97
Régi game,és kéne help:)
-
IQharcos #33 www.oneminuteleft.com
Innen szedheted a ROM-ot
www.zsnes.com
Innen az emut,ha nincs meg ott ahlo KiPéta mondta:))
Viszont lenne 1 problémám!
Az End of Time-ban beszélek azzal a fehér szőrmókkal mondja hogy járjam körbe háromszor a zsobát óramutató járásáva megegyezően,legalábbis ezt vertem ki a szövegből...
Na és hiába csinálom nem mond semmit,ha megszólítom akkor meg azt mondja hogy gyerünk már csináld!
Plíz help! -
KiPéTa #32 Ez nekem is nehezen jött össze, mert sok magyar helyen kerestem, mindenhol le lehetne tölteni, de nincs meg a file. Azt hiszem le lehet tölteni a www.tar.hu/hunsnesarena/ címről, ez egy korábbi oldal útódja, a régiről anno a költözés miatt nem lehetett letölteni :) De az újról valószínűleg már mindent le lehet. -
KiPéTa #30 Azt a részt már végigcsináltad, ahol levegőben lévő platformokon kell végigmenni? -
Viking #29 Velem van Marle (Princess Nadia), meg Lucca (a feltalalo), meg Robo (ez egyertelmu)... Robo-t most szedtem fel, es a factory nevu helyen maszkalunk, ahol ugye van egy tobb szintes labor, meg a factory resz... Nah en a factory reszt "vegigcsinaltam", es most gozom nincs, merre tovabb, mert a laborban lezerek zarjak el az utat... :(( -
KiPéTa #28 Te jó isten! Figyeled miket mondanak? Írd le pontosan hol vagy, mit csináltál, ki van veled, mindent, mert itt sok dolog lesz majd, ha nem tévedek. -
Viking #27 Meg ott vagyok, kozben a factory-s resznel maszkalok, a factory-n vegigmentem, de mit kell csinalni a laborban? -
KiPéTa #26 Az is volt a szándék, hogy nem tetszen. De majd megtudod miért lett ilyen. De nem túl hosszú, lehet, hogy már végig is vitted :) -
Viking #25 Hmmm... Az a leghajos vagy milyen resz, aminek a vegen beledofte a kardot a ficko a robotba, na az se volt rossz, most a jovobe repkedek, haat... Nem egy kellemes hely... A lab 16 annyira utalatos, televan tolvaj patkanyokkal... Es a szemetek lopjak a tonikom! Ugyse hasznalok tonikot, csak varazslatot, de akkor is hogy merik lopni a tonikom! :))) Jah es sokaig tart meg ez a jovos resz, mert nagyon nem tetszik... -
KiPéTa #24 Akkor ez megoldva. De jó, hogy kiderült, mert sok ilyen lesz még :) -
Viking #23 Ez az! Nem figyeltem, hogy a ko felett is el lehet menni! :))) -
KiPéTa #22 Pontosan. A fa lombjánt át, vagy a kő fölött jobbra. -
Viking #21 Hat figy... Csinaltam egy jatek kozbeni kepet... (nem tudom, miert ekkora lett, az f1, save snapshot modszerrel csinaltam) Ugye arra kellene mennem, amerre a fickom feje nez?
