20
Venni szeretnék egy LG-8120B 12*8*32 írót, érdekelne minden tapasztalat!
-
#20 Flatron rulez :)
Bár íróból TEAC-ot fogok venni, nem értem audióra miért volt gyenge az SG tesztben.
-
x-treme #19 msot vettem meg az lg 8110b írómat! király.... eddig egyet se rontottam (irtam már vagy 20-at instabil rendszeren!!!) -
beko #18 Van valakinek tapasztalata a NEC 12*10*32 es cd irojaval?
Milyenek? -
Szaca #13 A TESZT szerint audiora szar, de vajon tényleg így van? Mi a tapasztalatotok??? -
yanoo #12 A monitorai kiralyak? Hol elsz ember! Az LG monitoroknal szarabbat keresni kell, de talalni nem biztos hogy fogsz. -
x-treme #10 lg többet ér mint a teac már bocsi.... lg akár milyen szar a neve... sehol nem nyújtott még nagyot, de írókban megbízhatót csinál, és a 90 perces cd-kre 99 is ráír hiba nélkül... vedd csak meg, és is azt fogom tenni! -
#9 "Teacnal jobbat nemkapsz az biztos"
Csak a plextort de az meg más árkategória. :P -
yanoo #7 Teacnal jobbat nemkapsz az biztos. Nekink a cegnel egy 8x4x32 LG van, es egesz nap folyamatosan irunk vele. Nem hibazott sosem. 1 bugja az volt hogy azt a verbatimot ami csak 4xesen ujrairhato azt nem irta meg, nem ismerte fel. Ennyi, ezen kivul nagyon fasza -
#6 Szerintem szar az LG! Vegyél inkább Yamaha 16*10*40-est, csak mert nekem is az van és még nem rontottam vele 1 CD-t sem :) Igaz csak kb. 2 hónapja vettem és elég sok CD-t írtam, de nem hibázott.
Én még 43171 Ft-ért vettem de most már megkapod 40-ből!
Ja és 8 MB Buffer-je van (ez sem utolsó szempont).
És ha van elég dellád akkor a Plextor 16*10*40-est ajánlom, mert abban van Burn-Proof is, esetleg ha írás közben Quake 3-zni akarsz :-)
-
#5 az iteni dell gépembe az van eleg faszan ir es csendes is, viszont tulirasra nembirtam ravenni, igaz csak EZcd vel irok, az meg nem nagyon tamogatja, de az otthoni irom meg EZcd vel is tud 1-2 percet pluszba. bar a mostani 80perces cd arak melett az kit erdekel. szerintem jo veltel -
#4 Szerintem inkább teacet vegyél megint max 2e Ftal drágább szerintem, és az egy nagyon jó kis iró, ha nincs plextorra pénzed... -
#3 még nem, majd csak hétfőn fogom, ezért is kérem tapasztalatokat vele kapcsolatban -
#1 Venni szeretnék egy LG-8120B 12*8*32 írót, érdekelne minden tapasztalat! Eddig egy TeacW54E-t használtam, nagyon meg voltam elégedve vele, de hát egy kicsit lassú volt sajnos.