97
Régi game,és kéne help:)
-
#97 jaj,most láttam meg ezt a játék,úgy teccik,valaki segítcsen már plz honnan szerezhetném meg,a Chrono Cross is kéne,plz help :\ -
#96 nem kell a help! rájöttem rossz időben voltam.... amugy most magus nal tartok! elég durva egy boss :( -
#95 Na szóval. Most találtam meg a kardot és el kéne vinnem melchiorhoz vagy kihez na őt hol találom?? -
#94 talán én is tudok -
#93 Most éppen már nem játszom vele, de párszor végigvittem már, szóval miben kéne segítség? -
#92 Jáccik még vki vele? vagyishogy tud segíteni nekem??:) -
#91 AKARKI AKI TUD nekem szerezni chrono triggert snesre (vagy FF3mat... tudjatok japanban a FF6)amerikai is jo a chrono bol:)))(azt lehet hogy csak az van abbol is:)
nah barki tud, en megveszem jo aron!!!! -
#90 Asszem ezt a számítógép paneleknél kell csinálni, é akkor kinyilik az időkapu vagy mi.
Én most azt a köcsög magus-t:) nem tudom legyőzni. Egyszerűen lehetetlen. ljutottam odáig hogy már a legerősebb támadását használja ellenem -
KeviN #89 Mar senki nem jatszik ezzel a jatekkal ? -
KeviN #88 Emberek :) elakadtam, de rendesen...anno meg ugyan-e miatt hagytam abba, mert nem birok tovabbmenni :) Szoval a jovobeli resznel jarok amikor lemegyek a szamitogep, es kajataroloba. Megolom a forobotot, elkapom a patkanyt, azt mondja, hogy nyomjam le a l+r-t utanna az a-t...idaig stimmt, de hol ? en mar vegignyomkodtam az egesz llenti reszt, de csak annyit sikerult elernem, hogyha a forobot ahol volt szobaban lenyomom jon 4 robot es megtamad. Help pliiiiz :) -
#87 Nekem is hasonlo problemam volt, de a Zsnes Misc>Keycomb menujet hasznalva sikerult tovabbjutnom -
KiPéTa #86 Bocs, de én sem, mert még nem voltam ott :) Nem baj ne add föl a reményt. Legroszabb esetben is majd eljutok valamikor odáig :) Addig is reménykedj a többiekben! -
KiPéTa #84 Ha valakinek gondja van, akkor nézze meg, fennt vagyok-e a chat-en, mert akkor megpróbálhatjuk ott elintézni. Leginkább hétvége felé, péntek, szombat este, hétvégén napközben valószínű, hogy megtalálható leszek.
Maniac: ez a játék melyik részén van? (Nem játszottam végig.) -
KiPéTa #82 A piros kőért vissza kell menni ie. 6.000.000-ba. Ott aztán majd fogsz találkozni, azzal a macska-lánnyal. Akkor lehet megszerezni. Mire ide értem már rég feltápoltam magam ebben a korban. De csak ekkor lesz ott a csaj. -
Viking #79 Melyik oreget? -
Viking #77 Kiraly! Kid csapattag ujra (az S.S. Invisible utan lehetett ujra felvenni), es Glenn is a csapatomban van, (aki azert jo karakter, ezt meg kell hagyni) es meg nem is veszettem vele semmit, hogy kidnek nem szereztem gyogyszert... :))) -
Viking #76 Jah es mikor gyogyul meg? (kene tolvaj a csapatba) -
Viking #75 Remek, akkor felveszem Glenn-t... :))) -
KiPéTa #74 Menj el egy másik középidőbe, azt hiszem a sajátodba kell, ahol van a vízben az a tölcsér talán? Ott a déli kontinensen, a várostól balra, egy kisebb erdő mellett van egy ház, benne egy öreg. Na, ő fogja megjavítani a kardot. -
M@niac #73 HY!!
Elakadtam a gameban!!