-
KiPéTa #20 Dehogynem. Oda mindig vissza lehet menni (már ameddig elmentem). Fölmész, át a hídon, ki a képernyő szélén, át a másikra, és megint ott leszel a kapunál. -
Viking #19 Elmegyek oda, tudom, ott egy fakkal korulvett helyrol indultam... De oda nem tudok visszamenni! -
KiPéTa #18 Ok, akkor már kezdek emlékezni. Akkor most vissza kell menni, oda, ahol megjelentél ebben a korban. Mert ugye haza akarsz menni. :) (Majd megbánod, he-he.) -
Viking #17 Mint irtam igen, velem van, es mar dumaltam az "osevel", Leena-val is... -
KiPéTa #16 Ja, bocs, mégse, inkébb itt mondd, mert nem enged fel :( -
KiPéTa #15 Tud'mit? Ha van időd, gyere fel az itteni chat-re. :) -
KiPéTa #14 Marle (a lány aki először tűnt el) veled van? -
Viking #13 Ok, megoltem a fickot, aztan visszamentem a kastelyba, ahol elment frog, visszavettem Marle, aztan dumaltam kiralylannyal (Leena, vagy mi), es gozom nincs, mit kene csinalni... -
KiPéTa #12 Vázold fel, hogy pont hol vagy, eddig mit csináltál, akkor mondom. -
Viking #11 Eleje, en ma kezdtem, mar el is akadtam, pont itt... Legyaktam a kancellart, de most merre? -
KiPéTa #10 Ti a játék melyik részéről beszéltek? :) 8-as szint? Vagy az eleje, vagy túl sokat harcolok :)
Egyébként megtaláltam a továbbjutást, nem is értem, eddig hogy nem vettem észre, pedig sejtettem, hogy a szigetre kell átjutni, és végig is néztem minden erdőt, hegységet... ehhh, de már lenyomtam magus-t. Elég piti volt, már nem azért :) -
Viking #9 Na jo, ehhez hozzateszem azt is, hogy en level 8-as voltam akkor, egy 4000gp-t ero karddal, mert az elejen tapoltam "egy kicsit" magam a roboton... :))) -
Viking #8 A cancellort pofon egyszeru kinyirni, hasznald az x strike-ot... Nekem konnyen ment, osszesen 1 revive italt hasznaltam el, frog felelesztesere...(Luccat meg leszartam, elso korben meghalt, de ez nem erdekelt) De hogy aztan hogy vonult ki ket fos csapatom, egyik 30, a masik 1 hp-val az erdotol a fogadoig... :)))) -
KiPéTa #7 :) Megnézem (hát igen, enni is kell) :) -
KiPéTa #6 Most még nem néztem meg, de remélem nem arra a hegységre gondolsz, ahol megszerezetm a kardot, mert csak arra emlékszem. De magnézem. -
#5 KiPéTa: abban a korban, ahol frognak adtad a masamune-t, menj el a Frog hazahoz kozel levo hegysegbe a vilagterkepen. az egyik hegysegbe be lehet menni! -
KiPéTa #4 Nem tudom pontosan hol tartasz, lehet, hogy előrébb mint én :) Nekem az a problémám, hogy megszereztem azt a különleges kardot, meg is javítottam, odaadtam frognak, bár nem használja, és most nem tudom hova, vagy melyik időbe kell menni. Azt hiszem talán most kéne megkereseni azt a gonosz varázslót. -
IQharcos #3 De Lena még nincs a csapatban:))
Megpróbálok minden specát hasznáni,de nem tudod fejből hogy hol járok? -
#2 Jezus.... 5 eve jaccotam a jatekot de tudom hogy ez volt az egyetlen olyan jatek amiben soha el nem akdtam...probald meg hogy Lena meg Frog al egyut valami dupla vagy tripla magiakat kivenni es ugy tamadni... altalban Frog meg Lena magiaja a Viz meg a Jeg az aranyos es hasznalod Crononak a Kard technikajat Froggal... -
IQharcos #1 Hi all!
Ezt a topickot azért nyitottam mert,kéne 1 kis help azoktól akik már játszottak vele,neadjisten végigjátszottak:)
Arról lenne szó hogy már az elején a Cancelliort hogyx kell kinyírni???
Mert a partim átlag 7 es szintű és legjobb esetben is 70 HP-t tudnak sebezni... De a Cancelliornak van vagy 900:((
Adjatok valami tippet!!!
Amúgy az van hogy a Cancellior szörnyé változik és ne mjut eszembe a neve és ezért hyvom annak...