Half-Life 2
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah én is úgy tudtam egyébként. A levegõben ugrás, meg a megvilágítás miatt mondták anno (sõt pont Timbertõl hallottam 😊 )
De régen mindig az volt a tanítás, hogy a HL motor a q2-re épül.
De régen mindig az volt a tanítás, hogy a HL motor a q2-re épül.
Igy mivel a CZ is a half-lifera epul, ezert az is quake1-es engine-el "megaldott" jatek lesz!
ime egy bizonyitek:
4.1 What engine does Counter-Strike: Condition Zero utilize?Counter-Strike: Condition Zero utilizes a modified version of the Half-Life engine, which in turn was based on Quake 1 technology.
ime egy bizonyitek:
4.1 What engine does Counter-Strike: Condition Zero utilize?Counter-Strike: Condition Zero utilizes a modified version of the Half-Life engine, which in turn was based on Quake 1 technology.
akkor is QUAKE1 ENGINES VOLT A HALFLIFE!
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
Rince látod? 😊 Skorpio7 már másfél éve, államalapító szent királyunk ünnepén a HL2-re gyúrt. 

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Half Life 2 csak xboxon?
"Egyes, meg nem erõsített pletykák szerint a Microsoft megvásárolta a Half Life címû játék további részeinek kiadási jogait. Ebben még nem is lenne semmi szörnyû, az már viszont annál aggasztóbb, hogy terveik szerint a második rész csak a Microsoft saját készítésû konzoljára, az Xboxra fog megjelenni. A játék várhatóan már idén év végén kerül a boltokba."
Mondja valaki, hogy nem igaz a hír, és csak április tréfa, kicsit megkésve.
Forrás Gurugameronline.
"Egyes, meg nem erõsített pletykák szerint a Microsoft megvásárolta a Half Life címû játék további részeinek kiadási jogait. Ebben még nem is lenne semmi szörnyû, az már viszont annál aggasztóbb, hogy terveik szerint a második rész csak a Microsoft saját készítésû konzoljára, az Xboxra fog megjelenni. A játék várhatóan már idén év végén kerül a boltokba."
Mondja valaki, hogy nem igaz a hír, és csak április tréfa, kicsit megkésve.
Forrás Gurugameronline.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Én jáccottam ps2n Half-lifeot.
Olyan volt mint doom1.
Primitív pályákon haverom ellen.
Egy pálya kb akkora mint egy folyosó.
Olyan volt mint doom1.
Primitív pályákon haverom ellen.
Egy pálya kb akkora mint egy folyosó.
igazad lehet, bár nem esküdnék meg rá
megszokás kérdése...... kontrollerrel borzalmas, de aki azzal kezdi, annak mindegy
elõször bill+egérrel én meg se tudtam mozdulni....
megszokás kérdése...... kontrollerrel borzalmas, de aki azzal kezdi, annak mindegy
elõször bill+egérrel én meg se tudtam mozdulni....
Riszpekk
Állítom neked, hogy legyen konzolos akármilyen profi HALO-ban az irányítóval, egy multiban fél óra gyakorlás után esélye se lenne ellenem (vagy bárki más CS-s ellen se), ha egér+bill kombóval játszanék! Azon egyszerû oknál fogva, hogy az FPS-t nem irányítóra találták ki, hanem egérre... :/
bill+egérnél még nem csináltak jobbat fps-re.
de nem ez a gond, hanem hogy az xboxos játékot simán a joypadre optimalizálják, úgy lövik be az ellenfeleket és a nehézséget, hogy végig tudd vinni joy-jal.
szal hiába veszel egeret, nem lesz ugyanaz
de nem ez a gond, hanem hogy az xboxos játékot simán a joypadre optimalizálják, úgy lövik be az ellenfeleket és a nehézséget, hogy végig tudd vinni joy-jal.
szal hiába veszel egeret, nem lesz ugyanaz
Majd nézegess kicsit körbe, milyen kiegészítõk vannak X-Boxra. Lehet, jobban lehet vele fps-t játszani, mint billentyûzettel..
Tudod mennyit fogyna el ezekbõl a felhasználói programokból? Semmi... ha vesznek 1et kettõt az is azért lenne mert a konzolosok azt hiszik hogy valami Puzle játék(Office logo a gyengébbek kedvéér)
Az meg a másik dolog amit megnéznék hogy gamepaddal hogy fox programozni c++t 😄DD
majd lesz egy keyboard a tvn és infrás pisztojjal nyomogatod a billt
Az meg a másik dolog amit megnéznék hogy gamepaddal hogy fox programozni c++t 😄DD
majd lesz egy keyboard a tvn és infrás pisztojjal nyomogatod a billt
nem biztos, hogy a legszarabb nyersanyaggal akarnak dolgozni 😊))
úgy hallottam minden professzor fejéért kapsz egy ezrest 😊))))
úgy hallottam minden professzor fejéért kapsz egy ezrest 😊))))
Riszpekk
BioPC!!!! 😄DDDDDDDD LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAjd gyomtalanítom a gépet mert kicserjézett a Wincsi
amúgymeg persze igérgettek már bioPC-t is meg kvantumPC-t(vagy mit) aztán hol vannak? max a NASA használ ilyeneket azt is titkosan
bizonyos szempontokból már ötven éve nagyobb teljesítményû mint egy ember agya(na jó értelek csak na...😊)
"Állítólag 2010-ben a Pc olyan teljesítményû lesz,mint egy átlagos emberi agy. 😄"
az átlagot ismerve, ezen már rég túl vagyunk........
az átlagot ismerve, ezen már rég túl vagyunk........
Riszpekk
Mi a **** beszélsz?
Pc mindig is volt és lesz.
Pc fejlõdik a legjobban,szal a legújabb és legszebb játékok mindig a pcn jönnek ki elõbb.
Konzol max 4évente újul.
Állítólag 2010-ben a Pc olyan teljesítményû lesz,mint egy átlagos emberi agy. 😄
Asszem akkor majd elõveszem a régi játékokat és mindent maxra nyomok 😄DD

Pc mindig is volt és lesz.
Pc fejlõdik a legjobban,szal a legújabb és legszebb játékok mindig a pcn jönnek ki elõbb.
Konzol max 4évente újul.
Állítólag 2010-ben a Pc olyan teljesítményû lesz,mint egy átlagos emberi agy. 😄
Asszem akkor majd elõveszem a régi játékokat és mindent maxra nyomok 😄DD

Oldal 1 / 2Következő →