142
Kábelinternet
-
Suicide #39 Na szegény pestiek :))
Megint tele vannak problémával, amikor 10e kemény magyar forintot elkérnek egy kábelnetért. (Na bocsi, nem baszakszok)
Szegeden a korlátlan ktv, 15e+6e a modem, amit minden hónapban perkálhatsz, vagy megveszed a modemet, amit a tiszanetes bandánál decemberben volt 89e+FA.
Volt itt egy földi, igazolhatja :))
Ezért cserében mondjuk egy elég fasza kis szolgáltatás van, jobb időkben 500-550k/secel nyomul lefele a data, egész addig, amíg nincsenek túl sokan fent a rendszeren.
Szóval ezzel csak azt akartam, hogy ti szidjátok a MTV-ot, meg mindent ami van, mert nem látjátok, hogy a vidéki városokban milyen szemétség folyik MINDEN SZOLGÁLATÓ részéről (viz, gáz).
Bocsi, ez a vég egy picit off volt:) -
#32 mmffmmppf:)
Hagyjuk abba, ok ?
Mindenki azt szerez amit TUD, vagy amire van pénze, ami elérhető, ami neki teccik stb.
Szal fejezzük be, mert beszólásainkkal nem a témához szóltunk hozzá. ;)
-
#31 Ezt magyarázom ennek a nick nélküli furkónak, meg itt a szerződés is előttem, de nem hiszik el a barmok...
-
#30 Nem kell kifizetni a kábelmodemet, tuskókáim! Nekem az Axelero küldött egy e-mail-t és azt írják, hogy ha a 11990 Ft-osra fizetek elő akkor a modemet biztosítják, csak 10000 Ft letéti díjat kell fizetni és az enyém. A 2 év lejárta után vagy megveszem vagy visszaadom és a letéti díjat visszaperkálják.
Azt nem értem, hogy ilyen tuskók minek jönnek ide vitatkozni, amikor fogalmuk sincs az egészről, csak itt teszik az agyukat. Azt hiszik, hogy tudnak valamit! Csak akkor kell a modemet megvenni ha a havi 9990 Ft-ost fizeted elő, ami kb. 60000 Ft+áfa (nekem ezt írta az Axelero-s).
a 11990-esben biztosítják (11990-9990=2000 Ft. Tehát 2000x24= 48000Ft a modem ára, a 24 a hónapok száma).
ENNYI! -
#29 "Budapesten,hol van ez a TV-Net, 1 megás-ás letöltéssel, és ha van ,mennyibe kerül? Kurv@ jó lenne, filmeket nézni "real time",!:)"
Azért ez elméleti, és csak különleges esetekben jön létre nekem van egy pár TVnetes haveom fönt pesten, szinte napi kapcsolatban vagyunk. Itt tiszanetnél is változó a realizálható sebesség. Van hogy még itt szegeden belül is csak 90-100k/sec, de van hogy pestről zúg lefelé 400-450k/seccel. Ennél nagyobb sebességet csak akkor sikerült elérnem ha szegeden belül egyetemre. De az is ritka. -
#23 engem nem zavar a moderálás, én tudom azt amit kell...
-
Borg #21 Szóltam! -
Borg #20 Most fejezzétek be ezt a hangnemet, ezentul minden ilyen jellegű hozzászólást törlök!
Moderátor -
#17 BUZIKÁM, TE FASZOPÓ, ITT VAN ELŐTTEM A SZERZŐDÉS TE KÖCSÖGFEJŰ ÉS NEM JÖN 2 ÉVES SZERZŐDÉSNÉL A MODEM ÁRA, JÓ LEHECC MATEKBÓL FASZFEJ! HANEM SPÓROLSZ 25 EZRET !!!
-
#15 NEM ÉRTED ??? Figy retardáltkám, NEM KELL VENNED MODEMET, hanem 10 ezer Ft lerakati díj, AMIT VISSZAKAPSZ FURKÓKÁM !!!
-
Laci #12 Pomtosabban az egyetlen létező monopol geci telefonszolgáltató, így addig emeli az árakat, ameddig a pénz raktárjukba fér... -
#11 1etértek, mi már leadtuk az igénylési lapot és már műxik is az emil címem, már csak a szerelőkre várunk :P
-
#10 nekem upc van...
na azok szaroznak mindennel...
a tvnet a legjobb akarmit mondotok 1,5megabit havi 10K ert... csak az a baj hogy kicsi a tvnet es alig par keruletbe szolgaltat... -
#9 Ez neked olcsó?? 48000 Ft a kiépítési díj!!! Ja és a havidíj 10000 Ft. Az Axelero-nál ha most aug.31-ig regisztrálom igényemet akkor nincs egyszeri belépési díj!!!!!!! És havi 11990 Ft+ a kábelmodem egszeri 10000 Ft-os letéti díja! Ez összesen 21990 Ft és irány a NET, míg a TVNET-net 58000 Ft - Azért van egy kis különbség haver!
Laalee úgy tudom neked Axelero-s van? Neked mi a véleményed? Légyszi mondd el, mert már csak pár nap van aug.31-ig, és nem akarok lemaradni! -
#8 Szegeden meg tiszanet rulez.. nincs beugró 15e HUF a korlátlan (annyit tőtesz amennyit csak birsz :P ) a modemet lehet bérelni de meg is lehet venni. Sőt bárhol vehetsz modemet. Én is máshol vettem és beállították, feltöltötték és juhhéj :) -
#7 jo tudom hogy mostanaban divat szidni az MS t a matavot ésatöbit...
de nezzel körül az orszagba es rajössz hogy a matav meg minidg a legnormalisabb telefonszolgaltato...
-
Laci #4 A matávos mondat csak valami rossz vicc lehetett!!! -
#3 Ez engem is érdekel, van vkinek tapasztalata az Axelero Kábelnettel kapcsolatban ??????????????
-
#2 mer lenne olcso? a tv-net is ennyi nagyságrendekkel nagyobb sebesség mellet...
sunyisag meg tuti nincs benne, én meg sose tapasztaltam a matav reszerol sunyiskodast. -
#1 Kinek mi a véleménye a Kábelinternetről? Ja és amit az Axelero szolgáltat? Csak azért kérdezem, mert most akarok előfizetni rá.
Milyen extra költségek vannak? Az Axelero most akciót hírdet aug.31-ig, hogy aki regisztrálja igényét annak elengedik a csatlakozási díjat!
Ez a 9990Ft/hó elég kevésnek tűnik, nincs ebben valami sunyiság? Igaz a kábelmodemet csak bérli az ember.
Aki tud segítsen.