The Games Factory Help!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem elõzz meg, ne a fogszuvasodást!
2. A még nem működő 'Save stand alone game' menüparancsal
(bocs hogy csak most válaszolok)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
2.:Még nem aktuális,de hol tudom majd EXE-vé konvertálni a cuccost?
Változás!!! Kattintsatok az oldalamon a letöltésre és ott a pityuka 3d képre.
A zak kiterjesztést változtasd meg ace formátumra.
NEM KELL LETÖLTENI AZ EGÉSZ GAMESTUDIO-T ELÉG AZ UPDATE ÉS KÉSZ A PRO (7 MB)
ftp://195.13.223.66/incoming/
ide töltöm remélem itt fent is marad legalább egy hétig. :)
Tehát pityuka1 = gamestudio A5
pityuka2 = DarkBasic
sok sikert sírjatok ha letörölték és akkor meg kell próbálni Directconnect-tel.
Ha találok egy helyet akkor megírom.
Ja és írjátok meg mirõl írjak tutorialt.
Mad Guy: Mikór lesz kész a games factory új tuti?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
pityuka1.ace = 3d gamestudio A5
pityuka2.ace = darkbasic
Azért jó volna ha valahová felkerülne mindenképpen hacsak egykét napra is...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Köszi elég ha egy értelmezés van. Úgy kezdi a tutit hogy 6 nap alatt WDL. De pl.: nekem az eleje sem mûködik kiírja hogy wdl eror miért?
Cobra11:
Feltettem a freeweb-re és egy nap alatt letörölték. Talán a legjobb lenne egy magyar ftp.
Köszike! A gamesfactory MÛKÖDIK!
Viszont a Darkbasic crack-ra nekem nincs szükségem mert az nekem a full magyar van meg. De azért köszi.
Exe-k: van egy kis gond... nekem upgradel-t gémfaktorim van, szal nemtom fog e mûködni és ha igen akkor buga nélkül (egyébkén most megyek küldeni :)
Mikór küldöd el az exe-t?
Készül egy kis progi ha kész az elsõ pálya elküldöm.
ez olyasmi mint a counter, de pályaváltásnál nem nullázódik, szal elég hasznos :)
Ha értessz valamit a gamestudio leíró (WDL) nyelvéhez akkór segíthetnél nekem. Az oldalamon www.extra.hu/gamestudio Találsz egy WDL tutorial & manual file-t egy szót sem tudok kiböngészni belõle. PLEASE HELP !!!!!!!!!!!!!!!!! Valaki.
Az ismerõsség meg csak Dézsa-vû érzés lehet,habár bár nem is:)
Na akkor lekaptam a 3gamestudiot, sajna megnézni még nem volt idõm, de jövõhéten belevetem magam egy kicsikét. Amit a weboldalon olvastam az nagyon biztató volt kiváncsi leszek rá.
Hm Professional változata nincs valakinek? :) A Demo az az extra asszem, ehhez találtam is okosságot, de ha jól néztem ez nem tud egy csomo dolgot...
Feltettem az oldalra.
Tehát aki okulni szeretne Mad Guy games factory-tutorial-jaiból az itt megtalálja : www.extra.hu/gamestudio.
Hogy lehet játékmentést csinálni????? (fontos)
Ja és mikór küldöd az exe-t? please!
animációt úhy lehet, hogy: szélsõklikk objekt-re és edit animations képet importálni pedig a picture editorban lehet a mappa gombbal
ehelyett javaslom: a falakból csinálj backgroundot 1ször, legyenek obstacle-k és ha player collidies with background --> stop
Ez ellen mi a gyógyír?
Gondolom közbe rájöttél a hibára de azért elmondom:
a fõkarinak véletlenül a 8 direction mowement-et adtad. Megoldás: egyszerûen javítsd át platformra.