983
MS OFFICE
-
Tyco #23 Sziasztok!
Lenne egy problémám:
Adott egy windows ME és rajta egy office XP.
A PowerPointban vannak gyárilag diaelrendezések és azokban helyőrzők amikben van hat kis ikon, hogy mit szeretnél oda beillszteni. Ha képet akarok beillszteni nem rakja bele ebbe a helyőzőbe hanem rárakja az egésznek a tetejére külön képként. Most ez a windows ME problémája vagy mié? Ha igen akkor hogy lehet megoldani. Ugyanez az office az XP-n tökéletesen müködik. -
Newfronter #22 Az RTM (Release To Manufacturing), vagyis szinte a végleges verzió. (Gyártásra érett verzió)
TR(Technical Refresh), gondolom a beta hibáit küszöbölték ki(esetleg raktak bele újabb feature-öket) és újrafordították a programot, de biztos van aki ezt jobban tudja. -
#21 mit jelent a TR és az RTM? -
Newfronter #20 2007 Microsoft Office System Timeline
-> Office 2007 Beta 1: 17.11.2005
-> Office 2007 Beta 1 TR: 13.03.2006?
-> Office 2007 Beta 2: 22.05.2006
-> Office 2007 Beta 2 TR: 14/15.9.2006
-> Office 2007 RTM: 25-28.10.2006 - Business customers -> volume licensing
-> Office 2007 Release Date: 30.01.2007- Home Users -> Retail and OEM
-
LaciMaci #19 Sziasztok!
Mikor jelenik meg a Microsoft Office 2007 Teljes Verziója? -
Newfronter #18 Elküldenéd nekem is? Köszi! -
#17 Igen, erre gondoltam én is. -
Gyuszko #16 Jajaja, ebben teljesen igazad van. -
#15 Hát ha moder szerint egy 4 éve halott topik jó akkor higyük el neki,,, bár ennyi erővel a Windows-nak is elég lenne egy topik... 95-Vista-ig -
#14 Amúgy megért volna 1 topikot ez a program és ez nem neked szól. -
#13 Privátban elküldöm. -
Gyuszko #12 És hogy sikerült aktiválnod?
-
#11 Megvan, thx. -
#10 Talált-e már v.ki megoldást arra, hogy miután feltelepítette az Office 2007-t, akkor aktiválni is sikerült neki? Enélkül csak 50X megnyítást enged, utána korlátozott menüvel pöfög tovább.
Az aktiválást a "netkapcsolat hiányával" utasítja vissza. -
sagjoz #9 Segítségeteket kérném abban, hogy szeretnék egy excel táblázatból melyben sok cím szerepel cimkéket nyomtatni egy speciális lapra amelyre sok cím fér ( ez egy A4-es lap amin sok ragasztós cím hely van 3 oszlop és 10 sor) erre kellene sorban a különbőző címeket vhoyg a word-ben megszerkezteni sql rendszerben szerettem volna de akkor egy oldalon ugyan azt a címet jeleníti meg többször:-( Vki vmi megoldás? -
TomBond #4 Köszönöm a segítséget, de nem lehetne egy kicsit bővebben pl. melyik Office honlapról? Én ugyanis már megnéztm vagy 5-öt de nem találtam (lehet hogy én vagyok a béna) -
TomBond #2 Íme az első: honnan lehet letölteni és hogyan lehet aktiválni új Office segédeket? (természetesen olyanokat keresek amik nincsenek benne a programban gyárilag) -
TomBond #1 Ide lehet írni minden kérdést kérést az Office-el kapcsolatban.
Éljetek vele!