor jön be
Mad Guy
#12 -est olvasd el
animációt úhy lehet, hogy: szélsõklikk objekt-re és edit animations képet importálni pedig a picture editorban lehet a mappa gombbal
Mad Guy
tényleg meg kéne írnom a tutit, mer van egy trükk ezzel kapcsolatban... neki is állok...
Mad Guy
amit csináltál: ha a falak stopped akkor player legyen stopped
ehelyett javaslom: a falakból csinálj backgroundot 1ször, legyenek obstacle-k és ha player collidies with background --> stop
Ron Ragm
Olykor +akad a lövésanim és állandóan azt mutatja de nem lõ semmit
Ez ellen mi a gyógyír?

Mad Guy
Lassan tényleg ideje lenne írnom egy új tutit... :) De mirõl?
Mad Guy
Bocs hogy csak most írok (le kellett feküdnöm aludni :(
Gondolom közbe rájöttél a hibára de azért elmondom:
a fõkarinak véletlenül a 8 direction mowement-et adtad. Megoldás: egyszerûen javítsd át platformra.
Oldal 1 / 3Következő →