Chrono Trigger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
nah barki tud, en megveszem jo aron!!!!
Én most azt a köcsög magus-t😊 nem tudom legyőzni. Egyszerűen lehetetlen. ljutottam odáig hogy már a legerősebb támadását használja ellenem
Maniac: ez a játék melyik részén van? (Nem játszottam végig.)
Elakadtam a gameban!!
Megszereztem a törött Masamune-t és a gyerek odaadta a Hero medalt! Most hova menjek, mit csináljak???
Egyébként hogy beszélsz? 😊
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Sephi: Ez szerintem elég megtisztelõ, de összehasonlítani nem is lenne értelme. Az ugyanerrre a konzolra megjelent FF3-4-el játszottál már?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tehat: idokapun atjossz--->lab16--->Arris Dome--->dumalsz az oreggel, lemesz az alagutba, ott legyozod a fogonoszt, elkapod a patkanyt, az majd diktalja a folytatast--->lab32-ben a motorverseny--->asszem Keeper's Dome, megjavitod a robotod--->factory
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Próbálom legjobb tudásom szerint csinálni amit mindassz de nem megy😞(
Innen szedheted a ROM-ot
www.zsnes.com
Innen az emut,ha nincs meg ott ahlo KiPéta mondta😊)
Viszont lenne 1 problémám!
Az End of Time-ban beszélek azzal a fehér szõrmókkal mondja hogy járjam körbe háromszor a zsobát óramutató járásáva megegyezõen,legalábbis ezt vertem ki a szövegbõl...
Na és hiába csinálom nem mond semmit,ha megszólítom akkor meg azt mondja hogy gyerünk már csináld!
Plíz help!