66
A legjobb FPS folytatása
-
#66 Jah én is úgy tudtam egyébként. A levegőben ugrás, meg a megvilágítás miatt mondták anno (sőt pont Timbertől hallottam :) )
De régen mindig az volt a tanítás, hogy a HL motor a q2-re épül. -
#65 Igy mivel a CZ is a half-lifera epul, ezert az is quake1-es engine-el "megaldott" jatek lesz!
ime egy bizonyitek:
4.1 What engine does Counter-Strike: Condition Zero utilize?Counter-Strike: Condition Zero utilizes a modified version of the Half-Life engine, which in turn was based on Quake 1 technology. -
#64 Jol mondja Timber...valoban Quake1-re epult a hl. -
#63 Mi mi? -
#61 szomorúúú -
#60 Jaja! -
#59 Hiába mondom? -
#58 Ez az igazi és EREDETI Half-Life 2 topik!!!!!!! -
#57 Ez az igazi és EREDETI Half-Life 2 topik!!!!!!! -
#56 Ez az igazi és EREDETI Half-Life 2 topik!!!!!!! -
#55 simán quake2 -
#54 Ne itt az én HL 2 topicomban floodoljatok!!! ;D -
#53 hát pedig nem :D -
#52 akkor is QUAKE1 ENGINES VOLT A HALFLIFE! -
#51 Ez az ember kiváló pszichológiai esettanulmány... -
#50 Rince látod? :) Skorpio7 már másfél éve, államalapító szent királyunk ünnepén a HL2-re gyúrt. -
#48 Half Life 2 csak xboxon?
"Egyes, meg nem erősített pletykák szerint a Microsoft megvásárolta a Half Life című játék további részeinek kiadási jogait. Ebben még nem is lenne semmi szörnyű, az már viszont annál aggasztóbb, hogy terveik szerint a második rész csak a Microsoft saját készítésű konzoljára, az Xboxra fog megjelenni. A játék várhatóan már idén év végén kerül a boltokba."
Mondja valaki, hogy nem igaz a hír, és csak április tréfa, kicsit megkésve.
Forrás Gurugameronline.
-
#47 heh igen pedig sokan vannak akik még mindig szimpla billnél tartanak -
#46 Én jáccottam ps2n Half-lifeot.
Olyan volt mint doom1.
Primitív pályákon haverom ellen.
Egy pálya kb akkora mint egy folyosó. -
#45 Aha. -
#44 A claw-ra gondolsz? -
#43 igazad lehet, bár nem esküdnék meg rá
megszokás kérdése...... kontrollerrel borzalmas, de aki azzal kezdi, annak mindegy
először bill+egérrel én meg se tudtam mozdulni.... -
#42 Te is nézegess majd körbe X-Box kiegészítők területén. -
#41 Állítom neked, hogy legyen konzolos akármilyen profi HALO-ban az irányítóval, egy multiban fél óra gyakorlás után esélye se lenne ellenem (vagy bárki más [pl.] CS-s ellen se), ha egér+bill kombóval játszanék! Azon egyszerű oknál fogva, hogy az FPS-t nem irányítóra találták ki, hanem egérre... :/ -
#40 Most lusta vagyok megkeresni a képét. -
#39 bill+egérnél még nem csináltak jobbat fps-re.
de nem ez a gond, hanem hogy az xboxos játékot simán a joypadre optimalizálják, úgy lövik be az ellenfeleket és a nehézséget, hogy végig tudd vinni joy-jal.
szal hiába veszel egeret, nem lesz ugyanaz -
#38 Majd nézegess kicsit körbe, milyen kiegészítők vannak X-Boxra. Lehet, jobban lehet vele fps-t játszani, mint billentyűzettel.. -
#37 Tudod mennyit fogyna el ezekből a felhasználói programokból? Semmi... ha vesznek 1et kettőt az is azért lenne mert a konzolosok azt hiszik hogy valami Puzle játék(Office logo a gyengébbek kedvéér)
Az meg a másik dolog amit megnéznék hogy gamepaddal hogy fox programozni c++t :DDD
majd lesz egy keyboard a tvn és infrás pisztojjal nyomogatod a billt -
#35 :DDD
Ha a cigányok nem lennének analfabéták ezen biztos kiakadnának! :D -
#34 nem biztos, hogy a legszarabb nyersanyaggal akarnak dolgozni :)))
úgy hallottam minden professzor fejéért kapsz egy ezrest :))))) -
#33 jaj majdnem beraktam egy hook-cross-t de közben rájöttem hogy sértő lehet:) -
#32 HAHAHAHA na jó nem vagyok raccista:) -
#31 na ja és ha valamikor is kiadásra kerül akkor ki fogja tudni megvenni jézuskám! -
#30 és melyik cigánynak lesz kivágva az agya a projekt érdekében? -
#29 a biochip asszem aktív project..... -
#28 ehh
igen meg hogy valami víz alapú PC-t fognak csinálni mittomén csak hallottam róla valamit -
#27 BioPC!!!! :DDDDDDDDD LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAjd gyomtalanítom a gépet mert kicserjézett a Wincsi -
#26 amúgymeg persze igérgettek már bioPC-t is meg kvantumPC-t(vagy mit) aztán hol vannak? max a NASA használ ilyeneket azt is titkosan -
#25 bizonyos szempontokból már ötven éve nagyobb teljesítményű mint egy ember agya(na jó értelek csak na...:)) -
#24 "Állítólag 2010-ben a Pc olyan teljesítményű lesz,mint egy átlagos emberi agy. :D"
az átlagot ismerve, ezen már rég túl vagyunk........