983
MS OFFICE
  • Tyco
    Sziasztok!

Lenne egy problémám:
    Adott egy windows ME és rajta egy office XP.
    A PowerPointban vannak gyárilag diaelrendezések és azokban helyőrzők amikben van hat kis ikon, hogy mit szeretnél oda beillszteni. Ha képet akarok beillszteni nem rakja bele ebbe a helyőzőbe hanem rárakja az egésznek a tetejére külön képként. Most ez a windows ME problémája vagy mié? Ha igen akkor hogy lehet megoldani. Ugyanez az office az XP-n tökéletesen müködik.
  • Newfronter
    Az RTM (Release To Manufacturing), vagyis szinte a végleges verzió. (Gyártásra érett verzió)

TR(Technical Refresh), gondolom a beta hibáit küszöbölték ki(esetleg raktak bele újabb feature-öket) és újrafordították a programot, de biztos van aki ezt jobban tudja.
  • pedestrian
    mit jelent a TR és az RTM?
  • Newfronter
    2007 Microsoft Office System Timeline

-> Office 2007 Beta 1: 17.11.2005
    -> Office 2007 Beta 1 TR: 13.03.2006?
    -> Office 2007 Beta 2: 22.05.2006
    -> Office 2007 Beta 2 TR: 14/15.9.2006
    -> Office 2007 RTM: 25-28.10.2006 - Business customers -> volume licensing
    -> Office 2007 Release Date: 30.01.2007- Home Users -> Retail and OEM
  • LaciMaci
    Sziasztok!

Mikor jelenik meg a Microsoft Office 2007 Teljes Verziója?
  • Newfronter
    Elküldenéd nekem is? Köszi!
  • me and a monkey
    Igen, erre gondoltam én is.
  • Gyuszko
    Jajaja, ebben teljesen igazad van.
  • DjDano
    Hát ha moder szerint egy 4 éve halott topik jó akkor higyük el neki,,, bár ennyi erővel a Windows-nak is elég lenne egy topik... 95-Vista-ig
  • me and a monkey
    Amúgy megért volna 1 topikot ez a program és ez nem neked szól.
  • me and a monkey
    Privátban elküldöm.
  • Gyuszko
    És hogy sikerült aktiválnod?
  • me and a monkey
    Megvan, thx.
  • me and a monkey
    Talált-e már v.ki megoldást arra, hogy miután feltelepítette az Office 2007-t, akkor aktiválni is sikerült neki? Enélkül csak 50X megnyítást enged, utána korlátozott menüvel pöfög tovább.
    Az aktiválást a "netkapcsolat hiányával" utasítja vissza.
  • sagjoz
    Segítségeteket kérném abban, hogy szeretnék egy excel táblázatból melyben sok cím szerepel cimkéket nyomtatni egy speciális lapra amelyre sok cím fér ( ez egy A4-es lap amin sok ragasztós cím hely van 3 oszlop és 10 sor) erre kellene sorban a különbőző címeket vhoyg a word-ben megszerkezteni sql rendszerben szerettem volna de akkor egy oldalon ugyan azt a címet jeleníti meg többször:-( Vki vmi megoldás?
  • TomBond
    Köszönöm a segítséget, de nem lehetne egy kicsit bővebben pl. melyik Office honlapról? Én ugyanis már megnéztm vagy 5-öt de nem találtam (lehet hogy én vagyok a béna)
  • TomBond
    Íme az első: honnan lehet letölteni és hogyan lehet aktiválni új Office segédeket? (természetesen olyanokat keresek amik nincsenek benne a programban gyárilag)
  • TomBond
    Ide lehet írni minden kérdést kérést az Office-el kapcsolatban.
    Éljetek vele!