Megszereztem a törött Masamune-t és a gyerek odaadta a Hero medalt! Most hova menjek, mit csináljak??? -
Viking #70 Kerdes, aki ert Chrono Cross, pls valaszoljon: Ha kidnek nem viszek gyogyszert (en szemet), meggyogyul meg valaha, vagy meghal? Mert Glenn, es a csapatbakerulese kozott csak kid az akadaly... bar azt az eletben nem hagynak, amikor Korchaval dumal Kid, en beszolok, erre sertodotten "celzas nelkul rug egyet hatra, ami engem talal el" :))))))) -
KiPéTa #66 Mondja meg valaki konkrétan, mi ez a Cross! Még nem tudom le lehet-e tölteni :) -
Viking #63 Termeszetesen PC-n nyomom emulatorral, de mondja meg nekem valaki, miutan VIper Manorban csattantam egy nagyot, es megvan a kod, hogy lehet feljutni oda, ahonnan leestem? -
KiPéTa #62 Ott van a vártól balra a kolostor. Ott nézelődj, aztán lesz egy kis zűr...
Egyébként hogy beszélsz? :) -
Viking #59 Jah most a masodik reszevel jatszok (Chrono Cross) es nagyon kiraly game! Foleg Guile teccik, a magus, baromi sok hp-val, aki nem jar, hanem egyszeruen lebeg a levegoben! :))) -
Viking #58 Maszkalj visszafele, amerre jottel, es amikor "nem csuszik odebb" a kepernyo, ott lesz jobbra toled a folyoso! -
KiPéTa #57 Ha még nem kaptad el, akkor a levegőben lévő platformokon eljuthatsz a felső részre, ahol be kell menni egy kis szobába, ahol ki kell írtani valami ellenfelet. Ez valószínűleg már megvolt. Na, ha a patkány/szobor kell, akkor menj be ide, aztán gyere ki, utána ott lesz a képernyőn, és már csak el kell kapni. -
KiPéTa #55 Mit nem találsz? -
Viking #52 Nem... Arra a helyre, ahol a patkany, mint szobor allt, ott most at tudsz menni, menj arra! (Bocs, elobb nem jutott eszembe) -
Viking #49 Kell a bike key, amit az oregember ad oda, amikor kimesz a jaratbol... -
#46 szerintem akarki akarmit mond, ff6-nal NINCS jobb, utana Chrono Trigger, aztan ff7. -
KiPéTa #45 Jól lecsúsztunk, úgy látszik mindenkinek megy a game :)
Sephi: Ez szerintem elég megtisztelő, de összehasonlítani nem is lenne értelme. Az ugyanerrre a konzolra megjelent FF3-4-el játszottál már? -
#44 En szerintem ez a jatek jon a FF7 utan ami a legjobb.. de a Crono Crosst jol elbasztak.. -
Viking #43 Final: leirom jovo utvonalat, bar most nem ott vagyok, epp a masodik resszel jatszok (Direct Connectnek hala), de le tudom irni, factoryig...
Tehat: idokapun atjossz--->lab16--->Arris Dome--->dumalsz az oreggel, lemesz az alagutba, ott legyozod a fogonoszt, elkapod a patkanyt, az majd diktalja a folytatast--->lab32-ben a motorverseny--->asszem Keeper's Dome, megjavitod a robotod--->factory -
#41 az az igazsag hogy erre a kek gepre nem nagyon emlexem. mas uton nem lehet menni? vagy visszafele nem probaltal menni? -
#39 melyik geppel? -
#38 En most egy havas tajon vagyok, elegge elol, Cronot elvesztettema csapatbol, viszont most allt be hozzam Magus, es az idoutazo hajoval fel kell repulnom egy ellenseges hatalmas hajora, es ott egy eros ellenseg tamad ram, mert egy olyan varazslatot csinal, amitol mindharom emberem Chaos statusu lesz. nem tudom megolni ot. -
KiPéTa #36 Ha megfigyeled, akkor hogyha arra felé nyomod a gombot, amerre a fal van, akkor mellette haladsz. Tehát a falhoz, vagy keritéshez lapulva így menj körbe-körbe, a sarkok érintésével. -
IQharcos #35 Lehet hogy gyenge elmélű vagyok de nem értem:))))
Próbálom legjobb tudásom szerint csinálni amit mindassz de nem megy:(( -
KiPéTa #34 Elfordított négyzet alakú a helyiség. Tehát, ha lentről indulsz: bal alsó fal-balra, bal felső fal-fel, jobb felső fal-jobbra, jobb alsó fal-le. Mindig menj el a sarokig, és ezt 3-4-szer, hogy biztos elfogadja.